TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
31.7.13 10:09

@Schara já beru jen jeden ráno a jeden večer, ale jsou hnusný…dneska se stavim v lékárně a poptám se na alternativy, když už jdu k té doktorce. Pak sem dám tip, co jsem si teda koupila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.7.13 10:10

@stephora mne na zahu nic nepomaha :roll: U Eminy jsem se cpala Rennie a jeste Gavisconem, ale nikdy to nepomohlo. Takze ted uz to taky vzdavam. Magnezko obyc nevim jaky mam, pac Eminka mi strhla ten obal :lol: Kupovala jsem jen jednou, jak jsem uz psala, beru to jako kdyz to neberu, takze ho mam od zacatku tehu - jedno a to samy :lol: Ale myslim, ze to bude asi jak pises ty, ze mas :think: Bily obyc tabletky? :think:

Ja jsem dneska opet linoucka :lol: Kdo mi tu uklidi ten mrdnik? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.7.13 10:13

@Schara no, ja jsem desnej lempl na nejaky prasky. I ted se nutim bastit to, co musim, pravidelne. Toz na diete nejsme s rodinkou, takze si usmazime schnitzel, knedlo-zelo-vepro a je hotovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.7.13 10:32

@stephora me primo tenhle horcik predepsal dr. i kdyz jsou volne prodejne, porad me pise recepis :)

@Barčí1411 taky nejsme dietni domacnost, rada si sem tam dam neco lehciho, zdravejsiho, ale jako prasarnicky miluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
31.7.13 12:36

Ahoj holky, tak jsem Vás poctivě dočetla:), jak jsme se nedávno stěhovali, tak jsme měnili net. připojení a byla to věčnost :cert:
jsem ráda, že se všem daří ok, mně poslední dva dny tvrdne břicho víc, tak jsem zvědavá, co mi dr. zítra na kontrole řekne :roll:..když jsem tu šúrovala jak blázen, tak to bylo ok, teď mám chvíli klid a tvrdne, nechce někdo uklidit, přestěhovat?? :lol: asi musim makat…
my dneska k obědu pstroužka, malá si ho vynutila, ale @Barčí1411 tvojí prasárničku závidim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.7.13 13:03

@Schara neni nad poradnou prasarnu :dance: :lol:

@novacekk kdepak, rizek apod. dnes nemame. Dnes jsme jen o plivce a s Emcou si udelame jen plnenou bagetku. Tata nam odjel na rande do Praglu, vecer slibil pizzu, tak se nebudeme moc prezirat :lol:

Jsem zasla do Kik pri ceste z kramu a koupila si dvoje gatky (219 za kus - jedny bily, takovy letni vzdusny a druhy lososvy, taktez letni a hoooodne vzdusny, v tech se mi prdka potit nebude :lol: ) a tilko za 79 :lol: No, mela bych zacit krast :lol: Rick dostal nabidku na novou praci u jine, lepsi, prestiznejsi spolecnosti, tak tu poletoval stastnej jako blecha, ale samozrejme musi zvladnout nejake technicke „pohovory“, ktere delaji hlavne po telefonu, osobne tam jde az kdyz zvladne tohle - pry to da, bo ma hodne skoleni a certifikatu z CSC, tak jsem zvedava a pysna zena, samozrejme :lol:
Jsem si myslela, ze bude prset a ono uz je venku zase vedro na padnuti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.7.13 14:23

@Barčí1411 jejda, jsem rada, ze jsem z maleho mesta a nemame tady tyhle obchody. usetrim takovych penez :) u nas sprchlo, me zmoklo lehunce pradlo. tak jsem sla do mesta v riflich a tilku, protoze fouka a mam porad rymu, jen jsem tam dojela a vysvitlo slunce a hic zase. nastesti jsem jen pokoupila prani a bonbosku a ficela domu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
31.7.13 14:38
@stephora píše:
@Schara jooo vlastně :) zapomněla vážení, na šlichtičku z cukety :Djá se dnes zvážit musela, páč jdu do poradny a tam se mě na to ptají. Bilance je taková, že mám celkem navrch 7,4kg :nevim: ale pozor, ještě před měsícem jsem měla navrch jen 4,3, takže 3 kila jen to luplo skokově od 3.7. To jsem nečekala, takovej hup…ale narostli mi i břicho, už mám v pase 105cm a měla jsem 99 :) malá asi začala pořádně růst - oni mi dnes řeknou, kolik cca váží :)

já mám už 9 :,( :,( :,( :,( dneska jsem šlápla na váhu a tam 59kil :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.7.13 14:45

Kez bych mohla rict 10kilo nahore, mam 60kg ted :lol: Pro Boha, holky, to merite 150cm, ze mate 50 kilo normalne? :lol: Ja mam normalne mezi 70-75kg - se mi to houpe, bo jsem prase :lol: Ale teda, aby se mi chtelo zvracet z 60kilo - keeez bych je mela :lol: Ja ma nahore uz pres 10 kilo, naposledy uz jsem mela 86,7 :) a ted blinkejte :lol: S Emou jsem mela 92,2 v den porodu, tak doufam, ze ji netrumfnu. A to je Lilla malicka :lol: Jsem proste prase praseci :pankac: :lol: Jdu si dat Nutelu, serkam na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.7.13 14:55

@Mája B @Barčí1411 a to ja sem spokojená s vahou, ba naopak jsem byla rano prekvapena - MILE :) a nemam teda 150cm ale 170cm :) a ted aktualne 67,5kg :) taky jsem ted svacila a za chvili mi dorazi kamoska a mam v lednici zakusecek… holky, pijete kávu? já ne, ale dneska jsem na ni dostala siiiiiiiiiiiiilenou chut, tak asi k tomu dorticku to klapne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.7.13 15:31

@novacekk no jestli budeš mít sílu v říjnu, můžeš přestěhovat mě ;-)ne, dělám si legraci :))
@Barčí1411 ale kdež 150cm, mám o 8 cm víc :mrgreen: na váhu je to ale se mnou horší než s @Mája B, protože já mám teď 83,5kg (začínala jsem na 76) - tak a kdo je teď za klobásku, co??? :pankac:

jinak na gyne dobrý, berula má 880g, ukázala nám kus xichtíku, se mnou je taky vše OK. jooo, @Schara @Barčí1411 - k tomu Magnezku - dostala jsem rozpustnej Magnosolv, ani jsem nic nedoplácela, je to jen na předpis - denně jeden pytlík a víc už nic brát nemusím (co se magnesia týče)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.7.13 15:39

@stephora magnosolv mam doma taky ;) z prvniho pokusu brani horciku, ale ten nezabiral, je tam koncentrace pouze v miligramech :mrgreen: :lol: a ja se laduju po gramech :mrgreen:
to je dobre, ze na kontrole bylo vse OK :) me ceka v utery, ale bez utz :)
no a co se vahy tyce, tak to prece pak vybehame s kocarama, pockejte az se s nema budeme brodit snehem :lol: :mrgreen: nebo tady u nas aspon, nevim jak to mivate v Praze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.7.13 15:56

@stephora @Schara ja mam teda taky Magnosolv na predpis, 6,1g v pytlicku, chlastam pytlicky dva :lol: A mne teda pomaha, netvrdnu uz tolik :dance:

Rickousek mi jde delat pizzu :lol: Sez*ala jsem krabi salatek ted a jeden zloutkovej rez - ten byl hnusnej.. Koupila jsem si sunkove zavitky s krenem… Proste prasecina, ale dneska mam nejaky divny pachute :lol:

Kava nebumbam ani jako netehotna :lol: Teda bavime-li se o kafcu s kofeinem, tak ne. Ujizdim spis na ochucenych, udajne bezkofeinovych kafickach - napr. z Mekace - ledova vanilkova kava bez kofeinu…se slehackou :lol: Latte - to je spis mliko :lol: A capuccino ochuceny - vsechno si dam tak cca 4× do roka, toz nekafickuju nic moc :nevim: Rick kafco nepije vubec. A jen tak posedet „na kafco“ nechodime, to nas neba :lol: Najist se, na drink - to je jinaaa :lol:

Hm… :roll: Ja mam pres 176cm, takze nic extra :lol: Potrebovala bych se drzet na tech 70kilo normalne, uvidime, jak to budu mit po porodu :lol: Doufam, ze budu s radosti prodavat „XL“ a „L“ hadry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.7.13 16:06

@Schara v Praze taky sněží:) i když asi míň a spíš mrzne :) ale s kočárem to bude zabíračka, to budou bicepsy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.7.13 16:09

@Barčí1411 no mě jsou L a XL hadry většinou velký - když to koupim, tak proto, aby to na mě plandalo - nosím M, vel 40 (teď v těhu mám něco z HaM vel 42)

jinak já taky dneska nakupovala - v HaM těhulenský gatě modrý za 200 a v New Yorkeru dvě tílka XL - růžový a modrý, kus po 79,– a sadu barevnejch naušnic s hvězdičkama taky za 79,– :mrgreen: já prostě nesmím lézt do krámu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí