Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda holky
tak ja vcera po tom vikendu vytuhla v 9 vecer a vylezla teprve tedka
jsem spala celou noc jako drevo. Prej maji bejt nejaky hice az do nedele, to bude teda mazec.
@stephora fotecka je moc pekna ![]()
@Barčí1411 takze ty ses nechala ukecat na kocku, nebo ti byla naservirovana? ja bych to osobne do bytu nechtela ani nahodou, na barak venku klidne, ale byt ne-e. maji to nasi a to je des, furt cistit smradlave zachody, obcas se spusti a neco rozdrape… nenene
@Schara kujůůů
já trpím moc. je horko už teď a to je ráno - dnes jedem do Plzně k zubaři, v autě máme klimu, ale stejně budu děsně ucaprtaná. dítě mi mačká plíce, špatně dejchám, chodím pomalu - jak si mám udržet rozumnou váhu, když jen někde sedím a leze je mě jak z vola…vypotím litry potu a žízeň nemám vůbec, moje tělo je divný… no a samo otékám na kotnících, to je nepříjemné, v horku mnohem horší… chcípnu, chci max 25st a mráčky, večer deštíček ![]()
@anlendy. mě snad každá kamarádka říkala, že se opila jako dělo a pak zjistila, že je těhotná a mají krásné zdravé děti
. Moc bych to nedramatizovala… Mě se to sice nestalo, protože jsem po umělku, ale myslím, že většině fakt jo, takže ať je ségra v klidu ![]()
@stephora mě ty horka taky zabíjí, nohy otékají, nic neudělám, protože u jsem unavená… Čekám na ochlazení jak na smilování boží ![]()
Holky ja teda neotekam, piju jak duha, to mi jde, pak curam jak hrom. ale nesedi mi to teplo. malej je nejakej linej od vcera, vcera me parkrat stouchnul vecer a jinak zatim nic moc. asi je taky jeste unaveny z teho cestovani ![]()
No kdyby se aspon navecer trosku ochladilo, zprchlo a vycistil se vzduch, bylo by to dobre ![]()
@stephora na klimu pozor at nejsi pak jeste ke vsemu nemocna…
@verča 1 dala jsem si teď sprchu a udělalo se mi líp - vlažnou, ne studenou, abych nerozprodila zbytečně krev a ještě se víc neohřála, doporučuju ![]()
@Schara neboj, reguluju to, aby to moc nefoukalo, ale furt je lepší, když je v autě 28 než 32 st, že?
na 20 nechladím, to bych dopadla - zánět dutin v těhu, nio to by bylo děsně mňam ![]()
já právě vůbec nemám žízeň, piju na sílu, abych vůbec pila, moje tělo se chová divně… ale snažím se a budu se snažit víc, jestli to proti těm otokům pomůže, tak si i nařídím minutku v kuchyni, abych vypila třeba každou hodinu sklenici. Problém je, že jakmile někam jdui nebo jedu, furt se mi chce čůrat, neustále - berula si mi ráda lehá na močák a to je pak rodeo…pořád někde hledám wc ![]()
@stephora ja taky porad vyhledava wc, to je prvni po cem se shanim, kdyz nekam dorazim. Ale porad lepsi curat nez zkolabovat… co takhle masaze nohou na ty otoky? to by mohlo zabrat ![]()
@Schara dávám je nahoru do výšky, když odpočívám a jde to
masáž nohou? no leda bych si jí udělala sama ![]()
ještě je sprchuju studenou vodou, pěkně od špiček, přes kotníky, látka až ke kolenům, taky to osvěží a pomůže. Ono jde taky o to, že sedím doma u PC a jak mám ty nohy dole, otýkaj mi nejvíc…když někde chodím, ani to necítím, ale tohle sezení - úplně cítím, jak mi to v kotnících pne…
@stephora já bych Elině jednu flákla už teď! No taky si říkám
Jsme početná rodinka a nějak se stále rozrůstáme
já nevim, ze chtěj všechny otěhotnět v létě
Já se bojim toho, že si to nechá Elka vzít
díky za uklidnění.
@verča 1 díky ![]()
@anlendy. a kolik sestre je roku? ma steleho pritele? ono tohle je tezke. my na to koukame ted jinak, jsme tehotne a miminka jsme si prali, jestlli ona otehotnela omylem a nechce ho… neboj ono se to nejka vyresi a vyvrbi, se stim za chvili srovna a bude
… jinak ja jsem taky celkem popijela jeden vikend a tri dny na to jsem si delala test a byl uuuuplne jasne pozitivni ![]()
@stephora no kamaradka chodila na masaze k maserce kvuli tomu a pomahalo to ![]()
Ahoj, ja jsem stihla oslavit 30 nar. (poradne) a lecit virozu antibiotikama - vse ve 2.mesici, nez jsem zjistila, ze jsem tehotna
![]()
@Schara Elle je 20. Stáleho přítele/kamaráda má, bohužel není otec, jak sama řekla
jedu dnes za ní, aby věděla, že je těhu a pak i mimčo super!
uvidíme, co ji dr. zítra řekne. Spíš se bojim toho, jak to snese jeji přitel, kdyz mu tak slušně nasadila parohy
pojede s nami do AUS, aby se to tu uklidnilo a pak se uvidí. Achjoo tohle nikomu nepřeju!
@anlendy. ááájéje, to je jako z nejakeho americkeho filmu… no tak ja drzim pesti at to vsechno dobre dopadne, protoze tohle je skutecne nezavidenihodna situace. u vas proste neni asi ani chvili klid co?
@anlendy. no to je story! ordinace v růžové zahradě hadr
pak to tedy není moc dobrá situace a bude třeba to nějak řešit…Elča je sice dospělá, ale ještě mladá a pokud by se nakonec rozhodla, že se na to ještě necítí, mže to zkusit později s někým „vhodnějším“. Je to komplikace, ale věřím, že to zvládnete všichni a Elča se rozhodne správně ![]()
Já když vidím ty maminky, co měly děti ve 20ti a dneska od sebe nerozeznáš mamku od dcery, tak jim závidím, protože mě bude min. 50, až pujde dítě k maturitě a i když budu třeba vypadat dobře, už mi prostě bude 50
Rozhodně jsou si s těma dětma asi blíž než budu já, když jsem vyčkávala do 33…