Poradna duly
Jana Čurdová
@stephora já v tu chvíli byla tak nas_aná! bych ty lidi mlátila
taky, když jsem vystoupovala a měla zvonit na řidiče 2× a krátce, tak to bylo 2× ale dlouuuuuuuze
čuměl debil! Pak nastupovaly cizinky a že mi pomůžou, přitom samy měly kufry, jak kráva a ještě pak zjistily, že musí na druhou stranu. Chudinky.
Bych té modelce z VŠ něco řekla a normálně jí vystrnadila
svini zmalovanou ![]()
Jejda, od pondeli nebejt na wc, bych umrela uz ve stredu
mi kdyz to nejde jeden den, tak je me i blbe… proto i beru ty probiotika a je to jakz takz ok.
na chajde bylo super, v bazenu jsem byla asi 3 minuty, byl studenej jak hrom, tak jsem vylezla aby z toho malej nemel soky
pak sme delali maso
a ted jdu sbalit veci a rano odjezd ![]()
tak se tu mejte ![]()
@Barčí1411 ja to mám s tým wc furt. Vždy keď sa už nakrknem a poviem že ak do tedy a tedy nepojdem dám si čípek tak ono to hneď ide. Asi sa musím vzdy nakrknúť. Inák pre mňa neíst na wc 4dni je normál i mimo tehu. Skúšala som na to už všetko. Vlákninu do vody, probiotika, jogurtíky, švestkovú šťavu, čaje a nič. Proste to tak mám. Ak je velmi zle dám si čípok (zatial použitý 2×) ale zatial vždy do 4-5dni idem.
@Schara tak užívej za v pořádku doražte ![]()
@lilli.c to si děláš pr… no já bych chcípla, takhle málo chodit - já jdu každý den aspoň jednou
i v těhu - zácpu jsem měla 2×, jinak v 1.trim spíš průjem, ale jinak mi to docela funguje, po snídani vždy běžím a vzývám velkého Kakuna ![]()
Tady se nějak vžilo téma kakání,tak já tedy chodím 3-4× do týdne
a to je u mě hodně
normálně jdu 1× do týdne
bavila jsem se o tom s dr. a mám prý pomalé zpracování, takže se to vždycky nakupí a vyjde ven ve velkým
![]()
Hm…ja ale muzu normalne, jen v ty nem. mi proste nechtelo…tak jsem si to odnesla domu
![]()
Jojooo nespim, mala me okopava ![]()
@anlendy. No já jsem si koupila těhu kalhoty a měla jsem je všehovšudy na sobě max 5× a te´d už jsou mi tak těsné přez stehna a boky že mi tu jen leží a nosím rychle co jsem nosila před těhu. No hlava mi to nebere ![]()
@Barčí1411 říkáš že si to zvládla i bez nužek jo?
![]()
Kakání
z toho, že se ženská nevyprazdňuje může tvrdnout břicho,…střeva dráždí dělohu, takže tak, já mám diagnozu „líné střevo“, prostě špatná peristaltika, vůbec se mi nehýbou, takže mi ten cyklus dýl trvá, ale mám to od mala, tak si člověk zvykne, chodím i jednou za 14dní, musím se prostě hýbat a snažit se jíst projímavý ![]()
Barčí, já taky nespala, taky mě okopovál a teď spí
![]()
Dievčence! Včera bol fakt dlhý deň. Z mesta sme dorazili až po 17. Naložila som meso lebo mužík chcel večer grilovať. A vravím na 10 min si lahnem, ju?! No a zobudím sa až o hodinu… No ale aspoň som mala trochu sili. Večer sme si spravili pekný. Ugrilovali sme si masíčko, urobili „táborák“, trochu sa potulili, pokecali, moc, moc pekný večer. A spala som takmer až do rána. Ale ešte by to chcelo ale nejak telo chce, mozog už nie. Tak možno odpoledne…
Prajem vám všetkým krásny deň. Dúfam že nebude tak hrozne ako včera a budem moc už byť i cez deň na zahrádke a užívať si prítomnosť manžela (má po dlhom čase dlhšie volno takže hurááá naň) ![]()
Ja usnula snad az kolem 4hod. A uz se tam zase mrcasi. Emca si prinesla polstar a perinu do obyvu, kterrj okupuju uz asi od 2hod.,protoze jsem nemohla spat, funela jsem, hekala, zaha mi palila, dite me bilo, tak jsem pro dobro vsech zahajila nicni presun ![]()
@lilli.c je,krasny vecer zavidim. Emca byla pryc, kdyz jsem prijela a dotahla po 19hod. a padla za vlast ve 20hod, Rick odjel v zapeti, toz jsem si tu povidala s brichem alespon ![]()
@Barčí1411 tak ty sa rozprávaš s bruchom tak sa nediv že malá ta tak mláti. Chce si tiež povedať svoje. Len jej nerozumieš tak pridala na intenzite… ![]()
@lilli.c ona si zacala
Ted uz zase lita jak silena.. No, vubec se tesim na takovy 30.-32.tt ![]()
Dobré ráno
bych ještě spala, bohužel mě však jedno otravé ditko nenecha ![]()
A víte, kdo se dnes narodil? No přeci můj Denýsek
staroch, je mu už 35let
![]()
Já tedy šla spat ve 2hod. a s pocitem, ze mi mala vyleti z bricha
tak uz jsem nahlas rekla:,,Ornyno, co chces?''
a svete div se, byl klid
nebo pomohl ten kybl zmrzliny
tak jsem jela do loznice a koukla na postel, pavouk nikde ![]()
Dneska jedem za tchýní, tak by mě zajimalo, jak se bude chovat
snad normálně!
Dievčence! vy, čo už prťata máte! Aké plienky budete kupovať a kolko taký drobek za deň spotrebuje? Ja teda plánujem látkovať, ale len cez deň. V noci asi nie. Aspoň zo začiatku určite nie. Poradíte???