TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
753
11.7.13 15:37

@stephora Určitě bude vše v pořádku na nic špatného nemysli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
11.7.13 15:47

Brej den, damicky :pankac:

Toz jsme se ted vratily z ty zapraseny Prahy :lol:
Toz muj novy zubar je bajecny :srdce: Sympatak mladej a krasne mi opravil zoubek, udelal air-flow a odstranil zubni kamen - porad si smejdim jazykem po zubech :lol: Emca byla taky statecna. Dr. ji vsechno vysvetlil a upozornil a pak otevrela pusu a drzela, prdelinka :srdce: No a nakonec me drzela za nohu, kdyz jsem mela opichanou pul huby a vrtal mi az do hlavy :lol: Ale pohoda, poprve v zivote jsem si to üzivala" bez bolesti :lol:
Byla docela zima, az me to stvalo, protoze jsme se vyletnily - rano tu jeste svitilo slunicko a jakmile jsme sedly do vlaku, tak se zatahlo, toz jsme mrzly trochu. Zastavila jsem se v NeoLuxoru koupit Emine nejaky knizky a fofrem domu. Mne je dnes dobre. Ale jsem unavena z toho cestovani, tak se tesim az zalehnu do postele :dance:
Jinac Tesco oblecky nekupuju, pac je to na me porad dost drahy :lol: Vcera jsem chtela koupit alespon jen tak prvni kousek, ale dupacky za 3stovky na 2 tejdny max. - na to jim z vysoka prdim :lol: Radsi si je objednam za 60kacek a i s postovnym mi to vyjde porad levneji :nevim:

Ricarduchi nam neco kuchti, milacek :srdce: Zitra leti do Ikei po praci, koupit Emine tabuli na kresleni jeste k narozkam a nejaky „party“ ptakoviny, ja budu uklizet, aby se nam tu navstevy v sobotu nepoblinkali z toho bordelu :lol:

@stephora tak vcera jsem vecer koukala na Black Swan - jsem na to chvilkama koukala pres prsty :lol: Ale jinak moc hezky :palec:… a - nemysli na nic spatnyho, vsechno bude v poradku!!! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
11.7.13 16:56

Tak ja mám dokoseno. chystala som sa na to celý boží deň. Neustále to vypadalo že bude pršať a furt nič. Tak som sa naštvala že ak začnem kosiť a ono začne pršať tak ma švihne a ono hups a slniečko… :lol: Takže super. Mužíček má dnes chudák presčas tak ho čakám až o 19. Nemá zmysel variť skor než na tú 19. Ja dnes nejak nemám ani hlad, skor mám chuť len na ovocie. Po dnešnom dni už mám len jablko a trochu hrozna :oops:…ešte že idem zajtra na nákup. :lol:

To tesco zajtra obhliadnem. Ale nemyslím že sa mi tam niečo bude až tak páčiť že to kúpim. Ja mám celú výbavičku od mužovej nevlastnej segri tak snáď tam je všetko. Neviem kolko toho potrebujem a ani to nijak zvlášť študovať nebudem. Každé mimi je iné takže ak niekomu stačia 4 bodíčka tak mne napr. nemusia. Ale čo. Teraz sa dá zohnať čokolvek kedykolvek tak som mužovi vravela že ak náhodou mi niečoho bude málo tak potom dokúpim. Teraz to nebudem riešiť. Inak ja kupujem (ak som niečo minule kúpila) tak v sekáči. Máme ich v kolíne nehorázne moc. Ja teda mám jeden oblúbený je blízko plavečáku tak parking bez problémov. Veci moc moc pekné a za pekné ceny. Takže čo. Mimi s toho aj tak za týždeň-dva vyrastie a v kočiariku je to aj tak jedno. Na nové veci proste nemám. Nekradnem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
11.7.13 17:00

@Barčí1411 To je super že ste to zvládli. Ja som na teba myslela od rána. Keď som vyliezla von tak som si vravela jak pekne ti to vyšlo že sa nikde nebudeš pariť a že je vlastne fajn že je dnes tak „hnusne“. Mne to teda skrížilo takmer všetky plány, lebo som chcela pokosiť a umyť okná. Nooo pokosené mám a tie okná budú musieť ešte vydržať. Je teda pravda že už nieje pomaly vidieť von, :oops: ale čo. Možno zajtra alebo o víkendu. Ono sa to nezblázni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
11.7.13 17:12

@lilli.c zenska jedna blazniva, sedni na zadek a odpocivej :lol: si pripadam, ze jsem jedina, co ho*no dela :lol: Jsi zlaticko, ja si rikala taky, jak mi to pocasi hezky vyslo - ale my se vyletnily, tak nam byla zima :lol: Jeee, udelam si vylet do Kolina, zajdeme na dzusik a ukazes mi ten sekac, taky nebudu vyhazovat prachy za znackovy hadry, jsem rada, ze budu mit na pleny :lol: Ne to ne, ale nevyplati se to, radeji zainvestuju jinam.

uz jsem vam rekla, jak krasny mam zuby? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.7.13 17:15

@stephora ta genetika zitra bude OK neboj ;)

ja jsem si vyridila co jsem potrebovala a ted uz jen leharo. zitra musim upect a uvarit na sobotu, ale to zfouknu za dopolko a odpo zase leharo :)

@lilli.c ja jsem mela okna umyte, umyl mi je muz, protoze bydlime ve tretim patre a me se neustale v ty dobe motala hlava, tak jsem rikala, ze nebudu riskovat skok z okna a on je sam umyl jako prekvapko :srdce:

@Barčí1411 ja jsem prave na vas myslela, ze mate uplne idealne na pochuzky po Praze :) a vy si div nezmrznete. u nas taky rano svitilo, spis cele dopoledne, ale uz od rana bylo chladno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
11.7.13 17:16

@Barčí1411 jooo, praha dnes zklamala, zima jak pr… šla jsem do podolí v kalhotech, tílku a halence z HaM, měla jsem silonkový ponožky a baeriny a ještě i se šátkem na krku mě byla zima!
já ti tááák závidím to objednávání na tom pěkným webíku…já nevim, že to ti amíci nechtěj posílat do ČR, parchanti :) ceny maj výborný…

jo a Black swan výborný…hustý, prostě jooo - a taky hezký milostný scény :oops: ;) nojo, no, já prostě žeru Vincenta Cassela :srdce:

lilli. c já jsem pár sekáčů obešla, ale nic pro miminka narozený jsem nenašla… moc jsem se na to nezaměřovala, to je fakt, ale v tech, co jsem byla, byly hadry pro děti bídný a zas ve specializovaným dětským sekáči se bojím, že budou našponovaný ceny.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.7.13 17:17

@Barčí1411 nejsi jedina kdo odpociva, ja taky odpocivam. delam takove ty zakladni veci, trosku udrzuju poradek doma a sem tam si uvarim :mrgreen: tak si to odpocivani uzij, pac za chvili budes pobihat kolem dvou deticek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
11.7.13 17:18

@lucyfree @Schara @Barčí1411 díky za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
11.7.13 17:22

Vy jste holky tak bajecny :palec: :lol: No, my fakt jely jak na motyly a ono to docela foukalo a bylo chladno :lol: No co, nic nam neni dobry - bud je vedro na padnuti, anebo zima :lol:

Ja okna budu myt zitra - ale my jich mame malo (stresni okna nemyju :lol: ). Rick slibil, ze si zitra Emicku vezme s sebou do Prahy, ze sjedou do Ikei pro nejaky party ptakovinky, tak ja budu mit klid cely den a muzu uklizet a pect a pripravovat se na Emci b-day party :lol: Dneska vyrabime pozvanky, aby mely holky na pamatku..a ja taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
11.7.13 17:41

@stephora je to na prd, ze neposilaji rovnou. Ale kdyby jsi neco chtela objednat - koncem srpna budu objednavat par kousku - ne moc, ono to postovny a potom to procleni da dohromady nejakou stovku… :nevim: Ale porad je to levnejsi nez tady. Tak se kdyztak muzeme domluvit ;)

@Schara to jsem rada, ze nejsem jedina odpocivajici :lol: Hned se prestavam citit divne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
11.7.13 17:58

@Barčí1411 Barčí díky moc :kytka:, já se na to ještě mrknu a prošmejdim to, v tuhle chvíli jsem na to koukala jen zběžně ten web jsem zapomněla :) hlava děravá… pošleš ještě jednou prosííím

a pokud bych tam něco vybrala, samo se šábnem o clo i o poštu, to je jasný.

party bude fajn, to se těším, až budu dělat party s vlastní dcerou a budem dělat všechny ty blbiny - balonky, kofety atd… :palec:

j a nejsi jediná, kdo odpočívá já taky prd dělám - doma samo poklidím, dám věci do myčky, nakoupím, když jsem venku, uvařím, ale abych myla okna nebo gruntovala, to néééé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
11.7.13 18:18

@stephora Te to hodim do SZ, at mi tu nenapadne adminka, ze propaguju stranky jine nez emiminci :lol: No, jak rikam, kdyby jsi neco chtela, koncem srpna budu objednavat neco pro zacatek, par tech levnych kousku, takze klidne si taky objednej - balik poputuje k nasim, tam ho nikdo otvirat nebude, oni ho obratem poslou do CR :)
No, mne prijde, ze tu snad vsechny akcne neco delate :lol: I kdyz ted jak pisete, ze ne, tak si rikam - nejsi pipka, co dodrzuje rady doktoru i jine odpocivaji :lol:

Me hrozne bavi si s Emuli tyhle veci uzivat - jsem to nikdy nemela, zadny oslavy, nic… Takze ted se v tom vyzivam - ale porad nejsem zadnej uchyl :lol: Oslavicka bude malicka, nejakej balonek, nejakou zabavu pro holky, dortik…Takovy skromny jen, ale urcite si to uzije :srdce: A my si pokecame s prateli nejen pres telefon nebo FB :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
11.7.13 18:24

@Barčí1411 jo jo. Niekedy zajdeme. Nejak sa dohodneme. Kde je vodný svět vieš tak si zajdeme na džusik, prípadne niečo dobré zjeme a pojdeme na čumendu. Ono je to tam fakt pár krokov… :lol: Ak by si chcela ukážem tých sekáčov s detským i viac. Ak si spomeniem tak tam zajtra zajdem či náhodou teraz nebudú mať dovču. Aby sme sa tam nehrabali zbytočne, ju?
Už si skúšala tú dr z kolína jak som ti písala? Ak chceš, pošlem na nu tc, pretože maili vybavuje riaditelka a neviem či by ti odpísala. :nevim: A okrem toho teraz tá moja dr bude mať od 22.7. 2 týždne dovču..
@stephora nemyslím že sú moc našponované. Musíš hladať. Je teda pravda že nieje sekáč jak sekáč. Ono ak vieš, kolko to stojí normálne tak potom sa nebudeš diviť nad cenami. Ja som min rok kupovala zimnú kombinézku 0-3 meseiace za 100 Kč (F&F). Bola jak nová. Nevypadala ani že ju niekto pral. Proste musíš mať i šťastie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
11.7.13 18:36

@lilli.c ja uz to u ty moji doklepu - ona si ted dava velky pozor po tom, co jsem krvacela, takze si me zve na ITZ kazdych 14dni :potlesk: Ale dekuju!!! No, hele, tak az tam pujdes, dej vedet, ja muzu prijet vicemene kdykoliv :) Teda prijela bych s Emcou…pro pobaveni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí