TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
17.7.13 12:14

@stephora no brisko miminka meril taky :) i steheni kost :) a jestli i neco jineho uz nevim… ale taky mi rekl, ze je vse v normalu a nic patologickeho neshledal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
17.7.13 15:32

Dobré odpoledne :pankac:

Jsem ráno vlezla na váhu a ono jako 70,1kg 8o 8o kdo to bude pak dávat dolu? :lol:
Dorazila jsem do práglu a opět jsem zděšená :lol: ty lidi jsou na zabití :zed: břicho mám dvojnásobný a jsem unavená jako Brno :lol: náročnej den! zítra huráááá na UTZ za tou naší princeznou :srdce:
@Barčí1411 tak jak ti tam je? :mavam: je vše ok? mamina vedle bude asi prvorodička, coz? taky jsem si početla za dobu v nem. :lol: držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
17.7.13 15:34

Barčí, to bude dobré, myslíme na Tebe :hug: :hug: :hug: :hug:

mě malej kope jen dole, buď vpřed nebo vzad, a nebo mi něco strká kolem pupku, ale děloha je prej vytahaná po prvním dítěti, tak pod žebra už asi nevleze, jako byla Vikča, to byla bolest :poblion: :poblion: :poblion:

já mám gyndu v pondělí, už se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
17.7.13 16:49

Koukam, jak se vsici najednou tesime na gyndu :) me to teda nikdy nevadilo, zubar je horsi, ale veta typu: zitra jdu na gyndu, tesim se je celkem vtipna :mrgreen: :lol:

jsem osmikana, nabarvena a slusi mi to, rozhodne lepsi nez predtim. jo a taky jsem nacpana k prasknuti :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
17.7.13 16:54

@Schara na gyndu mi nevadí chodit od té doby, co jsem se seznámila s mým tehdejším přítelem gynekologem :lol: z něho se pak ale vyklubal manžel mojí sestry :lol:
Tak to se máš, taky bych šla něco udělat s vlasy ale mám to zakázané od manžela :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.7.13 17:03

Hoky, já se jdu nacpat do číny :) asi to dnes vyhraje sladkokyselá omáčka s rýží - vyfintila jsem se, mám maxišaty, no na to že nejdu na rande, ale pokrafat s kámoškou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
17.7.13 17:15

@stephora si mi slovem,,rande'' připomněla, že bych takhle někam s nějakým chlapem šla :lol: sedm let manželství je sedm let manželství :lol: nemyslím to tak, že bych s tím někým hned vletěla do postele ale pokecat takhle s nějakým chlapem není od věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
17.7.13 19:37

@Barčí1411 ahojky,tak doufám, že přes to všechno je už dobře nebo alespoň líp :kytka:, držím palce, aby váleníčko bylo už brzy doma!!

o kadeřnici se ani nevyjadřuju, chtěla jsem z melíru na přirozenou oříškovou, aby se vlasy melírováním tolik neničily a ve výsledku je teď ze mě zrzka :zed:, asi si nadělim dárek a pokusim se oříškovou dostat z jiný kadeřnice, protože zrcadlo teď praská, když projdu okolo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
17.7.13 19:43

@anlendy. jste si to se ségrou dobře poslaly ;), gynekolog v rodině se rohodně neztratí :lol:, rande, co to jeeee??s pupkama a prckama už holt máme útrum :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
17.7.13 20:04

@novacekk no jo, ségra mi ho přebrala ale já stejně skončila šťastně vdaná :lol: teď už o mě chlapy nezavadí ani pohledem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
17.7.13 20:59

@anlendy. me jako nikdy nevadilo chodit na gyndu, ale netesila jsem se. ted se popravde taky tesim.

@stephora tak jaka byla cina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.7.13 21:40

@anlendy. no já bych šla hned, s chlapama se strašně dobře kecá :) ale teď už by mi to asi jen tak neprošlo, ale ráda vzpomínám na ty kalby jen já a banda chlap, to byly nejlepší akce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
17.7.13 21:45

@Schara mně to vadilo u mého bývalého gynďáka :lol: teď už ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
17.7.13 21:52

@stephora přesně tak!! :pankac: s chlapem, který není tvůj chlap si nejvíc pokecáš a navíc mu můžeš říct všechno, když mu věříš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
17.7.13 22:18

Hi hi, holky, no já se těším, až mu řeknu, že jsem nebyla na kardiu ještě :) mě přeobjednali až po 3 týdnech, což už je k ničemu že? ale půjdu tam… ze mě zešílí, jsem jeho pacientkou od 13.tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí