Poradna duly
Jana Čurdová
@stephora nosím teď hlavně různé šaty, nejradši v těch kde nemusím mít podprdu ![]()
Dobré ráno ![]()
Noc byla super! Chládek, takže jsem se mohla zavrtat pod peřinku
za chvilu vyrážíme na letiště a domů. Jsem ráda, protože mi to královské mimčo začíná lézt krkem. Je mi toho prcka líto ![]()
@stephora doma lítám v takových volných šatech
nejsem podprsenková celej svůj život, takže jí sundavám při každý možný situaci
v tričku bych se upekla a v kalhotach jakbysmet ![]()
Ahojda ženy,
já byla na kardiu, jaksi z toho 15ti minutového ležení na zádech se mi udělalo blbě a makinko omdlela, no trapný
mám nízkej tlak a jela jsem bez kafe
srdíčko má mimčo ok, ale špatně viděl aortální oblouk, tak pro kontrolu mám ještě dojít 30.září, to je furt něco
prej to musí udělat pořádně ![]()
to je hic, jako prase, my jedeme zase na koupák
![]()
@Deeh @Schara @anlendy. šaty u mě nepadaj moc v úvahu, protože si třu neustále stehna o sebezávidím všem babám, co mohou šaty bez problém nosit, já bych si musela nechat na vnitřních straných stehen odsát tuk - mám jedny takový nohavičkový kalhotky do půlistehen z HaM, co si beru ven, abych vůbec mohla nosit šaty bez silonek… jinak já mám prsa 75H (před těhu 70G), takže megahruď a strašně se mi pod nimi potí - nakoupila jsem si takové ty bezešvé podprdy u vietnamců a nosím je, ale ne v tom horku, je to umělina -chodím doma v tričku a kalhotkách, ale nějak moc sexy si nepřipadám
to bude asi i tím, že jsem těhotná ![]()
dneska mě nějak bolí břicho, mám nějaké ujímání, to je tím horkem, vždy trpím ve vedru na průjmy. jdu se osprchnout vlažnou vodou a na chvíli natáhnout, ať tu neomdlím ![]()
@stephora ver, ze ja si sexy taky nepripadam, rozhodne ne ted
s mym skelnym pohledem, otevrenou pusou, pac nemuzu dychat
a lezim na gauciku ja lazar
chtela jsem jet k nasim zitra na par dni, asi to o den odlozim, snad se to spravi nebo zlepsi. Muz me zitra rano jede s chlapama na kazdorocni cundr na par dni.
@Schara chlapi si užívaj a my doma funíme
a v neděli až 38st. no chííípnu. prosím, ať se ochladí! ![]()
@stephora no tak nejak
ale ma to jednou za rok, takovou akci tak at si jede, ja prave taky takhle jezdivala s holkama pod stan a tak, ale letos to fakt nedam
navic v tom vedru. jo mohlo by se ochladit, vzdyt staci 25°C… verim ze by byli vsici spokojeni ![]()
@Schara no my těhule rozhodně
já mám furt strach, že to semnou někde sekne, přecejen se mi motá hlava trochu, a to jen sedím… jdu si dát tu sprchu…
k obědu si uvařím rizoto smkuřecím, jen jednu porcičku, mám tu sypanou basmati rýži, tak to povařím rovnou s masovozeleninovou směsí, ať to má trošku šmak
na velký postávání u plotny to nedám, jsem tu v bytě jak v bunkru - zatemněno, co to jde ![]()
na pl 5 jdu s býv spolužačkou z VŠ na pizzu, tak se docela těším, že splknu zas s někým, s kým jsem dlouho nemluvila ![]()
@stephora, tak to ja mam dneska tu koprajdu, takze pohoda
taky se mi mota kebule, mam nizky tlak, ale furt lepsi nez ho mit vysoky… sprchu dam az po jidle, pac se u toho zase cela orosim
je tak to si uzij, jak pokec, tak i tu pizzu ![]()
@Schara já si asi nedám pizzu
je děsně velká, i když tas bych si mohla vzít domu, co zbyde, já mám ráda pizzu i studenou ![]()
žaludek hlásí, tak já jdu uvařit, jen mám ještě zmrzlé maso, kdo by to byl řekl v tom vedru ![]()
@stephora no vidis
taky mi nevadi studena pizza
tak ja jsem se nazuchla, dam tu sprsku a pokusim se o ten prieznicuv zabal ci jak se to pise
snad v nem nechcipnu ![]()
@Schara priznic je super, já se tím léčím odjakživa a zabírá - ono jak je to studený, tak ti horko nebude. Doporučuju namočit tenkou utěrku do studené voidy a dát na chvíli do mrazáku. nesmí to ale zmrznout, jen se vychladit. Pak si tím obalíš krk (to je trochu nepříjemné), na to dáš normální uterku suchou, a ještě převaž měkkým šátkem - pletenou šálu bych si nedávala, v tohle horku není třeba, a až už neucítíš studený, je třeba to vyměnit za novej. já si to nejvíc dávám na noc.
Brej den, Kelisky ![]()
Toz jsme doma z cukru a KO. Cukr prej v norme, ale zadna slava, tak jsem zvedava na vysledky po tom drijaku
KO v pohode, jen porad ta placenta nizko, takze stale klidecek. S Emcou jsme si koupily cuketu - obalime si ji k veceri, k obedu jsme si udelaly jen nove bramburky s tvarohem, vajickem a posypaly jsme si to cibulkovou nati
Jo a protoze Eminka trpale od 6:30 do 12:30 cca se mnou po doktorech, tak jsme si koupily pytel donutu - ty jsme si daly jako dezert po obede
Ted jsme si lehly do postele a jdeme si pustit pohadku a ja si dachnu, mozna i Emca, i kdyz - ta tu nahani kocku, kocka mi ohlodava kabel od nabijecky na PC, druhy dite nacvicuje na spartakiadu ci co ![]()
Boli me celej clovek, na hbe mam mega opar, uz treti noc jsem snad vubec nespala, takze jsem velice prijemna
No, pokusim se usnout alespon ted i s Emou - probudila jsem ji pred 6hod., tak snad je trochu unavena, alespon na to, aby v klidu lezela u pohadky nebo filmu ci na co to budeme koukat ![]()
Ja bych se sla nalozit do bazenku, prehrady atd. moc ne - mam tu pipinu precitlivelou, takze bych musela zavadet porad neco a to je taky vopruz
No, kazdopadne mam stejne smulu, toz…
@Schara teda ten krk nezavidim
Snad to nebude angina, ta se na prd leci v tehu - pry… Ja se bojim, abych taky nebyla nakrapla, vzdycky pred chripkou se mi udela opar - kterej uz ted mam ![]()
@stephora to jsme na tom s hnatkama stejne
Kdyz mam saty, musim mit silonky, nebo mam gatky s delsi nohavickou, ale ty ted v tehu nemuzu nosit, bo mi jsou maly. Dneska jsem suse zavidela holcine - tak 25let, brisko zrejme pred porodem, mini sukynka, nozky jako lanka…
No co, uz mi neni 25… ![]()
Jdu zabit dite a spat. Uzijte si to vedro, papapa ![]()
@Barčí1411 hehe, stehna jsou potvory - stejně, kdybych šla na lipo, tak si nechám odsát břicho a ne stehna
na břiše mám tuku víc ![]()
já jdu hodit druhou sprchu, mám večer sras s kámoškou v pizzerce, tak musim umejt koňské žíně a tělo, abych nebyla za domácí cuchtičku - jinak se tu povaluju jen v bezešvé podprdě a kalhotkách, je moc vedro ![]()
jinak moje dítě v břiše je dnes taky velmi akční, hábe se o 106, asi je dneska nějakej vhodnej tlak či co - poříd mi někam strká něco - hlavu?, nohu? vždycky mě břicho tupě zabolí, tak si na to místo sáhnu a je to tam tvrdé, za chvíli se to ale přemístí jinam nebo to zmizí… ![]()
tak se hezky vyspi, ať je ti líp a opar ať se brzo zahojí a není z toho chřipajzna!
Ahoj @Barčí1411! Tak mne opar vylez do rána. Nemám dojem že by na mňa niečo liezlo, myslím že to bude s toho hrozného horka. Hoci dnes sa mi zdá že je chladnejšie než včera…ale asi len dojem.
Stehna…to je kapitola sama o sebe. Aj keď som vážila nejakých 62-5 tak som mala s nimi problém. Tak si viete dievčence predstaviť aký s nimi mám kríž teraz keď vážim necelých 93.
Doma behám v 3/4 legínach a triku alebo len v triku a kalhotkach. Sexi to teda nieje ale ten moj furt na mňa zamilovane hladí že mi to sluší (pupek) Tak neviem či to myslí vážne alebo ma chce len utešiť. ![]()
Na noc som si kúpila pyžamo pre tehotné od vietnamcov za 150Kč. Výborná to vec. Gumička len nad zadkom inak možnosť stiahnuť na šnúrku…super. V nočnej košeli ja totižto spať neviem, ale asi sa to budem musieť skoro naučiť bo v nemocnici asi pyžamko mať nebudem..