Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara u nás klid nebyl snad nikdy
s moji rodinou nejde srovnat žadná jiná ![]()
@stephora Ella že se dobře rozhodne? Kdepak, to budeme rozhodovat my, jí je to šumák
přítele má úžasnýho, je stejnej jako můj chlap
jenom naše Ellina je úplně blbá a nechá se zbouchnout nějakým týpkem
Sim tě, se podívej na mého taťku, je mu 71let, má celkem 6 dětí, když počítám zesnuleho brachu a nenarozeny mímo
v lepší případě se dožije maturity Any a možná Rosi, toho mimča nevím
a vypadá na to, že by ho to nějak štvalo? Užívá si vnoučat, svých dětí a manželky
a další příklad je moje segra, ktery bude 40 a ma měsíční miminko a chce další
takže ve 33 je super věk ![]()
@anlendy. ale jo, je to super věk
mám kolem sebe ale i krásný mamky, co rodily ve 20ti a ty jejich holky jsou krásný a mamky ve 37 jsou taky ještě děsný mladošky…to já mít nebudu, já budu muset být mladoška v 50ti ![]()
tak za Ellu dobře rozhodněte
jestli jí je to jedno, tak asi pujde na potrat, ale toho jejího hodnýho kluka je mi líto…njn, trochu to podělala, když se nechala zbouchnout nějakým cizákem
to zase jooo.
@stephora já maminky kolem 2Oti moc neznám, vždy jsem se v pohybovala v lidech staršího věku, takže moje kamarádky jsou kolem 32 a víš ![]()
pokud budeme rozhodovat my, tak na potrat nepůjde. Pokud bude mít vyloženě přání jít, tak půjde. Věřím tomu, že o tomhle nás rozhodnout nenechá, maximálně tak poradit. O Lukáše se tak moc nebojím, je to hodnej a chytrej kluk, takže kdyby mu to nějak normálně řekla, nebyl by problém. Určitě bude chvíli nasranej, jak žito ale časem to půjde
no uvidí se
@anlendy. ty aby mu nepřetekla pověstná míra trpělivosti - oni i ty hodný maj svý hranice - jednoho mám taky doma a už dnes vím, že mi všechno rozhodně neprojde - a nevím, zda by chtěl vychovávat cizí dítko, ale to už bude na nich, každopádně je to drama teda, držím palce, ať se to vyřeší nějak dobře ![]()
@stephora to já vím, taky mám jednoho doma
a říkám, ty dva jsou jak kopie, tedy do toho musím přidat švagra, ten je to samé
tak máte drama v přímém přenosu
moje rodinka má samé zajímavé akce
co si Ellina nadrobila to si taky sežere! Od nás, jako od rodiny názor slyšela, teď je to na ní
no zítra se dozví TT a TP a pak se uvidí
díky za podporu!
Dámy, mám klid
Kate porodila kluka a můj chlap je už zase normální a začal hladit bříško
konečněěěě! ![]()
@anlendy.
já jí tipovala na holku - ale voni ty hubený maj vždycky kluky a my špekatější zas holky - čímž se nechci nijak dotknout nějaký hubenice, co taky čeká holčičku ![]()
Dobré ráno dámy, čeká nás další horký den! přežijte jej bez oteklých nohou a propocených trik ![]()
já dnes budu u PC plánovat IKEA kuchyň, abychom měli představu, kolik by asi tak ta naše mohla stát, u toho se vždycky dobře vztekám, protože jim ta on-line aplikace nefunguje úplně dobře a ož jsem o pár návrhů nenávratně přišla
a taky se chystám vyprat pár bodýček na Berulu, koupila jsem včera jedny s dlouhými rukávky v Lidlu - vezmi to se všema barevnejma věcma, na tom slunci to bude hned suchý ![]()
Bry rano.
Toz vas prubezne cetla, ale nestihala jsem odpovidat a kdyz uz jsem se dala do reakci, tak mi bud zdechnul pc a nabijecka byla taaaaak daleko, anebo jsem sla delat radeji neco uzitecnejsiho - coz je posledni 2 dny moje prace, bo koncem srpna musim odevzdat prototyp a statistiky - a co mam? Velky hovinko mam ![]()
Me zavistive kecy o bazenkach nebudu opakovat, zavidim vam vsem, ktere si to muzete pekne dopravat ![]()
Kocicaky necham kocicakama - sto lidi - sto chuti ![]()
K nejakym rodinnym aferkam se vyjadrovat nebudu, sama jsem byla pekna cuza, ale teda na nektery veci jsem si davala pozor, a tak k tomu vzhlizim ponekud kriticky, kazdopadne je to dobry na mezinarodni telenovelu ![]()
Hadriky jeste nenakupuju. Vcera jsme s Rickem vecir posedavali na terasce - udelal mi nealko pinekoladku, tak jsme ji tam srkali skoro do pulnoci a u toho jsme resili, co uz zacneme nakupovat pristi mesic. Toz zaciname zasobami plen - od kazdyho balik nebo dva (Pampers, Huggies - u Emci frceli do cca 1r Huggies, Pampersky jen prvni 2 mesice, nejak nam nesedely
Potom uz jsem kupovala obyc Babylove nebo Tesco a brzo odplenkovavala, snad se mi to podari i ted s druhym prckem). No a protoze mam blbou zkusenost s kojenim, tak si udelame malickou zasobu - pro jistotu - UM - Nutrilon to nebude, 1) je drahej, 2) je hnusnej
, 3) blba zkusenost - Ema po nem blila a ten protiblici - to bychom se nedoplatili. Frcelo u nas Nestle, takze Beba, a to vsechny vyrobky - v lekarne ted meli 2 velky baleni za polovicni cenu, ale musim se podivat jake jsou exp. doby
Mame chladnou komoru, takze tyhle veci mam i kde skladovat, toz bych si rada neco dopredu nakoupila. Hadriky zacnu objednavat koncem srpna z netu - bohuzel se do obchodaku nejspis na nejaky obchuzky nedostanu, tak vam zavidim to, ze si to takhle muzete v klidu projit, vychytat slevy atd. My tu mame jen Tesco s F&F a to je dost drahy, malokdy maji slevy, ktery by se vyplatily a hlavne tam zatim maji spis letni hadriky, tak si pockam na podzimni kousky, naplni se mi i Aukro s e-bay a ty US e-shopy - nakoupim jen par kousku, zbytek potom budu postupne dokupovat az se mala vyrodi, jak rika Emicka.
No, ja jdu zehlit, mam tu hafo pradla a uz mi to tu pada na hlavu. Odpoledne jdeme ke znamym na zahradku zase, Emca se tam pekne vyradi
Ja budu odpocivat.
Jsem neskutecne postipana od komaru, nejak se nemuzu dokopat do drogerky pro Raid alespon - mam snad sto stipancu od paty az k hlave fakt sezrana a drbu se jako kdybych mela svrab ![]()
Vcera jsem si rikala, ze pujdu na cukr, ale pak jsem otevrela zadanku a byl tam datum od 17.-24.7., tak pujdu ve stredu, protoze to jdu i na gyndu, takze to vezmu nejdriv na cukr, pak si odskocim na KO na gyndu - je to asi 150m od sebe - a potom zpatky na cukr zase.
Uzijte si to teplicko - ja jsem ta, kterej ty paraty zrovna otejkaji, ale ne nijak extremne, takze prezivam docela fajn, jen se potim jak vrata od chliva ![]()
@Barčí1411 jojo, s nohama to máme stejný - mě nejvíc vadí právě sedět u PC, tak to prokládám s nohama na stole u TV - oni mi jako zas tak moc neotékají, ale jakoby pnou a nejsou to prostě moje nohy
horko je hrozný už teď, dnes asi zas vyhraje kýbl se studenou vodou a nohy v něm. peru a budu věšet, chci jít někam na prochajdu, ale to tak kolem 4, dřív nepujde vystrčit nos, mám v bytě zatažený všechny závěsy a už 27st., asi namočim ručníky a různě je tu rozprostřu, aby tu bylo vlhčeji ![]()
Ahojda holky, tak ja zrovna mezi otekaci nepatrim, ale za to me vcera chytlo znova to boleni v krku a to jako fest
. dneska me nikdo nikam nedostane. asi se me spousti i ryma, takze venku bude skoro 35°C a ja budu met virozu
no pokud se to nezlepsi, tak si zitra zajdu k mudr. nechat vyplnit tu prukajdu tehulenskou a poprosim ho at mi mrkne aj do toho krkcku… toz naplanovane to mam. toz jinak dneska nic delat nehodlam, pouze obed, to si udelam koprajdu i na zitra a bude.
to blaho ja chcipu vedrem uz ted…
@stephora no, my uz mame klimosku… tooooz
Ale stejne - nemuzu ji nechat bezet celej den, takze ted treba nebezi, horko tu je, ale da se to v klidu vydrzet - my mame ten byt natocenej na opacnou stranu nez to sviti, ale v loznicich je horko, pac je to pod strechou… Sousedi jsou na tom hur, protoze to slunicko jim tam pali celej den primo do oken ![]()
@Schara ja tyhle polochciply stavy mela taky - rano jsem se probrala a bolest v krku, knedlik v krku, nos plnej.. Dneska se mi dela neco na hube, doufam, ze se z toho nevyklube opar, ten uz jsem nemela asi 4 roky
Ale celej horni ret mam pekne zarudlej
Mnamky, koprovcicka - tu u nas papkame hodne takhle v lete, docela osvezi a kulajdu. Rick si vcera porucil segedin, tak jsem se s nim vecer delala a bude i na dnesek… I kdyz ja bych si dala radsi nejakej salatek jenom asi…v tomhle vedru
Ale to bych padla hlady za chvili ![]()
@Barčí1411 salatek bude odpoledne na svacinku
prave ze kdyby sem jedla jen salatek tak umru hlady
ja jsem ted v mistnosti kde sviti, protoze v te druhe opravuji fasadu a je tam rachot
tak musim vydrzet a pak se tam presunu…
musim jeste zrusit kamosku, mela jsem za ni jit, ale mam maleho prcka, tak at to nahodou ode me nechyti…to bych byla nerada.
Dobré už zase horké ráno ![]()
Naše malá/velká aférka zažehnána-ségra si prďolku nechá
byla jsem s ni ráno u dr. je 4+3tt a na UTZ je vidět prdlajs
každopádne, kdo by chtěl námět na nějakou telenovelu, moje rodina je tu ![]()
Závidím lidem, kteří mají napuštený venkovní bazén! My ho máme zrovna v největších vedrech vypuštěnej, protože se rozbila filtrace a náš vnitřní bazén má 35°,takže se v něm koupat nedá ![]()
Komáři jsou hovada
jsem taky poštípaná od hlavy až k patě
Rajt a tyhle další sračičky nepomáhají. Charlotta vypadá, jak s neštovicema ![]()
Oblečky nekupuju. Mám všechno po Charlo, nestačila jsem to ani vyhodit, páč jsem otěhotněla v Charlottiných čtyřech měsících ![]()
No nic, jdu zabalit věci, letíme odpoledne do Anglie
musíme slavit narození královského potomka
zítra letíme zpět, naštěstí ![]()
@Barčí1411 @Schara já ani nevím, co vařit, vařím jen pro sebe a u plotny stát - to nedám. asi to vyhraje pizza z mrazáku - sice to není nic extra, ale jen se to špoupne do trouby a od ní pak můžu bejt daleko
Virozy se mi zatím vyhnuly, ale to neznamená, že by nemohly přijít. dnes nikam nejdu, možná tak večer kolem 5 chci na prochajdu, abych ti celej den neseděla - nám právě svítí do oken od cca 8 do cca 3 a to je peklíčko…
jak furt uvažujeme o tom bytě v Chrášťanech, tak ten má okna natočený naštěstí na druhou stranu, ale taky je pod střechou, tam by v létě mohlo bejt míň horko ![]()