TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
15.7.13 17:31

@Barčí1411 tak holt musis opravdu mit klidovy rezim, zadne vytirani a tak… me treba po vytirani tvrdne bruch jak o zavod… takze lezet lezet lezet!!! vsak ono to uz utece, i kdyz chapu, ze s mrnousem doma to nejde tak lehce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
15.7.13 17:39

@Barčí1411 8o už zase? ty si nedáš pokoj! Proste nič nerob, lahni, pozeraj na filmíky, rozprávky (Horton je fajn) a odpočívaj, odpočívaj, odpočívaj..
Takto ti na KO len vynadajú! Buď opatrná, ono že nemáš vytreno či utrený prach je jedno. Hlavne nech ste obe vporiadku.

Ak budeš zas písať že niečo robíš, tak dorazím a naplácam ti na holú!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
15.7.13 17:51

:nevim:… to je jak naplanovany ob tejden :nevim: I minuly tyden jsem uklidila a nic… A ted :zed: :zed: :zed: Me uz tohle nebavi :zed: Nic me neboli, mala se mrcasi, ale proste ta po*rana placenta si neda rict :zed: Ani k Dr. si ted nesjedu, pac Rick je v praci a nez by sem dojel…Emu s sebou tahat nemuzu… :nevim: bych tu potrebovala asi chuvu nebo co :nevim: Zase budu do rana vystresovana, pak pojedu, zase si tam polezim, EMina bude u cizaku nekde, protoze nasi jsou v praci taky :nevim: Nechapu, proc nemuzu mit normalni tehotenstvi jako s Emou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
15.7.13 17:54

@Barčí1411 no a k susedke by Emička nemohla? Veď tu neustále píše jak si rozumie so susedkou. Aspoň do večera. Kým príde muž a vyzvedne ju. Alebo sa možno vrátiš ty (ale o tom pochybujem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
15.7.13 18:03

@lilli.c ti nejsou doma, jeli k babicce vcera na cely tyden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
15.7.13 18:11

@Barčí1411 tak to je v pr.. prepáč. Ak krvácaš hodne vezmi Emičku a bežte do špitála. Ono muž si bude musieť po nu prísť. Dovtedy ju budeš mať u seba. Nezávidím ti. Ak by som ja krvácala (viac než normálna) tak by som asi šla i s malou. Predsa len budeš kludnejšia ak ti povedia že je vše v poriadku a nebudeš sa nervovať do rána. Kebyže bývam bližšie tak dorazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
15.7.13 18:20

@lilli.c neni to nic extra…Jako vzdy, normalka, zakrvaceni, vicemene jen spineni, proste jako vzdy… Lezim, uz jsem byla asi 3× na WC a je to min a min, proste si dam zase leharo na par dnu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
15.7.13 18:30

@Barčí1411 tak to si ma ukludnila. Už som pozerala na mape kde to vlastne bývaš… Tak odpočívaj a nielen dnes. Minimálne týždeň! Ak nechceš skončiť v nemocnici a to minimálne v nemocnici a prikurtovaná na posteli tak odpočívaj odpočívaj odpočívaj. Nechcem ti vyhrožovať, sama musíš vedieť čo ešte jo a čo nie. Máš za sebou 2 nepríjemné zážitky. Ďalší ti neprajem. (Až plačem jak mi to preletelo myslou ale musela som ti to napísať. Ono to nieje sranda!)
Drž sa dievča! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
15.7.13 18:46

@Barčí1411 blázne, šetři se :kytka:, pochopila jsem z poslední konverzace, že s tím máš problémy, takže klid, odpočívání a nic nepokoušet;), mimi je teď nejdůležitější, uklízení neuteče a pokud se budete dusit prachem, tak snad nějaká kamarádka pomůže ;)
já to nosítko koupila spíš z praktických důvodů, protože máme ještě bláznivýho psa, takže, když s ním budu muset ven, tak malýho bobana jen šoupnu do vaku, malá poběží po svejch a bude, teda doufám :lol:
je fakt, že už s jedním prckem doma to utíká podstatně rychleji..břicho já mám už pěkný, a 9kg nahoře 8o, s malou jsem měla 20,tak myslim, že to dopadne dost podobně, a to jsem jedla normálně, cvičila, furt někde lítala a tělo si dělalo, co chtělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
15.7.13 18:49

@lilli.c :hug: Zadny dalsi nebude… Lezim, je to lepsi, uvidime, kdyztak pojedu v noci nebo hned rano :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
15.7.13 18:53

@Barčí1411 tak len lež a nechaj sa obskakovať. Tak ma napadlo. Nemože si mužík zobrať na teba paragraf? Niesom v týchto veciach zbehla, tak sa pýtam. Aspoň pár dní nech sa dáš dohromady. (plačem nejak to nejde zastaviť. Asi hormóny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
15.7.13 18:58

@lilli.c muze, ale potom asi zdechneme hlady… Nemuzeme byt oba dva bez prace… I kdyz bude na paragraf, tak nebude brat to, co ted a to proste nevyjdeme… :nevim: Dr. mi to nabizela, ze by mohl jit, ale potom jsme si rekly, ze zit vicemene z davek je na dve veci, kor kdyz cekame prcka a je treba vybava atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
15.7.13 19:06

@Barčí1411 no ja som ale nemyslela až do porodu. Tak max do konca týždňa kým sa dáš trochu dokopy. Aspoň aby si bola schopná navariť a tak. Je mi jasné že musí mať aspoň jeden robotu ale ak to je s tebou takéto…tak aspoň na pár dní. Alebo vziať dovču aspoň na 2 dni. Vedúcemu vysvetliť o čo ide ak je rozumný tak by to mohol pochopiť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
15.7.13 19:18

@lilli.c on je ten paragraf na prd :roll: To jde snad nejak na 10 dni - to dostanes nejakou kacku a potom uz mas smulu :nevim: Tak to neprichazi v uvahu… uvidim, jak to bude vypadat behem noci, kdyztak pofrcim. Ted jsem byla na WC a lepsi je to. Mala se vrti, takze je to v pohode, urcite jen nejaky podrazdeni, jak jsem se ohybala vic :nevim:… si budu nechavat utirat i zadek asi… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
15.7.13 19:30

@Barčí1411 aha tak to je fakt na prd. no nič. zajtra budeš múdrejšia. Budem na teba myslieť!
Na nákup pojdeme jak to vidím až po porode ale to nevadí. Teraz som tu čítala diskusiu o vecičkách a bola tam stránka s peknými vecami tak pridávam na zaslintanie : http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí