Poradna duly
Jana Čurdová
Dobrý odpoledne ![]()
Tak jsem se vrátila z Podolí z kontroly
naše Ornellka váží 945g a měří 34cm
je už otočená hlavičkou dolů, mám změněný termín na 26.10. a jdu císařem, takže budu mít tu naší prďolínu 26. v ruce
měla bych mít nástup na císa 25.10. v 16:00 a kolem 07:00 by měla být na světě
prý bych jí do 3.11. neunesla, tak mi to švára posunul
povolení do Aus. mám jen na měsíc, prý mě tam déle nenechá
mám se víc šetřit atd. atd. ![]()
Za chvíli jdu se ségrou do Malvíka, koupit nějaký oblečky a novou autosedačku, protože nechci, aby měla Orny po Charlo. Tu buď vyhodím a nebo prodám ![]()
@kamkakamka moje dítě má skoro kilo, takže buď ráda za nižší váhu ![]()
@anlendy. píše:
@kamkakamka moje dítě má skoro kilo, takže buď ráda za nižší váhu
Jůůů, tak ty máš cvalíčka
No, taky máme mezi TP měsíční rozdíl, já mám termín 26.11. ![]()
@anlendy. ty jo, to je teda cvalda, úplně jako moje holčička v min. těhu…
ale třeba se to zastaví a jaktože císař, když je hlavou dolů???
@kamkakamka
gratulace
určitě to není to málo, my měli teda 430g, ale ony jsou ty tabulky benevolentní, neboj ![]()
@kamkakamka já byla na gyndě 20+6 naposledy a malej měl 390g a říkal MUDr., že je menší o pár dní, ale neboj to doženeme ![]()
@anlendy. no tak sice ten císař, no…ale zas víš, co s tebou bude a máěš to objednaný
tak hlavně, žejste holky OK ![]()
včera jsme měli prohlídku v tech Chrášťanech - letadla slyšet nebyly a moc se nám tam líbí…Rudná kousek a v ní je vše - doktori, školky, školy…snad to vše klapne a třeba se tam přestěhujem ![]()
@Mája B teď už jen kvůli váze. Původně to bylo kvůli tomu, že se nijak neotáčí a už takhle je těžká ale teď je už otočená ale s váhou, která je extrémně vysoká
takhle to popsal dr.
@stephora já mám teď letadla nad hlavou v jednom kuse
ale tak nesmím se divit, když máme barák ani ne 2km od runwaye na který denně přistane x letadel
joo nám se tu taky líbí
my máme veškerý dr. Charlottky v Rakovníku a zubaře pak v Kladně
taky ať se Vám tam daří! a třeba pak dáme prochajdy ![]()
@anlendy. no jasně, jestli se to uskuteční, my ještě nevíme
ale prochajdy 100%
i když já neporodím tak „brzy“, nemám tak velký mimi, ale hlavičkou dolu teda ještě otočená není, 31.7. jdu zas na utz, tak uvidíme - má holka čas se otočit do 28tt a jsme dnes 24+1, tak to se určitě ještě otočí. velikost tipuju tak na 700g teď, možná víc, ve 22tt měla 640g
@stephora no ta naše holka jde hoodně napřed
ačkoli Charlo byla otočená v 23tt
ale ne že by mě to nějak těšilo, chtěla jsem normální porod a těhotenství do té doby, než to samo nepřijde. Žádné oblbováky a rozřezaný břicha
co nadělám ![]()
Ahoj holky
tak test na cukr jsem zvládla na výbornou
![]()
ale na ko na gyndě: nález na hrdle zkráceno, dosti snížená přední branka, podle vag.utz hrdlo délka 28mm
zítra do porodky na vyšetření znovu
Na ten cukr mám jít taky. A musím tam být už v 6.30 h ráno…fuuuj.
Jsem na to zvědavá, prý to bude trvat 2 hodiny. Jinak moje mimi má menší hlavičku, ale v normě…
Asi to mimi budu mít celé takové malinké. ![]()