Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411
jj díky
mala som šťastie na fotografku. Fotila nám svadbu i tehu foto. Teraz mám tiež v pláne že tam zajdeme (ale až ku koncu) Nech máme pamiatku. A potom v prvých týždňoch Marečka. Potom si už budeme fotiť doma. Ale pre babičky a prababičky do rámečku nech majú pamiatku.
Ja viem, som hrozná, moc utrácam ![]()
@anlendy. co tam mate za sutry?
Nene, Rick neni tmavej - tak jak si asi predstavujes
Vyhrabu nejakou fotku a ukazu… Ale je tak o odstin a kousek tmavsi nez ja - a ja jsem sejrak vyblitej
Spis jeho rysy, tmavy vlasy, oci davaji dojem tmavsi pleti, ale je to taky belouch - ale dobre se opaluje samosebou, takze sedi venku 5 minut a krasne hnedne. To ja tam muzu drepet tejden a nic ![]()
@lilli.c
ses hrozna
…
Ja mam na pamatku prd a budu mit zase
Uz asi stokrat jsem si rikala, ze pujdu i s Emou, Rickem, i jsem si obvolala vse, ale - nikdy jsem se nedokopala, jsem lenoch na tohle
Neni to prachama, jsem na tohle vyslovene lempl - pro me to je jako jit poslat dopis kamaradce - napisu, ale jit na postu a poslat ho, to uz ne…
Ted jsem koukala na jednu fotografku z Prahy, je to nejaka znama mych kolegu z prace a kdyz jsem videla tu predpripravu na foceni, tak jsem si rekla - nic, vyfot se sama a hod to do photoshopu upravit… ![]()
To ten můj je černý, takže holčička bude mulatečka.
Táta z toho byl trochu v šoku, ale už je v pohodě.
Přítel je totiž z Kuby. Už se moc těším, až tam s malou poletíme, jsem totiž sluníčkový typ. Pomalu se budu učit španělsky. ![]()
@Barčí1411 uplně normální šutry
já si ho přestavuju, tak trochu do hněda švihlého
já jsem taky hroznej sejtra
já to mám hold v krvi
a Den taky ![]()
Baby s Vámi je p*del ![]()
tak to my jsme s chlapem skoro stejný - oba světlá pleť, já se opaluju líp a do bronzova, on hůř a do červena, má modré oči a já tmavě zelené, vlasy máme oba špinavá blond - světle hnědá ![]()
@kamkakamka taky mezinarodni rodinka
![]()
@anlendy.
no, Portorikanec, nic vic k tomu dodat nemuzu
… A jakym lepidlem je mate nalepeny? by mozna drzely i na oboustranej lepence teda ![]()
A jedna z roku 2011/08 Rick s Emcinou ![]()
Ted uz vypada zase trochu jinak, nosi strniste, to mu slusi moooc (skoda, ze tu nemam toho s*kajiciho smajla)
![]()
@Barčí1411 mám dojem, že to byl obyčejný Patex na kachličky
lepila jsem to se segrou, když jí byl rok a tak to mám tady na památku ![]()
@anlendy. to teda zkusim
Jestli to nebude fungovat, prijedu Te namlatit
![]()
@Barčí1411 OOOOOOOOOOOOhhh
žeru tvýho chlapa
promiň lásko moje! ![]()
@anlendy. nikdy Te s nim neseznamim
Ne, kazdej podle sveho gusta, ja z nej i po 13letech, co se zname, stale tecu
Nekdy teda nas*anosti… ![]()
EDIT: Ja to zkusim teda.. Dneska teda ne, lepidlo na dlazdicky fakt nemam ![]()