Poradna duly
Jana Čurdová
@novacekk tak to Podolí a Apolinář jsou zase porodnice, kde fakt rodit nechci ![]()
@stephora ani se ti nedivím. Já poprvé rodila v Neratovicích a musela jsem si vydupat Mirka, aby mě odrodil on. To bylo keců a papírů. Nakonec stačilo 14Otis. a bylo to
teď už jdu do Podolí, začalo se mi tam líbit
Apolinář teda fakt nee ![]()
@stephora já rodila dceru v Podolí a zas bych neměnila
, personál super, sestřičky na oddělení šestinedělí taky, druhej den jsem měla nadstandard, takže i klídek
Apolináře se taky děsim, to už pak radši Krč, tu máme za barákem..
ale hlavně je to o lidech, na který natrefíš, u Apolináře bych
z těch porodních boxů, žádný soukromí nic, na tohle bylo Podolí super, vlastní koupelna, porodní sál..
Jejda holky, vždyť je času na přetočení
mým 2kamoškám se otočily miminka v 35.tt ![]()
u nás v porodce, jak nemá nad 3, 5kila to berou normálně-----porod koncem pánevním, nesmí teda mít pod sebou nohy, ale já bych se bála…mě tam malej sedí v turkovi, tak to by nešlo ![]()
Magdi, chuděro, já měla při Vikči taky zkrácenej čípek, našla mi to v 32.tt a byl na 18mm, takže to určo bude dobré…
to udržíš do konce…a ty jsi měla stahy? většinou se krátí tvrdnutím břicha…
Anlendy, jsem zvědavá, kolika kilového obříka vyrodíš
ale třeba se to zastaví, přijde mi divné takhle brzy rozhodovat o císaři, když nevíš, co bude za pár týdnů…teba nabere teď a nenabere potom
![]()
Vikča byla taky veliká v 31.tt měla 2200gramů, a pak stejně, šla předčasně, takže tam do plánovaných 4,5kil ani nevydržela---naštěstí
![]()
@Mája B pokud to půjde takhle dál, tak bude mít nejmíň 5kg
je víc důvodů, proč zrovna císař..váha je nejaktuálnější..moje vrozená vada páteře je taky další problém, který můj ortoped nechce riskovat ![]()
to zas někdo něco vymyslel ![]()
http://www.novinky.cz/…estriha.html
Bry rano, Kelisky.
Vse je dnes ok, takze nejspis pujdu domu-konecne ![]()
Mmj.my jsme nohama napred, ale toci se tam jak na kolotoci. Vcera sla pani na cisare, pac se ji bobek ve 40+2 otocil na pric
Toz, stat se muze cokoliv. Ale chlapecka ma krasnyho, jsem byla vcera pri odpoledni „ture“ zkouknout a ponuchnat se.
Rodit budu tady, neni to tak spatny, jinak by za me vitezila jedine Plzen. Tam se nemusim regitrovat a starali se tam o me jako v Podolu o celebrity a ty, co si to tam holt zaplatili
Tohle tehu uz vim do ceho jdu, takze je mi fuk, kde budu rodit, hlavne ne za plentou s babama na chodbe
Doktori musi bejt dobri vsude a vsude se najde nejakej ten negativ.
Nevim, kolik Lillinka ma, ale patri mezi ty mensi prcicky, bude to malickej roztomilej uzlicek-do ty doby nez zacne jecet
Zatim vesele skotaci, ze I na vizite vcera se smali, protoze jakmile promluvim, tak sup a zacne tam litat ![]()
@stephora Koukala jsem, ze se vam bytecek libil ![]()
@lilli.c ![]()
Tak, jdu si dat nejakou mnaminu, potom vizita, vysetreni a domu
Doufam, ze se ve mne nebudou stourat, to me akorat zase rozespini ![]()
No, toz se mejte, jak chcete a miminatka at se maji dobre ![]()
Jinak me @Schara nejak navnadila na zkrasleni, tak jsem vcera cucela na nejaky salonek, kde delaji vsechny sluzby od manikury, pedikury, vlasy a kosmetiky tady v okoli a asi si zajdu. Pedi uz si neudelam, ruce si nechci zprznit… Vlasy potrebuju promelirovat a drzticka si zaslouzi trochu profi relaxu.
Tady vsichni maji podezrelou radost z toho, ze uz jsem dobra
Co to vase spineni? Uz dobry joooo, no supeeer
Jsem se ptala jestli jsou radi, ze uvolnum postel, protoze je tu fakt plno. Cervencatka se fakt rozrodila ![]()
Dobré ráno dámy!
dnešek nebude patřit mezi má oblíbená rána, v 5:46 jsem se s řevem (ano, opravdu s řevem) probudila ze zlého snu. Zdálo se mi o příteli - celý den se neozýval, byl někde někomu pomáhat a já se cítila divně, tak jsem ho hledala a přišla zrovna ve chvíli, kdy už rozepínal kalhoty…u nějaké jiné! a já tam stála s tím pupkem těhotným ve dveřích a nechtěla jsem věřit, že vidím, co vidím..s křikem jsem se z té hrůzy a ponížení probrala - ležel vedle mě, spal, objal mě pevně a řekl, že už je to pryč…on ani neví, co se mi zdálo, už jsem neusnula, ještě teď se klepu, fuj!
no, normální ženské se bojí o děti, já se holt bojím, že přijdu o chlapa
s křikem jsem se ze sna probudila tak 5× v životě ![]()
@Barčí1411 jsem ráda, že jdeš už dom - jen mi uniklo, kde vlastně v nemocnici jsi?
@anlendy. já budu rodit v Krči, na nadstandard nepujdu, pořád si myslím, že bych po 4 dnech mohla už jít dom
Do Podolí chodím na všeliký ty ultrazvuky a děsí mě, jaká je to tam továrna na děti ![]()
@Barčí1411
Tak hlavne že ste vporiadku. Doma sa odpočíva najlepšie. ![]()
Na vylepšenie svojho dizajnu sa chystám už asi 1/2roka a furt nič. Ešte že som pred 2 týždňami stretla kamaráta na ceste do Prahy. Otvoril si tam vlasové štúdio a musela som sa tam teda ísť pozrieť. Jednou cestou ma i ostrihal. Inak by som sa ku kaderníčke chystala ešte aspoň 2-3 roky. Na kozmetike som bola posledne pred svadbou a to už budú 3 roky. No hrúza…asi by som sa mala nad sebou zamyslieť
a niečo zo sebou urobiť. Potom už nebude čas a ani prachy. ![]()
@stephora fujky, takovy sny jsem mela na zacatku tehu
Trochu mi z nich hrabalo
a jsem v Ml. Boleslavi.
Hm, jeste cekam na velkou vizitu.. Ted tu byla zase jina Dr.,ze se domluvime potom, ze je to prvni den v pohode a uvidime, co rekne primar…
Uz chci domu… Je tu nuda a desny vedro ![]()
@lilli.c ale jdi - zamyslet, proč? Já nejsem žádná přírodní žínka, co se o sebe nestará, ale na kosmetiku jsem chodívala v pubertě, kdy mi hloubkově čistili akné, a k holiči už poslední 3 roky chodím jen na zastřihnutí konečků, ale i to už zvládám doma sama (njn, není práce, nejsou penízky, ta tohle holt neutrácím).
pravidelně si mažu tělo, dělám si mani, pedi, epi, depi, pečuju o pleť na obličeji, krku i dekoltu a vypadám docela OK
asi by to mohlo být lepší (jakože modernější), ale cítím se fajn
![]()
pujdu akorát na pedi, až budu mít velkej pupík, pač už si nedosáhnu, a mám nějakej vouher na kosmetiku, co jsem dostala darem, takže tam zajdu, ale jinak pravidelně? ani náhodou ![]()
@stephora fuj tak to bol pekne blbý sen. Nezávidím!
Ja som dnes zas hore od 3. Neviem prečo si to moje dítko vybralo tak blbú hodinu na kopanie ale čo už. Má to tak už niekolko dní, tak dúfam že mu to neostane. Keď sa malý konečne aspoň trochu umúdril že kopal aspoň tak že sa netriafal do močáku tak začal otravovať pes. To boli 4 hod. A keď som už i psa ukludnila a chystala sa konečne zabrať, tak vstával chlap že už nemože spať. To bolo hodín 5. Takže super začiatok dňa. Som zvedavá čo ma dnes ešte čaká. Večšinou sú takéto dni hoooodne náročné
a to ešte musím ísť o 13 do práce po nejaké papiere (si ma objednali), potom na nákup, objednať vchodovky…ešte že sme sa s kamarátkou dohodli že dojdeme na návštevu až v nedelu, lebo dnes by som to naozaj nedala… ![]()
@stephora no ja sa tiež snažím o seba aspoň trochu starať. Ale aspoň raz za čas si takto zajsť na zlepšenie k profi… človek sa tam aspoň trochu odreáguje. Škoda že ma to vždy chytí keď niesú koruny. Alebo je to možno dobre… ![]()
@lilli.c zkus se dospat ještě před odchodem do práce, když to pujde, ať máš sílu ![]()
@Barčí1411 ahojda, noto je taky dost, ze se ozves
no ja kekadernici musim chodit pravidelne, pac uz se mi objevuji misty sedive vlasy a v tmave to pekne vynika
le na kosmetiku a taaak zatim prdim, to spis pred porodem zajdu na tu pedikuru jenom
a to si jeste rikam, kdo vi jestli se dokopu
![]()
@stephora no ty mas sny, i kdyz ja mam blbe sny ted celkem casto, nebo aspon tak, ty blbe si pamatuju a i tohle se me zdalo, ze me muz podvadel… hnusny pocit uz jen z toho snu a pritom nejsem vubec zarliva, tak nechapu, proc se me to zdalo.
ja dneska zase budu placat ty vlny sebou na tu rodinnou seslost a nakladat steaky… takze cele dopoledne v kuchyni
ale jinak se uz tesim ze odficime pekne a sejdeme se ![]()