Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara já beru jen jeden ráno a jeden večer, ale jsou hnusný…dneska se stavim v lékárně a poptám se na alternativy, když už jdu k té doktorce. Pak sem dám tip, co jsem si teda koupila…
@stephora mne na zahu nic nepomaha
U Eminy jsem se cpala Rennie a jeste Gavisconem, ale nikdy to nepomohlo. Takze ted uz to taky vzdavam. Magnezko obyc nevim jaky mam, pac Eminka mi strhla ten obal
Kupovala jsem jen jednou, jak jsem uz psala, beru to jako kdyz to neberu, takze ho mam od zacatku tehu - jedno a to samy
Ale myslim, ze to bude asi jak pises ty, ze mas
Bily obyc tabletky? ![]()
Ja jsem dneska opet linoucka
Kdo mi tu uklidi ten mrdnik? ![]()
@Schara no, ja jsem desnej lempl na nejaky prasky. I ted se nutim bastit to, co musim, pravidelne. Toz na diete nejsme s rodinkou, takze si usmazime schnitzel, knedlo-zelo-vepro a je hotovo ![]()
@stephora me primo tenhle horcik predepsal dr. i kdyz jsou volne prodejne, porad me pise recepis ![]()
@Barčí1411 taky nejsme dietni domacnost, rada si sem tam dam neco lehciho, zdravejsiho, ale jako prasarnicky miluju ![]()
Ahoj holky, tak jsem Vás poctivě dočetla:), jak jsme se nedávno stěhovali, tak jsme měnili net. připojení a byla to věčnost ![]()
jsem ráda, že se všem daří ok, mně poslední dva dny tvrdne břicho víc, tak jsem zvědavá, co mi dr. zítra na kontrole řekne
..když jsem tu šúrovala jak blázen, tak to bylo ok, teď mám chvíli klid a tvrdne, nechce někdo uklidit, přestěhovat??
asi musim makat…
my dneska k obědu pstroužka, malá si ho vynutila, ale @Barčí1411 tvojí prasárničku závidim ![]()
@Schara neni nad poradnou prasarnu
![]()
@novacekk kdepak, rizek apod. dnes nemame. Dnes jsme jen o plivce a s Emcou si udelame jen plnenou bagetku. Tata nam odjel na rande do Praglu, vecer slibil pizzu, tak se nebudeme moc prezirat ![]()
Jsem zasla do Kik pri ceste z kramu a koupila si dvoje gatky (219 za kus - jedny bily, takovy letni vzdusny a druhy lososvy, taktez letni a hoooodne vzdusny, v tech se mi prdka potit nebude
) a tilko za 79
No, mela bych zacit krast
Rick dostal nabidku na novou praci u jine, lepsi, prestiznejsi spolecnosti, tak tu poletoval stastnej jako blecha, ale samozrejme musi zvladnout nejake technicke „pohovory“, ktere delaji hlavne po telefonu, osobne tam jde az kdyz zvladne tohle - pry to da, bo ma hodne skoleni a certifikatu z CSC, tak jsem zvedava a pysna zena, samozrejme ![]()
Jsem si myslela, ze bude prset a ono uz je venku zase vedro na padnuti ![]()
@Barčí1411 jejda, jsem rada, ze jsem z maleho mesta a nemame tady tyhle obchody. usetrim takovych penez
u nas sprchlo, me zmoklo lehunce pradlo. tak jsem sla do mesta v riflich a tilku, protoze fouka a mam porad rymu, jen jsem tam dojela a vysvitlo slunce a hic zase. nastesti jsem jen pokoupila prani a bonbosku a ficela domu ![]()
@stephora píše:
@Schara jooo vlastnězapomněla vážení, na šlichtičku z cukety
já se dnes zvážit musela, páč jdu do poradny a tam se mě na to ptají. Bilance je taková, že mám celkem navrch 7,4kg
ale pozor, ještě před měsícem jsem měla navrch jen 4,3, takže 3 kila jen to luplo skokově od 3.7. To jsem nečekala, takovej hup…ale narostli mi i břicho, už mám v pase 105cm a měla jsem 99
malá asi začala pořádně růst - oni mi dnes řeknou, kolik cca váží
já mám už 9
dneska jsem šlápla na váhu a tam 59kil
![]()
Kez bych mohla rict 10kilo nahore, mam 60kg ted
Pro Boha, holky, to merite 150cm, ze mate 50 kilo normalne?
Ja mam normalne mezi 70-75kg - se mi to houpe, bo jsem prase
Ale teda, aby se mi chtelo zvracet z 60kilo - keeez bych je mela
Ja ma nahore uz pres 10 kilo, naposledy uz jsem mela 86,7
a ted blinkejte
S Emou jsem mela 92,2 v den porodu, tak doufam, ze ji netrumfnu. A to je Lilla malicka
Jsem proste prase praseci
Jdu si dat Nutelu, serkam na to ![]()
@Mája B @Barčí1411 a to ja sem spokojená s vahou, ba naopak jsem byla rano prekvapena - MILE
a nemam teda 150cm ale 170cm
a ted aktualne 67,5kg
taky jsem ted svacila a za chvili mi dorazi kamoska a mam v lednici zakusecek… holky, pijete kávu? já ne, ale dneska jsem na ni dostala siiiiiiiiiiiiilenou chut, tak asi k tomu dorticku to klapne ![]()
@novacekk no jestli budeš mít sílu v říjnu, můžeš přestěhovat mě
ne, dělám si legraci ![]()
@Barčí1411 ale kdež 150cm, mám o 8 cm víc
na váhu je to ale se mnou horší než s @Mája B, protože já mám teď 83,5kg (začínala jsem na 76) - tak a kdo je teď za klobásku, co??? ![]()
jinak na gyne dobrý, berula má 880g, ukázala nám kus xichtíku, se mnou je taky vše OK. jooo, @Schara @Barčí1411 - k tomu Magnezku - dostala jsem rozpustnej Magnosolv, ani jsem nic nedoplácela, je to jen na předpis - denně jeden pytlík a víc už nic brát nemusím (co se magnesia týče)
@stephora magnosolv mam doma taky
z prvniho pokusu brani horciku, ale ten nezabiral, je tam koncentrace pouze v miligramech
a ja se laduju po gramech ![]()
to je dobre, ze na kontrole bylo vse OK
me ceka v utery, ale bez utz ![]()
no a co se vahy tyce, tak to prece pak vybehame s kocarama, pockejte az se s nema budeme brodit snehem
nebo tady u nas aspon, nevim jak to mivate v Praze ![]()
@stephora @Schara ja mam teda taky Magnosolv na predpis, 6,1g v pytlicku, chlastam pytlicky dva
A mne teda pomaha, netvrdnu uz tolik ![]()
Rickousek mi jde delat pizzu
Sez*ala jsem krabi salatek ted a jeden zloutkovej rez - ten byl hnusnej.. Koupila jsem si sunkove zavitky s krenem… Proste prasecina, ale dneska mam nejaky divny pachute ![]()
Kava nebumbam ani jako netehotna
Teda bavime-li se o kafcu s kofeinem, tak ne. Ujizdim spis na ochucenych, udajne bezkofeinovych kafickach - napr. z Mekace - ledova vanilkova kava bez kofeinu…se slehackou
Latte - to je spis mliko
A capuccino ochuceny - vsechno si dam tak cca 4× do roka, toz nekafickuju nic moc
Rick kafco nepije vubec. A jen tak posedet „na kafco“ nechodime, to nas neba
Najist se, na drink - to je jinaaa ![]()
Hm…
Ja mam pres 176cm, takze nic extra
Potrebovala bych se drzet na tech 70kilo normalne, uvidime, jak to budu mit po porodu
Doufam, ze budu s radosti prodavat „XL“ a „L“ hadry ![]()
@Schara v Praze taky sněží:) i když asi míň a spíš mrzne
ale s kočárem to bude zabíračka, to budou bicepsy ![]()
@Barčí1411 no mě jsou L a XL hadry většinou velký - když to koupim, tak proto, aby to na mě plandalo - nosím M, vel 40 (teď v těhu mám něco z HaM vel 42)
jinak já taky dneska nakupovala - v HaM těhulenský gatě modrý za 200 a v New Yorkeru dvě tílka XL - růžový a modrý, kus po 79,– a sadu barevnejch naušnic s hvězdičkama taky za 79,–
já prostě nesmím lézt do krámu ![]()