Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 Držim palečky ať je vše co nejdřív v pořádku a už tě tam netrápí ![]()
Holky, taky vás tak kopou do řiťky zevnitř? mě je to až nepříjemné, není to jak při vikči, ta byla výš a nohama vzhůru, doufám, že se malej otočí, Vikča byla hlavou dolů od 20.tt…jinak cukrovka vůbec nevím, kdy mě čeká, Mudr. nic neříkal…
@Barčí1411 utrogestan jsem brala skoro celej první trimestr, určo pomáhá, to je dobře, že ti ho dali - jen je z toho bordel - my jsme skoro neměli s chlapem sex, protože ze mě neustále odcházely zbytky té tabletky
A BYLO TO EKLHAFTNÍ ![]()
Cukrajdu mám za sebou a pozitivní. Nějak jí neřeším, švára nic hroznýho neříkal ![]()
@Mája B váhu mi řekli na 2.scr. 28.6. a pak jsem nikde nebyla. Jdu teď ve čtvrtek
já mám jinak prokoplej močák a žebra,,zlomený'' ![]()
Bry rano
![]()
Teda to je budicek
Nejdriv mi nedaji najist a potom me budi v 5 rano
..si dachnu odpo ![]()
No, me prdka do zadku nekope-asi jediny misto, kam fakt neee, jinak me bije slusne, celej pupek, zadek pod kozama, do pipiny… ![]()
@stephora Ja utrouse mela pred Emou pri IUI
Fujky, sex-o cem to sakra mluvis?! Za takovy veci by me ted ukamenovali. Na to nesmim ani pomyslet… Nejdriv po porodu, mame utrumus kompletus
Ani nic jinyho, bo mu pak tvrdne moc pupek, toz jsem jak v celibatu ![]()
@Barčí1411 Dobré ráno! Chúďa moje. Takto ťa tam trápia…
Ešteže ti dorazí dnes mužík s jedlom a Emičkou…
@Mája B Mňa malý teda kope furt do stidkej kosti. Neviem, asi sa mu nepáči. Dúfam že sa aspoň na chvílu otočí a bude kopať niekam inam.. Už je to miestami i nepríjemné. A hlavne muž ho ani necíti jak kope. Už začína byť s toho nešťastný…
@lilli.c jeee, ty taky nespis
Nevim, proc neprijdou merit a kontrolovat dyl
Jsem se nestacila jit ani vycurat ![]()
@Barčí1411 no oni to musia stihnúť kým si vymenia smeny a potom si ešte musia predsa podrbať.
Nie nespím už od 3. Nejak mi to nejde. Takže čakám na mužíka. Každú chvílu má doraziť a varím, nech nemusím potom. Budeme mať gulášik s knedlou. Možno ešte odpo urobím ryžový nákyp. Muž oň prosí už asi mesiac, ale ja som naň nejak nemala náladu. A keďže už mám navereno (každú chvílu vypínam) tak možno dnes mu ho uvarím…a okrem toho len včera som nakúpila konzervované ovocie naň.
@lilli.c Jezisi ty jsi blazen
Ty si trenujes uz vstavani s prckem, ze? Fujky nakyp, ale vcera mi bodnul…i kdyz je to takovy jalovy jidlo
Gulasek bych si dala s chlebikem, mnaaaaam. Ja jsem zvedava, co dostanu k obedu tady
No, odpo tu budu mit hody, Rick mi doveze same prasarnicky ![]()
Vypada to tu na dyl, rano jsem jeste dost spinila a padaj ze me takovy kousky, doufam, ze se to neni placenta. No, jak tak na to koukam, tak bud porodim driv nez mam v planu, anebo budu jeste naopak prenaset
Alespon vim, ze po tyhle zkusenosti zadny treti v planu uz nebude ![]()
Dobré ráno
teda to tě tam dobre trápí:-( ale zase by měla být brzy snídaně
že zkušenosti vím, že na chirurgii jsme ráno začínali kolem páté, aby se vše stihlo do 7 do snídaně, pak vizita a operace. Ale proč i tebe tam takhle budí je mi záhadou:-(snad tam nebudeš dlouho. Musis jenom ležet nebo Muzes chodit?
@wena8621 zatim jen lezet
Ale uz jsem jim utekla
Steasne me boli zada z postele. Jeste mi prijde, ze maji nejaky kratky postele
A jsem desne protivna jak mi to tu neba
Uz mam po vizite, k snidani jen 2sladky rohliky a broskev… si pujdu jeste asi ukradnout neco
No a prisli me budit kvuli teplote, tlaku a zkontrolovat vlozku
Krvacite jeste? Nevim, jeste spim…
Ani porad nevim, z ceho krvacim. Vsechny testy ok, toz… Domu nejdriv zitra pry
Keeez by ![]()
Ach jo, ze je ta Bartoska jeste bavi… Zavrela bych ji do ustavu a k ni bych posadila vsechny ty jeji „ochrance“. To je fakt na palici… Jo a ta reklama s Patraskou… To je jak koukat na Vladce vesmiru - kdyz si vygooglite, uvidite
Jinak tu reklamu nejak nechapu… ![]()
Nazdarek vy ranni ptacata
i kdyz ja mam co rikat, jsem vzhuru od pul 7, ale z pelechu jsem vylezla az ted
venku je dneska ukazkove a ja se jdu po obeden potit pod fen ke kadernici
ale zase budu aspon vypadat k svetu… chvili ![]()
holky, ja mam mrnouska hlavickou dolu, ale podeziram ho nejen z kopani, ale i boxovani
vcera vecer me hopsal pupik jak o zavod. i muz uz konecne chytil kopanec, ma z toho radost kdyz se zadari ![]()
@Barčí1411 neboj po porodu se nasexujes jeste, pche
me to ted moc nejde, pac me boli podbrisek u toho a potom vzdycky jeste celou noc
tak z toho nic nemam…
@lilli.c no taky se mi stava ze kdyz jdu ve 3 rano curat, tak nemuzu spat, ale vetsinou do te hodky a pul zaberu a pak chrnim skoro do 9
rozhodne nevstavam, on manzel je doma a vzbudila bych ho tim a strasili bysme pak od tri rano oba a to je zbytecne
gulasek ja mam rada, na priloze nezalezi, muzu ho i s testovinama a ryzovy nakyp taky, jen se s nim nerada hnacam
me dneska ceka ten losos a opeceny bramburky ![]()
no nic jeste neco poctu a jdu trosku poklidit ![]()
@anlendy. tak oni asi doktoři nejlíp ví, co je ještě OK a co už ne, to bude dobrý ![]()
@Barčí1411 jojo, musej vás stihnout před výměnou směn a ještě drbou. To je tak ve všech špitálech a já taky nechápu proč, když se pak dlouho nic neděje a mohla bys ještě spát…je to jenom v ČR a snad vodjakživa, kde se pacienti musí přizpůsobit personálu - když to vykládáš němcovi, rakušanovi nebo američanovi, jen na tebe kouká s otevřenou pusou
. Snídaně - no mááálo - snídaně zíklad dne a oni ti daj dva loupáky! koukám, že v porodnici chcípnu hlady ![]()
@lilli.c ty jsi normálně blázen
vařit ve 3 ráno guláš
já si připadám jak krkavčí žena, protože já uvařím max v neděli a guláš dělá chlap, pač se líp popere s masem
. NO jsi úžasná
a já si teď připadám blbě, jako že se o toho svýho poklada vůbec nestarám. už chápu, proč se nechce ženit ![]()
no a reklamu s Patraskou jsem taky nepochopila, co že to jako vlastně chtěl tím básník říci, a Bartošová je troska, kterou furt někdo manipuluje, aby se zviditelnil. Ona prý na léčení už několikrát nastoupila, ale protože dobrovolně, tak může kdykoliv odejít, takže vždy zas utekla a běhá v tomhle stavu po republice. Chudák ten její syn Artur, tomu se asi děcka ve škole dost smějou ![]()