TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
25.7.13 15:53

@Schara my mame cernou :nevim: Ta nase chodi na zachudek, jeste se mi tu nikde nevycurala ani bobek jsem nenasla, uz ji ucili od malinka, tak jsem tohohle usetrena. No a je to kote 6ti tydenni, takze skace jako neohrabany hribe, se vzdycky smeju az se skoro pocuram, co predvadi za kousky :lol:

Moje dite prochazi zrejme nejakou pubertou, asi ji brzy zabiju :cert: nebo sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.7.13 15:57

@Barčí1411 jo to ony umi predvadet psi kusy :mrgreen: no a emicka… nerika se ze mivaji deti v tomhle veku takovou prvni pubertu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.7.13 16:13

@Schara hm… Myslim, ze trda prvni puberta nastala a zkonci v kolika? V petadvaceti? :lol: Je na zabiti..totalni ignorace, neposloucha.. Ji naflakam az me boli ruka a ona si stejne jede svy :lol: Dochazi mi nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.7.13 16:36

@Barčí1411 tak treba nema svuj den jenom, jinak neboj, u me ta puberta skoncila pomerne brzy, v tech 17 letech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.7.13 18:03

Další,,akce'' zažehnána. :dance: začínám se bát, co příjde teď :oops: doufám, že nic a zbytek těhu bude v cajku :lol:
Zítra jdu na odběry, tak mám zase nahnáno :lol: když já ty jehly, tak moc nerada :lol: musím tam, kvůli možné infekci z komára :roll: mám na noze lívanec a vypadám, jak kdyby se veškerej tuk z mého těla přesunul na pravou nohu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.7.13 19:05

@Schara no jo, kdyz to neni jeden den… :roll: Posledni tyden nebo dva je fakt hnusna, zla, to bych ji umlatila :cert: Cela muj otec, dedecek ji nezapre a ona dedecka taky ne :zed: No, maximalne z ni porodim :lol: Asi potahne uz do skolky, smejdik malej. Tady vidite, ze neni tak uzasna, mura jedna mala… :lol:

Jdu si udelat spagetky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.7.13 19:31

@Barčí1411 no neříkej mi, že Eminka zlobí :roll: :lol: ti normálně nevěřím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.7.13 19:54

@Barčí1411 ale vsechny deti zlobi, ale to ty jiste vis ;) no ve skolce se ale treba zabavi a vybije a doma uz bude hodna :) jee spagetky, nami nami. ty ja si budu delat v pondeli… uz to mam naplanovane a muz uz bude doma, tak mu udelam testovinovy salat co ja nemusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.7.13 21:09

@anlendy. zlobit je slabe slovo :cert: Dneska jsem ji tak 10× namlatila a uz jsem zacala bejt hystericka a jecela jsem na ni :lol: Ted uz je hodna, bo si vsimla, ze maminka je faaaakt na*rana :lol:

@Schara no prave, ze se nudi a ja nic nemuzu :zed: Zitra ji vezmu do lesa, si tam drepnu na parez a ona bude litat :lol: Mnamky, testovinkovej salatek s moji murou zboznujeme :lol:

Ja jdu dat sprchu a zalehnout. Rick se zdrzel u kamarada - nejak mi to zapomnel rict, tak dostane po hube az prijede :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.7.13 21:14

@Barčí1411 ty hele, máš nějakej mlátící den, ne? :lol: Je pravda, že jsem dneska taky prskala, kde jsem mohla :lol: ale, když Vám někdo 20× zavolá, jestli může dát skoro dvouměsíčnímu dítěti na noc dupačky, když je venku vedro a do toho Vás se. e chlápek, kterej Vám předhazuje, že je Vaše dítě jeho :cert: :lol: nějakej blbej den todleto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.7.13 21:16

@Barčí1411 ja mam taky rada testovinove salaty, ale ty lehci zeleninove, ne tenhle se smetanou, syrem a nivou + kureci maso a zampiony. to si radeji udelam spagety s cervenou omajdou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.7.13 21:37

@anlendy. Emule je bita jako zito od malicka :lol: Skoda rany, ktera padne vedle… Na nektery deicky holt domlouvani neplati a s jejim temperamentem bychom se z ni brzy pokakali :) A ja pro ranu daleko nejdu :lol:

@Schara mnam, ja papam vsechny salatky, i se smetanou a nivou a se vsim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
25.7.13 21:43

Nazdááár ženy, tak další vedro den za náma, že? tady bylo pod mrakem, tak jsme jeli do ZOO, ale ono se to roztrhalo :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Ráno jsem šla k zubařce, odvrtala mi plombu, ale razítko v průkazce mám :mrgreen: a pak pro razítko k obvoďačce, ta mi změřila tlak 90/50 a už mě hnala na EKG, vše je v pořádku, ale ještě jednou nějaká motanice, tak mám táhnout na komplet vyšetření…přitom já mám nízkej tlak celej život :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.7.13 22:15

@Barčí1411 Charlotta taky dostává poslední dobou :lol: mrcha začala mít takový manýry, že kouše a nebo si lehne na podlahu a začne řvát :lol: já jí teda na p.del moc nedávám, to spíš Den(navíc je to jen takové poplácání) :lol: chvíli klid a pak už jen:,,Charlotte Do not do it!'' + pláč :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.7.13 22:21

@anlendy. :lol: za tyhle stavy byla Ema bita hodne :lol: Hlavne, kdyz sebou triskla o zem - udelala jednou, tak jsem ji tak serezala, ze vickrat to uz ani nezkusila :lol: Ale ted je drza, neposloucha, totalni ignorace… Takze fakt dostava hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí