TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1491
26.7.13 09:44

@stephora Já mám kuchyni od Störmer kuchen typ Luzern, ale byla dražší. Spíš jsem chtěla říct, že když si necháš udělat kuchyni od tesaře, tak tě to vyjde nejlevněji :) kamarádka se takhle rozhodovala mezi Hanákem a IKEOU a pak si nakonec nechala udělat od tesaře a prý jí vyšla nejlevněji :) a kuchyň je to pěkná ;) můžu ti sehnat kontakt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 10:15

@Schara léto bylo pěkný, ale horky jsme my těhule chcíply :) já soi včera tak MOC užívala ten jeden den pod mrakem - bylo to úžasné. vždycky mě štvalo, když pršelo nebo byla zima, ale teď si vroucně přeju, aby se ochladilo tak na 22st a klidně ať prší, aspoň občas :)

@anlendy. ono na tom je drahý i ta montáž.- všechno si z ikey (i odjinud) složím sama, ale kuchyň ne, do toho bych nešla, někde to blbě přimontuju a je po srandě, nebude mi to celý držet, bude mi tam zatejkat, a no spotřebiče už si nenainstaluješ sama vůbec :nevim:, na to musíš mít nějakej papír, že to montoval odborník. ale kontakt klíďo sežeň, pokud se ti chce, budu ráda, je to taky možnost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.7.13 10:24

@stephora to ti dělá všechno on sám :) máš to v ceně :) můžeš mít od něj i spotřebiče, pokud nebudeš chtít své :) klíďo ti ho seženu, mám mraky času :) akorát jsem se vrátila z odběrů, tak snad žádnou infekci z komára nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.7.13 10:24

@stephora no a navic kdyz si to namontujes sama, tak ti pak kolikrat neuznaji reklamaci. jo mohlo by obcas sprchnout, klidne navecer, at se na noc ochladi a vse vyvetra aspon. ten vikend bude des… vzdyt ja sotva dejcham a to jsem teprve ve 24tt… ale je pravda zekdyby bylo tech 25st. stacilo by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.7.13 10:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 10:35

@Schara děkuju :palec: :hug:
edit: jen koukám, a nikde nemůžu najít, za kolik to taky namontujou, ale to já tam kdyžtak napíšu dotaz ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 10:43

@anlendy. oni ty svině cucavý jsou nějaký zmutovaný. já s komáříma štípancema problém nemám, nikdy mě moc nežrali a pupence se rychle hojily - teď mě nějaká komáří svi*ě štípla dvakrát do ruky, no kloub mi otekl a pupenec je bílej a tvrdej - a hlavně se to ukázalo asi až 24hod po štípnutí…hnus fialovej to je!

za kontakt díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 10:44

Holky, ja se koupat nebudu :lol: A jeste nevim, jestli pojedeme, je vedro jako prase, tak abych tam nezdechla, ale uvidime…
Ted jsme pritahly, vzaly jsme s sebou i Emcu od sousedu, tak mi holky sbiraly sutriky a skubaly kytky - ale nic moc jsme nenasly, takze pujdu zprznit tady zahonky kolem baraku :lol: Uz jsem si tam nakradla oblazky :lol:

@stephora uvarim kvetak do mekka v osoleny a okminovany vode, vyleju vodu, kvetak rozhnacam hned vidlickou - nechavam tam maly kousky, aby to chutnalo jako kvetak a ne jako neco z prasku, potom tam hodim 2 vejce a pridam mouku, aby z toho bylo pekny testicko a uz jen smazim :lol:

Tak, jdu si pripravit ten balkon, at muzu zacit, odpo mi Rick sjede pro hlinu - mozna nebudu ani moc potrebovat, udelam vyslovene sutracky :pankac: A pidi jezirko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 11:03

@Barčí1411 díky za recept, já možná méísto mouky udělám se strouhankou, uvidim. jsem ráda, že tam nedáváš sníh z bílků - já si s nim moc nekamarádim a ve všech receptech, co jsem našola, ho tam dávaj, že je to prý nadýchané - ale to je mi jedno, já mám prostě chu%t udělat něco jednoduchého z květáku :)
asi do toho akorát přidám cibulku smaženou a majoránku, ožná stroužek česneku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.7.13 11:08

@stephora me delas chute teda :mrgreen:

@Barčí1411 no tak doufam ze nam sem pak hodis foto toho umeleckeho dilka ;) at se muzeme kochat taky trosicku :) ja na tohle misto na balkone nemam, mam tam ted rajce, ale mam jen par bobulek, a to tam tech kvetu bylo :mrgreen: :lol: a matu tam mam a bazalku a pak tam mam velice casto pradlo :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 12:44

@stephora mne to se strouhankou nechutna moc - ja tam ty mouky prave moc nedavam, fakt jen aby to nebylo takovy ridky a nazdar. Urcite si tam pridej dalsi ingredience - muze byt dobroucky. Na me by to bylo moc ovoneny, staci mi treba bramboracky, potom hekam celej den :lol:
@Schara uz mam kousicek oblozeny misy na vodu :lol: Ale dochazi mi sutriky :nevim: Budu muset vyslat deticky s kyblickama :lol: Ja tam mam taky pradlo, ale balkon je na delku kolem 9m :lol: Takze na jedny strane pradlo, na druhy skalicka, mezitim zidlicka, stolecek a na parepetech kytky, bylinky mi chcipaji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 12:51

@Barčí1411 bodejť by nechcípaly, když je takový vedro nechutný…a já to přiživuju smažením placiček :) pak to vyblejsknu a udělám vám chutě ;)
a na foto skalky se taky moc těším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 12:54

@stephora mnamky, ty si teda debuzirujes :lol:… No, to abych se snazila maximalne, aby bylo co fotit :lol: Zatim mam zahrabanou jednu misticku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.7.13 12:55

Výsledky jsou OK :dance: jsem ráda, že nemusím mít nějaký svinský antibiotika :dance:
@stephora chutě neee :lol: já už je mám takhle moc velký :lol: se musím začít hlídat. Si říkám, že když mi budou řezat to břicho, jestli mi nechtěj vzít pár kilo tuku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 13:08

@anlendy. :palec: to je dobre, že te ta sviňka zmutovaná nenakazila nějakým hnusem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí