TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1491
22.7.13 16:11

@Schara u nás klid nebyl snad nikdy :lol: s moji rodinou nejde srovnat žadná jiná :lol:
@stephora Ella že se dobře rozhodne? Kdepak, to budeme rozhodovat my, jí je to šumák :roll: přítele má úžasnýho, je stejnej jako můj chlap :) jenom naše Ellina je úplně blbá a nechá se zbouchnout nějakým týpkem :roll: Sim tě, se podívej na mého taťku, je mu 71let, má celkem 6 dětí, když počítám zesnuleho brachu a nenarozeny mímo :) v lepší případě se dožije maturity Any a možná Rosi, toho mimča nevím :nevim: a vypadá na to, že by ho to nějak štvalo? Užívá si vnoučat, svých dětí a manželky :) a další příklad je moje segra, ktery bude 40 a ma měsíční miminko a chce další :) takže ve 33 je super věk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
22.7.13 16:17

@anlendy. ale jo, je to super věk :) mám kolem sebe ale i krásný mamky, co rodily ve 20ti a ty jejich holky jsou krásný a mamky ve 37 jsou taky ještě děsný mladošky…to já mít nebudu, já budu muset být mladoška v 50ti :D
tak za Ellu dobře rozhodněte :palec: jestli jí je to jedno, tak asi pujde na potrat, ale toho jejího hodnýho kluka je mi líto…njn, trochu to podělala, když se nechala zbouchnout nějakým cizákem :nevim: to zase jooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
22.7.13 16:56

@stephora já maminky kolem 2Oti moc neznám, vždy jsem se v pohybovala v lidech staršího věku, takže moje kamarádky jsou kolem 32 a víš :lol:
pokud budeme rozhodovat my, tak na potrat nepůjde. Pokud bude mít vyloženě přání jít, tak půjde. Věřím tomu, že o tomhle nás rozhodnout nenechá, maximálně tak poradit. O Lukáše se tak moc nebojím, je to hodnej a chytrej kluk, takže kdyby mu to nějak normálně řekla, nebyl by problém. Určitě bude chvíli nasranej, jak žito ale časem to půjde :nevim: no uvidí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
22.7.13 17:01

@anlendy. ty aby mu nepřetekla pověstná míra trpělivosti - oni i ty hodný maj svý hranice - jednoho mám taky doma a už dnes vím, že mi všechno rozhodně neprojde - a nevím, zda by chtěl vychovávat cizí dítko, ale to už bude na nich, každopádně je to drama teda, držím palce, ať se to vyřeší nějak dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
22.7.13 17:11

@stephora to já vím, taky mám jednoho doma :lol: a říkám, ty dva jsou jak kopie, tedy do toho musím přidat švagra, ten je to samé :lol: tak máte drama v přímém přenosu :lol: moje rodinka má samé zajímavé akce :lol: co si Ellina nadrobila to si taky sežere! Od nás, jako od rodiny názor slyšela, teď je to na ní :nevim: no zítra se dozví TT a TP a pak se uvidí :nevim: díky za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
22.7.13 22:19

Dámy, mám klid :lol: Kate porodila kluka a můj chlap je už zase normální a začal hladit bříško :srdce: konečněěěě! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
22.7.13 23:10

@anlendy. :palec: já jí tipovala na holku - ale voni ty hubený maj vždycky kluky a my špekatější zas holky - čímž se nechci nijak dotknout nějaký hubenice, co taky čeká holčičku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.7.13 07:47

Dobré ráno dámy, čeká nás další horký den! přežijte jej bez oteklých nohou a propocených trik :)

já dnes budu u PC plánovat IKEA kuchyň, abychom měli představu, kolik by asi tak ta naše mohla stát, u toho se vždycky dobře vztekám, protože jim ta on-line aplikace nefunguje úplně dobře a ož jsem o pár návrhů nenávratně přišla :pocitac: a taky se chystám vyprat pár bodýček na Berulu, koupila jsem včera jedny s dlouhými rukávky v Lidlu - vezmi to se všema barevnejma věcma, na tom slunci to bude hned suchý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
23.7.13 08:40

Bry rano.

Toz vas prubezne cetla, ale nestihala jsem odpovidat a kdyz uz jsem se dala do reakci, tak mi bud zdechnul pc a nabijecka byla taaaaak daleko, anebo jsem sla delat radeji neco uzitecnejsiho - coz je posledni 2 dny moje prace, bo koncem srpna musim odevzdat prototyp a statistiky - a co mam? Velky hovinko mam :lol:

Me zavistive kecy o bazenkach nebudu opakovat, zavidim vam vsem, ktere si to muzete pekne dopravat :lol:
Kocicaky necham kocicakama - sto lidi - sto chuti :lol:

K nejakym rodinnym aferkam se vyjadrovat nebudu, sama jsem byla pekna cuza, ale teda na nektery veci jsem si davala pozor, a tak k tomu vzhlizim ponekud kriticky, kazdopadne je to dobry na mezinarodni telenovelu :)

Hadriky jeste nenakupuju. Vcera jsme s Rickem vecir posedavali na terasce - udelal mi nealko pinekoladku, tak jsme ji tam srkali skoro do pulnoci a u toho jsme resili, co uz zacneme nakupovat pristi mesic. Toz zaciname zasobami plen - od kazdyho balik nebo dva (Pampers, Huggies - u Emci frceli do cca 1r Huggies, Pampersky jen prvni 2 mesice, nejak nam nesedely :nevim: Potom uz jsem kupovala obyc Babylove nebo Tesco a brzo odplenkovavala, snad se mi to podari i ted s druhym prckem). No a protoze mam blbou zkusenost s kojenim, tak si udelame malickou zasobu - pro jistotu - UM - Nutrilon to nebude, 1) je drahej, 2) je hnusnej :lol:, 3) blba zkusenost - Ema po nem blila a ten protiblici - to bychom se nedoplatili. Frcelo u nas Nestle, takze Beba, a to vsechny vyrobky - v lekarne ted meli 2 velky baleni za polovicni cenu, ale musim se podivat jake jsou exp. doby :nevim: Mame chladnou komoru, takze tyhle veci mam i kde skladovat, toz bych si rada neco dopredu nakoupila. Hadriky zacnu objednavat koncem srpna z netu - bohuzel se do obchodaku nejspis na nejaky obchuzky nedostanu, tak vam zavidim to, ze si to takhle muzete v klidu projit, vychytat slevy atd. My tu mame jen Tesco s F&F a to je dost drahy, malokdy maji slevy, ktery by se vyplatily a hlavne tam zatim maji spis letni hadriky, tak si pockam na podzimni kousky, naplni se mi i Aukro s e-bay a ty US e-shopy - nakoupim jen par kousku, zbytek potom budu postupne dokupovat az se mala vyrodi, jak rika Emicka.

No, ja jdu zehlit, mam tu hafo pradla a uz mi to tu pada na hlavu. Odpoledne jdeme ke znamym na zahradku zase, Emca se tam pekne vyradi :) Ja budu odpocivat.
Jsem neskutecne postipana od komaru, nejak se nemuzu dokopat do drogerky pro Raid alespon - mam snad sto stipancu od paty az k hlave fakt sezrana a drbu se jako kdybych mela svrab :lol:

Vcera jsem si rikala, ze pujdu na cukr, ale pak jsem otevrela zadanku a byl tam datum od 17.-24.7., tak pujdu ve stredu, protoze to jdu i na gyndu, takze to vezmu nejdriv na cukr, pak si odskocim na KO na gyndu - je to asi 150m od sebe - a potom zpatky na cukr zase.

Uzijte si to teplicko - ja jsem ta, kterej ty paraty zrovna otejkaji, ale ne nijak extremne, takze prezivam docela fajn, jen se potim jak vrata od chliva :lol:

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.7.13 08:55

@Barčí1411 jojo, s nohama to máme stejný - mě nejvíc vadí právě sedět u PC, tak to prokládám s nohama na stole u TV - oni mi jako zas tak moc neotékají, ale jakoby pnou a nejsou to prostě moje nohy :mrgreen: :) horko je hrozný už teď, dnes asi zas vyhraje kýbl se studenou vodou a nohy v něm. peru a budu věšet, chci jít někam na prochajdu, ale to tak kolem 4, dřív nepujde vystrčit nos, mám v bytě zatažený všechny závěsy a už 27st., asi namočim ručníky a různě je tu rozprostřu, aby tu bylo vlhčeji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
23.7.13 08:57

Ahojda holky, tak ja zrovna mezi otekaci nepatrim, ale za to me vcera chytlo znova to boleni v krku a to jako fest :(. dneska me nikdo nikam nedostane. asi se me spousti i ryma, takze venku bude skoro 35°C a ja budu met virozu :cert: no pokud se to nezlepsi, tak si zitra zajdu k mudr. nechat vyplnit tu prukajdu tehulenskou a poprosim ho at mi mrkne aj do toho krkcku… toz naplanovane to mam. toz jinak dneska nic delat nehodlam, pouze obed, to si udelam koprajdu i na zitra a bude.

to blaho ja chcipu vedrem uz ted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
23.7.13 09:06

@stephora no, my uz mame klimosku… tooooz :mavam: :lol: Ale stejne - nemuzu ji nechat bezet celej den, takze ted treba nebezi, horko tu je, ale da se to v klidu vydrzet - my mame ten byt natocenej na opacnou stranu nez to sviti, ale v loznicich je horko, pac je to pod strechou… Sousedi jsou na tom hur, protoze to slunicko jim tam pali celej den primo do oken :roll:

@Schara ja tyhle polochciply stavy mela taky - rano jsem se probrala a bolest v krku, knedlik v krku, nos plnej.. Dneska se mi dela neco na hube, doufam, ze se z toho nevyklube opar, ten uz jsem nemela asi 4 roky :cert: Ale celej horni ret mam pekne zarudlej :pocitac: Mnamky, koprovcicka - tu u nas papkame hodne takhle v lete, docela osvezi a kulajdu. Rick si vcera porucil segedin, tak jsem se s nim vecer delala a bude i na dnesek… I kdyz ja bych si dala radsi nejakej salatek jenom asi…v tomhle vedru :nevim: Ale to bych padla hlady za chvili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
23.7.13 09:17

@Barčí1411 salatek bude odpoledne na svacinku :) prave ze kdyby sem jedla jen salatek tak umru hlady :) ja jsem ted v mistnosti kde sviti, protoze v te druhe opravuji fasadu a je tam rachot :( tak musim vydrzet a pak se tam presunu…

musim jeste zrusit kamosku, mela jsem za ni jit, ale mam maleho prcka, tak at to nahodou ode me nechyti…to bych byla nerada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
23.7.13 10:01

Dobré už zase horké ráno :mavam:

Naše malá/velká aférka zažehnána-ségra si prďolku nechá :) byla jsem s ni ráno u dr. je 4+3tt a na UTZ je vidět prdlajs :lol: každopádne, kdo by chtěl námět na nějakou telenovelu, moje rodina je tu :lol:

Závidím lidem, kteří mají napuštený venkovní bazén! My ho máme zrovna v největších vedrech vypuštěnej, protože se rozbila filtrace a náš vnitřní bazén má 35°,takže se v něm koupat nedá :lol:

Komáři jsou hovada :lol: jsem taky poštípaná od hlavy až k patě :cert: Rajt a tyhle další sračičky nepomáhají. Charlotta vypadá, jak s neštovicema :lol:

Oblečky nekupuju. Mám všechno po Charlo, nestačila jsem to ani vyhodit, páč jsem otěhotněla v Charlottiných čtyřech měsících :lol:

No nic, jdu zabalit věci, letíme odpoledne do Anglie :lol: musíme slavit narození královského potomka :roll: zítra letíme zpět, naštěstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.7.13 10:54

@Barčí1411 @Schara já ani nevím, co vařit, vařím jen pro sebe a u plotny stát - to nedám. asi to vyhraje pizza z mrazáku - sice to není nic extra, ale jen se to špoupne do trouby a od ní pak můžu bejt daleko :mrgreen: Virozy se mi zatím vyhnuly, ale to neznamená, že by nemohly přijít. dnes nikam nejdu, možná tak večer kolem 5 chci na prochajdu, abych ti celej den neseděla - nám právě svítí do oken od cca 8 do cca 3 a to je peklíčko…
jak furt uvažujeme o tom bytě v Chrášťanech, tak ten má okna natočený naštěstí na druhou stranu, ale taky je pod střechou, tam by v létě mohlo bejt míň horko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí