Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 super zprávy, že je malá ok
, opatrujte se holky a držím palce, ať jsou všechny výsledky v pořádku ![]()
@Barčí1411 Ahojík marode! Držím moc palce nech je vše v poriadku. A ty i princezna ste skoro doma. ![]()
Dekujeme
Snad budu do konce tydne doma. Moc se mi nelibi tu byt- heledme se, kdo ma dnes ofiko narozeniny
… Mam hlad, Rick se za mnou nejspis nedostane, tak tu budu o hladu az do vecere
![]()
@Barčí1411 tak aspon ze se neco deje a zjistuji o co jde… drzim pesti at jsou vysledky v poradku
na preklepy kasli, ja pisu normalne na klavesnici a mam jich tady kolikrat mrak
a tech hrubek co vidim az potom co obcas naplacam ani radsi nemluvit
![]()
@Michaela99 to mas v brisku pekneho tajnustkare teda
u nas to vypadalo dneska ze se malej taky neukaze ![]()
ja jsem take zkontrolovana, chvili to vypadalo, ze pujdu na utz pristi tyden znova, malej byl v takovym klubicku ze doktor nic nevidel
ale pak se rozhybal a ukazal vsechno
ani nevim jak je velikej, ale dr. rikal ze odpovida presne tomu 22.tt velikostne. jak stehynka tak obvod briska… jinak me udelal ster, protoze mam nejaky vytok, tak ve ctvrtek mam volat na vysledky, snad to nic nebude. na dalsi kontrolu jdu uz za 3 tydny, docela jsem cucela ze tak brzy, tim lepe. pak me bude cekat tak cukrovka…
@Schara
super, ze je vse v poradku. No jo, konecne se neco deje a ne ze me jen hodi na pokoj a lez
Jen mam hlad
Hehe, Emca si uzila party v sobotu, ale teprve dnes ma narozky, prdylenka ![]()
Jsem tu sama, nudim se… ![]()
@Barčí1411 copak ti nedali obed? a kde mas vubec Eminku ted? Predpokladam, ze Rick bude muset chodit do prace.
@Schara ne,protoze me prijali az po 11hod.,takze zadny papu navic neni. Rick si vysupal dovolenou, uz jede domu. Emcu jsem odlozila na tu chvili ke znamym nez si ji Rick vyzvedne ![]()
@Barčí1411 tak aspon ji nemusite nikam vozit. no tak ja nevim, jestli muzes vstat z postele, sla bych do nejaky kantynky na nejakou dobrotu
a nebo vydrzet az do svaciny, ale to bych ja osobne nezvladla a umrela hlady ![]()
@Barčí1411 Emince všechno nejlepší
tak hlavně, že jste v pořádku!
a na jak dlouho to tam vypadá? Na překlepy se vyprdni
taky píšu z mobilu a je to děs
si tu připadam, jak kdybych nebyla nikdy ve škole ![]()
Mě ta naše potvůrka dneska okopává
Den se začal vtírat a kamarádům volá jenom jednou za den
ve čtvrtek jdu na KO a konečně UTZ
už slyšim Mirka, jak říká:,,No švagrová, tak Ornellka je tlouštík'' ![]()
Mám v sobě pistáciovou zmrzku a plácáme se s Charlo u bazénu. Taťka odjel s holkama na výlet, kde jsme byli včera my a pak jedou do kina, tak budeme mít klid a zítra domů ![]()
Dámy, taky Vás tak deptá reklama s Patrasovou? Jenom jí vidim a jsem opupínkovaná
![]()
@anlendy. koukam to je ale veget
no ja teda nastesti zadnou reklamu s Patraskou nevidela
a asi mam stesti co? kdyz ja si telku doma nepoustim… kdyz uz tak nejaky film a jednou za cas zpravy ![]()
@Schara nikam nemuzu. Dostala jsem infuzicku, toz lezim ![]()
@anlendy. dekujeme. No, pry tak den az tri, ze se uvidi podle krvaceni a vysledku.
Holky..mi tu precevkovali, pac chteli moc na rozbor. Ja ted nemuzu vubec curat, jak to boli
Jsem na tom hajzliku uplne nadskocila ![]()
@Barčí1411 TAk hlavně, že jste obě v pořádku
Chvilku to si tam poležíte a bude zase dobře:) Je super, že tě komplet vyšetří, ale to cévkování Ti moc nezávidím:( Hlavně teď hodně pij ať se to tam pořádně propláchne a nedostaneš ještě nějaký zánět močáku ![]()
@Barčí1411 chuděrko, cévkovali mě při porodu, ještě dneska to někdy cítím, drž se, za chvíli jsi určo doma
![]()
@Schara nato,jaka jsme akční rodinka, tak tenhle veget se mi líbí
hele buď ráda, já z ní rostu ![]()
@Barčí1411 tak držím palce, myslím na Vás celý den
hele, jak jsem byla ve špitale, vysáli ze mě všechno a já pak šla na wc a ono nic ![]()
Jsme byli na obědě, tak jsem si dala smažák a trávit ho budu asi rok
už teď je naše potvora tlustá a ja ji jeste dopřávám ![]()