Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy. jak je tlustá???
kolik váží? já teda vím váhu jen z 21.tt…kolik máte?
ja jsem jak prutokac, takze chodim casto a tolik si toho zade nevzali, ale je to porad neprijemny, kdyz jdu na wc… Jsem si pustila tv alespon. Je tu faaakt nyda a porad zadny jidlo, tu zdechnu ![]()
@Mája B k poslední kontrole 738g
a mít něco okolo 500g
buřtík náš ![]()
@anlendy. ajooo, tak to jsi byla teďka někdy, že? my měli 390g ve 21.tt a říkal, že je o pár dní menší ![]()
Holky, tož mám za sebou test na cukrovku - roztok naštěstí z čisté glukozy do vody, to se dá vypít (prý tam, kde ho maj už hotovej, je to hnus, strašně chemické) - takže 1)krev nalačno, moč nalačno. pak 2) vypít, po hodině krev/moč, a 3) po další hodině zas krev a moč. Špatně mi nebylo, jen jsem byla hladová, pak jsem zbodla, co jsem viděla, ale jinak OK, dá se to vydržet.
mám to úplně v normě ![]()
@Barčí1411 chúďa moje! A nedali ti svačinu. Ako tehotná máš nárok i na druhú večeru. Aspoň ja som to tak mala. Tak sa opýtaj sestričky či by nebol aspoň rohlíček. Ja si myslím že tam vždy niečo najdu ale záleží na sestričkách. Ja som po porode a to podotýkam že bolo po polnoci dostala teplú večeru…
@lilli.c uz cekam na vecu jak na smilovani
ale chtela bych mlsat..je mi jinak soufl… ![]()
@Barčí1411 tak co uz byla vecere? copak ti dali dobreho? ale pokud si byla vyhladla, tak bylo dobry snad vsecko ne? jejda oni te cevkovali? auau…
my byli na chajde, dneska mi ani nevadilo byt na slunicku, mela jsem prikryty bruch teda, ale i tak maly kopkal, tak jsem pak zalezla, copak ja vim, jestli mu nebylo teplo
ale i tak jsem se lehce prismahla, krom to bricha, to mam bile a trci do prostoru
navic jsem se ted prezrala doslova, to me bude zas zle, ze ja si nedam pokoj
![]()
@stephora tak to je fajn, ze mas negativni ogtt
ja mam v planu si vzit vlaznejsi cajik s citronkem, at to nemam takovou palku studenou preslazenou na lacny zaludek
no ja pujdu nekdy v tydnu od 12.srpna… ono to utece jak voda
doufam, ze budu taktez negat a nebudu muset jeste litat na diabetologii ![]()
@Schara paradoxně bylo horší čekat na ten druhý odběr, protože jak máš hlad a jsi nalačno, tak ta dávka glukózy ti twen hlad vymizíkuje, cukr jdem rychle do těla a mě se neudělalo šoufl, ale naopak líp. Problém je ten, že je to rychlej a jednoduchej cukr, co hned spálíš a brzy máš zas hlad, takže po druhém odběru čekání na ten třetí už bylo horší, měla sem hodně hlad a táhlo se to.
držím ti palce, to bude OK, neboj. málokdy se to projeví až v těhu, pokud není něco v pořádku…
@Schara ano,spadlo to do me jako do popelnice. Bylo to neco na zpusob ryzovy nakyp ala najdi si sve ovoce
Ale mela jzem fakt hlad, tak se po tom jen zaprasilo. Zitra mi Rick neco priveze s Eminkou.
Jinak uz muzu curat, ale stejne me to tam nejak neprijemne tlaci, jak kdybych tam neco mela
No a docela casto mi dnes tvrdne pupek. Za dnesek uz tak 15×
Nejsem zvykla na toto.
@stephora Fujky,ja ten patok nemuzu ani cejtit
Mela jsem jit zitra
Maminaje na inzulinu, tak se vzdycky desim…
ale to uz bych byla fakt lazarus exemplarus ![]()
To jidlo bylo jalovy… Mam stale hlad.. Pockam na vizitu a holt to budu muset zaspat ![]()
@Barčí1411 oni tě tam hrozně tejraj, já jen co to čtu tak mám hlad!
jinak díky za tip na leginy z Kiku - mám dvoje - šedé 3/4 s knoflíčky a černé dlouhé - sedí pěkně a daj se hezky vyrolovat nad bříško
opravdu poklad ![]()
edit: @Barčí1411 - koukám na ty naše těhu metříky - já jsem dnes 23+6 a ty jsi 24+5 a oběma nám to píše, že ještě „113 days to go“ - to nechápu
![]()
@stephora
To je dobre, ze leginky sis tam tamy vybrala. Po porodu zase pekne brisko schovaji.
Ja tam v metriku TP dle MS-to je tech 24+5 a potom I podle utz a to je tech 113dnu ![]()
Jsem vyfasovala jeste utrogestan…
Dr.mi nic moc nerekla…ale adi vse ok ![]()
@Barčí1411 tak snad tě brzy pustí a bude to v pořádku a hlavně jim řekni, ať tě tam tak netýrají hlady ![]()
@stephora taky jsem si v Kik dnes jedny legíny 3/4 černé koupila, jsou super…
Jinak máme za sebou kontrolu, vše v pořádku, malá se nám hezky ukázala, i krásnou fotečku dr. udělal, ale od té kontroly mě celou dobu okopává, asi se jí kontrola nelíbila ![]()