TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1714
18.7.13 17:20

A mimi je hlavičkou dolů už od 20.tt. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.7.13 17:47

Ahojda, tak jsem doma :) my mame taky otoceno hlavickou dolu… tak snad uz tak zustane a nepretoci se jeste :) holky po kolika tydnech chodite na kontroly, me ted dr. objdnal uz po trech tydnech a celkem jsem byla prekvapena, ze tak brzy. predtim jsem chodila po 4-5 tydnech. ja jdu na cukr ve 26.tt a jsem zvedava jak to se mnou zamava nebo nezamava… a chci jit co nejdriv casove, at to mam co nejdriv za sebou a muzu jit brzo snidat :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
18.7.13 18:16

Dámy, já jdu rodit :lol: tak v tomhle je schovává již 945g dítko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.7.13 18:33

@anlendy. no tak to je brisko teda :) a kdy teda ficis do te australie? a nebojis se znova, kdyz to tam s tebou tak zamavalo? a na jak dlouho byste tam byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
18.7.13 18:40

@Schara taky si říkám, že vypadám, jak těsně před porodem :lol: do austrálie letíme 4.srpna. Tak neříkám, že nemám obavy, aby to nebylo stejné ale tak já jsem člověk, který jde do věcí po hlavně a nepřemýšlí nad možnými následky :nevim: myslím, že to bylo okolo 14dnů, teď si ale nejsem jistá :lol: měla bych být zpět 31.srpna, takže taková mini dovolená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.7.13 18:44

@anlendy. tak budu drzet pesti at je to v poradku :) ja se ptam, ze i ten let je vlastne dlouhy… ale je pravda, ze jsi vlastne od te hospitalizace bez komplikaci, ze? a drzis nejakou dietu skrze tu cukrovku? ja jen ze ti mala tak roste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
18.7.13 18:50

@Schara let máme s několika mezipřistáními, kvůli Charlottce i mně :) od špitálu jsem bez komplikací, akorát pár špinění a klidový režim(mnou občas méně dodržovaný). Skrze tu cukrovku, jím méně sladkého, více zeleniny a ovoce a piju nějaké ty nápoje :) nic většího nedělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.7.13 18:57

@anlendy. tak to je fajn, ze neni treba nic jineho nez dietka. no tak ten klidovy rezim bych ted zkusila aspon do toho letu dodrzet :) ale kdyz to mas povolene od lekare, asi vedi, co si muzou dovolit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
18.7.13 19:03

@Schara myslím,že kdybych šla k jinému dr. než je Mirek, tak povolení nemám a dietu mám přísnou :lol: ale tak je to vystudovanej gynekolog a porodník? Je. Tak nemám obavy :) odrodil mě s Charlo a byl první, kdy jí držel v náručí, jako správný strýček :) teď je sám tatínek a je podle ségry výbornej!! klidový režim se dodržuje s deseti měsíčním a ještě k tomu chodícím dítětem špatně :lol: ne, tak občas dodržuju a občas ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.7.13 19:19

@anlendy. jo tak to chapu ze s ditetem je to horsi dodrzovat :) tak myslim v ramci moznosti, jako nejezdit na in-linech :mrgreen: a taaak jsem myslela spis ;) tak hlavne opatrne a zadny zbytecny riskovani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
18.7.13 19:33

@anlendy. krásný břicho, já jsem na tom s velikostí podobně ;), s druhým prckem prý břicho roste rychleji, tak to bude asi tim :nevim:, super, že už víš, kdy bude malinká venku, kamarádka měla císaře a bylo to úplně ok, druhý den vypadala, že ani nerodila a lítala po Podolí jak vzteklá :lol:
já mám termín na začátek listopadu, ale jednak prý většinou chodí druhý dřív a malá je prý taky o kousíček větší, tak třeba se v Podolí potkáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
18.7.13 19:36

@Schara in-line není hazard ale sport :mrgreen: :lol: však já vím :) v rámci možností jsem třeba u bazénu, televize, macbooku a nebo spim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.7.13 19:43

@anlendy. ano sport, ale s velkym rizikem padu a muzes to umet sebelip ;) ten zbytek schvaluju a dovolila bych ti i lehkou prochajdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.7.13 19:43

@kamkakamka cukr je v pohodě, byla jsem na tom o víkendu a dá se to OK, horší je ta druhá hodina, to už budeš mít hlad :)
ty bláho, od 20tt, jakto, že moje dítě je pořád dole koncem pánevním??? co když se neotočí??? to bych taky musela na císaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.7.13 19:47

@Schara teď jste mě ženy poděsily…tolik z vás má dítě už otočení a já stále nic! to se na to budu muset zeptat doktorky, jdu tam 31.7.,m to budu 26+0…

jinak mě doktorka ty kontroly vysvětlovala takhle - první trim podle toho, jak je třeba, druhý trim jednou měsíčně, třetí trim pak po 2-3 týdnech a jakmile tě předají do porodnice, tak už každý týden:)

hele, a co se stane, když se to dítko neotočí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí