Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy. já to zas chápu tak, že prostě 24.týden jsem dovršila 6.měsíc
já jsem dnes 25+2 a považuju to už za začátek 7mýho
ale ono je to stejně jedno
rodit budem každá kdoví kdy ![]()
sakra, ty placičky květákový jsou výborný i studený, možná ještě lepčí - jen mě překvapilo, že jich je docela málo z jednoho květáku ![]()
@anlendy. ![]()
@Mája B Ja som kupovala 6 dílný a stál ma 1390,– Je to teda dosť, ale sú tam i 2-3dílne za pekné peniaze. Nerozumiem tomu že to nejde… Buď tam robia nejaké zmeny alebo fakt neviem. ![]()
Holky, co pro Boha na tech vecech za takovy prachy mate?
Ja se tu nestacim divit jaky nehorazny palky jste ochotny za to utracet
Ja i kdyz si muzu dovolit neco drazsiho, tak premyslim, jestli mi to za to stoji a jestli to vyuziju natolik, ze do toho ty prachy vrazim.. Vetsinou vyhraje zdravy rozum a teda treba sety do postylky mam dva za total price ani ne 600 kacek a jsou stejne krasny jako ty za X tisic, ba dokonce hezci nekdy
… se omlouvam, ale musela jsem, bo tu docela casto ctu jen to, kolik co stalo jako kdyby to bylo nutny nezapomenout dodat… ![]()
@stephora mnamky, povedeny papanicko, zacinam mit zase hlad ![]()
@Schara no hele, my ten balkon mame sice dlouhej, ale je uuuuuzkej. Rick mi ted privezl drevenou bedynku, takze ji jdu nejak zadelat do skalky, pod skalku
Jeste potrebuju hlinu a ty sutriky… Venku uz je takovy vedro, ze nevim, kdo mi pro to dobehne…asi ja ![]()
@Mája B alebo jukni ešte na www.mujandilek.cz tam majú tiež peké veci. Či niečo vybereš fakt neviem. Záleží na tom aký maš fin. strop. Ja som kúpila len to jedno aby malý mal načančanú postielku a potom som dostala od sestry a mamky. Plachty som nakúpila v kamennom krámku vo výpredaji 100/ks naťahovacie, froté česká výroba. Mali posledné kusy tak čo. Tak bude mať modrú plachtu, alebo zelenú a žlté povlečenie… aj tak to prečúra a budem to každú chvílu prať… ![]()
@stephora stačí,že víme týdny
každá to stejně bere jinak a každá jednou porodí
datum císaře vím a je to přesně za tři měsíce ![]()
@Barčí1411 Tak ja som len odpovedala na dotaz kolko ma stálo povlečenie, keď tá stránka teraz nejde zobraziť… Pametať si to nepametam tak som musela bohužial vytiahnuť faktúru aby som nepísala nejaké nezmysli. Ale jo, máš pravdu. Niekedy sú lacné veci krásnejšie ale proste aspoň raz človek može niečo kúpiť len preto aby mal radosť, nie? ![]()
@Barčí1411 moje řeč, taky mi to příjde drahý
ale já věšeobecně nemám potřebu si to načančávat
jsem hodně praktická a spíš střízlivá, takže kraječky a volánky u mě nejedou
prostě co bude, bude, však se z toho ta moje prdelína nepoto…
pořád počítám s tím, že vomrknem ten tvůj superwebík Carters koncem srpna, zda by tam už neměli něco zimního, že bychom třeba objednaly spolu
ale to je ještě čáááas ![]()
@lilli.c ale jo, samozřejmě, však jsi nic špatně neudělala, jen to máme každá jinak
a to je na tom to hezký ![]()
@stephora ja chápem že to máme každá inák. Tiež šetrím kde sa dá, ale čo mám zo života, povedz mi! Nefajčím, nepijem, na disco nechodím, ani do hospody, nemalujem sa…raz za čas si urobím radosť… Radšej nebudem komentovať…bude mi zas zle…
@lilli.c já na mmb našla za 600,– setík, šije to nějaká paní, do toho růžového jsme dali prachy a malá nám v postýlce nespávala a nespává, takže to už rozhodně neeeeeeeeeee
a jestli se naseru, tak klukovi nechám ty růžový nebesa
a bude ušetřeno, strop mám nízkej,…není to jak u prvního
teď všecko dědíme a kupuju od kamarádek, nemám nic novýho a kromě toho setu do postýlky ani nic novýho nehodlám koupit…
@Mája B ja som rovno kupovala neutrál. Máme žltý setíky medvedík/žirafa. Na nete zoženieš od výmyslu sveta všetko. Aj za pekné peniaze, ale čo. Ja by som na tvojom mieste nič nekupovala. A mrskla ho do toho ružového a čo. Hlavne že to bude čisté, nie?
Holky, v klídku, já tady nechtěla rozpoutat hádku
já při prvním nad financema vůbec nepřemýšlela, bylo to první vnouče, hodně peněz jsme dostali, tak proč mu nedopřát, teď taky škudlím, kde se dá a vůbec nejsem nějaká, že bych činčala,… ale kdyby jste někdo ten setík chtěla, tak písněte, je tam zavinka-nepoužitá, nebesa, mantinel a povlečení, já tenkrát neměla čas sedět u komplu, takže jsem šla za švadlenkou a ta mi to ušila z českých látek
tady mám jen, jak to bylo předchystaný ![]()
@lilli.c taky to tak možná dopadne, jestli bude jak Vikina, stejně tam spávat nebude ![]()
@Mája B veď uvidíš. A možno bude. V poslednej dobe mám dojem že ružová je chlapčenská farba. Vieš kolko chlapov, chlapcov a dokonca mužov som videla v ružovej? A to si to obliekajú dobrovolne! ![]()