Poradna duly
Jana Čurdová
@verča 1 taky jsem koukala na ten ceskej
tak ono se to snad nemusi delat presne podle navodu - mam na mysli kvuli chuti, resp. sladkosti ne? ![]()
Holky, mam otekly hnaty az me boli, asi si je uriznu ![]()
@verča 1 nam to nechava plnit tchan, nevim kde, ale vychazi nas to prave levneji ![]()
@Barčí1411 my to dělali formou pokusu
, prostě jsme nalili trochu sirupu, promíchali, ochutnali… a popřípadě přidali sirup nebo nechali…
Já ty návody stejně moc nečtu ![]()
@Schara ono právě záleží na tom, kde. My příjdeme přímo do obchodu, kde jsme to kupovali a vyměníme bombičky… ale nám fakt vydrží dlouho, protože nemáme rádi moc bublinkatý nápoje ![]()
Ahoj dievčatá! Tak som vás dočítala (hurá
) nejak nestíham…
Konečne je vonku obstojne tak som takmer celé dni na dvore. Teda, včera nie, to som bola na cukru a urobila som si tam peknú ostudu. No som hrdinka. Vychlastala som tú ptákovinu a za pár min. mi zostalo na omdlenie. Tak si dám srk vody…rozprávam sa s pani vedla mňa a zrazu hlava v kolotoči. Chudera vyskočila a hneď za sestrou. Ešteže tam mali lehátko. No ostatné tehule boli s toho vystreslé…aspoň súdim podla tých pohladov jak som šla po hoďke na odbery. Ale to mi už bolo zas dobre. Drobec kopal jak keby bol lúčny koník…takmer mi s brucha vyskočil lump jeden. No nič, zvládli sme to. Tak dúfam že výsledky budú dobré. Sestričky mi vraveli že si s toho nemám nič robiť. Jeden deň 40 druhý deň „chladno“, prší, tlak na prd. Ja hladná, smedná a ešte nevyspalá, lebo sa to fakt nedalo. Vnútry jak v parníku, vonku búrka jak kráva a keď prestala tak za 30 min znova. Len som lietala k oknu zavrieť-otvoriť a to celúúúúú noc.
No nič. To bolo včera…
Dievčence. Tie nákupy závidím i nie. Som rada že mám obchody „trochu“ z ruky inák by som asi z nudy tiež behala po výpredajoch. No ja mám 3 dlhé gate a jedny šaty. To mi zatiall stačí. Horšie je že 3/4 som nezohnala, ale nevadí. Trika ešte nejaké oblečiem, hoci je to eňo ňuňo, ale oblečiem. Možno po výplate niečo kúpim, ale pochybujem…
Zajtra mojmu chlapovi začína dovolenka. Huráááá. Už sa obaja tešíme jak si po pár dňoch budeme liesť na nervy ![]()
@Barčí1411 zlatíčko! Jak robí ten tvoj testo na pizzu. Už si to sem písala niekolkokrát že vám urobil pizzu a ja som dostala na ňu tááák velkú chuť. Ja teda robím z kynutého cesta ale s tým sa mi s*ť rozhodne nechce. Okrem toho je hutná a ťažká. No robím ju jak ma naučila mamka, no… Dáš mi recept…PROSÍÍÍÍM ![]()
@lilli.c uz mi rikalo vic tehuli, ze pak mrnousove kopali jak o zavod, to bude tou energií z glukozy
a to ze jsi omdlivaci, z toho si nic nedelej. to je celkem bezne, ze tehule u toho bud omdli nebo to vyblejou ![]()
@Barčí1411 píše:
@verča 1 taky jsem koukala na ten ceskejtak ono se to snad nemusi delat presne podle navodu - mam na mysli kvuli chuti, resp. sladkosti ne?
Holky, mam otekly hnaty az me boli, asi si je uriznu
nemusis to delat podle navodu, to by se snad nedalo ani vypit
ty sirupy jsou fakt dost sladke, pridat se da vzdycky ![]()
@Schara no mne sa to stalo prvýkrát. Tak som trochu s toho v šoku. A ešte nás tam bolo nejakých 20+doprovody. No ale nevadí. Aspoň viem že som len človek… ![]()
Ženy, já jsem prďola, mám 158cm…snad mi to půjde dolů jak po Vikince
ale nevím, to kojení bylo fajn, mě málem sežrala ![]()
jinak s nákupama, je mi nějak líto těch peněz, když vím, že už těhotná nebudu, mám pár kraťasů a nějaký tuniky půjčený od ségry, ta je „objemnější“ ![]()
dneska jsem koupila malýmu pár kousků tady o nějaký místní mamky, tak pomale s hadérkama končím…
@verča 1 taky to vidim na pokusy ![]()
@lilli.c jej, tak to sis teda dala s testem na cukr
Ja se z toho skoro poblila, ale ustala jsem to a dobry - jen jsem mela hlad a hroznou zizen, jak to bylo sladky, brrrr, jeste ted se z toho oklepu, kdyz si „vybavim“ tu pachut
Ale tak - zlvadly jsme to
JInak mala me moc nekopala po tom sladkym drijaku, spis vubec, ale to asi proto, ze nase dite se probouzi pouze na jidlo, dobry jidlo ![]()
Recept Te dam, ale dela teda taky kynutou, ale on ma testicko jemnoucky a lehoucky, to snis celou pizzu a ani nevis jak
Pozadam ho o receptik
- ja ji totiz nedelam, neumim to testo uhnacat, jsem rada, ze uhnacam testo na langose - i to mi hnaca Rick, kdyz je doma ![]()
@Schara sladky uplne nechcu, radsi min, pridat si muzeme vzdycky. Emca si delala pred spanim piti - sama. Vzala si multivit. stavu a lesni plody, napatlala to dohromady, zalila vodou a rikala: Mmmm, to je vyborny koktejl, maminko. Dobrou noc!… se mi krivila huba, kdyz jsem to videla
No a jak je to teda s tema bombickama, se musi chodit nekam menit? Nejde doma, anebo radeji nechat vymenit od profi? ![]()
Ja jdu do studeny sprchy a spat. Jsem total mrtva, na prd jsem zase spala, vsechno me boli, nohy mam tak 3× vetsi nez normalne, venku sice chladek, ale doma porad nic moc, tak funim, pupek velkej - zacinam si rikat at uz je konec
Ted vam zavidim mala briska a pohodicku, mne to nejak skoncilo a zacinam trpet
Hlavne si uzivam fakt luxusnich kopancu do pipiny, kosti, pod kozama me bije a uz si i nadskocim a rikam Rickovi - pred 4 tydny a vic jsem tu s holkama resila, jak budeme rady vzpominat na ty bublinky v brisku - a uz to tu je, au au, kde je to lechtani…?
Obavam se, ze je tam druha Emicka v karibskem podani
![]()
@Barčí1411 jéé tu pizzu bych taky zkusila
no u nas ty bomby meni v elektru, nevim, jak to je jinde, myslim, ze jsem predtim mela nejaky seznam mist na netu, ale taky si to pamatuju jen matne… je to uz dele. no tak to musel byt koktejlicek
ja to vidim taky na sprsku a pujdu lezet
zitra bysem chtela zehlit ![]()
Broooou ![]()
Ahoj po delsi dobe ![]()
Tak jsem byla vcera na to 3D utz, protoze jsem neskutecne zvedava a chtela jsem videt prcka a protoze jsme do ted porad meli 50/50 a nevedeli co cekame…
Tesila jsem se vic jak mesic, brali jsme si na to dovolenou a stalo to 1300 - a malem jsem to obrecela… Pan doktor nas neskutecne odbyl, byli jsme tam asi 8 min., zaznam na dvd je 5min a zabery jsou hrozne rychle… Dr.do toho kouka cely den a evidentne ho to nebavilo, ja nez jsem se zorientovala co vidim, tak byl pryc, ukazal oblicejik (nadhera, ikdyz mela rucicku pred) a oak na chvilku nozicky, s tim ze to nejspis bude holcicka, vypnul utz a bezel na pauzu, ani nezabucel. Fotku obliceje vyjel rozmazanou a na druhe ani nepoznam co je, tak jsem zklamana a kdyby to nestalo tolik, tak se objednam znovu nekam jinam, abych si to opravdu uzila…
@lilli.c mě po vypití toho hnusu malá taky pořádně okopávala
, dokonce chvíli jsem měla pocit, že chce snad vyskočit
A chvíli mi bylo taky špatně a zatočila se mi hlava, ale naštěstí ne tak jako tobě…
@Barčí1411 my bombičky chodíme měnit přímo do obchodu, kde jsme to koupili, prázdnou tam necháme, plnou odneseme ![]()
Ahoj a dobré ráno všem ![]()
Tak Vás průběžně čtu, ale nestíhám odepisovat, jsem ted pořád někde venku s malým ![]()
Jakpak se všechny máte? Co výbavička? nakupujete a co všechno už máte? Já mám nějaké to oblečení a ted jsme na MALL. objednali pleny v akci, mají tam pampers 1 a 2 v akci 2*78 za 600:) Takže jsme od každé velikosti koupili to dvoubalení a vlhčené ubrousky v akci a neplatili jsme ani poštovné. ![]()
Jinak si vůbec nevím rady s oblečením. Každý říká něco jiného:(
Máte i nějakou 50?
Jinak jsme včera byli na kontrole a maličká je v pořádku a má 550 g ![]()