TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
27.7.13 08:40

@anlendy. jednou jsem se tam potakala s jedním panem doktorem, jmenuje se Vojtěch - ten mi dělal amniocentézu. ale to byla oa odd. UTZ, jinak nee, mam dvojnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
27.7.13 08:45

@Barčí1411 Barčí, to bude určo MUDr. Vojtěch, takovej docela milej, štíhlej, vysokej a ač vypadá mladě, je prošedivělej…není to on? Ony tam na UTZ totiž jinýho chlapa snad ani nemaj :nevim:

jinak si užij koupák, já furt vymýšlím, zda taky nějak odpolko nevyrazit, spíš teda chladit nohy, protože bejt celej den doma bude dneska a hlavně zítra na palici.

já v sobotu nevařím - jdem vždy někam na hotovku a vařím v neděli, on totiž ten můj miláček nerad stejné jídlo dva dny za sebou :nevim: přitom u nás doma bylo vždy normální, že se navařil kotel kuřete na paprice, rizota, polívky atd a jedlo se to 3 dny. U nich to tak buď nebejvalo, nebo mu to jeho matinka asi tak zošklivila, protože jedl něco, co mu nechutnalo, že se tomu te´d vyhejbá jak může…

v neděli to asi vyhraje nějakej kuřecí plátek, asi udělám s rajčaty a mozzarelou, to je takové lehké jídlo na ty horka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.7.13 09:08

@stephora prave, ze byl mladej, vyssi, tmavovlasej, moc toho nenamluvil, ale prosedivelej nebyl - jsem na nej cumela porad, bych si vsimla. A Vojtech se asi nejmenoval - to bych si pamatovala :lol:

Je, vy se mate, to ja uvarit musim :lol: Emule moc nerada papani v restauracich, teda pokud nemluvime o Mekaci a T. G.I. - tam sni vsechno :lol: Ja bych si chladila nohy doma, ale je mi lito Eminy, ten bazenek na balkone neni nic moc, tak at si uzije slunicka, alespon se trochu opali taky a vycaka :lol: :palec:

Mnam, to je dobrej napad na ten kureci platek, asi taky udelam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.7.13 10:01

Brý ránko těhule :lol:
@stephora jee Vojtěch, ten je fajn :)
@Barčí1411 a nepovím příjmení :lol: 1. nemůžu ho říct, by po mně pak šli :lol: ale jinak popis: tmavovlasej, vysokej, hubenej, černý brýle a hustý vousy, který má už x let a nikdy si je neoholil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.7.13 10:35

@anlendy. tak to neni on :lol: Tenhle byl bezvousatej :lol:

Tak ja mam uklizeno - kupodivu moje dite kmitalo jako hodinky, uklidila mi obyvak :lol: Tu byl teda jeji bordel - papirky od penizku, pytliky nejaky, hracky, papiry… Ale vsechno to uklidila, pak si odnesla spinavy pradlo do kosiku - i nase, abych mohla prat :lol: nadobi mi tu posbirala :lol: Jdeme jist, zabalim a tahneme na ten koupak…uz ze me uplne leje :zed:

Paaaaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.7.13 10:57

@Barčí1411 jo tak to Mireček není :lol: já to tvoje dítě žeru! má super řeži, má všechno na háku a ještě si uklízí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.7.13 10:58

Ahojda devcata :) clovek tady chybi sotva par hodin a vy nakecate 6 stranek, se omluvuju, ale docitat to asi nebudu. Ja jsem u nasich, kasel je prisernej a nechutnej, ale jde to ze me vsechno ven :) no je tady i bratr se slecnou, tak po obede vyrazime na koupak, pro sichr si i potahneme slunecnik at to se mnou nekde nesekne a muzu byt ve stinku. no do vody asi nepolezu, ale osprsit se kdyztak pujdu :) at se zchladim :) no a zitra me nikdo nikam nedostane :mrgreen: a vecer uz pojedu domu. tak hezky den a prezijme to vsechny nejak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
27.7.13 11:04

@Barčí1411 Barčí, kam že se to chodíte koupat? my něco sháníme na odpolko nebo na zítra, akvaparky jsou předražený a budou narvaný, a okolní rybníky moc neznáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
27.7.13 11:06

@anlendy. jooo, VOjtěch je fajn, takovej uctivej, klidnej, přívětivej - ty mámy u těch amniocentéz mají asi strach, a on mě hezky uklidnoval - on byl ne ten, co mě píchal, ale ten, co kontroloval mimi ultrazvukem :)

koukám, že je tam těch chlapů habakukv tom Podolí, no já ale zatím potkala jen Vojtěcha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
27.7.13 11:07

@Schara to je dobře, jen ať to jde ven, čistíš se :) taky nedočítám :-D

kam jedete na koupák? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.7.13 11:21

@stephora jojo,proto jsem tam pečená vařená :lol: ne dělám si srandu, ale stejně mi přijde, že jsem tam furt :lol: já měla Vojtěcha jenom jednou na UTZ, protože byl Míra zrovna na sále, jinak mám veškerý prohlídky a vyšetření od něj :lol: nikoho jiného na mě šáhnout nenechám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.7.13 11:34

@stephora koupaliste Ostra - od nas je to asi 5km, je to kousek za Lysou. ja tam jeste nebyla, dneska premiera, tak Ti potom poreferuju, ale dle fotek to vypada docela prijatelne - na cesky cakani v prirode… :lol:

My razime, paaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.7.13 12:24

@stephora hele,co můžu poradit za koupák, tak jsou Malvíny :) je to kousek od Čelákovic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.7.13 13:03

@stephora my jdeme tady kousek, jsem u nasich v koline a oni bydli 5 min od koupaliste…

holky, me dneska strasne tvrdne bruch, ale fakt jako kazdou chvili :( zacinam z toho mit neprijemny pocit. no uvidim do vecera co to udela jestli to prejde a kdyz ne, asi radeji zajdu tady na pohotovost :( nevim, jestli za to muze ten kasel usilovnej a smrkani… ted jeste chvili lehnu a zkusim koukat jestli to bude pravidelne… se me to stahne to bricho, v okoli pupku se udela kopule tvrda a za chvili zas povoli, jako neboli to, ale mam divny pocit. procitam stare diskuze tady, tak uvidim. a to mam sloni davky toho magnezka, beru 3g denne. jinak malej sem tam pekne kopne :) tak aspon tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
27.7.13 16:02

@Schara to je asi v tom vedru normální, hlavně odpočívej :hug:

holky, koupání se užijte, my byli ráno a už jsme doma, je to šíííílenej hic venku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí