TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
1.8.13 11:47

@Schara hm, tak to ja budu zehlit tak 4 hodinky… :zed: :lol:

Jdu se zabit, je mi hic, blbe a vsechno me boli :lol: S panem Bohem :pocitac: :mavam: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.8.13 12:01

@Barčí1411 no tak to nezavidim, me to teda trva dele kdyz u toho sedim ted. ve stoje je to ficak :mrgreen: no a nebo se na to vyprdni dneska, vsak ono to neutece :mrgreen:
uz mam hlad jak vlk, mam tam to masicko, hodila jsem tam cuketku a rajcatka a pak to lehce dochutim provensalskyma bylinkama a k tomu ryzicku a zeleninovy salatek. jak to pisu, tak mam hlad jeste vetsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
1.8.13 12:07

Ahoj holky, tak mám po kontrole, doktorovi jsem řekla o tvrdnutí břicha max.10/den, dal mi magnosolv s tím, že si ho mám vzít, kdyby mě to trápilo víc..kdyžtak mám brát 2× denně..ptala jsem se ho na dovolenou skoro za 3týdny a prý v pohodě..jenomže pak cestou koukám do průkazky a CS1 8o..máte to některá??nebo někdo s tím zkušenosti??..moc díky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.8.13 12:26

@Schara no, ja tu mam hodne pradla - peru bud kazdy den nebo ob den a zehlim az kdyz se mi chce - posledni dobu - tehotenskou dobu :lol: - se mi nechce, tak se mi toho nastrada za tyden (cca 8 pracek pradla i vic :zed: ). Jeste u nas doma se nosi obleceni takovy, ze zehlis pomalu i ponozky :lol: Rick akzdy den 1-2 kosile, kalhoty kazdy den jiny… Ema vecne zaprasena, takze i 3× za den se prevlece - ona sama… :lol: Nekdy peru i jen tak, protoze mi to hodi do kose na pradlo :lol: :zed: Proste vopruz… se nemuzu dockat Lillian - budu jen prat - z toho duvodu ani nezkusim latkovani, bych potrebvoala i susicku a nekoho na zehleni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
1.8.13 13:17

Dobrý den :mavam:
nejsem tu sotva dva dny a tady je už nakecáno o 5stránek víc :lol: doufám, že se nedělo nic hrozného! Pupíček mám jak den před porodem, Charlotta je ve špitále, protože běžela, zakopla a rozsekla si hlavu, takže má 3stehy+otřes mozku :roll: takže u nás se jedna dovolená v Krkonoších proměnila ve dva dny ve špitále :roll: naštěstí si pro ní odpolko jedu, je tam hodná, nepláče ačkoli jenom občas po mamince :lol: prďolínka moje malinká :srdce: zdravím všechny a páčkoo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
1.8.13 13:57

Chudák Charlottka, áť je brzo fit…

Lilli, baráček parádní, to bych taky nikam nejela, my teďka máme akorát na 3dny zaplacený apartmán na Lipně, jinak nic :nevim: stejně tam chcípnu vedrem…

Novacekk, no máš stupnici od 0 do 10, znamená to, že máš nějakou trošku změnu na čípku, ale neboj, to nic nebude…já měla CS4 přes 2 měsíce…(CS je cervix skore)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.8.13 14:14

@anlendy. tak at je mala brzy fit :) se divim, ze jsi nemohla zustat v nemocnici s ni kdyz je tak malinka jeste, nebo to uz se nedela dneska?

holky povleceni jsem odbarvovala na 2×, no zustal tamlehky nazelenaly nadech :mrgreen: na to jak to vypadalo to je dobre :) vic uz s tim neudelam. jeste ze te bile plochy tam je desne malo. se me aspon projasnily ty zelene plochy co tam jsou :lol:

@Barčí1411 ja taky peru temer kazdy den a to jsme dva a netusim jak to delame :) ja teda nemusim prat a zehlit kosile, za to tam mam porad monterky, spinava trika a fotbalove veci :D taky nechci latkovat z tehle duvodu, bych nedelala nic jineho nez prala, susila, zehlila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.8.13 14:56

Jsem si ten prispevek vymazala :pocitac:

Toz ve zkratce :lol:

@anlendy. :hug: chudak Charloooo

@lilli.c domecek mate krasnej, takovej by se mi taky libil :dance:

@Schara monterky a fotbalovy hadry jsem nezehlila - teda monterky jen tatovi, bo ten je musel nosit i v kanclu, tak aby nevypadal jako prasatko, ale EX byl cely den na stavbe, takze jsem nezehlila :lol: Rick nosi do prace kosile, kalhoty, dziny.. Doma tricka s limeckama - takovy ty, co se proste musi prezehlit, takze ja si tohle opravdu uzivam :lol: No a Emci hadry, to musim vsechno, prejedu ji i kalhotky v rozkroku - je to desny prasatko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.8.13 16:09

@Barčí1411 monterky a fotbalove veci taky nezehlim :mrgreen: ale trika mu uz musim prejet protoze je ma bavlnene tak at nechodi uplne jak skuban. a jinak se muj muz rad stroji mimo praci, takze zehlim dalsi ostatni trika a kor ted v lete kdyz je teplo a meni je casto. ale mam rada kdyz muj muz hezky vypada a voni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.8.13 16:12

@Schara to ja taky :lol: Muj rozmazlenej rypak by smradocha doma asi nezvladl uz :lol: Ale serka me to zehlit, bo je toho kopa :lol: A jednou tolik pradla brzy pribude, huraaa :lol: :zed: :lol:

Ja se nudim - teda kdybych uz zehlila, tak by tomu tak nebylo, ale je mi horko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.8.13 16:18

@Barčí1411 to je pravda, nenudila by ses, ale za to by ses o to vic potila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.8.13 19:11

@Schara se budu potit v noci :lol:

Pro pobaveni - moza jste uz videly, ja jsem na to dnes narazila a libilo se mi to, toz… na pobaveni a pro ty, ktere to maji na haku - pro pripomenuti :lol:

http://www.loupak.cz/…ske-dovolene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
1.8.13 20:10

@Barčí1411 výborný :lol:, měla pěknou hoňku to pěkně porychtovat ;)
@Mája B děkuji za reakci, já vím, o co jde jen mě vyplašilo, že jsem neměla 0jako vždy, u prvního porodu jsem totiž měla CS3 3dny před porodem, a ty jsi po CS4 pak měla klidový režim a kleslo to nebo…??doktor tu změnu ani nekomentoval, jen to tam zapsal, tak nevím, jestli mám mít taky klid, pořád někde lítám, cvičím…tak nevím, jestli je to ok?
@anlendy. tady se někdo nenudí 8o, ať je malej drak brzo ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
1.8.13 20:27

@Barčí1411 :palec: super video! :lol: som sa zasmiala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
1.8.13 21:55

@novacekk měla jsem klidový režim a drželo to :) ale já měla z 0 na 4, nic mezi, to bude dobrý, neboj :hug: každej to má hold jinak, já chodila přes měsíc otevřená na 2cm, a kdyby mi to nevyvolali, tak tak chodím jak dlouho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí