Poradna duly
Jana Čurdová
@stephora Já začínala na 60kg a podívej už mám 8,5kg nahoře
a to jsem sotva za půlkou. Nijak extrémě se necpu, nikterak chutě nemám a ještě do toho min 1× denně cvičím a je mi to k prdu ![]()
@Michaela99
pupík nádherný!
čítam dobre min.1× denne cvičím? Aké cviky prosím ťa? dúfam že nie tie 30 denne výzvy. Ja by som u toho zdochla.
Tiež by sa mi zišlo trochu cvičiť. Nejak sa už necítim s tými kg dobre. Dnes ráno som stúpla na váhu a takmer som odpadla. (92kg) Hrúúúúza to som v živote nemala…nedivím sa že sa to mojmu telu nepáči. Mne samotnej sa to nepáči ale čo už. Priberať budem. Hoci teda priberám pomalšie než min.tehu, ale priberám. ![]()
@lilli.c cvičím pouze na lítka, stehna, boky, zadeček a prsa… na bříško se nesmí…snažím se si alespoň část těla udržet fit ale bříško už mi praská. Už jsem ho maličko měla ale teď se ty staré zozjíždí do ještě větších ať se mažu jak se mažu je mi to k prdu. ![]()
@Michaela99 ja teda používam toto http://www.lottus.cz/index.asp?… a zatial žiadne strie nemám. No mám ale tie mám z minula a urobili sa mi až v posledných 2 týždnoch tehu..
@lilli.c Zkusím ho taky a uvidíme aqle to co už popraskalo to stejně nezachrání. Taky jsem v předchozím těhu popraskala až posledních 14 dní přenášení jinak ani ťuk.
@Barčí1411 tak to je super, ze jdes domu. a vedi proc jsi teda spinila, zjistili neco nebo nic? ale tak hlavne ze mala je ok a ty taky ![]()
ja mam vse hotove, steaky nalozeny, dezertik hotovej, obed v brise a mam pocit ze chcipnu
ted davam relax a pak pojedeme s muzem na chajdu
vyter dopadl ok, ten muj vytok jsou jen masivni laktobacily, coz neva, takze muzu do bazenu
vecer se dobalime a rano brzo vyficime, takze tady dva dny nebudu
a budete mit ode me klid ![]()
@Michaela99 pupik peknej, mam jen o malinkej kousicek mensi
a to jsi napred ajaj, to budu za chvili jako hrosik. no ja bych potrebovala taky cvicit, hlavne zadek a stehna, zbytek mam ok
ale nemuzu se prinutit a to tady mam ten balon, se kterym se tyto cviky cvici dobre a celkem nenarocne
proste se priznavam, jsem LINA
no ale az nebude takovy hic, chci zacit chodit aspon na prochajdy
at mam aspon nejakou fyzicku ![]()
Zdravim z postylky moji
![]()
Priprdela jsem domu po 12hod., nacpala jsem se a padla za vlast. Eminka nebyla doma, jela do bazenu s Emcou a jejim tatkou, Rick odtahl hned nekam do Prahy neco zaridit, toz
![]()
@Michaela99 mas krasnej pupicek
Na posledni fotce vypada skoro jako muj, jen ja ho mam momentalne o neco vetsi… Nejak se mi v nemocnici nechtelo na velkou, takze jsem byla naposledy v pondeli a uz jsem jako patraci balon ![]()
@Schara pry to bylo nejspis z placenty, jak se prekrvila moc a vysoupla se nahoru, ale vicemene to vsechno byla „stara“ krev, takze nemohli najit 100% pricinu, toz teda nejspis pry placenta. Ale obe dve jsme ok, tak co
Mmj. - ten vytok jsem mela s Emcou, faaaaakt hnusnej velkej, ale nic to nebylo - teda kolem toho 16.tt a 20.tt jsem mela nejakou infekcicku, ta se prelecila a ptom uz jen samotnej hnusnej, jak pises, masivni vytok
Ted mam prd - ted krvacim
Teda ne prave ted… Myslim, ze min. 12 dni mam klid, jako vzdy
…vam zavidim prochajdy, bazeny, vylety…Ja budu vesele kynout z postele
Jsem desne ochrapana, spala bych jak mimino - asi nejakej spankovej deficit z ty nem. ![]()
@Schara nemysli si taky bych se na to nejraději vyprdla ale když se pak podívám do zrcadla tak mě to prostě přinutí
![]()
@Barčí1411 Týýjo já nebejt od pondělí na WC tak mi asi vybouchnou střeva na místě
![]()
@Michaela99 uz jsem byla…
A pujdu jeste tak 5×
… mne to v tech nemocnicich nejak nejde, a to jsem - krome prvniho dne - jedla hooodne
takze zitra budu mit pupicek jako modelka… Ne, to byl vtip, ale nebudu jak patraci balon ![]()
Tak jsem se až teď vrátila z centra. Já myslela, že mě jebne. Jela jsem MHD a ty lidi jsou fakt hovada.
Já měla břicho, kočár a Charlottu a teď nastup do tramvaje. Řekla jsem jednomu, jestli by mi nepomohl, ten se na mě se slušností vy.ral a nikdy jiný poblíž nebyl, řidič tramvaje na mě začal řvát, že zdržuju. A jako co mám dělat?
na cizinecký bylo lidu, vedro a vyřiď si papíry, že jo
@Michaela99 pupendo mám skoro stejné, možná o něco větší
a už takhle jsem vyhodila troje kalhoty ![]()
@Barčí1411 tak hezky hajunej
a odpočívej a kakej - já nejít od pondělka, tak už jsem umřela na „přehovínkování“ organismu
já pěkně musím každej den a když nejdu, hned je něco v nepořádku
ale já se s tím nes… já si dojdu kdekoliv, když potřebuju ![]()
prochajda s kámoškou byla super, chodily jsme v lese, takže plážínko stín a její holčičku jsme i stihly nakrmit, hned se cítím lím, malinká mi v pupíku celou dobu spala, ani se nehnula, ale teď už zas trochu kope, jak jí tam posílám bramborovou kašičku od obědam, protože mi po prochajdě děsně vyhládlo ![]()
@anlendy. to si děláš pr… no to nechápu. bych ho seřvala, kreténa podělanýho (toho řidiče), at teda zvedne tu svou zpocenou pr*el a jde mi sám pomoct, abych nezdržovala, když asi vidí, že s tím nehnu sama ![]()
a lidi jsou tu krerétský taky - tuhle jsem jela busem s nákupem v ruce, pupek mám už jak balon, a myslíš, že mě někdo pustil? naproti mě celou dobu seděla nějaká modedáma z VŠ koleje, načančaná až běda a drze si mě prohlížela, jakože mě teda sednout ONA nepustí. Normálně jsem na ní při vystupování vyplázla jazyk
mi to nedalo…děsný ignoranti ti lidi ![]()