TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
29.7.13 08:57

@anlendy. ty jsi normální bláznivka bláznivá, já bych to nedala… obdivuju tě :)

JInak dobré, konečně trochu chladnější ráno :)

my včera a předevčírem utíkali do nákupáků - nejsme ty typy, co tam tráví víkendy, ale tentokrát jsme v klimatizovaným nákupáku bloumali, vše si prohlídli :D
Pokud máte některá blízko do Prahy a máte rády MANGO módů, tak ve Fashion Areně je to krásné období na přelomu července a srpna, kdy maj tuny hadrů za babku :) já tam včera nechala úctyhodných 257 Kč a mám nádherné věci - tílko s červenými puntíky za 79,–, bílomodrou bavlněnou košili za 99,– a pruhované námořnické tríčo šedomodré za 79,– :-D no a to jsem šla jen po trikách a tunikách, ale těch kalhot, šatů a džín, no nádhera :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
29.7.13 10:16

Dobré ráno, maminky! Tak mi včera potvrdili holčičku! Konečně se ukázala, potvůrka. :mrgreen: Taky mám natočené DVD z 4D utz a je to krásné. :pankac: Konečně můžu nakupovat holčičí věci. :mrgreen: Za chvíli jdu na kávičku s kamarádkou, která má 4m holčičku, tak z ní budu tahat rozumy. :dance: Přeji všem krásný den. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.7.13 10:26

@kamkakamka :palec: vítej do klubu holčičkorodiček :) taky jednu čekám ;-) nchtěla jsem na ni vůbec nakupovat růžové věci, ale jiné v obchodech ani nemají :nevim: takže holčička bude růžová, aspoň jako batole :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.7.13 18:39

Zdravím!!
Tak jak se máme?
Jinak, já jsem takovej sportovní blázen i v těhu :lol: dneska další výletek sice jenom 5,5km, protože jsem pak ještě s kamarádka, který jsou taky těhule a maj batolata, tak zpátky busem ale jinak chlapouni hezky zpatky pěšo! :lol: ja mám normálně nějakej magnet na děti, protože všechny děcka z chalupy jsou nalepený na mě :lol: no nic jdu vařit :lol: paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
30.7.13 09:04

Konecne krasne rano holky :) venku je uzasne :) sice ta boure a slejvak vcera byl brutalni, ale to ochlazeni stalo za to :)… nam jak delaji fasadu tak nam strhli parapety a nic tam nebylo, tak nam teda dost nateklo do bytu :(
ja mela vcera zravou a dneska me je trosku divne… tak asi cely den prolezim. na pusem mam 3 opary :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
30.7.13 11:17

Brej den :lol:

Ne, bohuzel neni po mne :lol:… Nejak se nam pokaknul internet, tak jsem dnes volala a oni mi grazlove jen nadiktovali milion cisel, podle kterych jsem si mela udelat znovunastaveni routeru - jsem to dala Rickovi, ale - nakonec jsem to opravila jaaaa sama :lol:

Jinak vcera jsme byli v Boleslavi na nakupech, Emca potrebovala nejaky saticky letni a sandalky - ty jsme zadny hezky nenasli - meli jen hnusny s potiskama, takovy moc prepi*eny :nevim: Chtela jsem jedny obyc ke krataskum a jedny nejaky „nobl“ k sukynkam a satickam, ale vsude samej Mickey a princezny, obyc cista barvicka nikde anebo osklivy, maly popr. velky :nevim: No, ale saticky jsme nasli krasny a i plavecky - tankini, z tech je pokakana :lol: Dneska se valime doma, mozna k veceru Praha, Rick pojede na skoleni dvouhodinovy, tak ho mozna doprovodime.

@Mája B gratulace double tetko - holcicka nebo chlapecek? Nejak jsem asi prehlidla?… Ja ty delce cipku moc nerozumim, hlavni je, ze to nic nedela - treba budu rodit driv :lol: Ale s tim, jak to mam, budu urcite nakonec jeste prenaset :cert: :lol:
@anlendy. opet vali s pupkem, tentokrat na Snezce :lol: Doufam, ze budes rodit brzo :lol:
@Schara - jsem rada, ze je vse OK. Ja jsem o Magnesii taky premyslela, ale me nejak stavi nebo co :nevim: :lol: Tak mam strach, abych se mohla poradne vy***t :lol:… Ja nevim, co bych Ti mohla poradit na opary, mne na ne nic nepomaha, ale babi na ne pouziva Framikoin - jen malicicko a pry ji to pomaha…Mne se to naopak po vsem rozlejza…
@kamkakamka gratulace k holcicce a vitej do klubu pipinek :lol:
@stephora s Tebou bych potrabovala jit nakupovat :lol: Ja si vcera koupila v Takko Fashion krasny saty lososvy za 199 :dance:

Nam netece voda dnes - az do 16hod., tak si ohrejeme jen parek k obedu :lol: Jinac vcera tu byl peknej pofirung, stromy litaly, domy litaly.. :lol: Ja stala na balkone a uzivala si cerstvyho vzduchu, trochu na me prselo, ale to mi bylo jedno :lol: Ted uz to zase vypada na horky odpoledne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
30.7.13 11:24

@Barčí1411 to je zvlastni s tou magnesii, protoze horcik ma spis projimave ucinky :) tady je chladneji, ale uz zase vykukuje slunko. Aspon ze se ten vzduch vycistil pekne. No stema oparama budu muset zabojovat, hubu mam jak po nepovedenem botoxu :mrgreen: udelam si zase hermankovy cajik a budu to tim pekne potirat, ono to pekne vysusuje a hoji. ale prvne jdu odvapnit presovac a udelat obidek :) dneska mam obalovanou cuketu s bramburkama ;)
jsi sikovna holka to ja nevim, jestli bych zvladla prenastavit internet :mrgreen: jako schopna s pocitacem jsem, ale jen ocamcad pocamcad :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
30.7.13 12:14

Dobré odpoledne dámy :) pršííííííííííííí :) ach jo, chci to ještě aspoň do konce týdne, ale néé, moje přání nebude vyslyšeno, vím to už dnes, bude zase hrnusný horko :(

@Schara mě teda magnezko taky spíš zastavuje :nevim: těhulenskou zácpu jsem měla jednou na začátku, jinak já jsem spíš opačný případ - dietní chyba už to ze mě lítá ;) ale teď, v tech horkách, kdy jsem měla magnezka vyšší dávky kvůli otokům a 3 dny jsem nemohla jít na wc, to je pro mě hrozné, chodím denně. Musela jsem si koupit v lékárně glycerinové čípky - hnus, ale pomohlo. do 10ti min jsem byla vy**aná ;-)

@Barčí1411 hihi, to mi říkaj všichni :* - ale je fakt, že to Mango ve Fashion Areně mám už vychytaný - konec července, začátek srpna - dokonalé slevy a hlavně TUNY docela dobrejch hadrů, jen oblíkám Lko teď v těhu - šijou na malokozé ženy :nevim: A všechno, co od nich mám, drží, nepáře se to, nesepírá, švy se tomu nekroutí, a je to docela trendy :)

My jsme včera krásně zmokli - no, zmokli jsme jak prasata, ale mě se to děsně líbilo - byli jsme v Chrášťanech na prohlídce č.2, protože ten jeden byt nám samozřejmě někdo vyfoukl před nosem, a v půlce se spustila průtrž, že jsme během cesty do auta 15 metrů byli promočení na kost a ještě z nás teklo :) ale sedli jsme do auta a chechtali jak pitomý, přišlo nám strašně vtipný, jak z nás crčí voda :pankac: to ochlazení je super, hned se cítím líp, u nás bouřka nic moc, spíš lilo, do metra natekla voda, ale jinak sem to čekala horší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
30.7.13 12:21

Ahoj holky tak těhu cukrovka nepotvrzena negativní :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
30.7.13 12:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
30.7.13 12:45

@stephora tak to je skoda ze bytecek nedopadl, tak snad najdete jiny a hezci :) no holky ste s tim horcikem divne teda :mrgreen: :lol: lekarnice na me at ho beru po jidle ze je projimavy a doktor se me na minule KO ptal, jestli po tech davkach nemam prujem :lol: ale ja trpic na zacpy prujem rozhodne nemam, chodim pekne pravidelne a to to jeste doplnuju probiotikama :lol:

ja sem se ted nazuchla :) a jak tak premyslim, tak nevim jestli jsem si po obede vzala uz to magnesko nebo ne :mrgreen: :lol:

jdu zlikvidovat nadobi a lehnu na gaucik a ani se nehnu a budu dychat ten krasne cerstvy vzduch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
30.7.13 13:32

@Schara tak on je v tom komplexu ještě stejný, ale je bude se teprve v září kolaudovat a my rodíme v listopadu, takže se nechci stěhovat s novorozencem. Tak ještě doufáme, že by se mohlo něco vymyslet tdy, protože když ne, musíme zůstat v podnájmu a hledat dál. Jenže tohle jsem našli poprvé za 2 roky - ještě je možnost jít do vedlejšího, menšího bytu, jinak řešeného, ale to jen v krajním případě, protože má WC a koupenu společnou :nevim:
uvidíme, jak to celé dopadne :)

jinak já si dnes pošmákla na plněných bramborových knedlících se zelím a cibulkou :) a zítra budu mít sekanou se salátem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
30.7.13 14:38

@stephora no tak pokud by byl nekdo, kdo by vam se stehovanim mohl pomoct, tak by to slo v krajnim pripade i s miminkem :) a ver ze do lepsiho se stehuje pekne ;)
ja hodlam zitra zpracovat ten zbytek cukety, udelam si takovou slichticku dobrou, nastrohanou ji pekne povarim, zcedim a pak na cibuli osmahnu parecek, pridam u cuketku, protlak a zalit smetanou a je to dobry s chlebikem. Jinak plnene knedliky patri mezi me oblibene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
30.7.13 14:49

@Schara stehovat nas musi firma, uz spoilu zijeme 7 let a mame nejaky ten nabytek, samo uz se neprestehujeme - to slo naposled z garsonky do 2kk, ale ted bychom sli z 2kk do 3kk a to už nedame, navic stejne nemame zadne zname, kteri by nam pomohli :) ale to neva, pocitame s tim, ze si, co pujde, odvezeme sami, a nabytek a velke veci odstehuje firma.

ono jde spis o to, ze muj chlap si na to bere hypoteku a potrebujem to nejak sladit tak, abychom pokud mozno neplatili zaroven najem a uz hypo, to bychom se nedoplatili :nevim: proto je to takova kovbojka :pankac:

ta cuketa zni dobre :) knedliky miluju, mam tady takovou jidelnu vyhlasenou, maj tam jidla od 70 do 95 kc (na Prahu uzasna cena. a hlavne dotanes pokazde dvojitou porci :) fakt nekecam - dva rizky, dve file, dva kusy sekane…tak vzdy koupim jednou a mam to na dva dny ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
30.7.13 14:58

Nazdar ženy,… to je paráda dneska, že? za chvíli běžím ke kadeřnici, to bude báááájo :D :D :D

Holky, magnesko by mělo projímat, mě teda tyhle malý dávky nic nedělají, ale Magnosolv mi dával, pak mi dali železo, to zase ucpává a byla zase zácpa :poblion:

Barčí, narodila se jim Janička :lol: ;)

Jinak mám též opar jako prase, já mažu zinkovou mastí, ta vysušuje :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: člověk nic pořádně nemůže teďka, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí