Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy. @Mája B @Barčí1411 - koukám, že jsem tu ještě z vás pomalu nejkakavější
mě vždy snídaně posune večeři a tak to prostě funguje furt dokola
jen si říkám, že když mi to tak hezky tráví, tak bych měla být hubenější než jsem - se říká - rychlý metabolismus, dobrý metabolismus
a ono prd ![]()
dnes je nějak zataženo, nechám se chlapem odvézt do Radotína do megasekáče, vokouknout hadříky, tak třeba něco ulovím. Pak mě zas vyzvedne, pojedem směr Letňany, kde se nabaštíme a pak výlet do Veleně - objevil tam nějakej barák, ale podle mě je to podezřele levné, ale omrknout lokalitu, proč ne ![]()
btw @Barčí1411 mě taky zas včera a v noci berula kopkala, včera sem se ptala kámošky, co má 4m holčičku a říkala, že pohyby budou čím dál tím víc sice možná méně časté, ale za to intenzivnější - takže nás opravdu asi nečeká klidný spánek - kopne mě a spadnu z postele ![]()
@anlendy. staroch??? v nej letech!
mýmu bude 28mýho 32, taky už je to velkej kluk ![]()
koukám, že nás ty holky večer pěkně pokopaly dokromady
držím palce k tchýni ![]()
@lilli.c to látkování mě teda vůbec neláká - furt to někde študuju a příjde mi to složitý, ale já jsem lenochodka líná a i za cenu dražšího provozu budu asi na papírákách
mě spíš fascinují příkrmy - příjde mi, že když to uvařím a rozemelu, tak mi to vyjde mnohem levněji než kdyžý budu kupovat vše ve skleničce, takže skleničky budou jen na cesty a pro nejnutnější případy, asi… ![]()
@stephora díky,díky! sama jsem na ni zvědavá
tka, když taková,,omladina'' jako já má chlapa,,starocha''
dělám si srandu
já tedy nejsem pokopaná ale prokopaná ![]()
Mi ten můj chlap konečně dneska ukázal fotky z Maroka, už vím kam nechci
taková bíííída! je to fakt děs, to se ČR má ještě hoooodně dobře
@stephora tak ja budem robiť i príkrmi. Jabĺčka mám od susedky každý rok aspoň 5 bedínek a to mi furt nabízí ale čo ja s tým. Doteraz som zavarovala. I hrušky mám od nej. Švestka nám tento rok zmrzla ale plánujem ďalšiu na jar vysadit. A taký mini pidi záhonek tu tiež mám takže zeleninka bude bio. tento rok som muža presvedčila nech zryluje ešte kúsok naviac aby nám nebolo málo miesta. Predsa len už budem doma, príjem bude menší a ten květák, cuketu, uhorky možme vypestovať i doma…nie?
@anlendy. u tchýne veľa šťastia a nezabudni viať dudlík! Nech má radosť! ![]()
@lilli.c myslíš dudlík Dior, který kupoval můj manžel a ona ho jen dala za sebe? ![]()
@anlendy. ![]()
njn, já mám mladocha, protože mj chlap je o 1 rok a 3 měsíce mladší než já ![]()
@stephora Jojo, pohyby nebudou tak blaznivy, ale z postrle Te zkopne jednim stouchem ![]()
@lilli.c ja latkovat nebudu, v zime mi ty pleny schnout nebudoy. U Emy jsem latkovala asi 2tydny a po tom, co jsem denne prala, vyvarela a zehlila cca 60 plen, jsem se na to vys*ala
Kupovala jsem Huggies a Pampers a pizdeji uz jen pleny z Tesca nebo Babylove. Ema je bez plen od 16m
Priktmy jsem delala taky doma, ale jen zeleninu, ona presnidavky nejedla. Jinac jsem tu zeleninu obcas zavarila, ale spis mela kazdy den cerstvou, stejne hodne brzy presla na „normalni“ jidlo. Max.jsem ji dala stranou a tolik neosolila bo neokorenila… Ale ty pidi porce jsou raz dva, toz
Pamatuju si, jak jsem asi 2× za sebou spalila brambory dva, co jsem ji varila.. Nj, byla jsem zvykla varit ve velkym a tolik to nekontrolovat ![]()
@anlendy. Prej staroch
Emin otec je ctyricatnik..
Ricarduchi uz ma tricitky za sebou, ale to tady, jak tak koukam, temer kazdej ![]()
Jdu varit… Mam chut na fazole ![]()
Tak pozerám že mám asi najmladšieho chlapa. Budúci týždeň mu bude 30. Plánujem mu upiecť perník tortu. Má jú hrozne rád. Už mám nakúpené na to všetko. Tak dúfam že sa podarí… Nejak strácam na ňu odvahu…
@Barčí1411 My budeme mať sušičku. Včera sme sa boli pozerať po elektrách a mám nejak vybráno. I novú pračku dostanem
takže asi tak. Ono my máme malé 2+1 a už teraz obchádzame sušáky. A to sme len 2+pes. Teda musím ešte povedať že ten pes spravý asi najviac prádla hlavne na jar, v zime a na jeseň teda v obdobiach kedy to prádlo fakt blbo schne. Takže som si vymodlila sušičku. A na základe toho že chlapovy tie sušiaky vadia viac než mne, tak bude ![]()
@anlendy. no jasne že ten! vieš jak si u nej šplhneš? ![]()
Ahoj holky, tak mimča vás tak okopávají??? Já to zase až tak moc necítím, jen občas, ale malinko.Ale mám placentu na přední straně, takže možná je to i tím. Jinak jsem začala nějak moc přibírat!!!Za 10 dnů asi 3 kg!!! Je to normální??? A to se nepřejídám. Doposud jsem přibírala hrozně málo a najednou mi to skáče. Vše už mi začíná být malé…teď se to dá, dám si šaty a je to..jen nevím, co budu nosit v zimě…Jsem 21+4 a mám 8 kg navíc…z toho poslední 3 kg za 10 dní… ![]()
@kamkakamka klid,já taky moc nepřibírala a teď jsem stoupla na váhu a jako 71kg?
mám nahoře 9kg. Takže za poslední týden-dva jsem přibrala skoro 4,5kg
já se můžu vymlouvat na to, že mám těžký dítě ![]()
@anlendy. Jj, ty máš cvalíčka, ale já ne. Malá má jen 381. No, jen se bojím, aby mi nepopraskalo bříško, když přibírám tak rychle… A ta prsa!!! Hrozně se mi nalily, ale to se mi zase líbí…Partnerovi samozřejmě taky a to nemluvím o pohledech mužů, když jsem včera byla v bikinách na pláži.
Zkusím se trochu víc hýbat, je pravda, že se teď moc nehýbu..
A najdu nějaké cviky pro těhulky. ![]()
A je to tady, změna jména
Dennis do naší dvojce jmen Ornella Mia, přidal Martu, protože se tam jmenuje jeho babička
Mně jméno Marta nevadí, jmenuje se tak ségra, ale to jsem právě nechtěla, aby moje dítě mělo jméno po někom
ono je to vlastně jedno, stejně na ní budu volat jenom Ornello!,Orny!,Ornellko!
@kamkakamka já popraskaný břicho neměla po Charlottě, tak doufám, že mi Ornella nezkazí postavu
kozy mám jak vozy
Den by chtěl sahat, ale má to zakázaný ![]()