Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda, tak jsem doma
my mame taky otoceno hlavickou dolu… tak snad uz tak zustane a nepretoci se jeste
holky po kolika tydnech chodite na kontroly, me ted dr. objdnal uz po trech tydnech a celkem jsem byla prekvapena, ze tak brzy. predtim jsem chodila po 4-5 tydnech. ja jdu na cukr ve 26.tt a jsem zvedava jak to se mnou zamava nebo nezamava… a chci jit co nejdriv casove, at to mam co nejdriv za sebou a muzu jit brzo snidat
![]()
@anlendy. no tak to je brisko teda
a kdy teda ficis do te australie? a nebojis se znova, kdyz to tam s tebou tak zamavalo? a na jak dlouho byste tam byli?
@Schara taky si říkám, že vypadám, jak těsně před porodem
do austrálie letíme 4.srpna. Tak neříkám, že nemám obavy, aby to nebylo stejné ale tak já jsem člověk, který jde do věcí po hlavně a nepřemýšlí nad možnými následky
myslím, že to bylo okolo 14dnů, teď si ale nejsem jistá
měla bych být zpět 31.srpna, takže taková mini dovolená ![]()
@anlendy. tak budu drzet pesti at je to v poradku
ja se ptam, ze i ten let je vlastne dlouhy… ale je pravda, ze jsi vlastne od te hospitalizace bez komplikaci, ze? a drzis nejakou dietu skrze tu cukrovku? ja jen ze ti mala tak roste ![]()
@Schara let máme s několika mezipřistáními, kvůli Charlottce i mně
od špitálu jsem bez komplikací, akorát pár špinění a klidový režim(mnou občas méně dodržovaný). Skrze tu cukrovku, jím méně sladkého, více zeleniny a ovoce a piju nějaké ty nápoje
nic většího nedělám
@anlendy. tak to je fajn, ze neni treba nic jineho nez dietka. no tak ten klidovy rezim bych ted zkusila aspon do toho letu dodrzet
ale kdyz to mas povolene od lekare, asi vedi, co si muzou dovolit ![]()
@Schara myslím,že kdybych šla k jinému dr. než je Mirek, tak povolení nemám a dietu mám přísnou
ale tak je to vystudovanej gynekolog a porodník? Je. Tak nemám obavy
odrodil mě s Charlo a byl první, kdy jí držel v náručí, jako správný strýček
teď je sám tatínek a je podle ségry výbornej!! klidový režim se dodržuje s deseti měsíčním a ještě k tomu chodícím dítětem špatně
ne, tak občas dodržuju a občas ne
@anlendy. jo tak to chapu ze s ditetem je to horsi dodrzovat
tak myslim v ramci moznosti, jako nejezdit na in-linech
a taaak jsem myslela spis
tak hlavne opatrne a zadny zbytecny riskovani ![]()
@anlendy. krásný břicho, já jsem na tom s velikostí podobně
, s druhým prckem prý břicho roste rychleji, tak to bude asi tim
, super, že už víš, kdy bude malinká venku, kamarádka měla císaře a bylo to úplně ok, druhý den vypadala, že ani nerodila a lítala po Podolí jak vzteklá ![]()
já mám termín na začátek listopadu, ale jednak prý většinou chodí druhý dřív a malá je prý taky o kousíček větší, tak třeba se v Podolí potkáme ![]()
@Schara in-line není hazard ale sport
však já vím
v rámci možností jsem třeba u bazénu, televize, macbooku a nebo spim ![]()
@anlendy. ano sport, ale s velkym rizikem padu a muzes to umet sebelip
ten zbytek schvaluju a dovolila bych ti i lehkou prochajdu ![]()
@kamkakamka cukr je v pohodě, byla jsem na tom o víkendu a dá se to OK, horší je ta druhá hodina, to už budeš mít hlad ![]()
ty bláho, od 20tt, jakto, že moje dítě je pořád dole koncem pánevním??? co když se neotočí??? to bych taky musela na císaře?
@Schara teď jste mě ženy poděsily…tolik z vás má dítě už otočení a já stále nic! to se na to budu muset zeptat doktorky, jdu tam 31.7.,m to budu 26+0…
jinak mě doktorka ty kontroly vysvětlovala takhle - první trim podle toho, jak je třeba, druhý trim jednou měsíčně, třetí trim pak po 2-3 týdnech a jakmile tě předají do porodnice, tak už každý týden:)
hele, a co se stane, když se to dítko neotočí?