TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1491
26.7.13 16:06

@Barčí1411 ooo šikula :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 16:06

@lilli.c tak se namaluj, vyletni, seber kámošku a vyražte na kafíčko mezi lidi do kavárny - necháš tam 200,– za ledovou kávu, popovídáte si, a bude ti lehko na duši ještě 2 dny - u mě to funguje :)
a nebo prostě nakup krásné věci pro mimi, pokud tě to udělá šťastnou. všechno je správně, pokud to tak cítíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 16:08
@lilli.c píše:
@Mája B veď uvidíš. A možno bude. V poslednej dobe mám dojem že ružová je chlapčenská farba. Vieš kolko chlapov, chlapcov a dokonca mužov som videla v ružovej? A to si to obliekajú dobrovolne! :lol:

když je to taková ta světloulinká, nebo lososová, nebo do fialova (lila) tak se mi to i na chlapech líbí, ale cyklámen, baby pink nebo ostře růžová je moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 16:10

@Barčí1411 dobréééé :) :palec: já si říkám, ohledně těch kamínků - maj to i v Ikey v dekoracích menší (ty mám v kytkách, aby nám kočka nežrala hlínu) a nebo větší právě do skalek a akvárek - ale proč to kupovat, když se to dá zadarmo nasbírat v lese, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
26.7.13 16:14

@stephora no mne sa ružová na chlapovi teda nelúbi vobec. ale včera vo future to bol extrém. 2 chlapci cca 18-20 rokov. Ružové kraťasi (tmavšia ružová) baby ružové tričká a ružové naušničky s kaminkami. No čumela som jak blbá…fakt. Nechápem.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
26.7.13 16:16

@Barčí1411 :palec: moc pekné už sa teším ako to bude vyzerať až to bude 100% hotové! Si šikula. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 16:18

@anlendy. :nevim: :lol: Jeste to musim nejak pofackovat kolem a nad tim… bych potrebovala sutry, ktery by mi drzely nalepeny na zdi, ale takovy, bohuzel, neexistujou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 16:27

@lilli.c že by teploušci??? :zed: to si chlapci prohlídli v nějakým lifestylovým časopise pro mládež a slepě následovali příšerný trend :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 16:28

@lilli.c krásní fotečka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 16:31

@stephora my to mame kolem baraku, bo mame predzahradky a pod okapama mame tyhle kaminky, tak jsem si je nakradla :lol: A zbytek taky… v lese a kolem baraku :lol: Jeste zajdu vecir, tady pan jeden ma krasny rostlinky, tak ho pozadam, jestli by mi nedal neco malo - ty okrasny rostlinky jim brat bez svoleni nebudu, ale to co nam roste jen tak volne kolem… pffff :lol: Jj, v Ikee maji cistounky, hebounky krasny kaminecky, ale kvuli sutrikum se tam nepotahnu, kdyz je mam pred domem, ted nemluvim o tom jestli to je zadarmo nebo ne… Me tu ted sezerete za to, ze jsem konstatovala potrebu ukazovat kolik co stoji :lol: Jinak ty sutriky maji i v Kik treba :lol:

Zitra nejspis potahneme na to koupaliste, Rick sel dnes na nocni a prijede az zitra vecer, toz tu budeme samy, tak si vyrazime - asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
26.7.13 16:38

@stephora mne tiež pripadali tak nejak podozrivo. No za ruky sa nedržali ale čo ja viem…
Inak v poslednej dobe v Kolíne zažívam podobné šoky celkom pravidelne. No uznaj, videla si už jeptišku v šortkách a tielku? No ja poprvé. Až som zastala autom a muž vraví čo robíš. No musela som ju pustiť cez prechod aby som si ju obzdrela. Asi nejaká moderná. Rúcho na hlave, ruženec okolo pása, baťah na zádech. Fakt som to videla 1×. Škoda že som nemala foťák. Ťažko sa tomu verí…
Fotečka je z listopadu min. roku. Ale pupek mám teraz tak nejak rovnaký. Tak som zvedavá jak budem do listopadu vypadať…asi že čakám dvojčata. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.7.13 16:41

@lilli.c já tedy mám růžovou na chlapovi ráda, ale ne v takovémhle extrému :lol: můj chlap nosí často růžové trička, ale to je tak všechno :lol: @Barčí1411 je můžeš jedině přilepit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
26.7.13 16:44

@anlendy. ja by som ružové na chlapa ani nedostala. Oranžové, červené, bordó ano ale ružovú…to nie. to by ma zabil! Ale ak sa to chlapovi páči tak prečo nie, ale takýto extrém doma určite nemá ani jedna z nás… Buď chlapci experimentovali, alebo fakt teplí. Alebo nevedeli zkombinovať iné farby dohromady tak si dali všetko do ružova… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.7.13 16:47

@anlendy. kez by drzely… :lol: Prijdou mraziky a odpadnou mi i se zdi :lol:

Na nekterych chlapech je ruzova pekna, treba mymu manzelovi ale neslusi, by vypadal jak buzicek :srdce: :lol:

@lilli.c uz jsem Ti chtela rano pochvalit krasnou fotecku, nevim, proc jsem to ani jednou neudelala :nevim: :lol: Jinak bud v klidu, ja uz taham dvojcata ted… Jeptisku verim, je moderni doba a s tou jdou i klasternici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
26.7.13 16:52

@Barčí1411 kdepak,nám šutry na zdi drží pořád a to tu bydlíme už 4 rokem :lol: hele a Rick je tmavší pleti?
Den je silnej chlap, takže to na něm vypadá vcelku dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital