TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1491
26.7.13 20:18

@kamkakamka si jak já :lol: já se zase hrozně ráda hádám :lol: to mě baví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 20:22

@anlendy. tak to mame podobny :lol: Taky se obcas „zapomene“ nekde s nekym :lol: Ja hysterka nejsem, ale hystercim tehdy, kdy mi ani neda vedet, zmetek jeden :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 20:24

@kamkakamka tohle neni vhodny misto se o tom bavit :lol: Ale pro tyhle cizinecky je to typicky - ti starsi z toho jiz vyrostli, muj muz z toho doufam brzy taky vyroste :lol: Na zensky jsou vsichni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
26.7.13 20:26

@anlendy. No, já právě taky…Vím to o sobě, ale bohužel to nemůžu změnit… Když se naštvu, tak se pak neznám…Teď mám nějaké klidnější období a dnes jsme šli na procházku a ten můj mi říkal, co se to s tebou děje??? Jsi nějaká klidná a nehádáš se… :D Asi mu to chybí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 20:28

Jinak teda ja se nerada hadam, desne me to unavuje :lol: Ale kdyz se nase*u, tak bud musi bejt Rick hodne daleko, anebo musi mit vypnutej telefon, popr. mne musi zdechnout, jinak se neznam… Ale ja stir… To je snad i normalni :lol: A privedu na svet dalsi takovou… Boze, chudak lidstvo v nasem nejblizsim okoli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.7.13 20:30

@Barčí1411 hele,nedělej tady tajnou, stejně vím o co jde :lol: spíš si to myslím :lol:
@kamkakamka u nás jsou hádečky, většinou kvůli Charlottě, jinak moc ne :lol: jéé tak procházka ve dvou/třech se u nás neděje, už deset měsíců :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
26.7.13 20:34

@Barčí1411 Tak to jsou všichni chlapi…Ale myslím, že je to individuální…Já mám zatím zlatíčko…s bývalou byl 12 let, není přelétavý…a já ho občas namátkově zkontroluju (vím, že se to nemá)…mám přístup k jeho mailu, FB i telefonu a musím říct, že nic!!! Zatím má tedy oči jen pro mě a pro naše mimi…Jinak českých holkách se taky vypráví, že jsme všechny ku… atd. a taky to není pravda. :mrgreen: Znala jsem ho dřív, než jsem s ním začala chodit a vždy se choval slušně podle jeho kamarádů…Tak uvidíme časem. :mrgreen: Jak už jsem psala, jsem nmožná naivka, ale já prostě věřím na lásku atd. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 20:35

@anlendy. jsou tu i citlive povahy, ktere by to neprekously :lol: Tohle kdybych zverejnila treba v cervencovkach 2009, tak by me tam ukamenovaly i virtualne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.7.13 20:38

@Barčí1411 jako až tak? :lol: je pravda, že ne každý je takový :lol: no tohle kdyby si znovu přečetl můj chlap, tak už taky nežiju :lol: on sítě, jako je Facebook, Twitter i Emimi uplně nesnáší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 20:43

@kamkakamka ja muzu kontrolovat, co chci, ale pac je to expert pres PC, tak bych mela smulu :lol: Zensky me u nej netrapi, vim, ze je hodnej a verim mu a - co oci nevidi, to srdce neboli :lol: A zatim se drzim, pac doma mi hrabe a poustim ven svoji bujnou fantazii.. Musim se nekdy hodne ovladat a on to vidi, takze me zbytecne nijak neprovokuje… Ale asi tak jako ty.. Ja si na tu nasi lasku taky verim… Ale to mam vsugerovane a podporovane moji tchyni - vzdycky me v krizich nakopla… :lol: Takze ja mu vzdycky predhazuju - hele, ale prece jsme se nenasli znovu jen tak :nevim: :lol: Vyderacka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.7.13 20:47

@Barčí1411 tebe bych chtěla mít doma :lol: :lol: u nás je to vcelku podobné :lol: až na tu tchýni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 20:50

@anlendy. tam jsou fakt holky, co jsou extremne uzasny a nejlepsi a jejich manzele taky… tam kdybych rekla, ze muj muz si rad zahuli, tak je ze me nezodpovedna matka a hned bych se mela rozvest :lol: Obhajovat ho tu nebudu - domu mi zhulenej nechodi, poprdi si 2× z pidi fajfcicky a jde spat :lol: Jako mne to treba vadi, ale vedela jsem o tom pred sto lety, pred svatbou, toz menit ho nebudu…On z toho vyroste, porad je to karibskej zmetek mladej.. Az se narodi Lianka, bude mit jiny starosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
26.7.13 20:53

@Barčí1411 Ha ha ha ha, tak tu fantazii mám občas taky…teď v těhotenství obzvlášť…Ale pak mě to přejde a říkám si, jaká jsem blbka… :mrgreen: A teď, když jsem doma a nemám co dělat, tak mě napadají takové blbosti, že ten můj až žasne, jak mě vůbec něco takového může napadnout. :mrgreen: Ale já to mám od mého bývalého, který mě fakt dost lhal a podváděl, tak jsem někdy nedůvěřivá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
26.7.13 20:58

Tak hlavně, že jsme spokojené, ne??? :hug: Všude je něco:)))) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 20:58

@kamkakamka napodobne.. Vzdycky RIckovi pripominam - hele, 5let manzelstvi a cely to byla lez, proste jsem ted jen opatrnejsi… Ale on je zlatej, my jsme se asi fakt hledali az jsme se nasli :lol:

@anlendy. no co :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital