TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
753
23.7.13 11:11

Ahojky holky teda dneska to vypadá šilený pařák, jsem zakrtkovaná doma a asi dnes ani nikam nepůjdu.:(
@stephora na procházky teď chodím taky moc ráda, ale myslím, že v těch 5 se asi usmažíš, přijatelně začíná být až tak na tu 8 ;)
@anlendy. Teda vy jste akční :lol: tak to malé princátko pořádně oslavte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
23.7.13 11:22

@stephora @Schara :roll: byty krasny, ale v lete… :cert: :lol: No, ja to docela prezivam - protoze nic nedelam :lol: Ted jsem u zehlicky a zehlim v loznici a pohoda - coz me docela prekvapuje, protoze klimoska nam funguje jen dole v obyvaku, v loznici mame jen vetracky, ale zapnu ho jen pred spanim a Emce bezi v pokojicku, kdyz si tam hraje, nevim proc, ta tam ma vetsi horko - pokoj ma pritom situovany stejne jako my loznici :nevim:

@stephora pizza z mrazaku taky dobra ;) Ja kdybych nemela Emcu, tak taky nic moc nevyvaruju. Jinac ja si veskery ingredience pripravuju u jidelniho stolu - taky nevydrzim stat, pak jen chodim sem tam promichat ke sporaku.

To moje smrade me posledni dobou zacina pekne sejrit. Je taaak zla :cert: Vcera jsem ji tak namlatila pr*el :cert: Doufam, ze ji to brzy prejde, ze ta puberta uz nezacala ted a nebude trvat az do -ceti :lol: To bych ji zabila… Tak alespon vidite, ze to neni zadnej :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
23.7.13 11:27

@Barčí1411 jak vy máte ten mezonet? Kamarádka má dole jeden pokoj a koupelnu a nahoře dvě ložnice, kuchyň, obývák a koupelnu :) včera jsem u ní dopoledne byla a maj tam vedro na umření :lol: bych z toho vedra začla rodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.7.13 11:59

@lucyfree zakrtkovaná, to sedí i na mě :) nevygtáhnu paty asi ani v tech 5, ale v 8 zkusím přemluvit chlapa, zda by šel kousek semnou :) my v 7 u zpráv večeříme, tak to by šlo…no, ale nevím, zda se někam vydám :)

@Barčí1411 jojo, byty, musí to staqčit, na baráček není a pokuid je, tak je daleko předaleko od přítelovy práce. budem se tedy péct :nevim: pizza z mrazáku je gut, kupuju pizzu v Lidlu (maj tenký a dobrý těsto a v kaci pizzy „mozarella a "speciale“ za míň než 40 kachlí - je to na „posyp“ bohatší pizza než od Giuseppe, která je o 20 kč dražší a já to ještě vždy dozdobím přidám rajče, šunku, sýr, koření, žampiky, olivy…a pizza famozní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
23.7.13 12:29

@stephora tak to ja jsem mela vyvar v mrazaku, takze uvareno bylo raz dva :mrgreen: ale pizza taky dobra, vsechno co je rychle je dobre :) v lednici mam ted sopak, takze az do vecera nic nedelam. navecer jenzajdu ke kolegyni na pokec, dojela z dovci a maji baracek, tak tam bude met chladek :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
23.7.13 12:34

@anlendy. my mame dole kuchyn s obyvakem (ale mame mezi soupacky, takze to jde i oddelit), koupelnu zvlast, zachod zvlast, velkou predsin, komoru a v patre mame 2 loznice, koupelnu se zachodem a takovou chodbicku - neco jako atelier. Byt ma komplet 126m2 + 9m2 teraska, nebo spis teda balkon :nevim: Nam to staci, ba naopak rikam, ze je to velky. Az budou holky vetsi a jestli tu porad budeme, tak jim muzeme nechat tu horni cast a obyvak prepazit - ten je fakt obrovskej a udelat si tam takovou pidi loznicku a porad tam zbude dost mista na samotny obyvak. Ale to predbiham :lol:

@stephora taky nekupuju zadny znackovy pizzy :lol: Teda uz jsem nekoupila dlouho ani mrazenou - nam pizzu dela Rick, ale taky jsem si hodne kupovala, takovy ty obycejny, potom jsem si je jen taky prilepsila nejakym syrkem, salamkem a bylo to :nevim: Hele, domecek by byl paradni, ale ty prace kolem - ja bych teda casem chtela, ale nic velkyho - mame byt velkej a docela nadavam, kdyz ho mam celej uklizet. Ono se rekne byt, ale je fakt velkej, dost mistnosti, takze ja treba uklizim dolni cast jeden den a horni druhej den - az se budes nudit, skoc na vlak a prijed se podivat :lol: Jsem docela pipinka - i kdyz se taky nepretrhnu. Kdyz si pomyslim, ze u domecku by me cekala jeste treba zahradka - co jinak s domeckem bez zahradky, ze… Tak kroutim ocima :lol: Ale asi uz jsem pohodlna a samozrejme nejsou penize na to, aby se mi o moje veci staral nekdo jiny a ten domecek tech penez spapa vic nez ten byt i za nejakou „samoudrzbu“… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.7.13 12:56

@Barčí1411 já jedině souhlasím - taky se mi nechce do baráku, protože uklízet to budu já, miláček přece bude jezdit do práce…takže díky, ale ne. jenže on si barák strašně přeje, protože v jednom vyrostl, a nevymluvíš mu to…

byt máte nádherně velikej, to my v chrášťanech budem přéípadně v cca 70m2 :nevim:

já někdy dojedu, ale nesmí být takové vedro! teď nevystrčím nos! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
23.7.13 13:19

Ahojda holky,

my furt někde lítáme po koupalištích, tak nějak nestíhám :)

včera na gyndě vše ok, ale byl tam záskok, ani malého nezvážila-jen zkontrolovala srdíčko(přitom mám zítra kardio), změřila čípek-délka 5cm mě opravdu překvapila :D :lol: řekla, ať začnu jíst 3× denně magnesko a za měsíc dojdu na cukrovku a zdar :D
Tak to bylo takový rychlý… :D

Komu otěhotněla ta sestra? já myslím, že skoro všechny se opily, já v sobotu 6piv a 2krabky vykouřený a v úterý test pozitivní :D a Vikča je zdravá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
23.7.13 13:19

Ale dala mi 3D foto a on má pršáček :D nosíček nahoru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
23.7.13 13:52

@stephora ja jsem prave vyrostla taky v baraku a fakt se o to nechci starat - ten byt neni tak narocnej na udrzbu. Ani si neumim predstavit, jak bych okolo domlku otrocila se dvema deckama :lol: Jsem proste pohodlna, otrociny jsem si uzila u nasich x let a uz nikdy :roll: Az se to pocasi trochu uklidni, tak se klidne muzeme domluvit a kdyz se budes na to citit, tak klidne prifrc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
23.7.13 13:53

Holky, tak ja nakonec cumak vystrcit musela, ale malem jsem zhebla. tam je ale vedro. jela jsem si do lekarny pro neco na to boleni v krku, uz to boli fest :,(, tak mi dali septisan, ze stejne nic jineho nemuzu… snad co nejdriv zabere.

@stephora my mame 72m2 a kdyz je byt dobre reseny, je to tak akorat si myslim, je jasne ze vetsi s mistnosti navic by se sikl, ale to tady uz nas je zridka. nase ditka budou mit v budoucnu pokojik 3,5×4m coz si myslim, ze je ok, nic velkeho, ale ani mrnaveho.

@Mája B tak sup sem s fotkou ;) jak to ze na cukr az za mesic kdyz se ma teda chodit ve 24-28tt? zacinam z toho vseho byt jelen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
23.7.13 14:20

@Schara takovyhle byty jsou vyborny :pankac: Tusim, ze byt stejne velikosti +- nejakej metr, jsem mela s byvalym manzelem a byl fakt super - melo to 2 loznice, sice mensi, ale dve deti by se tam vesly, obyvak, koupelnu pruchozi s WC, kuchynku mensi, ale to jsme vyresili jidelakem v obyvaku a bylo to :pankac:

Tak… ja jsem dozehlila, uz jen sklizim hadry do skrini, trochu popleskam loznici, aby tu nebyl bordel a jdeme na zahradku do bazenku - ja teda ne… i kdyz nohy si tam asi smocim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
23.7.13 14:27

@Barčí1411 no tady nebylo nic pruchozi a ani neni, kuchyn byla vetsi, ale my ji zmensili, a zvetsili koupelnu. obyvak je dost velky a je tam i jidelni stul :) chodba je velika ze i kdyz zaparkuju kocar, porad se budu moct hnout a nejmensi je asi loznicka, ale tam to staci, stejne tam jen spime. navic nemame byt zahlceny nabytkem tak pusobi tak vzdusne :) tak si to na zahradce uzij :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
23.7.13 14:45

@Schara my jsme tam meli pruchozi jen koupelna/WC. Tak to mate krasnej bytecek, bohate staci ;) My kdybysme nemeli stesti na tohle, jsme jisto jiste v podobnem zase :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
23.7.13 15:41

@Mája B ta sestra je moje :lol: jako vždy :lol: já taky kouřila, jak divá, jen v těhu jsem přestala a Charlo je zdravá :lol: je pravda, že jsem ale nepila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí