TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
31.7.13 16:24

@stephora ale ty ses o trosku mensi - musim se uklidnit :lol: Ja kdybych chtela Mko, vel. 40, tak treba vrsek nedam pres kozy a spodek nezapnu - natahnu gate vel. 40, ale nezapnu pod pupkem, bo jsem proste v ty horni casti tela oplacana :lol: Ja mam ted vel. 42/44 (ty gatky novy jsou 44 (velikost L, i kdyz u jinych prodejcu uz je to XL :nevim: ) a jsou mi vetsi, chtelo by to pasek, ale ten by me vadil pod briskem, takze je mam takovy volnejsi, no a za chuze sem tam popotahnu nahoru, ale myslim, ze do podzimu mi budou sedet dobre :lol: ). Jinac velikost 38/40 je moje „normalni“ konfekcni velikost mimo tehu - jsem oproti vam proste prasatko :lol: Ale mam to na co svadet… :lol: :lol:

EDIT: 8o vypada to, ze je lepsi, kdyz se s Tebou neuvidim, bo utratim i to, co nemam :lol: Ty bys pro me byla dobrej nakupni partak - teda pokud nelezes po kramech dlouho.. Ja tam musim vlitnout a pokud me nic neprasti do oka, utikam zase jinam :lol: Zadny prochazky a ocumovat… Na to nemam cas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.7.13 16:34

@Barčí1411 já neočumuju, na to mě brzo bolej nohy - povětšinou vlítnu, proberu a mám ( a nebo nemám) :-D

a jinak se neboj, já neutrácím tolik, kupuju kousky za pár kaček a jen ve výprodejích :-D za plnou cenu vyjímečně a jen když fakt něco potřebuju - i z těhu věcí mám za plnou pálku jen jedny gatě a dote|ď lituju tech 6ti stovek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.7.13 16:53

@stephora ach jo, netahej sem prachy, prosim te… Jsem vedela, ze jsem mela tenkrat drzet hubu :lol: jsem se bavila o nakupech jako takovych - ze nakupujes levne, toz bych taky potrebovala!!! Takze bych si vzala ty tricka treba dve :lol: Hyml hergot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.7.13 16:56

@Barčí1411 vždyt takz mam dve :D jen se me nevzdavej, jeste rada někdy vyrazis na lov :-)))
no a nebo na prochajdach mimo jakoukoliv nakupni zonu nebudeme moct nakupovat:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.7.13 17:11

@stephora ja se ted rozsoupla spis s nakupem pro Emu :lol: Ale i pro sebe si rada neco poridim :lol: Na prochajdu potahneme s panarkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.7.13 18:20

@Barčí1411 no ja mam prave proto doma presovac (me ho donesl jezisek) a lattecko a capucinko si delam doma ;) mam to z cerstve namlete kavy tak je to dobrutka. i mliko uz umim krasne naslehat ;) ale nez jsem se to naucila, tak jsem spotrebovala mlika snad 2 litry :mrgreen: :lol: a to jsem to zkousela po trochach :mrgreen: :lol:

@stephora no ja taky nakupuju rychle, vlitnu, co me padne do oka a je u toho velka cedule sleva :lol: :mrgreen: ale nastesti to nemam tak u cumaku, tak to neni tak casto :mrgreen: no to ja vim ze i v Praze snezi, ale vzhledem k tomu, ze jsme sice kousek o Pardubic, ale castecne uz vysocina, tak tady se snizek drzi vic a dyl asi nez v Praze, tak jsem to myslela. ale je pravda ze to budou svaly, jak z tahani mimina, tak z litani s kocarem :) se na to tesim popravde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.7.13 18:25

Jo a malem bych zapomnela, ty zakusky jsem sezrala 3 :P mnamka a malinke cappucinko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.7.13 18:34

@Schara ja bych chtela taky neco takoveho, staci mi ty reklamni udelatka na kavicky :lol: Prsicko ja nebumbam, ale Latte a cappu a ledovy ochuceny jooooo :lol: Ted jedeme ale v tom, ze si poridime Soda Stream, Emina nas nakousla, bo ona rada limonadky… - mmj. nemate nektera? Mam na mysli nektera, ktera ho pouzivate, ne kterej doma lezi jen tak… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.7.13 18:47

@Barčí1411 sodastream mame a ver, ze rozhodne nelezi jen tak… pouzivame ho neustale. hlavne muz to porad pije. sirupy uz nekupujeme, ale je pravda ze lesni smes a pomeranc byly nejlepsi a staci tretinove mnozstvi nez pisou, takze i celkem vydrzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
31.7.13 19:37

@stephora v říjnu budou stěhovat možná tak jeřábem mě z místa na místo, protože se nehnu :lol:, naposledy jsem měla 9nahoře, zítra na kontrole to bude ještě peprnější číslo..s malou jsem přibrala 20, tak myslím, že s druhou prcinou na tom budu dost podobně, a to se furt hejbu a dlabu normálně :nevim:
holky, nemluvte o nákupech, já dneska taky pár kousků porychtovala, protože se do ničeho nevejdu, kupuju ve slevách a normální netěhotenský věci, jen ve velkejch vel..doporučuju new yorker, 3/4nasrávačky, slabounká bavlna, výběr barev a max. pohodlí, nikde netlačí, dobrá cena.. :dance:
a ke kafíčku,.. já ho mám skoro každý den, slabý a hodně mlíka, mám nízký tlak, tak je to moje spása ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.7.13 19:44

@Schara jeeee, dekuju :dance: Ja okolo nej chodim uz pres rok a porad tapu jestli koupit nebo ne, takze asi poridim pristi mesic :dance: Emca a ja bumbame tady ty prasarny :lol:

Holky, vy me tu serkate s tema kafickama, normalne bych si dala, alespon cappuccinko, ale nemam koupeny :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.7.13 19:53

@Barčí1411 no my ho mame uz pres rok a porad jede :) ja moc ty sladke stavy nemusim a bublinky ted taky nepiju. muz si do toho ted dava obycejny sirup. A to jsem ten sodastream chtela koupit ja a on me tvrdil, ze je to na houby. ted je rad ze doma je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
31.7.13 19:54

@Barčí1411 my nemáme přímo soda stream, ale něco téměř stejného od značky česká soda, bylo to levnější a i bombičky jsou levnější, ale vydrží dlouho… Já když chodila do práce, tak jsem si dělala jemně perlivý vody a přítel dělá furt limonádky a fakt stačí mnohem menší množství sirupu než se píše. Sirupy kupujeme od soda stream. Myslím, že je to dobrá investice, když si člověk spočítá kolik stojí limošky :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.7.13 19:55

@Schara my chlastame vsechno :lol: Bublinky, sladky - min sladky, s kapkou…:lol: Koupim! :lol: :mavam:

Tatinek nam udelal pizzu, toz se jdu zprasit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
31.7.13 19:57

Ahojky holky teda vy jste mě tu pěkně navnadili na nákupy, hned bych vyrazila, ale je pravda, že teď mě ty nákupy pro mě moc nebaví, když vím, že příští rok už bych ty věci mít nemohla :? Jinak jsme Vám zapomněla napsat, že jsme se v pátek stavovali tady http://www.brit-tex.cz/maloobchod/ a vybrala jsem asi 10 fakt krásných věciček za 200 Kč :D (přidávám ne moc kvalitní foto) je teda fakt, že už tam téměř nic nebylo, protože všichni prý jezdí v den, kdy je nové zboží, takže si tam v půlce srpna uděláme ještě výlet na den nového zboží a uvidíme ;)
Jo a dneska jsem měla,,štěstí" šla jsem pro chleba a našla před obchodem 1000 Kč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí