TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1491
26.7.13 21:01

@Barčí1411 ty vo.eeee,divný ženský :lol: já si taky ráda zahulim, když nejsem těhotná :lol: nějak mi to nevadí, kouřila jsem 7let a přestala až po svatbě :lol: ale občas jsem si nějakou tu cigaretu dala :lol: zhulená po baráku jsem chodila, když jsem neměla děti a navíc Den byl zhulenej taky, takže nějaký kecy :lol: :lol: o mně se dodnes řiká, že jsem stará puberťačka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
26.7.13 21:09

@anlendy. Ha ha ha ha, tak ty jsi dobrá!!! :mrgreen: Já to nemůžu, nedělá mi to dobře, ale mám kolem sebe kámošky, které hulí pravidelně…A ta jedna hulí i když je těhotná, tak jsem se s ní kvůli tomu dost pohádala, protože se mi to prostě nelíbí a ona se mi snaží namluvit, že se po tom rodí inteligentní děti atd. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 21:10

@anlendy. ses zkazena :lol: :lol: Ja to nikomu neberu. Muj muz si kazdej den poprdi 2× z fajfky, trochu ho to uvolni, je porad vystreslej a kdo vi, co ho jeste s*re :nevim: Zhulenej ale nechodi, no :lol: Ja jsem to zkusila jen jednou a tak jsem se zblila, ze vickrat uz ne a dodnes mi to vadi. Ale svemu muzi to nevycitam ani ho neotravuju blbyma kecama, pac jsem si ho takovyho - jeste horsiho - brala :lol: Nez se preorientoval na mode husband & father, tak mu to trochu dyl trvalo.. Ale chlapi jsou pomalejsi, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.7.13 21:17

@Barčí1411 zkažená jsem od svých patnáctin :lol: :lol: to jsem začala kouřit, hulit, chlastat a spát s kluky na potkání :lol: pak se to svatbou změnilo a já už jsem hodná mamina :lol:
@kamkakamka tu tvojí zhulenou těhotnou kamarádku, bych profackovala :cert: páč jsou to kecy! naopak tomu dítěti škodí!

@Barčí1411 @kamkakamka tak to já to teda můžu :lol: zle mi po tom nikdy nebylo :lol: a to Vám třeba vadí i vodnice(vodní dýmka)? :lol:
EDIT: slušná dívenka jsem nikdy nebyla, noo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 21:21

@kamkakamka v tehu bych si nedala nic :lol: Teda pokud bych vedela, ze jsem tehu - i kdyz ja si davam pivco, mam na nej desnou chut - nealko, alka si hltnu jednou od Ricka, kdyz ma doma lahvace :lol: Jinak nic. Ja su „svatecni“ kurak, takze pokud nejsem zrovna tehotna, anebo nekojim, tak si dam cigaro - kourim treba mesic nebo dva v kuse, pak mi to prestane bavit a zbytek roku nic, max. vyjimecne pokud si vyrazime nekam popit. Nic jineho ne, to bych blinkala a rikam si, ze jsem na to uz stara (co budu rikat ve 40ti? :lol: ). Ale jak rikam, Rickovi to nevycitam, pac jsem o tom vedela uz daaaaavno davno davno :lol: Ale samosebou bych byla rada, kdyby si radsi dal jen cigaro, leze to do penez :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 21:29

@anlendy. vodnice mi nevadi :lol: Kdyz tam neni weed :lol: Ja si v klidu dam cigaro - pred Emou jsem tahala krabku i vic denne :lol: Cupka jsem byla taky pekna, ale ja byla od 15ti mimo dosah rodicu ve statech, tam se ta mladez kazi rychlosti blesku :lol: Ale tady v CR jsem byla sporadanou manzelkou potom.. A jsem porad :lol: Ten pred tim si to nezaslouzil, Ricarduchi si to zaslouzi, hlavne s jeho temperamentem bych se ani neopovazila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
26.7.13 21:42

Já jsem taky občas kouřila cigára…Někdy docela dost a potom zase dlouho nic. Ten můj přestal kouřit okamžitě, když se dozvěděl, že čekáme mimi, takže si ho za to mooc vážím, protože mi to teď hrozně smrdí. Jinak já nemůžu ani moc alkohol. Dám si 2 skleničky vína a jsem k. o. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, ale dříve jsem taky docela vyváděla… :mrgreen: Když jsem neměla vztah, tak jsem byla jak utržená z řetězu…ale když mám chlapa, tak jsem jako ovečka :mrgreen: No, a s mimi už to ani nepůjde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.7.13 21:44

@Barčí1411 Tomáš byl zhulenej v jednom kuse, takže jsem si na to nějak zvykla :lol: Den jenom se mnou :lol: sem ho zkazila, inženýra :lol: :lol: doufám, že ani jedna z mých holek nebude, jako já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 22:07

@kamkakamka mne ty cigara smrdely u Emci taky, ale ted s Lilli mi to nevadi - ba naopak mam chut, ale nedam si. Alkohol pred Emcou hodne, s Emcou minimalne - vetsinou ridim a navic uz mi taky staci malo, s Rickem jsme si ale delali radi pekny veceri u vinka treba :srdce: Ted me honi chute na pivco s prckem, takze si koupim obcas nealko a padne do me jako do cerny diry ani nevim jak :lol:

@anlendy. to uz bych byla hystericka, kdyby mi chodil zhulenej :lol: Ale ja jsem rada, ze je jen u tohohle, za zenskyma mi nelita, do hospody nechodi. Maximalne si po praci zajde jednou za mesic ke kamaradovi :lol:… Stojim si za tim slovem kamarad :lol: :lol: :lol: Jednoho fakt nemam rada - je desne otravnej, porad nas otravuje. Kdyz se nedovola Rickovi, tak vola mne :lol: Tuhle jsem se ho ptala, jestli neni na kluky, ze mi jede po manzelovi, tak byly asi 3 tejdny klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.7.13 22:20

@Barčí1411 Den má teda jen ty pracovní kamarády a to jen občas :lol: pak ale máte společné přátelé, které navštěvujeme dohromady a nebo já jdu se Lenou a on s Kristianem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 22:36

@anlendy. my to takhle nepraktikujeme moc. Vetsina jeho kamaradu je single, moji pratele maji rodiny, takze jsou radi, kdyz maji klid a nikdo neprudi - typicti Cesi :lol: Takze Rick si spis jde zahrat playstation k Noelovi, ja jsem s Emcou doma, anebo si udelame holcici den, aby nam nebylo lito, ze tata se bavi a my nic :lol: A kdyz se jdeme bavit, jdeme tak nejak s hodne lidma :lol:

Mam hnaty votekly, ted uz hodne… Mi docela i boli :nevim: Chci asi trochu zimy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 22:57

@anlendy. kdepak, nechodím, jen na ultrazvuky - byla jsem tam poprvé ve 12tt na prvotrim screening úplně náhodou a od tý doby jsem tam šla ještě na velký utz ve 20tt, kde něco našli, takže pak na další utz, na odběr plodovky, na genetiku, na kontrolní utz - najednou to bylo hodně návštěv. ale jinak já mám svoji MUDr, Pekařovou v Kvestorské a na předporodní poradnu budu chodit do Thomayerky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.7.13 23:15

@stephora aha,já myslela, že chodíš tam :) švára říkal, že tam ženskou tobě podobnou a s tvým TP :lol: tam mě napadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.7.13 07:42

Tak co holky jak se chystáte na dnešní 40°c horko? Mě to asi zabije. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.7.13 08:19

Bry rano :mavam:

Jsem sezrana za ziva od komaru :cert: Vzbudila jsem Emu, budeme uklizet, bo vcera jsme tu nechaly peknej bordel a potom tahneme nejspis na ten koupak, aby se mi to zvire trochu zchladilo a unavilo a ja budu doufat, ze to tam se mnou nesvikne :lol: Zchladim si alespon nozky, mam je jako parezy :zed:
Tatu mame v praci od vcerejska od vecera a prijede az kolem 21hod. - mel minuly tyden volno a ma pocit, ze to musi dohnat asi, takze si prohodil smeny s kolegama a je tam 24hodin :nevim:

Co dneska varite? Ema si porucila rajskou, ona ji sni i studenou, prasatko :lol: Musim udelat neco s snou na ten koupak - spis asi pro me, Ema nebude mit cas na neco takovyho myslet :lol:

@Michaela99 nejradsi bych se nekde zavrela do mrazaku. Ja horka miluju, ale ted v tehu lehce trpim :lol:
@anlendy. a jak se svara jmenuje? Ja tam byla sice jednou na UTZ, ale jen na tom detailnim kvuli tem tripplum - a mela jsem tam chlapa - tak treba me tam mucil zrovna on :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí