Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminky,
tak včera jsem se zastavila v CA a koupila jsem první hadříčky na mimi. Mají tam bodýčka v akci, s dlouhým za 98,– a s krátkým za 75,–, ale když si koupíš 2 s krátkým, tak stojí 2 jen 98,–, takže to se dá a jsou hezké.
Chodím dost do města, tak se vždy půjdu někam mrknout a pomalu nakupovat.
Pořád nevím, jaký ten kočárek, uvažuji buď Bogaboo nebo CAM. Ale fakt vůbec nevím…
Je toho tolik, že nevím, co vybrat. Tak snad to vše zvládnu. Nezdá se to, ale ten čas hrozně letí a také myslím na to, že mimi se klidně může narodit o něco dřív, tak musím být ready!!! Krásnou neděli všem!!! ![]()
@kamkakamka pokud můžu poradit, tak Bugaboo sama ho mám ![]()
Tak jsme stále u tchýně, zašli jsme na oběd a pak do cukrošky na dortík, mňam! Normálně jsem dostala chiť na cigáro
tři roky už nekouřím a teď najednou ![]()
@anlendy.
ty si to tam prežila?
Tak to blahoželám. Ocino asi spravil dobre že ju sjel jak malé decko!
Cukrárnu závidím, ale ja som upiekla koláčik, za chvílu odchádzame na návštevu. Škoda, nekúpila som šlahačku…ale aj tak bude dobrý.
Dúfam že bude chutiť i kámoške. Ideme pozrieť k nej na baráčik. Stavajú a každú chvílu by sa tam mali presťahovať tak ideme juknúť jak sú na tom…
Lilli, u novorozenců se počítá 10plínek na den,… jako většinou těch 8 určo, ptže to mimčo spinká a ty je po 3hodinách budíš na kojení/mlíko, tak je rozbalíš, tím je vzbudíš, dáš čistou plínku, a pak mlíčko, většinou se posrandí při jídle tak znova
aspoň tak to tu dělám ![]()
@kamkakamka díky ta tip - chápu správně, že když koupím dvě bodýčka s krátkým, budu je mít za 98,–? a nevíš, zda je ještě nějaká akce když koupím dvě bodýčka s dlouhým?
já tam hned zítra pujdu vomrknout, co maj ![]()
á dnes koupila dvě bodýčka s krátkým, kus po 65,– v Globusu, koupila jsem jedno 50-56 a jedno 62-68:)
@Mája B to mě školila moje kámoška s 3měs dcerkou - nejdřív nakrmím, pak teprv přebaluju, jinak měním zbytečně 2× - před jídlem a po, vždy se jí po jídle holčička pokaká
prdku naštěstí při týhle „úspoře“ opruzenou nemá ![]()
Nazdarek holky ![]()
tak jsem doma, bylo to uzasne, pocasi super, atmosfera super
jsem unavena, ale uplne. holky, ani jsem vas nedocitala, pac jsem zrala usnout
doufam teda ze je vse ok ![]()
@lilli.c hehe, jak muzes bydlet na vesnici? Tam musi byt kocek pozehnane
Ja mam teda pejsky taky radsi, ale tohle je takovy malinky, roztomily pidi midi
Jeste to asi tusi, ze ja na kocky moc nejsem, tak to za mnou dolejza - coz mi lichoti, ze
Ja bych pejska chtela i Rick, ale ted ne - kdo by ho vencil? Ja si to 4.p 5× denne asi nedam ![]()
Fujky, ja uz na cukru byla asi 6× a vzdycky je mi z toho cely dopoledne soufl
Ja teda ted rada sladky, ale ten drijak…to je na me moc
Samozrejme to jisto jiste preziju, jen jak o tom mluvim, tak se mi krivi huba ![]()
@Barčí1411 jéé vy mate doma nejakou zivou potvurku?
holky, me boli v krku
a to jsem se nikde necvachtala, zadna klimatizace… ale bylo tam par deti, trosku posmrkovali, tak snad me to brzo prejde…
@stephora píše:
@Mája B to mě školila moje kámoška s 3měs dcerkou - nejdřív nakrmím, pak teprv přebaluju, jinak měním zbytečně 2× - před jídlem a po, vždy se jí po jídle holčička pokakáprdku naštěstí při týhle „úspoře“ opruzenou nemá
nás školily v porodce, nějak to dítě vzbudit musíš, a takhle si ho naučíš, rychle si to zapamatují, pak pěkně u kozenky usnou a když se už neposrandí, odkrknout a uložíš, a ne s ním pak cloumat s napapaným pupíčkem ho přebalovat, Vikča když byla posrankaná, a pak jsem ji přebalovala, tak mi toho dost vrátila…takže nám vyhpvovalo před jídlem, hlavně ten smrádek, si nedovedu představit, že bych ji nechala posrankanou a měla 15minut u prsa a čuchala to
takže mi i při druhým budeme pokračovat v buzení přebalováním, a pak jídlo, ale to můj názor
![]()
@stephora
Ja jsem Emu mela mezi normalnima kockama zablesenyma
To toxo jsem urcite musela mit minimalne tisickrat
Nedivila bych se, kdyby Ema taky ![]()
Jo Niveu vyzkousim a dam vedet - taky si rikam jestli to bude k necemu dobre, bylo by to fajn, mne jakykoliv kremy vadi a neni mi prijemny bejt opatlana, takze neco takovyho, co reklamujou, by bylo idealni pro me. Toz - uvidime ![]()
Holky, vy jste deti budily na jidlo?
Ja jsem teda byla rada, ze spala a nebudila jsem, mi prislo zbytecny.. Kdyz mela hlad, probrala se sama
Ale prebalovala jsem hodne, padlo i vic jak 10 plen za den ![]()
Příspěvek upraven 21.07.13 v 20:48
@Barčí1411 ze začátku jo, Vikča byla žloutenková a ti jsou moooc unavený, takže by se nevzbudily, a oni si to ty mimča zautomatizují, a pak už se budí sami po těch 3hodinách…mají to jak kdyby měly v hlavě stopky, mám to v živé paměti
![]()
s kočkama, já taky nezažila nikoho komu by přenesly toxo, mamka má 2na chajdě, jsou očkovaný, ale toulaj se a taky je pomazlím
a to i při Vikči,…
@Mája B
aha, tak Emuli jsem nebudila teda, no - teda, ne ze bych mela spaci dite, ba naopak, ale kdyz se zadarilo a ona spala, tak jsem ji nechala. A je teda pravda, ze zloutenka se nam vyhnula obrovskym obloukem a rezim mela, stejne nam byl prd platnej, kdyz se ji nechtelo spat, tak proste nespala ![]()
@Schara ano, mame malou cuzu kocici ![]()
Tak my sme mali toxoplazmu v rodine. Sesterka preto potratila a bolo jej zakázané otehotnieť ďalšie 3 roky. Preto to písem! A toxoplazmu dostaneš keď prídeš do styku s výkalama či čurancama. Možeš ale nemusíš. To ja nikomu neberem. Reagujem podla rodinnej skúsenosti.
@Barčí1411 Ja do styku s kočkama neprídem. My máme psa ktorý ich vždy odradí. Okolo nás žiadny psy niesú takže hlavný ťah koček ide cez susedov ![]()
@Mája B hele, každej to má jinak
a kdoví, jak to budu mít já
to bude teprve legrace ![]()