TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
753
16.7.13 22:01

@Barčí1411 Držim palečky ať je vše co nejdřív v pořádku a už tě tam netrápí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
16.7.13 22:19

Holky, taky vás tak kopou do řiťky zevnitř? mě je to až nepříjemné, není to jak při vikči, ta byla výš a nohama vzhůru, doufám, že se malej otočí, Vikča byla hlavou dolů od 20.tt…jinak cukrovka vůbec nevím, kdy mě čeká, Mudr. nic neříkal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
16.7.13 22:31

@Barčí1411 utrogestan jsem brala skoro celej první trimestr, určo pomáhá, to je dobře, že ti ho dali - jen je z toho bordel - my jsme skoro neměli s chlapem sex, protože ze mě neustále odcházely zbytky té tabletky :nevim: A BYLO TO EKLHAFTNÍ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
16.7.13 22:32

@Mája B nene, do řiťky vůbec, jen do močáku a kolem pupku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
16.7.13 23:00

Cukrajdu mám za sebou a pozitivní. Nějak jí neřeším, švára nic hroznýho neříkal :lol:
@Mája B váhu mi řekli na 2.scr. 28.6. a pak jsem nikde nebyla. Jdu teď ve čtvrtek :) já mám jinak prokoplej močák a žebra,,zlomený'' :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
17.7.13 05:37

Bry rano :zed: :lol:

Teda to je budicek :lol: Nejdriv mi nedaji najist a potom me budi v 5 rano :lol:..si dachnu odpo :nevim:
No, me prdka do zadku nekope-asi jediny misto, kam fakt neee, jinak me bije slusne, celej pupek, zadek pod kozama, do pipiny… :lol:

@stephora Ja utrouse mela pred Emou pri IUI :nevim: Fujky, sex-o cem to sakra mluvis?! Za takovy veci by me ted ukamenovali. Na to nesmim ani pomyslet… Nejdriv po porodu, mame utrumus kompletus :lol: Ani nic jinyho, bo mu pak tvrdne moc pupek, toz jsem jak v celibatu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.7.13 05:45

@Barčí1411 Dobré ráno! Chúďa moje. Takto ťa tam trápia… 8o Ešteže ti dorazí dnes mužík s jedlom a Emičkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.7.13 05:50

@Mája B Mňa malý teda kope furt do stidkej kosti. Neviem, asi sa mu nepáči. Dúfam že sa aspoň na chvílu otočí a bude kopať niekam inam.. Už je to miestami i nepríjemné. A hlavne muž ho ani necíti jak kope. Už začína byť s toho nešťastný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
17.7.13 05:51

@lilli.c jeee, ty taky nespis :dance: :lol: Nevim, proc neprijdou merit a kontrolovat dyl :nevim: Jsem se nestacila jit ani vycurat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.7.13 06:03

@Barčí1411 no oni to musia stihnúť kým si vymenia smeny a potom si ešte musia predsa podrbať.
Nie nespím už od 3. Nejak mi to nejde. Takže čakám na mužíka. Každú chvílu má doraziť a varím, nech nemusím potom. Budeme mať gulášik s knedlou. Možno ešte odpo urobím ryžový nákyp. Muž oň prosí už asi mesiac, ale ja som naň nejak nemala náladu. A keďže už mám navereno (každú chvílu vypínam) tak možno dnes mu ho uvarím…a okrem toho len včera som nakúpila konzervované ovocie naň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
17.7.13 06:24

@lilli.c Jezisi ty jsi blazen :lol: Ty si trenujes uz vstavani s prckem, ze? Fujky nakyp, ale vcera mi bodnul…i kdyz je to takovy jalovy jidlo :lol: Gulasek bych si dala s chlebikem, mnaaaaam. Ja jsem zvedava, co dostanu k obedu tady :think: No, odpo tu budu mit hody, Rick mi doveze same prasarnicky :lol:

Vypada to tu na dyl, rano jsem jeste dost spinila a padaj ze me takovy kousky, doufam, ze se to neni placenta. No, jak tak na to koukam, tak bud porodim driv nez mam v planu, anebo budu jeste naopak prenaset :lol: Alespon vim, ze po tyhle zkusenosti zadny treti v planu uz nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
17.7.13 07:11

Dobré ráno ;-) teda to tě tam dobre trápí:-( ale zase by měla být brzy snídaně ;-) že zkušenosti vím, že na chirurgii jsme ráno začínali kolem páté, aby se vše stihlo do 7 do snídaně, pak vizita a operace. Ale proč i tebe tam takhle budí je mi záhadou:-(snad tam nebudeš dlouho. Musis jenom ležet nebo Muzes chodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
17.7.13 07:39

@wena8621 zatim jen lezet :nevim: Ale uz jsem jim utekla :lol: Steasne me boli zada z postele. Jeste mi prijde, ze maji nejaky kratky postele :lol: A jsem desne protivna jak mi to tu neba :lol: Uz mam po vizite, k snidani jen 2sladky rohliky a broskev… si pujdu jeste asi ukradnout neco :lol: No a prisli me budit kvuli teplote, tlaku a zkontrolovat vlozku :lol: Krvacite jeste? Nevim, jeste spim… :nevim: Ani porad nevim, z ceho krvacim. Vsechny testy ok, toz… Domu nejdriv zitra pry :nevim: Keeez by :lol:

Ach jo, ze je ta Bartoska jeste bavi… Zavrela bych ji do ustavu a k ni bych posadila vsechny ty jeji „ochrance“. To je fakt na palici… Jo a ta reklama s Patraskou… To je jak koukat na Vladce vesmiru - kdyz si vygooglite, uvidite :lol: Jinak tu reklamu nejak nechapu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
17.7.13 07:47

Nazdarek vy ranni ptacata :mrgreen: i kdyz ja mam co rikat, jsem vzhuru od pul 7, ale z pelechu jsem vylezla az ted :) venku je dneska ukazkove a ja se jdu po obeden potit pod fen ke kadernici :mrgreen: ale zase budu aspon vypadat k svetu… chvili :lol:

holky, ja mam mrnouska hlavickou dolu, ale podeziram ho nejen z kopani, ale i boxovani :mrgreen: vcera vecer me hopsal pupik jak o zavod. i muz uz konecne chytil kopanec, ma z toho radost kdyz se zadari :lol:

@Barčí1411 neboj po porodu se nasexujes jeste, pche :mrgreen: me to ted moc nejde, pac me boli podbrisek u toho a potom vzdycky jeste celou noc :( tak z toho nic nemam…

@lilli.c no taky se mi stava ze kdyz jdu ve 3 rano curat, tak nemuzu spat, ale vetsinou do te hodky a pul zaberu a pak chrnim skoro do 9 :mrgreen: rozhodne nevstavam, on manzel je doma a vzbudila bych ho tim a strasili bysme pak od tri rano oba a to je zbytecne :mrgreen: :lol: gulasek ja mam rada, na priloze nezalezi, muzu ho i s testovinama a ryzovy nakyp taky, jen se s nim nerada hnacam :) me dneska ceka ten losos a opeceny bramburky :)

no nic jeste neco poctu a jdu trosku poklidit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.7.13 08:16

@anlendy. tak oni asi doktoři nejlíp ví, co je ještě OK a co už ne, to bude dobrý ;)
@Barčí1411 jojo, musej vás stihnout před výměnou směn a ještě drbou. To je tak ve všech špitálech a já taky nechápu proč, když se pak dlouho nic neděje a mohla bys ještě spát…je to jenom v ČR a snad vodjakživa, kde se pacienti musí přizpůsobit personálu - když to vykládáš němcovi, rakušanovi nebo američanovi, jen na tebe kouká s otevřenou pusou 8o. Snídaně - no mááálo - snídaně zíklad dne a oni ti daj dva loupáky! koukám, že v porodnici chcípnu hlady :jazyk:

@lilli.c ty jsi normálně blázen :D vařit ve 3 ráno guláš :) já si připadám jak krkavčí žena, protože já uvařím max v neděli a guláš dělá chlap, pač se líp popere s masem :mrgreen:. NO jsi úžasná :palec: a já si teď připadám blbě, jako že se o toho svýho poklada vůbec nestarám. už chápu, proč se nechce ženit :mrgreen:

no a reklamu s Patraskou jsem taky nepochopila, co že to jako vlastně chtěl tím básník říci, a Bartošová je troska, kterou furt někdo manipuluje, aby se zviditelnil. Ona prý na léčení už několikrát nastoupila, ale protože dobrovolně, tak může kdykoliv odejít, takže vždy zas utekla a běhá v tomhle stavu po republice. Chudák ten její syn Artur, tomu se asi děcka ve škole dost smějou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí