TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
14.7.13 09:27

@Michaela99 :potlesk: a ted odpocivat!

@wena8621 DorJan jsem mela pro Emu - za nas uz nikdy vice :roll: jinak my mame Stokke Xplory - pouzity, novy je doooost drahy ;)

Ja ted, damy, vstavala. Jeste se teda valim v posteli. Rick uz se cachta ve sprse, Eminka hraje golf nebo basket :nevim: Dostala hru 6v1, tak jen co vstala (pred 9hod.), tak ji slysim, jak tam cvrnka a chrasti a micky ji padaji :lol:
Musim jit douklidit, vysat a umyt nadobi - jsem vytahla sklo, ktery nemuzu dat do mycky :zed: :nevim:

Odpo asi pujdeme na zmrzku, uvidime, ale je hezky, takze ja pojedu autem a Emca s Rickem na kole :lol: Je to daleko - cca 2km od baraku, takze 4km celkem - to si nelajznu. No, jdu kuchnout dortik k snidani, nejak mi kruci v briskach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.7.13 09:49

Ahoj kočky, nebudu vás dočítat, jsem na 3 dny téměř mimo nternet :)zapojím se zas od úterka :)

@Barčí1411 - velké díky :hug: :kytka: za tip na legíny z Kiku! mám dvoje asi po 140 Kč, jedny čené dlouhé č.40 a jedny šedé 3/4 č.42 s knoflíčkama na nohavicích, ty černé jsem mela včera celý večer na rodinné sešlosti a SUPER! takže ještě jednou díky, jsem unešená, hlavně z tý ceny a kvalita se nezdá špatná :palec: Ještě jsem si tam koupila takový šaty na ramínka černý, spíš je to dlouhý tílko, ale přes pupík to ještě do konce léta bude suprácký a pak, pokud se moc nevytáhnou, je využiju jako šaty po porodu :)

jinak moje rodné město nezklamalo, a místní Tesco mělo ve slevě i nějqké miminčí věci 0-3M, takže mám pár koušíčků, až bduu doma, vyfotím a dám sem obrázky i s cenama, mám pár nádherných kousků :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
14.7.13 10:26

Dámičky, jsem zapomněla Vám říct, že v Lidly mají pleny Pampers za 550,– a je to 130ks. Já koupila dvě krabice. Jinak se musí hledat správná velikost, protože tam je většinou 4 a to je na Charlottu.
@wena8621 já se rozhodovat o kočáru nemusela :lol: manžel koupil Bugaboo Cameleon a nakonec ho dal znamým a mně koupil opět Concord Fusion travel set 2010. Jsem ráda, protože jsem s ním byla maximálně spokojená :) ale co můžu říct u tebe, tak X-lander bych nevolila, málo kvalitní. Za to ta Teutonia je super! :)

Přátelé, já mám pupek, jak šutr :zed: až mám z toho křeč v zádech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
14.7.13 13:06

Ahoj holky, dočítat Vás bohužel nebudu, napsaly jste toho moc 8o, já byla bohužel zaměstnaná stěhováním, ale už bydlíme, tak se snad budu zapojovat pravidelně :) doufám, že se všechny máte ok a mimča nezlobí :kytka:
chtěla jsem se zeptat, jely byste ještě v půlce srpna k moři autem cca 600km? nebo máte s dovčou ve 3.trim.některá zkušenost? díky ;)
jinak k poslední diskuzi:kočárky..my máme Bugaboo, konečně jsem k němu sehnala i board se sedátkem pro dceru, jinak Teutonii doporučuji max, kdybych nepotřebovala kočárek i pro dceru, tak neměním, Teutonii po dceři teď prodávám, pokud by
wena chtěla;),je pro holčičku(hnědo růžová)
jinak nám potvrdili další mimi slečnu;), večer řádí pěkně a břicho občas taky jako šutrák..
hezký den a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
14.7.13 14:49

@Barčí1411 no můži ti říct že jsem odpadla tak.. že se mi i manžel smál. Prý jsem usla na zádech (což je u mě zázrak) a s pusou dokořán :D Když mi to vyprávěl ani sem tomu nechtěla věřit ale je fakt že si vůbec nepamatuju jak jsem usla. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
14.7.13 15:07

@novacekk a nemas prosím foto? Mě u ni docela odrazuje ta pořizovací cena. Na to že dalšího prcka už v plánu nemáme:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
14.7.13 15:20

Ahojda holky :) tak ja jsem doma, vcera jsme byli u nasich a pak na oslave u kamosky. Byla to pohodicka :) dneska jsem byli na chate, trochu jsme se valeli a ted uz jsem doma. muz sel na fotbal a ja jsem nejaka utahnuta dneska. i me trosku vic tvrdne bruch a mam pocit ze mi kazdy den roste :mrgreen: :lol: v utery jdu na kontrolu a taky me bude cekat vazeni po 5 tydne zase, ale vypada to zatim na 2-2,5 kg nahore. coz si myslim ze jo ok. My kocar jeste vybrany nemame… budeme vybirat spis az v tom velkoobchode. ale libi se mi docela typove Kočárek Tako Ballila Acoustic 2012… jenze manzelovi vubec… tak to bude docela sranda to vybirani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
14.7.13 19:46

@novacekk zkušenost s dovolenou ve 3.trim. mám a řekla bych, že velkou :lol: jak jsem tu již psala, tak jsem byla od 29+6tt v Austrálii a vracela jsem se a za 4 dny jsem porodila :lol: teď chci do Austrálie odjet znovu, ale až někdy v půlce srpna, aby tam bylo tepleji a lepší celkově počasí :) takže pokud se nebojíš, tak jeď :)

Tak ve středu se vracím a ve čtvrtek jdu na kontrolu a na UTZ, tak se těším na tu naší pohyblivou a tlusťoučkou holčičku :srdce: se bojím, kolik přibrala, protože jestli mi řeknou, že se naše Ornellka blíží ke kilu, tak mě klepne :lol: musím zase od švagříčka vyprosit povolení do letadla na tři měsíce dopředu :lol: tak začínám přemýšlet, jestli nemám rodit v Austrálii :nevim:
@Schara jeďte do Malvíka, pokud můžu doporučit :) je to tam fajn a velký výběr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
14.7.13 20:08

@anlendy. kde je Malvík? my se chystame do Opatovic nad labem, hodlam dat za kocar max 12000,– coz jsem se divala a bavila s okolim, ze neni absolutne zadny problem. Ono v tech Opatkach jsou strasne fajn, vyber tam je taky, ceny jsou prave takove jake chceme a maji i dobry servis kdyby se neco nahodou stalo :) no ja jdu v utery na utz a jsem zvedava, jestli me doktor rekne jak jsme velci :mrgreen:

jsem se dneska odpoledne celkem splacala a je me akorat trochu blbe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
14.7.13 20:23

Já nevím, budou o nás taky média psát, až budeme rodit? :lol: Ty lidi jsou z toho odrovnaní :lol: Den, jako správný Angličan, je taky z toho na nervy :lol: pořád volá kamarádům do Anglie, jestli už se něco ví, protože v ČR bude tahle informace až nejmíň druhý den. Teď se tu se mnou hádá o tom, co to bude a jak se to bude jmenovat. Vlastní dítě je mu ukradený. To, že to bude holka se dozvěděl od švagra a jméno jsem mu řekla a on, že klidně :nevim: o Charlo se tedy zajímal víc, si začínám myslet, že to druhý vůbec nechce :,( fakt jako, nepříjde, nepohladí a nemluví na Orny, jako na Charlo, furt se jenom zajímá o Kate a o golf :,( holky, je mi na nic :nevim: pardón, že se tu takhle vykecávám ale nějak to na mě dolehlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
14.7.13 20:39

No já doufám, ze o me media psat nebudou, protoze kdyby jo, bylo by neco spatne :cert: no holka, oni jsou chlapi nekdy jak natvrdli v nekterych smerech. vsak ono ho to prejde, jen co Kate porodi :mrgreen: se musim priznat ze mi je celkem fuk, co budou mit a kdy ;) a ani trochu jim ten humbuk teda nezavidim. sama budu z porodu vyhoukana a jeste aby me sledovala media… pekne dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
14.7.13 22:08

@anlendy. díky za odpověď:)takže větší kaskadér než ty být nemůžu ;) zatím se spíš těším než že bych se bála,.. půjdu ještě předtím k doktorovi a když to bude ok, tak snad dovča proběhne..spíš jsou z toho vyděšeni všichni kolem :roll:..po tom všem frmolu kolem stěhování bych na ní jela klidně hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
15.7.13 07:00

@Mája B tak jsem neodolala a malicko u tebe nakoupila;-) doufám, že to není problém ;-)
Jinak Vám všem přeji krasny a klidny začátek týdne;-) hlavně ať všechny kontroly dopadnou dobře a mrnousci nezlobí ;-)
Tak kočárek teutonia jsme nakonec kvůli ceně zavrhli:-( tak vůbec netušíme Jaký si vybrat:-( do terénu i do města;-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
15.7.13 07:13

@anlendy. Nu koukam, že máme ty chlapy doma stejný;-) ten muj je sice zlatej, ale bříško ho moc nezajímá:-( když si řeknu, tak mi ho namaze kremem ale spíš mě radši pohladi po zadku;-) pohyby ho moc také nezajímají :-( ale jinak se aktivně účastní planovani, vybírá kočárek, sedačku, povlečení, takže super. Nějak už si na to zvykám ;-)a občas mu ten pupik vysloveně strčím až pod nos, že chceme pohladit;-) na to on reaguje polechtanim ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
15.7.13 07:32

Dobre ranko.

Jsem vcera nejak nestihala.
No jo no…chlapi, oni jsou tak trochu pomalejsi 8o Jinak u nas se Rick teda vsude chvasta s pupkem a neustale me ho ohrabava a ceka na kopance a neco tam s Lilli porad resi :nevim: Eminka si tot aky uziva - vcera vecer chodila a porad mi davala na pupek pusinky a rikala: Ty moje Lillinko prtavoucka :dance: :lol: Maminko, a kdy uz ji vyrodis? :think:… :lol:

Ja musim jit prat. Uklizeli jsme vcera v komore, jsme tam meli takovej brajgl a tolik zbytecnych veci a veci, ktery jsem hledala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí