TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1331
24.7.13 08:51

@stephora nosím teď hlavně různé šaty, nejradši v těch kde nemusím mít podprdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
24.7.13 08:55

Dobré ráno :)
Noc byla super! Chládek, takže jsem se mohla zavrtat pod peřinku :lol: za chvilu vyrážíme na letiště a domů. Jsem ráda, protože mi to královské mimčo začíná lézt krkem. Je mi toho prcka líto :nevim:
@stephora doma lítám v takových volných šatech :) nejsem podprsenková celej svůj život, takže jí sundavám při každý možný situaci :lol: v tričku bych se upekla a v kalhotach jakbysmet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
24.7.13 09:15

Ahojda ženy,

já byla na kardiu, jaksi z toho 15ti minutového ležení na zádech se mi udělalo blbě a makinko omdlela, no trapný :D :D :D mám nízkej tlak a jela jsem bez kafe :) srdíčko má mimčo ok, ale špatně viděl aortální oblouk, tak pro kontrolu mám ještě dojít 30.září, to je furt něco :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: prej to musí udělat pořádně :)

to je hic, jako prase, my jedeme zase na koupák :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
24.7.13 10:05

@Deeh @Schara @anlendy. šaty u mě nepadaj moc v úvahu, protože si třu neustále stehna o sebezávidím všem babám, co mohou šaty bez problém nosit, já bych si musela nechat na vnitřních straných stehen odsát tuk - mám jedny takový nohavičkový kalhotky do půlistehen z HaM, co si beru ven, abych vůbec mohla nosit šaty bez silonek… jinak já mám prsa 75H (před těhu 70G), takže megahruď a strašně se mi pod nimi potí - nakoupila jsem si takové ty bezešvé podprdy u vietnamců a nosím je, ale ne v tom horku, je to umělina -chodím doma v tričku a kalhotkách, ale nějak moc sexy si nepřipadám :nevim: ;) to bude asi i tím, že jsem těhotná ;-)

dneska mě nějak bolí břicho, mám nějaké ujímání, to je tím horkem, vždy trpím ve vedru na průjmy. jdu se osprchnout vlažnou vodou a na chvíli natáhnout, ať tu neomdlím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
24.7.13 10:23

@stephora ver, ze ja si sexy taky nepripadam, rozhodne ne ted :mrgreen: s mym skelnym pohledem, otevrenou pusou, pac nemuzu dychat :mrgreen: :lol: a lezim na gauciku ja lazar :mrgreen: chtela jsem jet k nasim zitra na par dni, asi to o den odlozim, snad se to spravi nebo zlepsi. Muz me zitra rano jede s chlapama na kazdorocni cundr na par dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
24.7.13 10:37

@Schara chlapi si užívaj a my doma funíme :) a v neděli až 38st. no chííípnu. prosím, ať se ochladí! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
24.7.13 10:51

@stephora no tak nejak :mrgreen: ale ma to jednou za rok, takovou akci tak at si jede, ja prave taky takhle jezdivala s holkama pod stan a tak, ale letos to fakt nedam :mrgreen: :lol: navic v tom vedru. jo mohlo by se ochladit, vzdyt staci 25°C… verim ze by byli vsici spokojeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
24.7.13 10:55

@Schara no my těhule rozhodně :) já mám furt strach, že to semnou někde sekne, přecejen se mi motá hlava trochu, a to jen sedím… jdu si dát tu sprchu…
k obědu si uvařím rizoto smkuřecím, jen jednu porcičku, mám tu sypanou basmati rýži, tak to povařím rovnou s masovozeleninovou směsí, ať to má trošku šmak :) na velký postávání u plotny to nedám, jsem tu v bytě jak v bunkru - zatemněno, co to jde :)

na pl 5 jdu s býv spolužačkou z VŠ na pizzu, tak se docela těším, že splknu zas s někým, s kým jsem dlouho nemluvila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
24.7.13 11:07

@stephora, tak to ja mam dneska tu koprajdu, takze pohoda :) taky se mi mota kebule, mam nizky tlak, ale furt lepsi nez ho mit vysoky… sprchu dam az po jidle, pac se u toho zase cela orosim :mrgreen: je tak to si uzij, jak pokec, tak i tu pizzu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
24.7.13 11:25

@Schara já si asi nedám pizzu ;) je děsně velká, i když tas bych si mohla vzít domu, co zbyde, já mám ráda pizzu i studenou ;-)

žaludek hlásí, tak já jdu uvařit, jen mám ještě zmrzlé maso, kdo by to byl řekl v tom vedru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
24.7.13 12:25

@stephora no vidis :) taky mi nevadi studena pizza :) tak ja jsem se nazuchla, dam tu sprsku a pokusim se o ten prieznicuv zabal ci jak se to pise :) snad v nem nechcipnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
24.7.13 12:37

@Schara priznic je super, já se tím léčím odjakživa a zabírá - ono jak je to studený, tak ti horko nebude. Doporučuju namočit tenkou utěrku do studené voidy a dát na chvíli do mrazáku. nesmí to ale zmrznout, jen se vychladit. Pak si tím obalíš krk (to je trochu nepříjemné), na to dáš normální uterku suchou, a ještě převaž měkkým šátkem - pletenou šálu bych si nedávala, v tohle horku není třeba, a až už neucítíš studený, je třeba to vyměnit za novej. já si to nejvíc dávám na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
24.7.13 13:29

Brej den, Kelisky :lol:

Toz jsme doma z cukru a KO. Cukr prej v norme, ale zadna slava, tak jsem zvedava na vysledky po tom drijaku :lol: KO v pohode, jen porad ta placenta nizko, takze stale klidecek. S Emcou jsme si koupily cuketu - obalime si ji k veceri, k obedu jsme si udelaly jen nove bramburky s tvarohem, vajickem a posypaly jsme si to cibulkovou nati :palec: Jo a protoze Eminka trpale od 6:30 do 12:30 cca se mnou po doktorech, tak jsme si koupily pytel donutu - ty jsme si daly jako dezert po obede :lol: Ted jsme si lehly do postele a jdeme si pustit pohadku a ja si dachnu, mozna i Emca, i kdyz - ta tu nahani kocku, kocka mi ohlodava kabel od nabijecky na PC, druhy dite nacvicuje na spartakiadu ci co :nevim:

Boli me celej clovek, na hbe mam mega opar, uz treti noc jsem snad vubec nespala, takze jsem velice prijemna :zed: No, pokusim se usnout alespon ted i s Emou - probudila jsem ji pred 6hod., tak snad je trochu unavena, alespon na to, aby v klidu lezela u pohadky nebo filmu ci na co to budeme koukat :lol:

Ja bych se sla nalozit do bazenku, prehrady atd. moc ne - mam tu pipinu precitlivelou, takze bych musela zavadet porad neco a to je taky vopruz :lol: No, kazdopadne mam stejne smulu, toz…

@Schara teda ten krk nezavidim :roll: Snad to nebude angina, ta se na prd leci v tehu - pry… Ja se bojim, abych taky nebyla nakrapla, vzdycky pred chripkou se mi udela opar - kterej uz ted mam :zed:

@stephora to jsme na tom s hnatkama stejne :lol: Kdyz mam saty, musim mit silonky, nebo mam gatky s delsi nohavickou, ale ty ted v tehu nemuzu nosit, bo mi jsou maly. Dneska jsem suse zavidela holcine - tak 25let, brisko zrejme pred porodem, mini sukynka, nozky jako lanka… :lol: No co, uz mi neni 25… :lol:

Jdu zabit dite a spat. Uzijte si to vedro, papapa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
24.7.13 14:08

@Barčí1411 hehe, stehna jsou potvory - stejně, kdybych šla na lipo, tak si nechám odsát břicho a ne stehna :)) na břiše mám tuku víc :)

já jdu hodit druhou sprchu, mám večer sras s kámoškou v pizzerce, tak musim umejt koňské žíně a tělo, abych nebyla za domácí cuchtičku - jinak se tu povaluju jen v bezešvé podprdě a kalhotkách, je moc vedro :nevim:

jinak moje dítě v břiše je dnes taky velmi akční, hábe se o 106, asi je dneska nějakej vhodnej tlak či co - poříd mi někam strká něco - hlavu?, nohu? vždycky mě břicho tupě zabolí, tak si na to místo sáhnu a je to tam tvrdé, za chvíli se to ale přemístí jinam nebo to zmizí… ;)

tak se hezky vyspi, ať je ti líp a opar ať se brzo zahojí a není z toho chřipajzna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
24.7.13 14:20

Ahoj @Barčí1411! Tak mne opar vylez do rána. Nemám dojem že by na mňa niečo liezlo, myslím že to bude s toho hrozného horka. Hoci dnes sa mi zdá že je chladnejšie než včera…ale asi len dojem.
Stehna…to je kapitola sama o sebe. Aj keď som vážila nejakých 62-5 tak som mala s nimi problém. Tak si viete dievčence predstaviť aký s nimi mám kríž teraz keď vážim necelých 93. :zed: Doma behám v 3/4 legínach a triku alebo len v triku a kalhotkach. Sexi to teda nieje ale ten moj furt na mňa zamilovane hladí že mi to sluší (pupek) Tak neviem či to myslí vážne alebo ma chce len utešiť. :nevim:
Na noc som si kúpila pyžamo pre tehotné od vietnamcov za 150Kč. Výborná to vec. Gumička len nad zadkom inak možnosť stiahnuť na šnúrku…super. V nočnej košeli ja totižto spať neviem, ale asi sa to budem musieť skoro naučiť bo v nemocnici asi pyžamko mať nebudem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí