Poradna duly
Jana Čurdová
@Michaela99
a ted odpocivat!
@wena8621 DorJan jsem mela pro Emu - za nas uz nikdy vice
jinak my mame Stokke Xplory - pouzity, novy je doooost drahy ![]()
Ja ted, damy, vstavala. Jeste se teda valim v posteli. Rick uz se cachta ve sprse, Eminka hraje golf nebo basket
Dostala hru 6v1, tak jen co vstala (pred 9hod.), tak ji slysim, jak tam cvrnka a chrasti a micky ji padaji ![]()
Musim jit douklidit, vysat a umyt nadobi - jsem vytahla sklo, ktery nemuzu dat do mycky
![]()
Odpo asi pujdeme na zmrzku, uvidime, ale je hezky, takze ja pojedu autem a Emca s Rickem na kole
Je to daleko - cca 2km od baraku, takze 4km celkem - to si nelajznu. No, jdu kuchnout dortik k snidani, nejak mi kruci v briskach ![]()
Ahoj kočky, nebudu vás dočítat, jsem na 3 dny téměř mimo nternet
zapojím se zas od úterka ![]()
@Barčí1411 - velké díky
za tip na legíny z Kiku! mám dvoje asi po 140 Kč, jedny čené dlouhé č.40 a jedny šedé 3/4 č.42 s knoflíčkama na nohavicích, ty černé jsem mela včera celý večer na rodinné sešlosti a SUPER! takže ještě jednou díky, jsem unešená, hlavně z tý ceny a kvalita se nezdá špatná
Ještě jsem si tam koupila takový šaty na ramínka černý, spíš je to dlouhý tílko, ale přes pupík to ještě do konce léta bude suprácký a pak, pokud se moc nevytáhnou, je využiju jako šaty po porodu ![]()
jinak moje rodné město nezklamalo, a místní Tesco mělo ve slevě i nějqké miminčí věci 0-3M, takže mám pár koušíčků, až bduu doma, vyfotím a dám sem obrázky i s cenama, mám pár nádherných kousků
![]()
Dámičky, jsem zapomněla Vám říct, že v Lidly mají pleny Pampers za 550,– a je to 130ks. Já koupila dvě krabice. Jinak se musí hledat správná velikost, protože tam je většinou 4 a to je na Charlottu.
@wena8621 já se rozhodovat o kočáru nemusela
manžel koupil Bugaboo Cameleon a nakonec ho dal znamým a mně koupil opět Concord Fusion travel set 2010. Jsem ráda, protože jsem s ním byla maximálně spokojená
ale co můžu říct u tebe, tak X-lander bych nevolila, málo kvalitní. Za to ta Teutonia je super! ![]()
Přátelé, já mám pupek, jak šutr
až mám z toho křeč v zádech ![]()
Ahoj holky, dočítat Vás bohužel nebudu, napsaly jste toho moc
, já byla bohužel zaměstnaná stěhováním, ale už bydlíme, tak se snad budu zapojovat pravidelně
doufám, že se všechny máte ok a mimča nezlobí ![]()
chtěla jsem se zeptat, jely byste ještě v půlce srpna k moři autem cca 600km? nebo máte s dovčou ve 3.trim.některá zkušenost? díky ![]()
jinak k poslední diskuzi:kočárky..my máme Bugaboo, konečně jsem k němu sehnala i board se sedátkem pro dceru, jinak Teutonii doporučuji max, kdybych nepotřebovala kočárek i pro dceru, tak neměním, Teutonii po dceři teď prodávám, pokud by
wena chtěla;),je pro holčičku(hnědo růžová)
jinak nám potvrdili další mimi slečnu;), večer řádí pěkně a břicho občas taky jako šutrák..
hezký den a opatrujte se
@Barčí1411 no můži ti říct že jsem odpadla tak.. že se mi i manžel smál. Prý jsem usla na zádech (což je u mě zázrak) a s pusou dokořán
Když mi to vyprávěl ani sem tomu nechtěla věřit ale je fakt že si vůbec nepamatuju jak jsem usla. ![]()
@novacekk a nemas prosím foto? Mě u ni docela odrazuje ta pořizovací cena. Na to že dalšího prcka už v plánu nemáme:-(
Ahojda holky
tak ja jsem doma, vcera jsme byli u nasich a pak na oslave u kamosky. Byla to pohodicka
dneska jsem byli na chate, trochu jsme se valeli a ted uz jsem doma. muz sel na fotbal a ja jsem nejaka utahnuta dneska. i me trosku vic tvrdne bruch a mam pocit ze mi kazdy den roste
v utery jdu na kontrolu a taky me bude cekat vazeni po 5 tydne zase, ale vypada to zatim na 2-2,5 kg nahore. coz si myslim ze jo ok. My kocar jeste vybrany nemame… budeme vybirat spis az v tom velkoobchode. ale libi se mi docela typove Kočárek Tako Ballila Acoustic 2012… jenze manzelovi vubec… tak to bude docela sranda to vybirani ![]()
@novacekk zkušenost s dovolenou ve 3.trim. mám a řekla bych, že velkou
jak jsem tu již psala, tak jsem byla od 29+6tt v Austrálii a vracela jsem se a za 4 dny jsem porodila
teď chci do Austrálie odjet znovu, ale až někdy v půlce srpna, aby tam bylo tepleji a lepší celkově počasí
takže pokud se nebojíš, tak jeď ![]()
Tak ve středu se vracím a ve čtvrtek jdu na kontrolu a na UTZ, tak se těším na tu naší pohyblivou a tlusťoučkou holčičku
se bojím, kolik přibrala, protože jestli mi řeknou, že se naše Ornellka blíží ke kilu, tak mě klepne
musím zase od švagříčka vyprosit povolení do letadla na tři měsíce dopředu
tak začínám přemýšlet, jestli nemám rodit v Austrálii ![]()
@Schara jeďte do Malvíka, pokud můžu doporučit
je to tam fajn a velký výběr ![]()
@anlendy. kde je Malvík? my se chystame do Opatovic nad labem, hodlam dat za kocar max 12000,– coz jsem se divala a bavila s okolim, ze neni absolutne zadny problem. Ono v tech Opatkach jsou strasne fajn, vyber tam je taky, ceny jsou prave takove jake chceme a maji i dobry servis kdyby se neco nahodou stalo
no ja jdu v utery na utz a jsem zvedava, jestli me doktor rekne jak jsme velci ![]()
jsem se dneska odpoledne celkem splacala a je me akorat trochu blbe ![]()
Já nevím, budou o nás taky média psát, až budeme rodit?
Ty lidi jsou z toho odrovnaní
Den, jako správný Angličan, je taky z toho na nervy
pořád volá kamarádům do Anglie, jestli už se něco ví, protože v ČR bude tahle informace až nejmíň druhý den. Teď se tu se mnou hádá o tom, co to bude a jak se to bude jmenovat. Vlastní dítě je mu ukradený. To, že to bude holka se dozvěděl od švagra a jméno jsem mu řekla a on, že klidně
o Charlo se tedy zajímal víc, si začínám myslet, že to druhý vůbec nechce
fakt jako, nepříjde, nepohladí a nemluví na Orny, jako na Charlo, furt se jenom zajímá o Kate a o golf
holky, je mi na nic
pardón, že se tu takhle vykecávám ale nějak to na mě dolehlo ![]()
No já doufám, ze o me media psat nebudou, protoze kdyby jo, bylo by neco spatne
no holka, oni jsou chlapi nekdy jak natvrdli v nekterych smerech. vsak ono ho to prejde, jen co Kate porodi
se musim priznat ze mi je celkem fuk, co budou mit a kdy
a ani trochu jim ten humbuk teda nezavidim. sama budu z porodu vyhoukana a jeste aby me sledovala media… pekne dekuju
@anlendy. díky za odpověď:)takže větší kaskadér než ty být nemůžu
zatím se spíš těším než že bych se bála,.. půjdu ještě předtím k doktorovi a když to bude ok, tak snad dovča proběhne..spíš jsou z toho vyděšeni všichni kolem
..po tom všem frmolu kolem stěhování bych na ní jela klidně hned ![]()
@Mája B tak jsem neodolala a malicko u tebe nakoupila;-) doufám, že to není problém ![]()
Jinak Vám všem přeji krasny a klidny začátek týdne;-) hlavně ať všechny kontroly dopadnou dobře a mrnousci nezlobí ![]()
Tak kočárek teutonia jsme nakonec kvůli ceně zavrhli:-( tak vůbec netušíme Jaký si vybrat:-( do terénu i do města;-) ![]()
@anlendy. Nu koukam, že máme ty chlapy doma stejný;-) ten muj je sice zlatej, ale bříško ho moc nezajímá:-( když si řeknu, tak mi ho namaze kremem ale spíš mě radši pohladi po zadku;-) pohyby ho moc také nezajímají
ale jinak se aktivně účastní planovani, vybírá kočárek, sedačku, povlečení, takže super. Nějak už si na to zvykám
a občas mu ten pupik vysloveně strčím až pod nos, že chceme pohladit;-) na to on reaguje polechtanim ![]()
Dobre ranko.
Jsem vcera nejak nestihala.
No jo no…chlapi, oni jsou tak trochu pomalejsi
Jinak u nas se Rick teda vsude chvasta s pupkem a neustale me ho ohrabava a ceka na kopance a neco tam s Lilli porad resi
Eminka si tot aky uziva - vcera vecer chodila a porad mi davala na pupek pusinky a rikala: Ty moje Lillinko prtavoucka
Maminko, a kdy uz ji vyrodis?
… ![]()
Ja musim jit prat. Uklizeli jsme vcera v komore, jsme tam meli takovej brajgl a tolik zbytecnych veci a veci, ktery jsem hledala ![]()