TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
17.7.13 09:18

:lol: Odpi mi Rick doveze papani :lol:
Uz tu nejsem sama… Tu je mamina, co jde zitra na cisare…ale je divna :lol: To je jak kdyby se ji tu mel personal klanet… A zakladni otazka-umite vubec cisare tady??? :lol:…ne, ale nas udrzbar ano :pankac:

@Schara ty budes krasna…taky bych potrebovala kadernika :nevim:

@stephora Ty budes rodit v Praze nekde? Jsem chtela na Bulovce, ale to bych porodila v aute, nez bych tam dojela :lol:

No, ja si jdu stahnout nejakou knizku…s pani asi nepokecam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
17.7.13 09:34

@Barčí1411 nevim jestli budu krasna, ale asi to bude lepsi nez ted :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
17.7.13 09:41

Teda holky vy jste raní ptáčata fakt, já jak teď nespím 10 hodin denně tak jsem na zabití, asi napsávám do zásoby :lol:
@Barčí1411 Už aby tě pustili viď ;)
Jinak holky mám otázku kolik máte v těhu průkazce uvedenou velikost dělohy (SF) ve 22 týdnu. Včera mi Dr. naměřil 18 a prý je to dost málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
17.7.13 09:45

@lucyfree no ja kdyz byla doma prvnich 14 dni tak jsem chrnela taky 10 hodin a jeste odpoledne, ted uz je to ok. me tam vcera napsal 20… a nic nerikal :mrgreen: prej je u me vse ok a ze se uvidime za tri tydny :mrgreen: a ja mu verim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
17.7.13 10:01

@Schara 20 je právě tak jak to má být ukazoval mi to v průkazce na tom Gravidogramu, tak si říkám, jestli se tam ta naše malá chudinka nemačká :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
17.7.13 10:12

@lucyfree tak treba je zatim o neco drobnejsi a nemacka se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
17.7.13 10:13

Nu, tak já ani nic takového v průkazce nemám :))
Jinak se maličko musím zastat zdravotnictví :) Dělala jsem na oddělení několik let, a věřte, že ač Vám se zdá, že se nic neděje, sestry mají většinou práce dost, nevím jak na gyn, ale my na chirurgii, jsme se kolikrát zastavili až po obědě. Ono, když musíte změřit tlak, udělat odběry atd každému z třiceti lidí, všechny zkontrolovat, ležící umýt, po operacích pomoct s umýváním, změřit moče, připravit léky…snídani, do toho asistovat doktorům a ještě běhat na zvonečky ostatních pacientů, je toho občas dost, k tmu se to většinou musí stihnout do vizity nebo začátku operačního programu:( Takže ty co se myjí samy a nemají po ránu žádné odběry nebo ordinace vidí tu sestru opravdu málo… A proč tomu, tak není jinde je vcelku jasné - tady jsem na třicet lidí byla v noci sama a ráno dvě + ošetřovatelka. To je sakra málo. Tam kde to funguje jak má, má sestra na starost maximálně pár lidí u kterých může být pořád…
Omlouvám ae za vylití srdíčka, ale i mě štve stav našeho zdravotnictví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.7.13 11:05

Tak ma muž prekecal a šla som si ráno s ním ešte lahnúť. Zaspala som asi hneď, lebo neviem nič až do 9 keď sa náš pes dožadoval prechádzky. :lol:
A blázon niesom. Bola by som keby som 3 hodiny len čučala do blba a cez toto vedro stála u sporáku. :lol:

@Barčí1411 To ma mrzí že sa ti to takto komplikuje… Ešte že si šla do toho špitálu. Oni si ťa tam pohlídajú. Hoci neverím že ťa tak skoro pustia. Nemyslím si že je to dobrý nápad. Je pravda, že doma je doma, muž potrebuje do práce, v nemocnici je nuda…ale stojí to za nervy či je vše vporiadku? A ruku na srdce. Doteraz si mala klidový režim a jak si bola v klidu? Minimálne. Takže holka! Lež, poslúchaj dr nech ste obe vpohode.
A nech ťa len necepujem: cítim s tebou. Ja mať k raňajkám len 2 sladké rožky tak tam už teraz žerem sestričky za živa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.7.13 11:11

@Barčí1411 jsem registrovaná v Krči v Thomayerce, mám to pod barákem… jinak paní je kvalitní - sestra ji měla říct, že nee, že si na to pozvou odborníky z Ruska :mrgreen:

@lucyfree no, tak z toho jsem jelen, v kolonce SF mám 14tt - 3PP, 18tt - PPP, 22tt - 2PNP :pankac: no ale berula mi tam dělá kotrmelce, pořád kope, dá si vždycky pauze jen chvíli, vím o ní - plodovky mám nprmální množství a malá váží tabulkově, takže asi je tam nemačká - metrem mě ale od stydké kosti nikdo neměřil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
17.7.13 11:13

Tak ja si ted chrochtam u toho lososa ;) s americkejma bramburkama a rajacatkem v jogurtu :) je to dobrota, jen jak na to koukam, tak to mam takovy zdravy :mrgreen: se musim poradne najist, pac u te kadernice chvili zkejsnu, tak at tam nemam pak moc hlad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
17.7.13 11:14

@stephora me taky zadnym metrem nikdo nemeril :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.7.13 11:16

@Schara hele, nevobrali voni nás vo něco? :mrgreen:

jinak mě se po snídani udělalo docela šoufl (to se neobjevilo měsíc), tak jsem si lehla, blbě se mi dejchalo a motala hlava - ale po asi 1/2 hodině ležení to přešlo, teď už mám dokonce hlad a ve 12 si ohřeju oběd - ono je dost dusno, tak asi jsem musela vyrovnat změnu tlaku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
17.7.13 11:27

@stephora @Schara No tak mě Dr. metrem měřil už podruhé :think: na tom druhém screeningu jim vyšlo, že je malá o týden menší tak mi doporučili ať mi ji Dr. přeměří. Podle něj je to v normě, akorát mi říkál, že právě ta velikost dělohy je na spodní hranici tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
17.7.13 11:40

@stephora no to nevim :mrgreen: ale hodnotu tam mam… jestli on to nedelal ultrazvukem, nevim, hadala bych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.7.13 12:11

@Schara mě doktorka vždy změří bříško, délku těla „skrčence“, hlavičku a objem plodovky a z toho určí váhu. Ale co zaznamenaj ty zkratky netuším :nevim: ale to neva, ono když bude něco nestandardního, tak mi to MUDr poví :)

edit: myslím bříško miminka, moje bříško nikdo neměří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí