Poradna duly
Jana Čurdová
@stephora no brisko miminka meril taky
i steheni kost
a jestli i neco jineho uz nevim… ale taky mi rekl, ze je vse v normalu a nic patologickeho neshledal ![]()
Dobré odpoledne ![]()
Jsem ráno vlezla na váhu a ono jako 70,1kg
kdo to bude pak dávat dolu? ![]()
Dorazila jsem do práglu a opět jsem zděšená
ty lidi jsou na zabití
břicho mám dvojnásobný a jsem unavená jako Brno
náročnej den! zítra huráááá na UTZ za tou naší princeznou ![]()
@Barčí1411 tak jak ti tam je?
je vše ok? mamina vedle bude asi prvorodička, coz? taky jsem si početla za dobu v nem.
držím palečky!
Barčí, to bude dobré, myslíme na Tebe
![]()
mě malej kope jen dole, buď vpřed nebo vzad, a nebo mi něco strká kolem pupku, ale děloha je prej vytahaná po prvním dítěti, tak pod žebra už asi nevleze, jako byla Vikča, to byla bolest
![]()
já mám gyndu v pondělí, už se těším ![]()
Koukam, jak se vsici najednou tesime na gyndu
me to teda nikdy nevadilo, zubar je horsi, ale veta typu: zitra jdu na gyndu, tesim se je celkem vtipna
![]()
jsem osmikana, nabarvena a slusi mi to, rozhodne lepsi nez predtim. jo a taky jsem nacpana k prasknuti
![]()
@Schara na gyndu mi nevadí chodit od té doby, co jsem se seznámila s mým tehdejším přítelem gynekologem
z něho se pak ale vyklubal manžel mojí sestry ![]()
Tak to se máš, taky bych šla něco udělat s vlasy ale mám to zakázané od manžela
![]()
Hoky, já se jdu nacpat do číny
asi to dnes vyhraje sladkokyselá omáčka s rýží - vyfintila jsem se, mám maxišaty, no na to že nejdu na rande, ale pokrafat s kámoškou… ![]()
@stephora si mi slovem,,rande'' připomněla, že bych takhle někam s nějakým chlapem šla
sedm let manželství je sedm let manželství
nemyslím to tak, že bych s tím někým hned vletěla do postele ale pokecat takhle s nějakým chlapem není od věci ![]()
@Barčí1411 ahojky,tak doufám, že přes to všechno je už dobře nebo alespoň líp
, držím palce, aby váleníčko bylo už brzy doma!!
o kadeřnici se ani nevyjadřuju, chtěla jsem z melíru na přirozenou oříškovou, aby se vlasy melírováním tolik neničily a ve výsledku je teď ze mě zrzka
, asi si nadělim dárek a pokusim se oříškovou dostat z jiný kadeřnice, protože zrcadlo teď praská, když projdu okolo ![]()
@anlendy. jste si to se ségrou dobře poslaly
, gynekolog v rodině se rohodně neztratí
, rande, co to jeeee??s pupkama a prckama už holt máme útrum ![]()
@novacekk no jo, ségra mi ho přebrala ale já stejně skončila šťastně vdaná
teď už o mě chlapy nezavadí ani pohledem ![]()
@anlendy. me jako nikdy nevadilo chodit na gyndu, ale netesila jsem se. ted se popravde taky tesim.
@stephora tak jaka byla cina?
@anlendy. no já bych šla hned, s chlapama se strašně dobře kecá
ale teď už by mi to asi jen tak neprošlo, ale ráda vzpomínám na ty kalby jen já a banda chlap, to byly nejlepší akce ![]()
@stephora přesně tak!!
s chlapem, který není tvůj chlap si nejvíc pokecáš a navíc mu můžeš říct všechno, když mu věříš ![]()
Hi hi, holky, no já se těším, až mu řeknu, že jsem nebyla na kardiu ještě
mě přeobjednali až po 3 týdnech, což už je k ničemu že? ale půjdu tam… ze mě zešílí, jsem jeho pacientkou od 13.tt ![]()