TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
26.7.13 17:05

@Barčí1411 :lol: jj díky :lol: mala som šťastie na fotografku. Fotila nám svadbu i tehu foto. Teraz mám tiež v pláne že tam zajdeme (ale až ku koncu) Nech máme pamiatku. A potom v prvých týždňoch Marečka. Potom si už budeme fotiť doma. Ale pre babičky a prababičky do rámečku nech majú pamiatku. :lol: Ja viem, som hrozná, moc utrácam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 17:06

@anlendy. co tam mate za sutry? :think: :lol: Nene, Rick neni tmavej - tak jak si asi predstavujes :lol: Vyhrabu nejakou fotku a ukazu… Ale je tak o odstin a kousek tmavsi nez ja - a ja jsem sejrak vyblitej :lol: Spis jeho rysy, tmavy vlasy, oci davaji dojem tmavsi pleti, ale je to taky belouch - ale dobre se opaluje samosebou, takze sedi venku 5 minut a krasne hnedne. To ja tam muzu drepet tejden a nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 17:13

@lilli.c :lol: ses hrozna :lol::nevim: Ja mam na pamatku prd a budu mit zase :lol: Uz asi stokrat jsem si rikala, ze pujdu i s Emou, Rickem, i jsem si obvolala vse, ale - nikdy jsem se nedokopala, jsem lenoch na tohle :lol: Neni to prachama, jsem na tohle vyslovene lempl - pro me to je jako jit poslat dopis kamaradce - napisu, ale jit na postu a poslat ho, to uz ne… :lol: Ted jsem koukala na jednu fotografku z Prahy, je to nejaka znama mych kolegu z prace a kdyz jsem videla tu predpripravu na foceni, tak jsem si rekla - nic, vyfot se sama a hod to do photoshopu upravit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
26.7.13 17:15

:) :) :) To ten můj je černý, takže holčička bude mulatečka. :mrgreen: Táta z toho byl trochu v šoku, ale už je v pohodě. :lol: Přítel je totiž z Kuby. Už se moc těším, až tam s malou poletíme, jsem totiž sluníčkový typ. Pomalu se budu učit španělsky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.7.13 17:18

@Barčí1411 uplně normální šutry :lol: já si ho přestavuju, tak trochu do hněda švihlého :lol: já jsem taky hroznej sejtra :lol: já to mám hold v krvi :lol: a Den taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 17:20

Baby s Vámi je p*del :)))

tak to my jsme s chlapem skoro stejný - oba světlá pleť, já se opaluju líp a do bronzova, on hůř a do červena, má modré oči a já tmavě zelené, vlasy máme oba špinavá blond - světle hnědá ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 17:23

@kamkakamka taky mezinarodni rodinka :lol: :palec:

@anlendy. :lol: no, Portorikanec, nic vic k tomu dodat nemuzu :lol:… A jakym lepidlem je mate nalepeny? by mozna drzely i na oboustranej lepence teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 17:27

Toz jedna jeste z Portorika, kde jsme jako pubertaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 17:29

A jedna z roku 2011/08 Rick s Emcinou :srdce:

Ted uz vypada zase trochu jinak, nosi strniste, to mu slusi moooc (skoda, ze tu nemam toho s*kajiciho smajla) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.7.13 17:30

@Barčí1411 mám dojem, že to byl obyčejný Patex na kachličky :lol: lepila jsem to se segrou, když jí byl rok a tak to mám tady na památku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 17:31

@anlendy. to teda zkusim :lol: Jestli to nebude fungovat, prijedu Te namlatit :cert: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.7.13 17:33

@Barčí1411 OOOOOOOOOOOOhhh 8o 8o 8o 8o 8o žeru tvýho chlapa :srdce: :lol: :lol: :lol: promiň lásko moje! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
26.7.13 17:34

@Barčí1411 pekný chlap! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.7.13 17:38

@Barčí1411 zkus,ale kdyby ti něco spadlo, nebij mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 17:39

@anlendy. nikdy Te s nim neseznamim :lol: :mavam: Ne, kazdej podle sveho gusta, ja z nej i po 13letech, co se zname, stale tecu :lol: Nekdy teda nas*anosti… :lol:

EDIT: Ja to zkusim teda.. Dneska teda ne, lepidlo na dlazdicky fakt nemam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital