Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara tak toho lososa závidím
mám ho taky moc ráda.
@Barčí1411 jo je třeba opravdu odpočívat, ale věřím, že to musí být na budku, tak hlavně žádný stres, určitě to zas nic není ![]()
Jinak dneska jsem malinko nakupovala, pořídila jsem jednu zavinku, pak takovou krásně heboučkou deku a dvoje ponožtičky, asi 5 plínky s obrázkem, no a litr v háji, ale už mám aspoň něco
Jo a bodýčko v maxi textilu mají pěkná bavlněná za 39-59 Kč. To jsem našla i na netu jeden obchůdek, kde mají levňounké kojenecké oblečení, tak asi něco pokoupím… asi už pomalu začínám propada nakupovací mánii ![]()
Brý večír
![]()
nedočítám, padon
tak copak jste dnes dělali? ![]()
včera večír, jsem omylem nechala na stole iPad s emimi a zrovna na stránce, kde jsem psala, že je Denymu úplně ukradený, že i já jsem těhu a že není jenom Kate
a můj manžílek si to s oblibou přečetl, já si myslela, že mám klid, když neumí česky a ono ne, ten prevít si najel na překladač a celé si to přeložil
na druhou stanu je to fajn, protože se začal zajímat, dneska nás vzal na výlet
konečně zase jako rodina, jenom já+Den+Charlo a mimi
jsem unavená tak, jak jsem snad nikdy nebyla ![]()
@Deeh no a sup sem tu stranku s tim levnouscky oblecenim, se podel a nenechavej si to pro sebe ![]()
@anlendy. no takze ono ho stacilo lehce nakopnout jenom ![]()
Tak ja mám za sebou záchrannú akciu. Celý deň si vravím že ten vták je asi praštený. Celý deň mi tu škrieka na dvorku a nie a nie prestať. Na chvílu odletí ak som vonku ale hneď jak zaleziem je tam zas. A ono je to vlastne chudák máma. Našla som mláde na okienku v sklepe. Tak som mu otvorila dvere ale nejak sa mu nedarilo odletieť. Tak asi po 20× sa mu to nakoniec podarilo. Teraz sedí na mojom vypranom prádle a asi naberá silu aby mohlo letieť domov. Tak len dúfam že mi to prádlo neoznačkuje a mama ho nakoniec odvelí domov. Už mi to čvir čvir čvir lezie na mozog dúfam že ho nebudem počuť i v spánku… ![]()
@Schara vidíš to já myslela, že jsem odkaz přikládala
http://www.detsky-obleceni.cz/
@anlendy. no tak super, že nebyl lenivý a ještě si to přeložil a hlavně vzal si z toho ponaučení
tak ještě aby mu to vydrželo, co ![]()
Dobrééé rááááno
jsem dneska nejak brzy vzhuru, ale je pravda, ze jsem vcera usnula pred 10.hod
no a v noci jsem mela sileny sny, ale to nejdivnejsi bylo, ze me vysetroval doktor, kterej byl nahatej a rekl mi, ze nas mrnousek je malej. no jak ja to mam v te palici pomotany
tak jsem zvedava co bude na kontrole dnes, verim teda ale ze muj dr. zustane oblecenej
![]()
@Barčí1411 ahojda, tak jakpak to tve spineni, doufam, ze prestalo!!!
a odted vynechas domaci prace a budes se max venovat Emicce ![]()
@Deeh tak na stranku jsem koukala, pekne se kochala
i jsem odolala si neco objednat. Ja opravdu pockam, az si dam veci do kupy po synovcich
at zbytecne neutracim za nesmysly. nerikam, ze si neco nekoupim, ale tak nejak jen pro radost asi ![]()
dneska je zatim krasne, tak to vidim odpoledne na chajdu a bazenek kdyz nebude fucet ![]()
@lilli.c zachrankyne ![]()
@Schara
nic moc… cekam tak na pul 10, hodim Emcu ke zname a letim, opet, no…
Rick jel do prace, musel odvezt papiry kvuli bytu jeste a domluvi si volno, protoze ja si v nem. jisto jiste opet polezim. Tentokrat menim „motel“ za „hotel“ a jedu do Ml. Boleslavi - pred tim jsem byla v Nymburce a tam je to takovy…divny…
@Barčí1411 tak hlavne at to neni nic vazneho… si te tam nechaji, budes relaxovat a das se tam do kupy a pak uz jen opravdu klidovy rezim, ta mala princezna za to stoji
no a jed tam tak uznas sama za vhodne
je dulezite citit se dobre ve spitale
pak dej info co a jak
az budes moct samozrejme.
@Schara
uvidime.. Malou citim, tak snad je to opet „jen“ placenta… Kdyz tam budu mit pristup na net, dam vedet.
@Barčí1411 tak hlavne ze mala kope
to si myslim, ze je dulezite
budu drzet pesti a ja se jdu zkulturnit na tu kontrolu ![]()
@Barčí1411 moc moc držím pěstí, ať je vše v pořádku a ať tě v nemocnici nedrží moc dlouho ![]()
@Barčí1411 no co to je? Nejsem tady den a Barčí už jede do špitálu
tak Barčí, hodně štěsti a ať jste obě v pořádku!
brzo se nám vrať!
![]()
Dobré ráno a moc moc držím palecky na kontrolu. Ať je hlavně vše v pořádku!! ![]()
Holky moje tak zase nic nevím. Malé se narvalo pod žebra a otočilo se zády. Dr se smála že to není zrovna miminko co spolupracuje. Prý se nechce nechávat očumovat. Dr si typla že kluk ale také mi řekla že to neví jistě že je to jen její odhad z toho mála co tam zahlédla. ano fotečku jsem si neodneska protže nebylo co fotit max tak páteř
Prý jedině že by na mě šla přez ledviny
tak jsem zas ostrouhala
![]()
Toz lezim v Ml. Bol. Malicka je v poradku, mne udelali konecne kultivaci a dalsich milion odberu, tak cekam na nejake vysledky, protoze nenasli nikde kde to krvaci nebo krvacelo
Tukam z mob.,tak se omlouvam za preklepy.