Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda holky, ti chlapi
můj byl při prvním posranej a teď už ho to tak ani nebere, já si v sobotu dovezla od ségry kabelu malinkých věcí po ségřiným malým, jsou mu 2měsíce, tak jdeme z ruky do ruky, pár teplých věcí jsem nakoupila, ještě pár body a overálků seženu na nějakém bazárku a s oblečením mám vystaráno, dala mi tam 11čepičk a 6tery pletený bačkůrky jsem včera koukala ![]()
psaly jste od X-landerovi…za mě jo, máme XA 2011, samozřejmě bych chtěla ten novej, je vychytanější, ale nemá to cenu…
![]()
@wena8621 já jsem asi rozhodla pro kočárek Mutsy, nejspíš IGO, možna Urban Rider. Ale jelikož ho chcem kupovat až v září, tak kdo ví, co nám ještě padne k nosu
.
U nás je to s tím chlapem taky tak
Když už se mi dotkne sám bříška, tak je to vzácnost, ale teda aspoň ho maže, každý den to ale nedáme
. Občas z něj vypadne, jako že si vůbec neumí představit být tátou a podobný voloviny… si jako snad myslí, že já si to představit umím nebo co!
Nazdarek
tak jsem vylezla z pelechu, sla si koupit cerstve pecivo a v kliiiidku se nasnidam a pak uklidim ten brajgl tady
to se me moc nechce i kdyz to mam na chvilku jenom. dneska nikam nejdu, jsem se rozhodla, venku je stejne po mrakem a fouka. zamerim se na ty nehty a tak at se zitra doktor nezdesi co to prislo za muru
![]()
muj muz na pohyby ciha, ale pokazde jak da ruku na brisko, tak malej prestane
pritom ja ji tam muzu mit porad kdyz stoucha a prevaluje se, milacek nas ![]()
@Schara u nás je to stejně, malá v bříšku řádí, kope, ale když dá na břicho ruku přítel, tak okamžitě přestane…, mrška jedna
A přitom on se tak těší až ucítí první kopaneček sám… ![]()
@Barčí1411 dobré ráno, tak to máme úplně stejně, u nás se malá taky furt mazlí s břichem, pusinkuje ho, řiká ahoj mimi, že je ségra a má nachystanej dudu
..chlap to doma moc neřeší, stejně jako u prvního těhotenství, přijde mu to normální, za to když jsem porodila malou, tak jsem ho v životě takhle naměkko neviděla, tak se těšim, až za pár měsíců procitne znovu ![]()
@novacekk
a kolik je dcerce? U nas si to uzivame vsichni. Ja jsem byla s Emcou od zacatku tehotenstvi uz sama, takze ja si to ted fakt uzivam, kdyz mam kolem sebe chlapa poradnyho, starajiciho se a Eminku, ktera uz je na segru nadrzena - ji pripravila uz postel u sebe v pokojicku, planuje, jak ji bude drzet za rucicky, aby ji naucila chodit…
Manzel si to uziva, i na EMcu porad cuci jako na svatej obrazek - a to neni biologickym tatou…
Ono ho to za par let prejde az se na nej vrhnou: Tatiiii, potrebuju novy kalhoty, boty, tricko, make up nemam, tampony, tohle, tamto…
Bude jako Al Bundy - Zenaty se zavazky, akorat same zenske a on bude sedet a rozdavat dollary
Chudacek ![]()
Ahojte dievčatá! Tak pozerám že je to všade rovnaké. U nás malý tiež vždy prestane kopať keď dá muž ruku na pupek. Asi sa hambí že sú to ešte slabé kopanečky
dúfam že už v tom 8-9 mesiaci zas budem od bolesti plakať jak bude kopať. Jak to bude po porode som fakt zvedavá. Tak sú len dve možnosti. Buď bude okolo malého poletovať jak motýl emanuel alebo sa ho od strachu aby mu neublížil ani nedotkne. ![]()
Ozaj, dievčatá! Tak jak sa dohodneme na tých nákupoch. Dáme to tento alebo až budúci týždeň. Aby som sa vedela s mužom dohodnúť jak s autom a tak. Ak tento tak v piatok rozhodne NIE musím do práce…
@lilli.c ahoj
Ja se musim domluvit s Rickem
Nejak se moc netvaril, ze se mam tahnout do Kolina na nakupy „sama“…
Rekl, ze mam pockat na dalsi KO - mi prijde moc starostlivej, ale asi ma pravdu. Z posledni KO nic moc vysledky a porad klidovej rezim, takze bych to asi o tyden pro jistotu posunula. Nebo teda - my tam muzeme vicemene kdykoliv, neni to tak daleko a jeli bychom autem - vlakem me pry jet nenecha, ze je to daleko vlakem a kdyby neco, budu ve vlaku jen ja s Emou, takze se mu to moc nelibi - ale jel by s nama, no ![]()
@Barčí1411 vporiadku, vporiadku. Kludne to posunieme i o 2 týždne i dlhšie. Len sa pýtam. Viem že ak sú nejaké problémy tak to proste nejde. Vyzvedám len preto aby som si vedela rozplánovať týždeň. Hodne odpočívaj aby boli výsledky lepšie a lepšie. Žiadny stres, ju!
@lilli.c my jsme nemeli moc cas to doma poresit ted o vikendu, takze jsem to jen nadhodila a on se vyjadril a rekl, ze se domluvime, ale nechce, abych jela sama. Ja o tom moc nepremyslim jako on, takze ja ych jela, ale zase ma pravdu - neco se po to… a ja budu ve vlaku sama s Emou
Kdyz pojede s nama, tak preci jen - muzu vic odpocivat ![]()
Ja jeste na nic nehrabla. Mam tu takovej brajgl v predsini… A pradla na prani, zehleni… Jsem se rozsedela a nic se mi nechce. Emina lezi v posteli porad, cuci na Karlika a jen zvola mamiiiii, das mi okurku?
To je proste zivot… ![]()
@Barčí1411
tak jasne mali ste doma tú slávu. Tak hlavne odpočívaj. Ono sa nejak dohodneme. Sme tu predsa denne, nie? Ja to mám do Kolína tak 1/2 hoďky autom (busom je to horšie hlavne cez prázdniny
) takže žiadny stres. ![]()
@lilli.c no, mne jede vlak z Lyse, takze to bych zvladla, ale nevim jak dlouho bych tam vlakem jela, autem jsem tam za pul hodky ![]()
Ahooj maminy. Mohla bych se přidat? Mám termín 23. listopadu. Výsledky na genetice jsou v pořádku a tak už jsem začala koukat po oblečení a dalších věcech. Jenže nějak se v tom topím.
Co nakupujete např. na cestu z porodnice? Už jsem si objednala zimní fusak, ale co dál?
Co takovým prckům obléct aby se mi neuvařil a nebo aby nazmrz? Mám z toho hlavu jak pátrací balón. ![]()
@Ksanda05 nazdaaaar, jen se pridej
Ty jo, na cestu z porodnice jeste nic koupenyho nemam
Asi nejaky dupajdy, svetrik nebo flisovou kombosku a flis. fusak
ale ja mam TP konec rijna, zacatek listopadu, tak nevim jaky bude pocasi… ten 23.listopad uz je chladnejsi, t akze asi kombinezku nejakou a fusak? ![]()
@Ksanda05 Ahoj, te vitam
no ja konkretne nemam nic jeste a jeste chvili nic mit nebudu
a co mrnousovi obleknu taky nevim
tezko rict, bude zalezet i na pocasi. Posledni dobou je jak na houpacce, takze v listopadu muze bud mrznout a chumelit a nebo bude treba 15°C… takze mamko kliiiid, ono se to podda
a do te doby nejake info nabereme. ja treba vim, ze mi v tomhle dost poradi mamka, takze taaak ![]()
@Barčí1411 tak to ja byla pilna hnedka po snidani a ten bordylek jsem tady uklidila, nastesti to byla rychlovka
a mam uz i nehtiky zkracene temer na minimum, to mam rada, pac se mi s dlouhejma nehtama blbe nasazujou cocky
a dneska uz mam odpocivaci den
obed jsem dostala, mam dneska sladke knedliky, tak je zakydam zakysanou smetanou, poleju maslickem a osladim a to bude dobrota
jdu na ne
a muze me bejt zase blbe jako po vcerejsi svacince ![]()