TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
25.7.13 12:12

Nazdarek, tak ja jsem neco malo pospala, vzdy tak pul hodky a pak zase vzhuru a zachvat kasle a smrkani. zaclo me pobolivat (pichat) v podbrisku, tak snad jen z toho kaslani a usilovneho smrkani. pokud se mi do zitra neulevi, tak jdu opravdu k lekari rano.

my to mame z benefitama vyresene, zadne nemame :mrgreen: takze vse pojedeme za sve :)

@stephora tak jaka byla prochajda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.7.13 12:17

@Schara úžasná- v lese ticho, ani noha, vlhko - sice jsem se potila jak prasátko, ale příjemný chládek a tak mě to občerstvilo :) :palec: teď už zas e mozol bohužel vylejzá, otepluje se, fuj. to jsem se těšila, že dneska bude zataženo, že trochu vyvětrám a zchladím byt… :nevim:

co ty, je ti líp? priznicák pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.7.13 12:21

@stephora no v krku uz neboli, takze v kombinaci s tema pastilkama to zabralo celkem pekne, za to ten kasel :cert:
tady je zatazeno furt, ale taky me prijde celkem teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.7.13 12:24

@stephora aha… Jee, tak my jsme na dovce jeste nebyli, tak nevim, jak ty benefity fungujou u CK. No, jak rikas, lepsi neco nez nic - ja treba nic takovyho nemela :lol: Ale zase jsem mela auto, mohla jsem se chlubit prototypem :lol: Ale I to je fuc a mam jen malou popelnicku :lol:

@Schara jezisi, ty si to nachlazeni, nebo co to na Tebe skocilo, opravdu vyziras :roll: A jeste v takovym vedru. Tak snad to nebude zadna chripka otravna. :kytka:

Tak jsme si s Emcou udelaly salatek, jako salat salat se sladkokyselou zalivkou se smetankou, mnamky. No a kvetackovy placickt, novy brambory a nejaka cuketka zbyla. Jdeme se do toho pustit, abychom nahodou nepohubly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.7.13 12:42

@Schara jestli vykaslavas, tak je to na dobre ceste - on mi prave ten priznic vytahne ty hleny z plic a me se lip kasle a rychleji se vycistim a ozdravim :)

@Barčí1411 dobrou chut preju, ja jdu na rizoto od vcera, ale zatim nemam moc hlad, vidim to tak za hodinku :) zatim je jeste slusne pocasi, i kdyz se oteplilo, da se dneska bejt - kvetakovy placicky. mnam, vecer si asi koupim kvetak, jedem na nakup :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.7.13 13:02

@Barčí1411 no vyziram si to skvele, misto aby se to lepsilo, tak se to celkem nabaluje, no dnesni den a noc rozhodne co dal. chtela jsem jet k nasim dneska, to jsem odlozila, no a zitra snad… me to tady takhle samotnou nebavi a jsem nejaka rozlozena z toho… no kurna, me se snad stejska, a ver nebo ne, ale to se me za ta leta jeste nestalo 8o asi jsem nejaka labilni diky tem hormonum tehotenskym. :mrgreen:

@stephora no mam tady jitrocelovy sirup, dneska rano jsem pro nej ficela jeste pred snidani… tak snad zabere co nejdriv.

ja jsem do sebe nacapala file a brambory… i kdyz i ta chut k jidlu me presla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.7.13 13:07

@stephora udelej si, ja si posmakla :) Ty jo, tady je pod mrakem, ale desny dusno. Myla jsem nadobi a potila se u toho jako prase. Ani mrnous nic moc nekope.

Odpo pujdeme do lesika, mame hned pred barakem, potrebuju sutry na skalku a hlinu :lol: Ale uvidim, jak budu zvladat. Musim tu jeste uklidit… Nic se mi ale nechce :lol: Jsem lina jako svinka…
Ema uzurpuje cicinu, chudak mala, ale ony se otravujou navzajem… Rano ke mne cica bezi jak dite a mnouka a ma takovou radost, ze me vidi - asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.7.13 13:12

@Schara chudacku :roll: Tak si zajdi k dr., alespon te na to neco da - v tehu muzes to, co by mohlo mimco, ale to davkovani bude asi jiny. Jinak jsem si ted uvedomila, ze s Emou jsem mela podobnou virozku, hlavne ten krk, ale kasel ne… Tak snad Te to prejde brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.7.13 13:17

@Barčí1411 ja myslela ze mas dodrzovat klidovy rezim a ty uz zase litas :mrgreen: pro sutry do lesa jo? co mate za cicinu? obyc domaci nebo nejakou spesl rasu?
no ten jitrocelovy sirup me vzdy zabiral, akorat ho mam od rana, tak musim pockat chvili, no ale ty kapky do nosu co mam z vincentky jsou uuuuuplne k prdu. a snazim se jeste prolivat troskou vincentky, brrr. Ja se ted taky cela orosila, protoze jsem dopila cajik s medem :lol: :mrgreen:

jdu zkusi zavrit oko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.7.13 13:25

@Schara ja jsem v klidu, nepretrhnu se… To moje uklizeni je sourani se po byte s hadrikem - EMca mi utre prach, ja posbiram bordel ze zeme, potom spolecne vysajeme :lol: Vyperu pracku pradla, co mi tu Rick uz nasyslil a hotovo…nadobi jeste… Do lesika pro sutriky na skalku - delam si na balkone takovou malickou :lol:

Vincentka mi snad nikdy nepomohla, rymu ja si musim odtrpet, jediny, co mi pomaha jsou kapky na kasel, ale nevim jaky se v tehu smi :nevim: Vzdycky jsem volala gyndari a ptala se, abych neco neposerkala nebo zbytecne neprotahovala.

EDIT: Cicu mame britskou, ale mne prijde, ze je jako jakakoliv normlani…asi ty kotatka jsou takovy hunaty vobycejny a az vyroste, bude ten rozdil videt vic :lol:

Bez chrnet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.7.13 13:35

@Barčí1411 naše čiči nás taky vítá ráno, a chodí za náma na wc, a chlapa honí - má ho na hraní, tak mu rizně běhá pod nohama a chce si hrát :) teď ale spí :-D

@Schara se i nedivím, že nemáš chuť k jídlu, ono to s plným nosem a rýmou moc nechutná…

já mám chuiť na sushi…sakra, a tady v okolí žádný není a objkednávat so hjo dovozem je strašně drahý…budu tedy bez něj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.7.13 14:40

@stephora nase cuza prinasleduje jen me :lol: Ale je malicka, tak to neni tak intenzivni, spis je intenzivne mnouka, kdyz ji zmizim z dohledu :lol: Ted takt chrape, nez ji Emina zacne otravovat… Ale cica drzi, Ema taky, kdyz ji ohlodava palec u nohy :nevim: Mnamky sushi…ale taky ty nikde nesezenu, toz… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.7.13 14:44

@Barčí1411 tu meli nasi, modra britska :) to je nunanek ona je i kdyz vyroste takova porad kotatkova. ted maji perskeho kocoura a ten je osklivej. nejak me neslo usnout, nez jsem zabrala musela jsem curat :mrgreen:

@stephora jo jidlo je docela mazec, jako bych se potapela :) ale zacinam se citit lepe, tak uvidime co bude v noci jeste. sushi jsem nikdy nemela, mit moznost jit do nejake dobre restaurace, tak bych to i vyzkousela. ja mam rada tatarak, ale ten si davam jen v jedny hospode u nas… no ale ted radeji ne… pockam, preci jen je to asi rizikovejsi nez sushi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.7.13 14:51

@Schara mne ty britsky prijdou stejny jako obyc cici, jen tu srst maji takovou plysakovatou a nacancanou. Znama ma cernou britku a je to proste vesnicka cica s vic chlupama. Perska uz je takova jina, takova neobycejna :lol: A hlavne jsou desne velky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.7.13 14:55

@Barčí1411 a vy mate tu modrou? maji takove sametove kozisky. Ty persky jsou celkem hloupe a nekdy se blbe uci na ty bedynky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí