Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara hm, tak to ja budu zehlit tak 4 hodinky…
![]()
Jdu se zabit, je mi hic, blbe a vsechno me boli
S panem Bohem
![]()
@Barčí1411 no tak to nezavidim, me to teda trva dele kdyz u toho sedim ted. ve stoje je to ficak
no a nebo se na to vyprdni dneska, vsak ono to neutece ![]()
uz mam hlad jak vlk, mam tam to masicko, hodila jsem tam cuketku a rajcatka a pak to lehce dochutim provensalskyma bylinkama a k tomu ryzicku a zeleninovy salatek. jak to pisu, tak mam hlad jeste vetsi ![]()
Ahoj holky, tak mám po kontrole, doktorovi jsem řekla o tvrdnutí břicha max.10/den, dal mi magnosolv s tím, že si ho mám vzít, kdyby mě to trápilo víc..kdyžtak mám brát 2× denně..ptala jsem se ho na dovolenou skoro za 3týdny a prý v pohodě..jenomže pak cestou koukám do průkazky a CS1
..máte to některá??nebo někdo s tím zkušenosti??..moc díky ![]()
@Schara no, ja tu mam hodne pradla - peru bud kazdy den nebo ob den a zehlim az kdyz se mi chce - posledni dobu - tehotenskou dobu
- se mi nechce, tak se mi toho nastrada za tyden (cca 8 pracek pradla i vic
). Jeste u nas doma se nosi obleceni takovy, ze zehlis pomalu i ponozky
Rick akzdy den 1-2 kosile, kalhoty kazdy den jiny… Ema vecne zaprasena, takze i 3× za den se prevlece - ona sama…
Nekdy peru i jen tak, protoze mi to hodi do kose na pradlo
Proste vopruz… se nemuzu dockat Lillian - budu jen prat - z toho duvodu ani nezkusim latkovani, bych potrebvoala i susicku a nekoho na zehleni ![]()
Dobrý den ![]()
nejsem tu sotva dva dny a tady je už nakecáno o 5stránek víc
doufám, že se nedělo nic hrozného! Pupíček mám jak den před porodem, Charlotta je ve špitále, protože běžela, zakopla a rozsekla si hlavu, takže má 3stehy+otřes mozku
takže u nás se jedna dovolená v Krkonoších proměnila ve dva dny ve špitále
naštěstí si pro ní odpolko jedu, je tam hodná, nepláče ačkoli jenom občas po mamince
prďolínka moje malinká
zdravím všechny a páčkoo ![]()
Chudák Charlottka, áť je brzo fit…
Lilli, baráček parádní, to bych taky nikam nejela, my teďka máme akorát na 3dny zaplacený apartmán na Lipně, jinak nic
stejně tam chcípnu vedrem…
Novacekk, no máš stupnici od 0 do 10, znamená to, že máš nějakou trošku změnu na čípku, ale neboj, to nic nebude…já měla CS4 přes 2 měsíce…(CS je cervix skore)
@anlendy. tak at je mala brzy fit
se divim, ze jsi nemohla zustat v nemocnici s ni kdyz je tak malinka jeste, nebo to uz se nedela dneska?
holky povleceni jsem odbarvovala na 2×, no zustal tamlehky nazelenaly nadech
na to jak to vypadalo to je dobre
vic uz s tim neudelam. jeste ze te bile plochy tam je desne malo. se me aspon projasnily ty zelene plochy co tam jsou ![]()
@Barčí1411 ja taky peru temer kazdy den a to jsme dva a netusim jak to delame
ja teda nemusim prat a zehlit kosile, za to tam mam porad monterky, spinava trika a fotbalove veci
taky nechci latkovat z tehle duvodu, bych nedelala nic jineho nez prala, susila, zehlila ![]()
Jsem si ten prispevek vymazala ![]()
Toz ve zkratce
…
@anlendy.
chudak Charloooo
@lilli.c domecek mate krasnej, takovej by se mi taky libil ![]()
@Schara monterky a fotbalovy hadry jsem nezehlila - teda monterky jen tatovi, bo ten je musel nosit i v kanclu, tak aby nevypadal jako prasatko, ale EX byl cely den na stavbe, takze jsem nezehlila
Rick nosi do prace kosile, kalhoty, dziny.. Doma tricka s limeckama - takovy ty, co se proste musi prezehlit, takze ja si tohle opravdu uzivam
No a Emci hadry, to musim vsechno, prejedu ji i kalhotky v rozkroku - je to desny prasatko ![]()
@Barčí1411 monterky a fotbalove veci taky nezehlim
ale trika mu uz musim prejet protoze je ma bavlnene tak at nechodi uplne jak skuban. a jinak se muj muz rad stroji mimo praci, takze zehlim dalsi ostatni trika a kor ted v lete kdyz je teplo a meni je casto. ale mam rada kdyz muj muz hezky vypada a voni ![]()
@Schara to ja taky
Muj rozmazlenej rypak by smradocha doma asi nezvladl uz
Ale serka me to zehlit, bo je toho kopa
A jednou tolik pradla brzy pribude, huraaa
![]()
Ja se nudim - teda kdybych uz zehlila, tak by tomu tak nebylo, ale je mi horko ![]()
@Barčí1411 to je pravda, nenudila by ses, ale za to by ses o to vic potila ![]()
@Schara se budu potit v noci ![]()
Pro pobaveni - moza jste uz videly, ja jsem na to dnes narazila a libilo se mi to, toz… na pobaveni a pro ty, ktere to maji na haku - pro pripomenuti ![]()
@Barčí1411 výborný
, měla pěknou hoňku to pěkně porychtovat ![]()
@Mája B děkuji za reakci, já vím, o co jde jen mě vyplašilo, že jsem neměla 0jako vždy, u prvního porodu jsem totiž měla CS3 3dny před porodem, a ty jsi po CS4 pak měla klidový režim a kleslo to nebo…??doktor tu změnu ani nekomentoval, jen to tam zapsal, tak nevím, jestli mám mít taky klid, pořád někde lítám, cvičím…tak nevím, jestli je to ok?
@anlendy. tady se někdo nenudí
, ať je malej drak brzo ok ![]()
@novacekk měla jsem klidový režim a drželo to
ale já měla z 0 na 4, nic mezi, to bude dobrý, neboj
každej to má hold jinak, já chodila přes měsíc otevřená na 2cm, a kdyby mi to nevyvolali, tak tak chodím jak dlouho ![]()