Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 no na anginu to nevypada, krk se trochu zlepsil po tom septisanu a caji s medem a citronem, za to se me rozjela ryma jako tram. teplotu nemam, takze to je opravdu jen nejaka virozka, ale ja ji nechci
opar nezavidim, ja kdyz byla o vanocich nemocka a mela jsem ctyricitky, mela jsem jich na puse 9, a to byl pocuc teda. ale porad jsem to potirala hermankovym cajem a zazracne se hojily.
@lilli.c to já těhulenský pyžamo sháním a u v ětví tady ho nemaj, co bych za něj dala! taky jinak seženeš jen v CA a možná v HaM a to je drahé…v tehle horkách spím nahá, a jinak v košilkách - dřív jsem spala v tílku a dlouhých kalhotech, to miluju, ale už mě ty moje tlačily na bříšku a nové pořizovat nebudu. Ale v košilkách taky spát neumím - ráno se proberu a mám ji omotanou kolek pasu, nebo kolem krku v horším případě ![]()
ale budem se to muset naučit, protože po porodu je nej košile, jak odcházejí očistky, stejně se to pořád mění a vše je zašpiněné, pyžama je snad škoda, to by potom bylo na odpis…
@Barčí1411 vzpomeneš si ještě kde jsi kupovala ty jednorázový kalhotky, po porodu, když jsi měla Emču? nebo se to tehdá ještě nepoužívalo? já je mám předepsané do porodnice, ale prý jsou nej nějaké síťované a to moc nevím, kde shánět ![]()
@stephora ja myslela ze ty kalhotky prodavaji v lekarne, nebo ne?
ja ted chrnim v kalhotkach a tilku, ktere mam diky pupku nad pupik a je me dobre
jinak kosile nesnasim, v noci se do nich motam
tak jsem na sebe zvedava v te porodnici
asi pak zacnu trenovat pred porodem a nejakou koupim ![]()
@Schara no, nevím, tady je na to diskuse
https://www.emimino.cz/…kolik-41172/
hlavně prý nekupovat ty z DM Jessa, jsou k ničemu…poptám se ve zdravotnických potřebách, stejně tam člověk nakoupí i jednorázové podložky…
@stephora tak ja som kupovala toto http://www.lekarna.cz/…lipants-m2x/ + vložky lebo 2 balíčky sú fakt málo. Ale stále čakám že budú kalhotky L. Tie M by boli malé. Ale možeš skúsiť lékarny či zdravotnícke pomocky. Určite zoženieš! ![]()
@lilli.c ja ted trosku nechapu kolik je tam tech vlozek
jestli 2vlozky a nebo 2 balicky vlozek… asi su natvrdla
pac mi prijdou 2 vlozky dost malo
no ja mam v planu to koupit v lekarne, to by mit meli a kdyz ne predpokladam, ze mi to objednaji a nebudu platit postovne…
@Schara
Sú tam 2× balenie myslím po 20ks. Ale aj tak ti to bude málo. Teda mne to bolo málo. Ešte som 3 balíčky dokupovala a potom už normálne vložky. (čistila som sa takmer 5 týždňov ale vraj je to normálne tak neviem) ![]()
@Schara ešte teda pridám že sú tam 2× tie sieťové kalhotky ktoré mi teda stačili (večer opereš-ráno sú ok) a balíček prsných vložiek. Nemám vyskúšané takže aké sú neviem ![]()
Ja na ty opary trpela celej zivot, az po porodu s Emcou mi nejak zmizely. No a vyklubal se mi snad uplne prvni po temer 5 letech az ted ![]()
Z horka se mi jeste nikdy neudelal, ja mam teda plnej rypak, v krku knedlik, boli me klouby, takze nejake nachlazeni zrejme. Opar uz se mi pekne nafouknul, hadam, ze zitra prdne a pak uz jen to nejdelsi - hojeni ![]()
@Schara - mne se jednou udelal na hube ultra giga mega obrovskej - cely horni ret koplet az k nosu a na spodnim bylo par malych, vypadala jsem jako havajskej bubenik, nemohla jsem jist, pit, tak si tech 9 dokaze zive predstavit, bohuzel. Mne na to nic nepomaha, musim si to pekne „odtrpet“, jakmile to necim natru, tak se mi rozleze po cely hube.
@stephora ja objednavala ze stejne stranky jako @lilli.c, ale koukam, ze maji novy design zrejme? Ja ty stranky otevrela naposledy nekdy pred rokem a pul, kazdopadne to byla nejaka lekarna online a meli tam hodne levnych veci. Taky jsem tam prave objednavala sadu testeru od Sebamedu, Weledy a Hipp, vcetne latkovych plen - velkych, ktery jsem pouzivala pro Emcu misto rucniku, no a dalsi doplnky… Jinak ja ty gatky mela jen v porodce (4ks), nesedely mi. Potom jsem si koupila u cinanu babsky gatky, ktery mi „stahly“ a drzely vlozky na miste. Jinak se to vse da koupit normalne v lekarne.
Na spani v porodce jsem mela pyzo - 3/4, kojici vrsek - taky jsem tenkrat objednavala z netu, nebylo drahy a bylo pohodlny. I ted do nem. nenosim kosili - se mi roluje a prekazi mi - taky ![]()
No, nic moc jsem se nevyspala, potrebovala bych spat v kuse. Emule mi zdrhla ven, blazen… Tak si jdu pripravit kvetak, udelam placky kvetakovy a cuketku k veceri ![]()
Ahoj maminy
Taky mi nějak narostly stehna a začaly se mi dotýkat a jak chodím, tak je to hrozně nepříjemné a dokonce jsem tam měla takové červené fleky, jak se třely o sebe.
NIKDY jsem to neměla a je to teda fakt „mazec“!!! Doufám, že to po porodu zmizí, protože si nedokážu představit, že bych to měla napořád!
O víkendu mi doktor nahraje DVD s mimi, tak se moc těším!!! Jinak ta vedra mi nevadí, až se tomu divím, můžu být na sluníčku celý den. Máte už všechny kočárky??? Nebo jen já jsem černá ovce???
Brý večír ![]()
Tak jsme doma. Let jedna velká katastrofa
já nic, ale Den a Charlotta
stejně jako celé letadlo
já nevím, co to bylo za kreténa, páč pět minut padat a pak deset minut zase nahoru
se mnou to ani nehlo a Orny taky v pohodě, bude asi po mě ![]()
@kamkakamka já ho mám už dlouuuhooo
starostlivej manžílek zařizuje
![]()
Dámy, mi normálně napsal po 8letech bejvalej, jestli není náhodou Charlotta jeho?
říkám, že tedy rozhodně není
docela mě překvapilo, že vůbec ví, že mám děti
tak jsem mu udělala
a mobil jsem vypnula
když si vzpomenu, jakej to byl kretén je mi až špatně ![]()
@anlendy.
čoooo
tak to má chlapec asi „dobrý“ pojem o čase… Ste od seba 8 rokov a mal by s tebou 10mesačné dieťa?
Chlapec je trochu mimo…tžo asi to horko… ![]()
@lilli.c takhle možnost, že by měl se mnou Charlo bohužel je
já však vím, že jeho není, potvrzovala jsem u ní otcovství a Den je otec
jen mě zarazilo, že vůbec napsal, když dostal přes hubu od Denyho
![]()
No, kočárek ještě právě nemám… Vy už určitě všechny máte, co???
Jinak bříško mi začalo růst fakt rychle a zjistila jsem, že se mi líbí, když si obléknu něco upnutého…vypadá to hezky
Už to vypadá jako těhotenské bříško a ne tak, jak kdybych jen přibrala. ![]()