Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky teda dneska to vypadá šilený pařák, jsem zakrtkovaná doma a asi dnes ani nikam nepůjdu.:(
@stephora na procházky teď chodím taky moc ráda, ale myslím, že v těch 5 se asi usmažíš, přijatelně začíná být až tak na tu 8 ![]()
@anlendy. Teda vy jste akční
tak to malé princátko pořádně oslavte ![]()
@stephora @Schara
byty krasny, ale v lete…
No, ja to docela prezivam - protoze nic nedelam
Ted jsem u zehlicky a zehlim v loznici a pohoda - coz me docela prekvapuje, protoze klimoska nam funguje jen dole v obyvaku, v loznici mame jen vetracky, ale zapnu ho jen pred spanim a Emce bezi v pokojicku, kdyz si tam hraje, nevim proc, ta tam ma vetsi horko - pokoj ma pritom situovany stejne jako my loznici ![]()
@stephora pizza z mrazaku taky dobra
Ja kdybych nemela Emcu, tak taky nic moc nevyvaruju. Jinac ja si veskery ingredience pripravuju u jidelniho stolu - taky nevydrzim stat, pak jen chodim sem tam promichat ke sporaku.
To moje smrade me posledni dobou zacina pekne sejrit. Je taaak zla
Vcera jsem ji tak namlatila pr*el
Doufam, ze ji to brzy prejde, ze ta puberta uz nezacala ted a nebude trvat az do -ceti
To bych ji zabila… Tak alespon vidite, ze to neni zadnej
![]()
@Barčí1411 jak vy máte ten mezonet? Kamarádka má dole jeden pokoj a koupelnu a nahoře dvě ložnice, kuchyň, obývák a koupelnu
včera jsem u ní dopoledne byla a maj tam vedro na umření
bych z toho vedra začla rodit ![]()
@lucyfree zakrtkovaná, to sedí i na mě
nevygtáhnu paty asi ani v tech 5, ale v 8 zkusím přemluvit chlapa, zda by šel kousek semnou
my v 7 u zpráv večeříme, tak to by šlo…no, ale nevím, zda se někam vydám ![]()
@Barčí1411 jojo, byty, musí to staqčit, na baráček není a pokuid je, tak je daleko předaleko od přítelovy práce. budem se tedy péct
pizza z mrazáku je gut, kupuju pizzu v Lidlu (maj tenký a dobrý těsto a v kaci pizzy „mozarella a "speciale“ za míň než 40 kachlí - je to na „posyp“ bohatší pizza než od Giuseppe, která je o 20 kč dražší a já to ještě vždy dozdobím přidám rajče, šunku, sýr, koření, žampiky, olivy…a pizza famozní
@stephora tak to ja jsem mela vyvar v mrazaku, takze uvareno bylo raz dva
ale pizza taky dobra, vsechno co je rychle je dobre
v lednici mam ted sopak, takze az do vecera nic nedelam. navecer jenzajdu ke kolegyni na pokec, dojela z dovci a maji baracek, tak tam bude met chladek
![]()
@anlendy. my mame dole kuchyn s obyvakem (ale mame mezi soupacky, takze to jde i oddelit), koupelnu zvlast, zachod zvlast, velkou predsin, komoru a v patre mame 2 loznice, koupelnu se zachodem a takovou chodbicku - neco jako atelier. Byt ma komplet 126m2 + 9m2 teraska, nebo spis teda balkon
Nam to staci, ba naopak rikam, ze je to velky. Az budou holky vetsi a jestli tu porad budeme, tak jim muzeme nechat tu horni cast a obyvak prepazit - ten je fakt obrovskej a udelat si tam takovou pidi loznicku a porad tam zbude dost mista na samotny obyvak. Ale to predbiham ![]()
@stephora taky nekupuju zadny znackovy pizzy
Teda uz jsem nekoupila dlouho ani mrazenou - nam pizzu dela Rick, ale taky jsem si hodne kupovala, takovy ty obycejny, potom jsem si je jen taky prilepsila nejakym syrkem, salamkem a bylo to
Hele, domecek by byl paradni, ale ty prace kolem - ja bych teda casem chtela, ale nic velkyho - mame byt velkej a docela nadavam, kdyz ho mam celej uklizet. Ono se rekne byt, ale je fakt velkej, dost mistnosti, takze ja treba uklizim dolni cast jeden den a horni druhej den - az se budes nudit, skoc na vlak a prijed se podivat
Jsem docela pipinka - i kdyz se taky nepretrhnu. Kdyz si pomyslim, ze u domecku by me cekala jeste treba zahradka - co jinak s domeckem bez zahradky, ze… Tak kroutim ocima
Ale asi uz jsem pohodlna a samozrejme nejsou penize na to, aby se mi o moje veci staral nekdo jiny a ten domecek tech penez spapa vic nez ten byt i za nejakou „samoudrzbu“… ![]()
@Barčí1411 já jedině souhlasím - taky se mi nechce do baráku, protože uklízet to budu já, miláček přece bude jezdit do práce…takže díky, ale ne. jenže on si barák strašně přeje, protože v jednom vyrostl, a nevymluvíš mu to…
byt máte nádherně velikej, to my v chrášťanech budem přéípadně v cca 70m2 ![]()
já někdy dojedu, ale nesmí být takové vedro! teď nevystrčím nos! ![]()
Ahojda holky,
my furt někde lítáme po koupalištích, tak nějak nestíhám ![]()
včera na gyndě vše ok, ale byl tam záskok, ani malého nezvážila-jen zkontrolovala srdíčko(přitom mám zítra kardio), změřila čípek-délka 5cm mě opravdu překvapila
řekla, ať začnu jíst 3× denně magnesko a za měsíc dojdu na cukrovku a zdar ![]()
Tak to bylo takový rychlý… ![]()
Komu otěhotněla ta sestra? já myslím, že skoro všechny se opily, já v sobotu 6piv a 2krabky vykouřený a v úterý test pozitivní
a Vikča je zdravá ![]()
@stephora ja jsem prave vyrostla taky v baraku a fakt se o to nechci starat - ten byt neni tak narocnej na udrzbu. Ani si neumim predstavit, jak bych okolo domlku otrocila se dvema deckama
Jsem proste pohodlna, otrociny jsem si uzila u nasich x let a uz nikdy
Az se to pocasi trochu uklidni, tak se klidne muzeme domluvit a kdyz se budes na to citit, tak klidne prifrc.
Holky, tak ja nakonec cumak vystrcit musela, ale malem jsem zhebla. tam je ale vedro. jela jsem si do lekarny pro neco na to boleni v krku, uz to boli fest
, tak mi dali septisan, ze stejne nic jineho nemuzu… snad co nejdriv zabere.
@stephora my mame 72m2 a kdyz je byt dobre reseny, je to tak akorat si myslim, je jasne ze vetsi s mistnosti navic by se sikl, ale to tady uz nas je zridka. nase ditka budou mit v budoucnu pokojik 3,5×4m coz si myslim, ze je ok, nic velkeho, ale ani mrnaveho.
@Mája B tak sup sem s fotkou
jak to ze na cukr az za mesic kdyz se ma teda chodit ve 24-28tt? zacinam z toho vseho byt jelen ![]()
@Schara takovyhle byty jsou vyborny
Tusim, ze byt stejne velikosti +- nejakej metr, jsem mela s byvalym manzelem a byl fakt super - melo to 2 loznice, sice mensi, ale dve deti by se tam vesly, obyvak, koupelnu pruchozi s WC, kuchynku mensi, ale to jsme vyresili jidelakem v obyvaku a bylo to ![]()
Tak… ja jsem dozehlila, uz jen sklizim hadry do skrini, trochu popleskam loznici, aby tu nebyl bordel a jdeme na zahradku do bazenku - ja teda ne… i kdyz nohy si tam asi smocim ![]()
@Barčí1411 no tady nebylo nic pruchozi a ani neni, kuchyn byla vetsi, ale my ji zmensili, a zvetsili koupelnu. obyvak je dost velky a je tam i jidelni stul
chodba je velika ze i kdyz zaparkuju kocar, porad se budu moct hnout a nejmensi je asi loznicka, ale tam to staci, stejne tam jen spime. navic nemame byt zahlceny nabytkem tak pusobi tak vzdusne
tak si to na zahradce uzij ![]()
@Schara my jsme tam meli pruchozi jen koupelna/WC. Tak to mate krasnej bytecek, bohate staci
My kdybysme nemeli stesti na tohle, jsme jisto jiste v podobnem zase ![]()
@Mája B ta sestra je moje
jako vždy
já taky kouřila, jak divá, jen v těhu jsem přestala a Charlo je zdravá
je pravda, že jsem ale nepila ![]()