Poradna duly
Jana Čurdová
@Klairs no tak to bych byla primo nasr*na kdyby me takhle odbyli
takovej pristup „profesionalni“
holky, tak jak jsem se vcera prepapala, tak jsem mela v noci krusnou chvilku
ze me bylo v noci kapanek soufl
a myslite, ze se poucim? asi neee
dneska mam v planu vyzehlit, jsem zvedava, jestli me ten plan vyjde ![]()
@Klairs ahojky tak zkus tohle http://www.mydeals.cz/…gynhelp.html?… já už jsem tam objednaná a mám si přinést flashdisk a záznam prý bude 20 minut ![]()
Dobré ráno dámy! Uf vy jste se včera rozkecaly
já byla po celodením pochodování nějaká mrtvá a nebyla na PC, navíc už se zas oteplilo a tak už zas jen funím…
Honí se mi hlavou spousta odpovědí Vám všem, ale jelikož neznám všechny přezdívky a když chci dát „zmínit“ a odlistuju se na jinou stránku (pro jinou přezdívku), celá neodeslaná zpráva nenávratně zmizí, nebudu to pokoušet ![]()
já peru jak vzteklá, v sobotu vyrážíme na týden k tátovi do Bavorska, tak abychom byli vypíglovaní a nažehlení ![]()
Máte nějaké tipy, co kupovat v Německu, protože se to víc vyplatí? Mám koupit nějakou dětskou kosmetiku? pleny asi ne, co, to tam maj dražší… Co oblečky? máte některá zkušenosti?
Bry ranko.
@Klairs to je teda k nas*ani
Prachy si za to vezme a takhle to odflakne ![]()
@wena8621 vel. 50 budu mit urcite. Deticky z porodky odchazeji ve vetsine pripadech hubenejsi nez se narodily, pr. Ema mela 3500 a odchazeli jsme domu s 3180 a pro obleceni vel. 50 jsem jeste potom letela, protoze 56 byla velika
Ale netreba jich kupovat moc, ony ty smradatka rostou rychlosti blesku ![]()
@Schara taky jsem v noci plakala - do slova
Prezrala jsem se pizzou a probudilo me neskutecny paleni zahy - sla jsem si dat asi v pul 1 v noci studenou sprchu, pac jsem ani dejchat nemohla
Dneska mam dietu, jeset ted mam sutr v zaludku, kterej mam nekde tesne pod kozama
hodne uspechu u zehleni, taky jsem si to naplanovala ![]()
@stephora kazdy nekam vyrazi… Ja vyrazim v nedeli do Plzne s Emou a kockou, Rick prijede dalsi tyden ve ST nebo CT
Jinak nevim, jestli v Nemecku koupis levnejsi vybavicku na prcka
Mozna hadriky by mohli mit levnejsi?
Zase hic ![]()
@Barčí1411 jo, hnusnej hic
a celá první dekáda srpna prej bude zas 37st! no my jedem do hor, tak bude trochu chladněji v tom dojčlandu ![]()
kosmetika je prý v německu až o 1/3 levnější, jdu k tomu najít nějakou diskusi
@Barčí1411 no jo to bylo to testo na pizzu co? to byva kynute a tech dobrutek na nem
ja zas mela ty tri zakusky, male kaficko a pak jsem dojizdela tu slichticku z cuketky
jinak byla vyborna, na to ze muj muz ma osypky jen cuketu vidi, tak tam porad chodil uzirat jaka je to dobrota
ale i tak me tam toho nechal moc, takze to tak dopadlo
uz mam prevlecene postylky a peru a ted jdu na tu horu pradla
a pak si ukuchtit neco, dneska mam maso, po delsi dobe a asi nebudu nic vymejslet, udelam to jen jako uho s ryzi a bude, mozna tam nahazu nejakou zeleninu
![]()
@stephora jo vedro je zase jako prase, jsem jen povlekla postele a jsem splavena. no tak uvidis co tam bude a nebude levnejsi
podle toho pokoupis
kdypak ficite?
@Schara v sobotu ráno, není to daleko, je to u Salcburku, takže cca 5-6 hodin cesty v pohodičce- má bejt vedro, já budu 26+4, takže žádnej stres ![]()
musím si nejprve zjistit ceny tady a pak to tam propočítám, EUR je cca za 26 (25,9), takže to asi o moc levněji nevyjde - zkusím se zaměřut na kosmetiku Hipp, vomrknu pleny…
@stephora
chci zimu
No, alespon se vycakame v bazenku u nasich
Vy se budete chladit v horach, jee
Zase budu tise zavidet
Kosmetika asi bude taky za lepsi ceny nez tady - to je snad vsude ![]()
@Schara spis jen to testo. My nedelame „bohatou pizzu“. Mame radi jen s mozzarelou. Rick si na to dela i rajcatovou omajdu domaci a potom jen nastrouha mozzarelu, nic vic. Ty moje preplacaniny si delam na listovy testo
Takze to bude jen testem a teda korenim v ty omacce, no - po tom mi urcite pali zaha - oregano treba a tezko mi je po testicku
No dneska si dam salatek jen. Ja jeste na nic nehrabla… Je mi porad nejak divne, jsem unavena jak jsem zase nic moc nespala, takova nepouzitelna jsem
![]()
@Barčí1411 no, plánuju, že se tam ochladíme, ale taky tam má bejt přes den 30 a bouřky - ale tam se to tolik neohřívá jako ve městě, takže ve stínu bude uro dobře. Vrátíme se právě 10.8. to by už ty největší horka tady mohly bejt pryč - a bazének je taky super, já chci bazééééén ![]()
budu muset udělat průzkum trhu na české ceny, abych to v tom německu vůbec mohla porovnat. EUR je drahý, tak to asi takovej vejvar nebude, ale třeba tu Hipp kosmetiku - v německým rossmanu maj do 2.8. akci -25% na kosm. od Hipp - tohle sice nestihnu, ale třeba bude jinde jiná akce
Já totiž prd vim, kolik co stojí v ČR ![]()
Ahoj dievčatá! Ako sa máte? V noci sa mi nedalo spať tak som taká chodiaca protivná můra.
Vedro, zima a potom pupok jak šutr, kŕče v nohách, po chvíli mravenci v nohách v rukách…no fakt hrozná noc. Neviem či to je tlakom či čím. I teraz mi behajú mravenci po nohách a nejak mi je divne. A to som si dala už 4dc coly po ktorej sa mi tlak vždy upravil. Kávu už nepijem cez 2 roky, ale začala som caro (vraj je to dobré na mlieko aby sa prsa pripravili) tak neviem.
Horčík jem 2-2-2 tak tým to nebude. ![]()
No snáď sa čochvíla dám dokopy a budem zas vpohode.
Dievčence! Tie výlety a dovči závidím. Nikdy sme nikde neboli. Všetky peniažky čo máme „navyše“ zožere barák. Ale aspoň je vidieť po nás niečo a žije sa nám tu čím ďalej lepšie a lepšie. A tá naša „perníková chalápka“ jak to všetci kto bol u nás volá, je čím ďalej viac naša.
@lilli.c
to je krásnej baráček
opravdu jak z pohádky ![]()
však my bychom letos taky nikam nejeli, nebýt toho táty a jeho pozvání, ale když už to přišlo, neváháme - užívcáme si dost čas kdy ještě jsme spolu sami - ne, že bychim se netěšili na mimi, ale je nám jasné, že pak už budem pořád tři ![]()
@lilli.c je to je peknej domecek
no me nastesti nic nemravenci, ale brisko tvrdne porad, asi jak porad kaslu
tak odpocivej pekne a treba to bude dobre, kdyztak si muzes zitra zajet k dr.
@Barčí1411 no ja mam vyzehleno, fuj to byla hromadka. ted si jdu udelat obidek
uz mam hlad
tak kdyz se necitis, vyprdni se na to a jdi si lehnout ![]()
holky co me se povedlo, dala jsem prat povleceni, pekne na 40°C a hodila tam i to prosteradlo, ze uz je nekolikrat vyprane a barvit uz nebude, natoz na 40°C - no setrilka, to prosteradlo je brcalove zelene
a to povleceni, mimochodem manzelo nejoblibenejsi, protoze je spartanske jsem zabarvila
sice jen kousky bilych ploch, jinak je tmave, ale sere me to
tak ted odbarvuju, no snad se aspon trosku podari, drzte pesti. ja vedela proc jsem to doted prala zvlast sakra.
@Schara ty ještě nejsi zdravá??? ach jo, a do toho ta horka…
jinak si šikulka
tak snad se to podaří odbarvit, jestli je to bavlna, tak by to mělo klapnout…já peru pestrý barvy všechny společně, pak tmavý a světlý. Ale už se mi taky podařilo partnerovo výstavní bílý prádlo obarvit na růžovo ![]()
@stephora no spis uz jen dozniva ten kasel a ryma, ale hodne pozvolna. to vis, jak to nicim nelecim uz a nechavam to odeznit tak to trva. driv sem lupla parkrat coldrex horky napoj a do tydne jsem byla uplne fit. ale jako citim se ok.
no nastesti je to jen povleceni, ale prave BYLO vystavni. takovou radost mel na vanoce kdyz ho nasel, vetsi nez z x-boxu
![]()