Poradna duly
Jana Čurdová
@stephora Já mám kuchyni od Störmer kuchen typ Luzern, ale byla dražší. Spíš jsem chtěla říct, že když si necháš udělat kuchyni od tesaře, tak tě to vyjde nejlevněji
kamarádka se takhle rozhodovala mezi Hanákem a IKEOU a pak si nakonec nechala udělat od tesaře a prý jí vyšla nejlevněji
a kuchyň je to pěkná
můžu ti sehnat kontakt ![]()
@Schara léto bylo pěkný, ale horky jsme my těhule chcíply
já soi včera tak MOC užívala ten jeden den pod mrakem - bylo to úžasné. vždycky mě štvalo, když pršelo nebo byla zima, ale teď si vroucně přeju, aby se ochladilo tak na 22st a klidně ať prší, aspoň občas ![]()
@anlendy. ono na tom je drahý i ta montáž.- všechno si z ikey (i odjinud) složím sama, ale kuchyň ne, do toho bych nešla, někde to blbě přimontuju a je po srandě, nebude mi to celý držet, bude mi tam zatejkat, a no spotřebiče už si nenainstaluješ sama vůbec
, na to musíš mít nějakej papír, že to montoval odborník. ale kontakt klíďo sežeň, pokud se ti chce, budu ráda, je to taky možnost ![]()
@stephora to ti dělá všechno on sám
máš to v ceně
můžeš mít od něj i spotřebiče, pokud nebudeš chtít své
klíďo ti ho seženu, mám mraky času
akorát jsem se vrátila z odběrů, tak snad žádnou infekci z komára nemám ![]()
@stephora no a navic kdyz si to namontujes sama, tak ti pak kolikrat neuznaji reklamaci. jo mohlo by obcas sprchnout, klidne navecer, at se na noc ochladi a vse vyvetra aspon. ten vikend bude des… vzdyt ja sotva dejcham a to jsem teprve ve 24tt… ale je pravda zekdyby bylo tech 25st. stacilo by.
@stephora koukni na tohle http://www.nabytek-helcel.cz/…ynske-linky/
@Schara děkuju
![]()
edit: jen koukám, a nikde nemůžu najít, za kolik to taky namontujou, ale to já tam kdyžtak napíšu dotaz ![]()
@anlendy. oni ty svině cucavý jsou nějaký zmutovaný. já s komáříma štípancema problém nemám, nikdy mě moc nežrali a pupence se rychle hojily - teď mě nějaká komáří svi*ě štípla dvakrát do ruky, no kloub mi otekl a pupenec je bílej a tvrdej - a hlavně se to ukázalo asi až 24hod po štípnutí…hnus fialovej to je!
za kontakt díky ![]()
Holky, ja se koupat nebudu
A jeste nevim, jestli pojedeme, je vedro jako prase, tak abych tam nezdechla, ale uvidime…
Ted jsme pritahly, vzaly jsme s sebou i Emcu od sousedu, tak mi holky sbiraly sutriky a skubaly kytky - ale nic moc jsme nenasly, takze pujdu zprznit tady zahonky kolem baraku
Uz jsem si tam nakradla oblazky ![]()
@stephora uvarim kvetak do mekka v osoleny a okminovany vode, vyleju vodu, kvetak rozhnacam hned vidlickou - nechavam tam maly kousky, aby to chutnalo jako kvetak a ne jako neco z prasku, potom tam hodim 2 vejce a pridam mouku, aby z toho bylo pekny testicko a uz jen smazim ![]()
Tak, jdu si pripravit ten balkon, at muzu zacit, odpo mi Rick sjede pro hlinu - mozna nebudu ani moc potrebovat, udelam vyslovene sutracky
A pidi jezirko ![]()
@Barčí1411 díky za recept, já možná méísto mouky udělám se strouhankou, uvidim. jsem ráda, že tam nedáváš sníh z bílků - já si s nim moc nekamarádim a ve všech receptech, co jsem našola, ho tam dávaj, že je to prý nadýchané - ale to je mi jedno, já mám prostě chu%t udělat něco jednoduchého z květáku ![]()
asi do toho akorát přidám cibulku smaženou a majoránku, ožná stroužek česneku ![]()
@stephora me delas chute teda ![]()
@Barčí1411 no tak doufam ze nam sem pak hodis foto toho umeleckeho dilka
at se muzeme kochat taky trosicku
ja na tohle misto na balkone nemam, mam tam ted rajce, ale mam jen par bobulek, a to tam tech kvetu bylo
a matu tam mam a bazalku a pak tam mam velice casto pradlo
![]()
@stephora mne to se strouhankou nechutna moc - ja tam ty mouky prave moc nedavam, fakt jen aby to nebylo takovy ridky a nazdar. Urcite si tam pridej dalsi ingredience - muze byt dobroucky. Na me by to bylo moc ovoneny, staci mi treba bramboracky, potom hekam celej den ![]()
@Schara uz mam kousicek oblozeny misy na vodu
Ale dochazi mi sutriky
Budu muset vyslat deticky s kyblickama
Ja tam mam taky pradlo, ale balkon je na delku kolem 9m
Takze na jedny strane pradlo, na druhy skalicka, mezitim zidlicka, stolecek a na parepetech kytky, bylinky mi chcipaji ![]()
@Barčí1411 bodejť by nechcípaly, když je takový vedro nechutný…a já to přiživuju smažením placiček
pak to vyblejsknu a udělám vám chutě ![]()
a na foto skalky se taky moc těším ![]()
@stephora mnamky, ty si teda debuzirujes
… No, to abych se snazila maximalne, aby bylo co fotit
Zatim mam zahrabanou jednu misticku ![]()
Výsledky jsou OK
jsem ráda, že nemusím mít nějaký svinský antibiotika ![]()
@stephora chutě neee
já už je mám takhle moc velký
se musím začít hlídat. Si říkám, že když mi budou řezat to břicho, jestli mi nechtěj vzít pár kilo tuku ![]()
@anlendy.
to je dobre, že te ta sviňka zmutovaná nenakazila nějakým hnusem ![]()