Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy. jednou jsem se tam potakala s jedním panem doktorem, jmenuje se Vojtěch - ten mi dělal amniocentézu. ale to byla oa odd. UTZ, jinak nee, mam dvojnici ![]()
@Barčí1411 Barčí, to bude určo MUDr. Vojtěch, takovej docela milej, štíhlej, vysokej a ač vypadá mladě, je prošedivělej…není to on? Ony tam na UTZ totiž jinýho chlapa snad ani nemaj ![]()
jinak si užij koupák, já furt vymýšlím, zda taky nějak odpolko nevyrazit, spíš teda chladit nohy, protože bejt celej den doma bude dneska a hlavně zítra na palici.
já v sobotu nevařím - jdem vždy někam na hotovku a vařím v neděli, on totiž ten můj miláček nerad stejné jídlo dva dny za sebou
přitom u nás doma bylo vždy normální, že se navařil kotel kuřete na paprice, rizota, polívky atd a jedlo se to 3 dny. U nich to tak buď nebejvalo, nebo mu to jeho matinka asi tak zošklivila, protože jedl něco, co mu nechutnalo, že se tomu te´d vyhejbá jak může…
v neděli to asi vyhraje nějakej kuřecí plátek, asi udělám s rajčaty a mozzarelou, to je takové lehké jídlo na ty horka ![]()
@stephora prave, ze byl mladej, vyssi, tmavovlasej, moc toho nenamluvil, ale prosedivelej nebyl - jsem na nej cumela porad, bych si vsimla. A Vojtech se asi nejmenoval - to bych si pamatovala ![]()
Je, vy se mate, to ja uvarit musim
Emule moc nerada papani v restauracich, teda pokud nemluvime o Mekaci a T. G.I. - tam sni vsechno
Ja bych si chladila nohy doma, ale je mi lito Eminy, ten bazenek na balkone neni nic moc, tak at si uzije slunicka, alespon se trochu opali taky a vycaka
![]()
Mnam, to je dobrej napad na ten kureci platek, asi taky udelam ![]()
Brý ránko těhule ![]()
@stephora jee Vojtěch, ten je fajn ![]()
@Barčí1411 a nepovím příjmení
1. nemůžu ho říct, by po mně pak šli
ale jinak popis: tmavovlasej, vysokej, hubenej, černý brýle a hustý vousy, který má už x let a nikdy si je neoholil ![]()
@anlendy. tak to neni on
Tenhle byl bezvousatej ![]()
Tak ja mam uklizeno - kupodivu moje dite kmitalo jako hodinky, uklidila mi obyvak
Tu byl teda jeji bordel - papirky od penizku, pytliky nejaky, hracky, papiry… Ale vsechno to uklidila, pak si odnesla spinavy pradlo do kosiku - i nase, abych mohla prat
nadobi mi tu posbirala
Jdeme jist, zabalim a tahneme na ten koupak…uz ze me uplne leje ![]()
Paaaaa ![]()
@Barčí1411 jo tak to Mireček není
já to tvoje dítě žeru! má super řeži, má všechno na háku a ještě si uklízí ![]()
Ahojda devcata
clovek tady chybi sotva par hodin a vy nakecate 6 stranek, se omluvuju, ale docitat to asi nebudu. Ja jsem u nasich, kasel je prisernej a nechutnej, ale jde to ze me vsechno ven
no je tady i bratr se slecnou, tak po obede vyrazime na koupak, pro sichr si i potahneme slunecnik at to se mnou nekde nesekne a muzu byt ve stinku. no do vody asi nepolezu, ale osprsit se kdyztak pujdu
at se zchladim
no a zitra me nikdo nikam nedostane
a vecer uz pojedu domu. tak hezky den a prezijme to vsechny nejak ![]()
@Barčí1411 Barčí, kam že se to chodíte koupat? my něco sháníme na odpolko nebo na zítra, akvaparky jsou předražený a budou narvaný, a okolní rybníky moc neznáme…
@anlendy. jooo, VOjtěch je fajn, takovej uctivej, klidnej, přívětivej - ty mámy u těch amniocentéz mají asi strach, a on mě hezky uklidnoval - on byl ne ten, co mě píchal, ale ten, co kontroloval mimi ultrazvukem ![]()
koukám, že je tam těch chlapů habakukv tom Podolí, no já ale zatím potkala jen Vojtěcha ![]()
@Schara to je dobře, jen ať to jde ven, čistíš se
taky nedočítám ![]()
kam jedete na koupák? ![]()
@stephora jojo,proto jsem tam pečená vařená
ne dělám si srandu, ale stejně mi přijde, že jsem tam furt
já měla Vojtěcha jenom jednou na UTZ, protože byl Míra zrovna na sále, jinak mám veškerý prohlídky a vyšetření od něj
nikoho jiného na mě šáhnout nenechám ![]()
@stephora koupaliste Ostra - od nas je to asi 5km, je to kousek za Lysou. ja tam jeste nebyla, dneska premiera, tak Ti potom poreferuju, ale dle fotek to vypada docela prijatelne - na cesky cakani v prirode… ![]()
My razime, paaa ![]()
@stephora hele,co můžu poradit za koupák, tak jsou Malvíny
je to kousek od Čelákovic ![]()
@stephora my jdeme tady kousek, jsem u nasich v koline a oni bydli 5 min od koupaliste…
holky, me dneska strasne tvrdne bruch, ale fakt jako kazdou chvili
zacinam z toho mit neprijemny pocit. no uvidim do vecera co to udela jestli to prejde a kdyz ne, asi radeji zajdu tady na pohotovost
nevim, jestli za to muze ten kasel usilovnej a smrkani… ted jeste chvili lehnu a zkusim koukat jestli to bude pravidelne… se me to stahne to bricho, v okoli pupku se udela kopule tvrda a za chvili zas povoli, jako neboli to, ale mam divny pocit. procitam stare diskuze tady, tak uvidim. a to mam sloni davky toho magnezka, beru 3g denne. jinak malej sem tam pekne kopne
tak aspon tak ![]()
@Schara to je asi v tom vedru normální, hlavně odpočívej ![]()
holky, koupání se užijte, my byli ráno a už jsme doma, je to šíííílenej hic venku…