Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy. ty jsi normální bláznivka bláznivá, já bych to nedala… obdivuju tě ![]()
JInak dobré, konečně trochu chladnější ráno ![]()
my včera a předevčírem utíkali do nákupáků - nejsme ty typy, co tam tráví víkendy, ale tentokrát jsme v klimatizovaným nákupáku bloumali, vše si prohlídli ![]()
Pokud máte některá blízko do Prahy a máte rády MANGO módů, tak ve Fashion Areně je to krásné období na přelomu července a srpna, kdy maj tuny hadrů za babku
já tam včera nechala úctyhodných 257 Kč a mám nádherné věci - tílko s červenými puntíky za 79,–, bílomodrou bavlněnou košili za 99,– a pruhované námořnické tríčo šedomodré za 79,–
no a to jsem šla jen po trikách a tunikách, ale těch kalhot, šatů a džín, no nádhera ![]()
Dobré ráno, maminky! Tak mi včera potvrdili holčičku! Konečně se ukázala, potvůrka.
Taky mám natočené DVD z 4D utz a je to krásné.
Konečně můžu nakupovat holčičí věci.
Za chvíli jdu na kávičku s kamarádkou, která má 4m holčičku, tak z ní budu tahat rozumy.
Přeji všem krásný den. ![]()
@kamkakamka
vítej do klubu holčičkorodiček
taky jednu čekám
nchtěla jsem na ni vůbec nakupovat růžové věci, ale jiné v obchodech ani nemají
takže holčička bude růžová, aspoň jako batole ![]()
Zdravím!!
Tak jak se máme?
Jinak, já jsem takovej sportovní blázen i v těhu
dneska další výletek sice jenom 5,5km, protože jsem pak ještě s kamarádka, který jsou taky těhule a maj batolata, tak zpátky busem ale jinak chlapouni hezky zpatky pěšo!
ja mám normálně nějakej magnet na děti, protože všechny děcka z chalupy jsou nalepený na mě
no nic jdu vařit
paaaa
Konecne krasne rano holky
venku je uzasne
sice ta boure a slejvak vcera byl brutalni, ale to ochlazeni stalo za to
… nam jak delaji fasadu tak nam strhli parapety a nic tam nebylo, tak nam teda dost nateklo do bytu ![]()
ja mela vcera zravou a dneska me je trosku divne… tak asi cely den prolezim. na pusem mam 3 opary ![]()
Brej den ![]()
Ne, bohuzel neni po mne
… Nejak se nam pokaknul internet, tak jsem dnes volala a oni mi grazlove jen nadiktovali milion cisel, podle kterych jsem si mela udelat znovunastaveni routeru - jsem to dala Rickovi, ale - nakonec jsem to opravila jaaaa sama ![]()
Jinak vcera jsme byli v Boleslavi na nakupech, Emca potrebovala nejaky saticky letni a sandalky - ty jsme zadny hezky nenasli - meli jen hnusny s potiskama, takovy moc prepi*eny
Chtela jsem jedny obyc ke krataskum a jedny nejaky „nobl“ k sukynkam a satickam, ale vsude samej Mickey a princezny, obyc cista barvicka nikde anebo osklivy, maly popr. velky
No, ale saticky jsme nasli krasny a i plavecky - tankini, z tech je pokakana
Dneska se valime doma, mozna k veceru Praha, Rick pojede na skoleni dvouhodinovy, tak ho mozna doprovodime.
@Mája B gratulace double tetko - holcicka nebo chlapecek? Nejak jsem asi prehlidla?… Ja ty delce cipku moc nerozumim, hlavni je, ze to nic nedela - treba budu rodit driv
Ale s tim, jak to mam, budu urcite nakonec jeste prenaset
![]()
@anlendy. opet vali s pupkem, tentokrat na Snezce
Doufam, ze budes rodit brzo ![]()
@Schara - jsem rada, ze je vse OK. Ja jsem o Magnesii taky premyslela, ale me nejak stavi nebo co
Tak mam strach, abych se mohla poradne vy***t
… Ja nevim, co bych Ti mohla poradit na opary, mne na ne nic nepomaha, ale babi na ne pouziva Framikoin - jen malicicko a pry ji to pomaha…Mne se to naopak po vsem rozlejza…
@kamkakamka gratulace k holcicce a vitej do klubu pipinek ![]()
@stephora s Tebou bych potrabovala jit nakupovat
Ja si vcera koupila v Takko Fashion krasny saty lososvy za 199 ![]()
Nam netece voda dnes - az do 16hod., tak si ohrejeme jen parek k obedu
Jinac vcera tu byl peknej pofirung, stromy litaly, domy litaly..
Ja stala na balkone a uzivala si cerstvyho vzduchu, trochu na me prselo, ale to mi bylo jedno
Ted uz to zase vypada na horky odpoledne ![]()
@Barčí1411 to je zvlastni s tou magnesii, protoze horcik ma spis projimave ucinky
tady je chladneji, ale uz zase vykukuje slunko. Aspon ze se ten vzduch vycistil pekne. No stema oparama budu muset zabojovat, hubu mam jak po nepovedenem botoxu
udelam si zase hermankovy cajik a budu to tim pekne potirat, ono to pekne vysusuje a hoji. ale prvne jdu odvapnit presovac a udelat obidek
dneska mam obalovanou cuketu s bramburkama ![]()
jsi sikovna holka to ja nevim, jestli bych zvladla prenastavit internet
jako schopna s pocitacem jsem, ale jen ocamcad pocamcad
![]()
Dobré odpoledne dámy
pršííííííííííííí
ach jo, chci to ještě aspoň do konce týdne, ale néé, moje přání nebude vyslyšeno, vím to už dnes, bude zase hrnusný horko ![]()
@Schara mě teda magnezko taky spíš zastavuje
těhulenskou zácpu jsem měla jednou na začátku, jinak já jsem spíš opačný případ - dietní chyba už to ze mě lítá
ale teď, v tech horkách, kdy jsem měla magnezka vyšší dávky kvůli otokům a 3 dny jsem nemohla jít na wc, to je pro mě hrozné, chodím denně. Musela jsem si koupit v lékárně glycerinové čípky - hnus, ale pomohlo. do 10ti min jsem byla vy**aná ![]()
@Barčí1411 hihi, to mi říkaj všichni
- ale je fakt, že to Mango ve Fashion Areně mám už vychytaný - konec července, začátek srpna - dokonalé slevy a hlavně TUNY docela dobrejch hadrů, jen oblíkám Lko teď v těhu - šijou na malokozé ženy
A všechno, co od nich mám, drží, nepáře se to, nesepírá, švy se tomu nekroutí, a je to docela trendy ![]()
My jsme včera krásně zmokli - no, zmokli jsme jak prasata, ale mě se to děsně líbilo - byli jsme v Chrášťanech na prohlídce č.2, protože ten jeden byt nám samozřejmě někdo vyfoukl před nosem, a v půlce se spustila průtrž, že jsme během cesty do auta 15 metrů byli promočení na kost a ještě z nás teklo
ale sedli jsme do auta a chechtali jak pitomý, přišlo nám strašně vtipný, jak z nás crčí voda
to ochlazení je super, hned se cítím líp, u nás bouřka nic moc, spíš lilo, do metra natekla voda, ale jinak sem to čekala horší ![]()
@stephora tak to je skoda ze bytecek nedopadl, tak snad najdete jiny a hezci
no holky ste s tim horcikem divne teda
lekarnice na me at ho beru po jidle ze je projimavy a doktor se me na minule KO ptal, jestli po tech davkach nemam prujem
ale ja trpic na zacpy prujem rozhodne nemam, chodim pekne pravidelne a to to jeste doplnuju probiotikama ![]()
ja sem se ted nazuchla
a jak tak premyslim, tak nevim jestli jsem si po obede vzala uz to magnesko nebo ne
![]()
jdu zlikvidovat nadobi a lehnu na gaucik a ani se nehnu a budu dychat ten krasne cerstvy vzduch ![]()
@Schara tak on je v tom komplexu ještě stejný, ale je bude se teprve v září kolaudovat a my rodíme v listopadu, takže se nechci stěhovat s novorozencem. Tak ještě doufáme, že by se mohlo něco vymyslet tdy, protože když ne, musíme zůstat v podnájmu a hledat dál. Jenže tohle jsem našli poprvé za 2 roky - ještě je možnost jít do vedlejšího, menšího bytu, jinak řešeného, ale to jen v krajním případě, protože má WC a koupenu společnou ![]()
uvidíme, jak to celé dopadne ![]()
jinak já si dnes pošmákla na plněných bramborových knedlících se zelím a cibulkou
a zítra budu mít sekanou se salátem ![]()
@stephora no tak pokud by byl nekdo, kdo by vam se stehovanim mohl pomoct, tak by to slo v krajnim pripade i s miminkem
a ver ze do lepsiho se stehuje pekne ![]()
ja hodlam zitra zpracovat ten zbytek cukety, udelam si takovou slichticku dobrou, nastrohanou ji pekne povarim, zcedim a pak na cibuli osmahnu parecek, pridam u cuketku, protlak a zalit smetanou a je to dobry s chlebikem. Jinak plnene knedliky patri mezi me oblibene ![]()
@Schara stehovat nas musi firma, uz spoilu zijeme 7 let a mame nejaky ten nabytek, samo uz se neprestehujeme - to slo naposled z garsonky do 2kk, ale ted bychom sli z 2kk do 3kk a to už nedame, navic stejne nemame zadne zname, kteri by nam pomohli
ale to neva, pocitame s tim, ze si, co pujde, odvezeme sami, a nabytek a velke veci odstehuje firma.
ono jde spis o to, ze muj chlap si na to bere hypoteku a potrebujem to nejak sladit tak, abychom pokud mozno neplatili zaroven najem a uz hypo, to bychom se nedoplatili
proto je to takova kovbojka ![]()
ta cuketa zni dobre
knedliky miluju, mam tady takovou jidelnu vyhlasenou, maj tam jidla od 70 do 95 kc (na Prahu uzasna cena. a hlavne dotanes pokazde dvojitou porci
fakt nekecam - dva rizky, dve file, dva kusy sekane…tak vzdy koupim jednou a mam to na dva dny ![]()
Nazdar ženy,… to je paráda dneska, že? za chvíli běžím ke kadeřnici, to bude báááájo
![]()
Holky, magnesko by mělo projímat, mě teda tyhle malý dávky nic nedělají, ale Magnosolv mi dával, pak mi dali železo, to zase ucpává a byla zase zácpa ![]()
Barčí, narodila se jim Janička
![]()
Jinak mám též opar jako prase, já mažu zinkovou mastí, ta vysušuje
člověk nic pořádně nemůže teďka, že?