TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
17.7.13 22:23

@anlendy. a ještě si hezky zaflirtuješ, jen tak cvičně, nezávazně - to mi chybí, jen tak si pomrkat a upustit nějakou dvojsmyslnou poznámku, nakroutit pramen vlasů na prst… A pak dělat jakoby nic :D sakra, TOHLE mi fakt chybí, i když vona většina z tech, se kterými jsem tohle dělala, zůstala vždy kamarády a už jsou ženatí/ve vztazích a taky se do toho nepouštějí, protože je to přecejen trochu nebezpečná hra :mrgreen:

ostatně, kdyby můj chlap šel na kafe s nějakou kámoškou, taky bych se rozčilovala :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.7.13 09:12

Dobrééé rááááno :mavam: ja jsem chrupcila do ted :lol: :mrgreen: bylo to super :palec: dneska toho na praci moc nemam tak co, jidlo je uvarene, a mam tu jen zehleni tak na pul hodinky :) a odpo jdu ke kamosce na pokec. jsem tam dlouho nebyla tak se tesim.

a co vy? @Barčí1411 jak se dari? jaka byla vcera navstevicka? dovezli ti teda nejake ty dobrutky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.7.13 09:19

Dobré ráno dámy - dnes má být asi nejvíc horko, to zas budu funět za oknem doma, ven se jít nedá, alespoň ne v mém stavu :)

@Schara ty si vyspáváš :) mě by to ráno taky šlo, ale vstávám po 7mé s přítelem, máme každý den takové hezké ráno, uděláme si kafe, popovídáme si… Kamarádky jsem "odbyla v út a ve st, tak dnes budu doma, práce je tu habakuk :)

@Barčí1411 tak co snídaně? zase loupáky? :) jak to s tebou kočko vypadá? pustí tě už domu zítra? :palec:

@Mája B podle mě když ho budou opravdu potřebovat, tak si ho natočí sami :) je to o cca 1 minutě, víc mi to nezabralo, tak se neboj, musí pochopit, že tě objednaly až za dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.7.13 09:27

@Mája B po me nikdo ani ekg nechtel :) jen zpravu od obvodaka a tu jeste nemam :mrgreen: ale uz se tam chystam…

@stephora no tak vstavat po sedme mi nevadi, bezne vstavam tak pul 8, ale dneska jsem si to natahla. No muj muz chodi do prace na 6 tedka a vstava si takakorat, zadna kava nic… a se mnou stejne neni po ranu moc rec :mrgreen: :lol: a navic takhle brzy :mrgreen: vetsinou jen blbe cumim, nez se proberu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.7.13 09:44

@Schara my jsme si z toho právě udělali taková debatní rána :) vidíme se jen večer a ráno (klasika) a probírat je stále co (přemýšlíme, že se přestěhujeme do většího, řešíme dovolenou, práci), jsme spolu a s kočkou a je to takové hezké společně, moc mám ty rána ráda. Ale pokud ti chlap vstává v 6, chápu, že ti není do řeči a ještě se dospíš, to bych dělala taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.7.13 09:52

@stephora no jo vlastne ten bytecek :)zatim se nic nenaskytlo? a jak se vlastne v Praze pohybuji pronajmy a nebo stoji takovy byt? je mi jasne ze to jde do milionu… Planujete dovcu? a kam? my letos ne, zrusili jsme more a letos a asi i pristi rok to nechame byt, ale me to neva, miminko je lepsi, moc se tesim na milacka naseho :srdce: vsera vecer kopkal tak ze jako mi to branilo usnout :mrgreen: asi se mu nelibila moje poloha a primackla jsem ho tam, ale lezela jsem na boku tak nevim. ale ta razance me prekvapila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.7.13 10:21

@Schara ale jo, něco by se i naskytlo, spíš kolem Phy, přímo na metru jsou byty drahé. a do paneláku jít nechceme vzhledem k tomu, že si musíme vzít hypotéku - zadluž se na 30 let na něco, co už 30 let přesluhuje, že :)
nájmy se tu pohybují různě, ale my jsme cca 1 km od stanice metra, máme tu les, jsme ještě Praha4, a platíme za 2+kk cca 10500 nájem bez energií. I s energiemi to vyjde měsíčně na 13tis. Ale máme opravdu jen jednu ložnici a to miminko se sem s námi vejde jen velice natěsno…a to máme ještě dobrou cenu, ale když si vezmeš, že platíme jinému do kapsy, co bychom sami mohli splácet na vlastním…takže to řešíme, vymýšlíme, hledáme… snad se nám podaří najít a budeme mít štěstí a někdo nám to nevyfoukne před nosem :nevim: to se nám stává :(
tenhle rok je na vhodný souběh termínů úplně špatný, takže se obávám, že se na nás štěstí ani tentokrát neusměje, ale třeba se to zlomí ;)

mě malá kopkala včera a předevčírem, dnes je zatím v klidu, jen trochu vrtěla ráno po probuzení a jinak o ní nevim :nevim: tak snad je ok a rozkope se odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
18.7.13 11:06

@Barčí1411 Ako to s tebou vypadá, marode? Je to lepšie? Horšie? Rovnaké? Všetky tu na teba myslíme a čakáme na tvoje správy. Tak sa drž, posielam hodne hodne síl. Verím že ste obe vporiadku a že nám skoro napíšeš jak ťa malá neustále okopava a jak si šmakuješ na nejakej dobrote čo ti manžílek doniesol. Drž sa! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.7.13 11:10

@stephora no sice je Praha celkem vyhodna co se prace tyce, ale jinak teda bydleni drahe jak hrom. no prave tech 13000 muzes dat klidne na hypoteku a je to tvoje ze, takhle to platis cizim a neni tve nic.budu drzet pesti at se neco namane, dle vaseho gusta ;) my mame hypo na 20 let, ciz je celkem dobre a jen 5000,– takze uplna pohodicka a bez stresu temer. jsme tedy v panelaku, tady ty cihlove domy za prve jsou stejne stare jako panelaky, ne-li starsi a tech par novostaveb, to jsou predrazene krcalky. ted mame pekne prostor, predelane dle sveho, koupelnu jsme pekne rozsirili a mame jak vanu, tak sprchovy kout a wc mame solo, zadne dohromady s koupelnou, to by se muz zblaznil :mrgreen: :lol: reknu to tak ze my jsme nachystani na rodinku.
jo malej taky kope spis navecer a tak, rano se tam mrskne kdyz se v posteli moc prevaluju a jinak asi spinka, to je dobre :) ale mam z kazdeho kopanecku radost :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.7.13 12:17

@Schara my jsme našli jeden hezký byt v Chrášťanrech, je tom novostavba, ale u přítele v práci je další vlna propouštění a nevím, jak to dopadne, takže musíme chvíli počkat, snad ho nevyhodí, to víš, nevím, co bychom dělali - já do práce nemůžu, když sem těhotná a on by chudák rychle musel shánět práci novou - já ji sháněla první 4m těhotenství a nesehnala jsem :nevim: takže růžové to není ani v Pze :( vůbec na to nechci myslet! pořád si říkám, že jeho šéf snad není taková svi*ě, že by vyrazil hclapa, co čeká rodinu - má v týmu 7 lidí, z toho mu dva chlapi čekaj rodiny - ty by měli mít se zachováním místa přednost, ale ze zákona ne…já bych tedy samoživitele vyhodit nedokázala, abych si tam místo něj nechala někoho bez rodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.7.13 12:27

@stephora no bohuzel, takhle myslime my a ne sefove. tak snad je trosku lidskej a nevyhodi ho… no jako tehotna podle me nemas sanci nikde a ani na brigosku. to spis s ditetem.

tak ja ficim do sprsky, nacincat se a sup ke kamosce :) jeste budu muset do obchudku nejakou dobrotu prckovi co ma a predtim do prace s listkem na penize at na to nemusim myslet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.7.13 12:36

@Schara no, oni tě sice nesmí diskriminovat je proto, že jsi těhu, ale on ti do očí nikdo neřekne „my jsme tě nevzali, páš si těhu“, ale řeknou, že si vybrali někoho jinýho… no a nikdo mi nevymluví, že šéf, kterej vyhodí z týmu chlapa, kterej čeká rodinu, a nechá si tam např. kolegu gaye, kterej nikdy rodinu mít nebude, je to svinský… (samo za pžředpokladu, že oba makaj poctivě :) )

užij si kámošku a pokec, člověku to děsně pomůže se vykecat a poslechnout si jiný lidi -já si to užila včera večer a bylo to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
18.7.13 13:02
@Schara píše:
@Mája B po me nikdo ani ekg nechtel :) jen zpravu od obvodaka a tu jeste nemam :mrgreen: ale uz se tam chystam…

já nejdu se sebou na kardio, ale malej v břichu jde na dětské kardio, poctivá kontrola srdíčka u kardiologa, pojišťovna to platí, tak proč ne, ale dělá se to do 24.tt, když se něco najde, aby se dalo ještě něco dělat, ale oni tam teď mají 3týdny dovču. tak jsem to trochu propásla…k obvoďačce si jdu pro razítko příští týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
18.7.13 13:04

Jinak to bydlení je fakt mazec, takový palby,…my teda máme 3+1 v novostavbě, 100metrů, hezkej, fajn místo, ale v plánu máme příští rok začít stavět baráček, toto asi prodáme(snad za ty 2mil. za který jsme to koupily) a koupit tři 2+1 a pronajímat je, aby to na hypotéku vydělávalo samo, snad se zadaří… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
18.7.13 14:43

Holčičkýýýýý… :mavam: Tak jsem přišla od Apolináře z UTZ a vše je ok, mimi má vše, jak má mít a vypadá to tedy na holčičku. :D Máme 381 g ve 21+2. Není to málo??? :nevim: Doktorka říkala, že ne, ale mně se zdá, že jste tu všechny psaly vyšší váhy… :lol: Doufám, že jste všehcny ok včetně Barči!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí