TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
1.8.13 08:37

@Klairs no tak to bych byla primo nasr*na kdyby me takhle odbyli :pocitac: takovej pristup „profesionalni“

holky, tak jak jsem se vcera prepapala, tak jsem mela v noci krusnou chvilku :mrgreen: ze me bylo v noci kapanek soufl :lol: a myslite, ze se poucim? asi neee :lol: dneska mam v planu vyzehlit, jsem zvedava, jestli me ten plan vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
1.8.13 09:09

@Klairs ahojky tak zkus tohle http://www.mydeals.cz/…gynhelp.html?… já už jsem tam objednaná a mám si přinést flashdisk a záznam prý bude 20 minut :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.8.13 09:12

Dobré ráno dámy! Uf vy jste se včera rozkecaly :) já byla po celodením pochodování nějaká mrtvá a nebyla na PC, navíc už se zas oteplilo a tak už zas jen funím…

Honí se mi hlavou spousta odpovědí Vám všem, ale jelikož neznám všechny přezdívky a když chci dát „zmínit“ a odlistuju se na jinou stránku (pro jinou přezdívku), celá neodeslaná zpráva nenávratně zmizí, nebudu to pokoušet :nevim:

já peru jak vzteklá, v sobotu vyrážíme na týden k tátovi do Bavorska, tak abychom byli vypíglovaní a nažehlení :)

Máte nějaké tipy, co kupovat v Německu, protože se to víc vyplatí? Mám koupit nějakou dětskou kosmetiku? pleny asi ne, co, to tam maj dražší… Co oblečky? máte některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.8.13 09:28

Bry ranko.

@Klairs to je teda k nas*ani :cert: Prachy si za to vezme a takhle to odflakne :pocitac:

@wena8621 vel. 50 budu mit urcite. Deticky z porodky odchazeji ve vetsine pripadech hubenejsi nez se narodily, pr. Ema mela 3500 a odchazeli jsme domu s 3180 a pro obleceni vel. 50 jsem jeste potom letela, protoze 56 byla velika :) Ale netreba jich kupovat moc, ony ty smradatka rostou rychlosti blesku ;)

@Schara taky jsem v noci plakala - do slova :lol: Prezrala jsem se pizzou a probudilo me neskutecny paleni zahy - sla jsem si dat asi v pul 1 v noci studenou sprchu, pac jsem ani dejchat nemohla :lol: Dneska mam dietu, jeset ted mam sutr v zaludku, kterej mam nekde tesne pod kozama :lol: hodne uspechu u zehleni, taky jsem si to naplanovala :lol:

@stephora kazdy nekam vyrazi… Ja vyrazim v nedeli do Plzne s Emou a kockou, Rick prijede dalsi tyden ve ST nebo CT :lol: Jinak nevim, jestli v Nemecku koupis levnejsi vybavicku na prcka :think: Mozna hadriky by mohli mit levnejsi?

Zase hic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.8.13 09:33

@Barčí1411 jo, hnusnej hic :cert: a celá první dekáda srpna prej bude zas 37st! no my jedem do hor, tak bude trochu chladněji v tom dojčlandu :nevim:

kosmetika je prý v německu až o 1/3 levnější, jdu k tomu najít nějakou diskusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.8.13 09:37

@Barčí1411 no jo to bylo to testo na pizzu co? to byva kynute a tech dobrutek na nem :) ja zas mela ty tri zakusky, male kaficko a pak jsem dojizdela tu slichticku z cuketky :) jinak byla vyborna, na to ze muj muz ma osypky jen cuketu vidi, tak tam porad chodil uzirat jaka je to dobrota :) ale i tak me tam toho nechal moc, takze to tak dopadlo :mrgreen: :lol: uz mam prevlecene postylky a peru a ted jdu na tu horu pradla :) a pak si ukuchtit neco, dneska mam maso, po delsi dobe a asi nebudu nic vymejslet, udelam to jen jako uho s ryzi a bude, mozna tam nahazu nejakou zeleninu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.8.13 09:38

@stephora jo vedro je zase jako prase, jsem jen povlekla postele a jsem splavena. no tak uvidis co tam bude a nebude levnejsi ;) podle toho pokoupis :) kdypak ficite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.8.13 09:51

@Schara v sobotu ráno, není to daleko, je to u Salcburku, takže cca 5-6 hodin cesty v pohodičce- má bejt vedro, já budu 26+4, takže žádnej stres :)

musím si nejprve zjistit ceny tady a pak to tam propočítám, EUR je cca za 26 (25,9), takže to asi o moc levněji nevyjde - zkusím se zaměřut na kosmetiku Hipp, vomrknu pleny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.8.13 09:59

@stephora :cert: chci zimu :lol: No, alespon se vycakame v bazenku u nasich :lol: Vy se budete chladit v horach, jee :srdce: Zase budu tise zavidet :lol: Kosmetika asi bude taky za lepsi ceny nez tady - to je snad vsude :lol:

@Schara spis jen to testo. My nedelame „bohatou pizzu“. Mame radi jen s mozzarelou. Rick si na to dela i rajcatovou omajdu domaci a potom jen nastrouha mozzarelu, nic vic. Ty moje preplacaniny si delam na listovy testo :lol: Takze to bude jen testem a teda korenim v ty omacce, no - po tom mi urcite pali zaha - oregano treba a tezko mi je po testicku :lol: No dneska si dam salatek jen. Ja jeste na nic nehrabla… Je mi porad nejak divne, jsem unavena jak jsem zase nic moc nespala, takova nepouzitelna jsem :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.8.13 10:28

@Barčí1411 no, plánuju, že se tam ochladíme, ale taky tam má bejt přes den 30 a bouřky - ale tam se to tolik neohřívá jako ve městě, takže ve stínu bude uro dobře. Vrátíme se právě 10.8. to by už ty největší horka tady mohly bejt pryč - a bazének je taky super, já chci bazééééén :)

budu muset udělat průzkum trhu na české ceny, abych to v tom německu vůbec mohla porovnat. EUR je drahý, tak to asi takovej vejvar nebude, ale třeba tu Hipp kosmetiku - v německým rossmanu maj do 2.8. akci -25% na kosm. od Hipp - tohle sice nestihnu, ale třeba bude jinde jiná akce :-D Já totiž prd vim, kolik co stojí v ČR ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
1.8.13 10:40

Ahoj dievčatá! Ako sa máte? V noci sa mi nedalo spať tak som taká chodiaca protivná můra. :zed: Vedro, zima a potom pupok jak šutr, kŕče v nohách, po chvíli mravenci v nohách v rukách…no fakt hrozná noc. Neviem či to je tlakom či čím. I teraz mi behajú mravenci po nohách a nejak mi je divne. A to som si dala už 4dc coly po ktorej sa mi tlak vždy upravil. Kávu už nepijem cez 2 roky, ale začala som caro (vraj je to dobré na mlieko aby sa prsa pripravili) tak neviem.
Horčík jem 2-2-2 tak tým to nebude. :think:
No snáď sa čochvíla dám dokopy a budem zas vpohode.

Dievčence! Tie výlety a dovči závidím. Nikdy sme nikde neboli. Všetky peniažky čo máme „navyše“ zožere barák. Ale aspoň je vidieť po nás niečo a žije sa nám tu čím ďalej lepšie a lepšie. A tá naša „perníková chalápka“ jak to všetci kto bol u nás volá, je čím ďalej viac naša.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.8.13 10:51

@lilli.c :palec: to je krásnej baráček :palec: opravdu jak z pohádky :)

však my bychom letos taky nikam nejeli, nebýt toho táty a jeho pozvání, ale když už to přišlo, neváháme - užívcáme si dost čas kdy ještě jsme spolu sami - ne, že bychim se netěšili na mimi, ale je nám jasné, že pak už budem pořád tři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.8.13 11:11

@lilli.c je to je peknej domecek ;) no me nastesti nic nemravenci, ale brisko tvrdne porad, asi jak porad kaslu :( tak odpocivej pekne a treba to bude dobre, kdyztak si muzes zitra zajet k dr.

@Barčí1411 no ja mam vyzehleno, fuj to byla hromadka. ted si jdu udelat obidek :) uz mam hlad :) tak kdyz se necitis, vyprdni se na to a jdi si lehnout ;)

holky co me se povedlo, dala jsem prat povleceni, pekne na 40°C a hodila tam i to prosteradlo, ze uz je nekolikrat vyprane a barvit uz nebude, natoz na 40°C - no setrilka, to prosteradlo je brcalove zelene :mrgreen: a to povleceni, mimochodem manzelo nejoblibenejsi, protoze je spartanske jsem zabarvila :zed: :zed: sice jen kousky bilych ploch, jinak je tmave, ale sere me to :zed: tak ted odbarvuju, no snad se aspon trosku podari, drzte pesti. ja vedela proc jsem to doted prala zvlast sakra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.8.13 11:15

@Schara ty ještě nejsi zdravá??? ach jo, a do toho ta horka…
jinak si šikulka :)tak snad se to podaří odbarvit, jestli je to bavlna, tak by to mělo klapnout…já peru pestrý barvy všechny společně, pak tmavý a světlý. Ale už se mi taky podařilo partnerovo výstavní bílý prádlo obarvit na růžovo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.8.13 11:18

@stephora no spis uz jen dozniva ten kasel a ryma, ale hodne pozvolna. to vis, jak to nicim nelecim uz a nechavam to odeznit tak to trva. driv sem lupla parkrat coldrex horky napoj a do tydne jsem byla uplne fit. ale jako citim se ok.
no nastesti je to jen povleceni, ale prave BYLO vystavni. takovou radost mel na vanoce kdyz ho nasel, vetsi nez z x-boxu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí