TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
21.7.13 21:57

Holky, v profilovce si můžete prohlídnou muj pup :) mám ho děnsně velkej! sice ho mám vystrčenej, protože jak chovám košku, jsem prohnutá, ale i tak to vypadá, že budu rodit každým dnem a ne až v listopadu :mrgreen: tech 6,5 kilo navíc musím mít v tom břiše! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
21.7.13 21:58

Však to se může stát, ale toxoplazmózu si můžeš donést i domů třeba na botě, když někde šlápneš do hovínka… je to blbá nemoc a číhá fakt všude… 3roky je teda mazec, já měla testy na toxo negativní a doufám, že to i tak zůstane :D

Stephoro, my měly prdy a to stálo za to :D doufám, že teď nás minou, jestli budu i druhé řvouna, zblázním se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.7.13 21:59

@Mája B jojo, prdíky nejsou prej nic moc! tak držím palce, ať je to tentokrát OK :) já nevím, co mě čeká, čekáme první ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
21.7.13 22:03

@stephora JJ, 2× s krátkým vyjde cena 98,–, takže jedno tím pádem 49,–. Kdybys koupila jen jedno s krátkým, tak stojí 75,– a jedno s dlouhým za 98,–, na 2 s dlouhým tam akce nebyla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.7.13 22:08

@kamkakamka kujůůů za vyčerpávající odpověď - koupím zítra dvě s krátkým ;-) snad je ta akce celostátní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.7.13 22:12

Dámy, upozorňuju ještě na akci v Lidlu od pondělí 22.7. - jsou tam věci pro batolata a pár těhu věcí…

http://www.lidl.cz/…fferdate.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
21.7.13 22:19
@stephora píše:
Dámy, upozorňuju ještě na akci v Lidlu od pondělí 22.7. - jsou tam věci pro batolata a pár těhu věcí…http://www.lidl.cz/…fferdate.htm?…

supeeeeeer, děkujeme :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
21.7.13 23:16

Dámy, máme naléhavý problém :cert:

Moje mladší ségra se jaksi v pátek dost vožrala a až dnes zjistila, že je těhotná..Tak jsem se chtěla zeptat, když vypila prý 3/4 láhve 15% chlastu, je velký riziko, že potratí? :nevim:
volala mi uřvaná a já teda nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
21.7.13 23:27

@anlendy. No, já jsem se opila několikrát…vůbec jsem totiž netušila, že jsem těhotná, protože jsem vždy měla opožděnou menstruaci. Zjistila jsem, že jsem těhotná až na konci 2. měsíce…A pokud vím, nejsem jediná… Takže ať je v klidu. Moje těhu je úplně v pořádku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
21.7.13 23:33

@kamkakamka já jsem z ní na nervy, je hrozně nezodpovědná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
21.7.13 23:49

@anlendy. No, tak jestli to mimi chce, tak musí začít být zodpovědná! Chápu, že to nevěděla, tak se opila… Ale teď už bude maminka, tak musí myslet na miminko. :potlesk: u mě to fungovalo tak nějak automaticky..Jak jsem zjistila 2 čárky, okamžitě jsem se podle toho zařídila… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
21.7.13 23:53

@kamkakamka já se u ní tohohle právě bojím. Ona podle mě nechce to dítě, páč si chce užívat :roll: kdo jí to má vysvětlovat. Já i ségra se snažíme, táta taky a její mamka taky, marně :roll: vysrala se na školu, kterou jí táta zaplatil a radši jde chlastat. Nechci jí nějak to, mám jí moc ráda, občas hlídá Charlottu, ale tohle je moc. V hlídání mám u ní důvěru, vím, že je Charlo v bezpečí, ale jinak je to hrůza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
22.7.13 08:08

@stephora máš peknú fotečku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
22.7.13 08:33

@lilli.c děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
22.7.13 08:37

@anlendy. v každý chytrý knížce si přečteš, že alkohol může potrat způsobit v tak ranném stadiu těhu, na druhou stranu snad neznám holku, co by neměla strach, že se tuhle vožrala jak doga a pak zjistila, že je v tom :) i mě se to stalo a i když jsem potom potratila v 5tt, tak to nebylo kvuli jednorázovýmu opití se, ale kvůli tomu, že jsem otěhotněla na silnejch antibiotikách a od začátku se to nevyvíjelo tak, jak má. :nevim:
takže ségru uklidni, že to bude dobrý, jen nesmí chlastat teď. Pokud bude pít i když ví, že je těhu, tak už bych jí jednu flákla, to je samo pro mimi nebezpečný a všichni to víme ;)

vy jste v rodině nějaký plodný ženský :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital