Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy. hmmm hlavne že je drahý. že vydrží rovnako jak z dm je asi vedlajšie. Nechceš si ho radšej schovať na pamiatku?
@lilli.c no,kde na něj vzala nevím
možná bych ho měla schovat s tím, že je od MÉ tchýně ![]()
@anlendy. tak to bolo myslené! jak spomienka na jeden svetlí deň ![]()
@lilli.c asi to tak udělám
tak jsem si zjistila, kolik ten dudlík stojí a je to přesně 2oookč
se vsadím, že to koupil Den a ona to dala za sebe ![]()
@anlendy.
kolik
nooo tak to by som ho asi dala do vitrínky ku pokladom
Paneboze… Nejdriv si „postezuju“
Kdybyste videly, za co ty blbouni utraceli
Pritahli tolik kravin, vsechno tak 6× - takze narozeniny ala USA, kde davate malickosti i deckam na oslave - nejen oslavenci
Takze pritahli plnou tasku takovej malickej ptakovin - pidi bublifuky, pidi hopiky, pidi takovy frkatka s balonkem - frknes balonek vyleti, nejaky placacky s balonkama - pidi samozrejme
atd., atd…
![]()
@lilli.c ja si nakoupim do zasoby Huggies a Pampers pro zacatek, ty byly nej, hlavne Huggies. Takovy ty DM plenky nebo Tesco mi vyhovovaly az kdyz byla Emca vetsi - cca pul roku… No a kremiky, sprchacky budu uz kupovat, ty mizely ultra rychlosti
… ja tyhle velky nakupy nedelam i kdyz jsou slevy. Vzdycky kupuju po jednom, je mi tech prodavacek lito
Rick je treba takovej blazen - mliko za 11kacek a bral cely 2 bedny - to budeme zdelavat jeste za 3 mesice ![]()
@anlendy. hm, dudlik se mi ani designove nelibi
Ale tak hlavne, ze je to Dior
Doufam, ze ani v druhem pripade nic takoveho nebudeme potrebovat - jsem jich Emuli koupila tolik a mela v hube asi 4× a to z donuceni a po 4. si ho dala do cumaku asi pred 5ti mesici, jestli ho nahodou nepotrebuje… ![]()
EDIT: Dudlicek bych si za takovy prachy dala do trezoru radeji ![]()
Holkýýý, tak jsme negativní na vše a beruška je zdravá! sice mě taky napadlo, že pak jsme teda amc nemusela podstupovat, ale zas za tu jistotu to stojí ![]()
a je to 100% holčička, máme potvrzené i geneticky ![]()
@stephora jééé tak to je super!
Vééélka gratulácia! Už som sa bála jak si dopadla. Už je tolko hodin ale nechcela som ti radšej písať. To som hrozne rada! Ešte raz blahoželám!
![]()
@kamkakamka na to se vyprdni a bav se pokiud nekouříš a nepioješ alkohol, ztak hlavně buď spokojená! co já bych za to dala, kdybych chodila mezi lidi, my moc nikam nechodíme ![]()
teď jsem se vrátila od kámošky, co má 3M holčičku - tak za ní určitě koupit sterilizátor, na mall.cz to prý lze pořídit za cca 500, pak monitor dechu, ani na tak v 6ti nedělí, ale potom, prý využívá maximálně a je klidnější…no a chlvičky. Oblečky kupovala 56 a holčičce to bylo týden, a pak musela přejít na 62, ale ona měla poměrně velký, skoro 4kg dítko…a nej je to prý kupovat před porodem, tam max měsíc, to už se dá odhadnout, jak velké miminko bude a podel toho se dá odhadnout i velikost oblečků…
@lilli.c děkuju
já byla právě cestou zpět u kamarádky, co má 3m holčičku a nějak jsem se tam zakecala, neviděli jsme se asi měsíc ![]()
@Barčí1411 no ak je mlieko za 11 kč tak bereme tiež tak 2 kartóny. Ale my máme litr mlieka tak na deň i menej. ak robím palačinky tak minimálne z litra niekedy i z 2 a to sme samy dvaja.
Akú značku kozmetiky budeš kupovať. Ja som mala predtím niveu baby, teraz rozmýšlam o Hipp. Ale nič ešte nemám. Zatial rozmýšlam, ono je tej kozmetiky mraky…
@stephora jsem rada, ze je vse v poradku
![]()
@lilli.c ja teda mliko taky dost, ale ne az tak moc
Hele, ja u Emci pouzivala ze zacatku Hipp - krasne voni
Pouzivam telovy mliko stale pro Eminu, ma hodne hrubou a atopickou pokozku, tak ji to pekne promastuje. Nivea nam vadila - nevim proc a hlavne zrovna ta sada pro citlivou pokozku je dost draha a vhledem k velke spotrebe - za me Hipp, sednul nam, vonankuje krasne a cena je taky adekvatni. Ale to si kazda musi stejne vyzkouset, co sedne nejvic - je dobry si pro zacatek objednat testerovy sady od kazdyho, ktery bys chtela pouzivat - mela jsem prave Hipp, Sebamed, Weleda. Nevim, jestli Hipp jeste dela testerovy sady, ale od Sebamedu a Weledy delaji urcite (je tam olejicek, tel. mleko, proti opruzeninam a sprchacek se samponkem). ![]()
@stephora gratuluji!!
u nás je to také 100% holka-odběrem plodovky ![]()
@Barčí1411 to je prostě Dior
do trezoru nepůjde, půjde hezky Ornellince do pusinky
a pak ho spařím a schovám
koukala jsem se na ostatní věcičky od Dioru a asi objednám lahvičku za 99okč, coz není zas tak strašná cena
a to bude všechno, nebudu přeci Orny rozmazlovat od mála, ne?
@lilli.c no prostě obyčejný dudlík s nápisem Dior za 2oookč
ještě se bojim toho, že ho malá nebude chtít, protože jestli bude jako Charlo, tak ta nebyla dudlavá ![]()
@anlendy. no ty blaho, dudlik za 2000,– to budu mit pomalu postylku i matraci
![]()
@stephora jsem rada ze je vse uuuplne ok
my jeste nevime, jestli nebudeme monitor dechu pujcovat, mame ted v rodine jeden nevyuzivanej
coz by mohla byt dalsi kacka k dobru ![]()
@Barčí1411 tak koukam, ze oslava nakonec bude ve velkem
ono to tak dopada kdyz posles nakupovat chlapa
![]()
@Schara no…
… Bude party ala Little Ponny
Dort je nadhernej, uz mi mamina posilala fotky, dneska mi pro nej byli. Zitr doveze babca s dedou hned rano tak v 9hod., pac jedou do Lyse na vystaviste na kytky nebo co
… taky trapni jsou
Misto aby jeli na Eminy oslavu narozenin, tak tu vyhodi jen dort a balicky, co jsem si k nim nechala poslat pro Emu a hned pojedou pryc
No at si… My si vystacime sami ![]()