Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 Langose k snidani? A kyselou okurku k tomu nechces?
![]()
Mně je spíš líto Artura, že ma takovou matku
Bartošová teď vypadá jako bezdomovec. Neni pri smyslech a co me vazne dostalo, jak lezela na te plazi s obracenyma kalhotkama, to uz neni schopna se ani spravne oblect? A jeste dat tu fotku na fb, kde se drbe uplne vse?
@Schara ja jsem taky slepoun(L=3,5 diop, P=3,75 diop) a zasadne nosim cocky, bryle jenom vecer a nebo, kdyz mam alergii ![]()
@magda82 to me teda v noci spat nenecha
bricho mi uz vadi, kdyz spim a do toho me jeste kope
pres den kope taky ale min. Doufám, ze nebude takhle cila az se narodi ![]()
Tak to ja bych se vdavala klidne znova
my jsme meli tedy takovou tu radoby tipickou ceskou svatbicku, cca 60-65 hostu, a bylo veselo hned od rana, vzpominam na to moc rada ![]()
A jak jste se tu bavily o domech x bytech. My tedy mame dum, manzel patri mezi ty „stastlivce“ a dostal sluzebni dum, ale k tomu i poradnou zahradu, ktera je nam spis za trest. Zahradkari prilis nejsme a jen to pitome sekanei je min na 4 hodiny, takze uz vazne premyslime, ze by jsme si k jezicku nadelili automatickou sekacku
. Ja teda vzdycky chtela jednopodlazni domek pekne s vylezem z obyvaku hned do zahrady, tak to bohuzel nemame, tak se tesim az jednou budeme stavet vlastni dle predstav ![]()
A koukam, ze to dneska vypada zas na krasny letni den ![]()
Ahoj holky a krasny slunickovy den;-). Tady u nas to konecne vypada na teplicko, tak az mi vstanou chlapi pojedeme na vylet na lipno do korun stromu
tak jsem zvedava jak to vsechno ujdu;-) vcera jsme byli na prochazce v lese a tak jsem se tam precpala jahudek, ze jsem sotva funela domu;-)
jinak jsem se chtela zeptat jak jste na tom s pohyby? Ja porad o malicke vim minimalne:-( a to nemam zadny obr pupik:-(
A s tim bydlenim se priklanim na stranu baracku;-). Zijeme ted v 2+KK a pomalu si sami stavime ale uz se nemuzu dockat az budu moct vypustit Samika na zahradu, jit na prochazku do lesa a hlavne na ten prostor a cerstvy vzduch;-)
@anlendy. kyselou okurku ne, fujky
Rick si delal v noci a nechal mi tu jeden, tak jsem ho sezrala, doslova
… Nj, co nadelas
Ja bych se takhle proste neukazovala, ale co ja vim, co je ona za psychouse, treba proste uz vubec ani nevnima to, co dela
Kazdopadne je to ostuda a chudak kluk, no. Ono je takovejch asi vic, akorat ona ma smulu, ze je „znama“.
@Schara super,z e sis uzila pokoukanicko
To vedro a nejaky presouvani se po mestech vubec nezavidim. Ja jsem rada, ze nikam nemusim - zitra mam poradnu, ale za barakem
Ovsem ve CT musim do Prahy, doufam, ze bude prset ![]()
BTW - nektera, schopna premisteni se v Praze, nechcete si nekam zajit ve CT sednout nekam na sklenici vody?
Budu tam s Eminou dopoledne u zubare a potom kolem poledniho nebo pres poledni budeme volne
Toz, kdo by nas chtel… ![]()
A co se tyce svatby, tak ja bych se vdavala hned znova;-) meli jsme 3O lidi a kupu deti, svatbu presne podle nas ala Star trek a do peti do rana byla strasna sranda;-)
@Schara jo a taky jsem slepoun, nastesti jen po 2 dioptr, ale i tak to pekne otravuje zivot. Nosm teda cocky, bryle nosim extra vyjimecne, do budoucna planuji i odstraneni lejsrem.
A ta Bartosova, uz je to az drsny, clovek otevre net a hned vyskoci min jedna zprava a o ni, si uz taky rikam ze jim za to snad sama plati, aby se o ni mluvilo!
@wena8621 ja ty pohyby taky necitim nijak vyrazne, i kdyz den ode dne je to asi vic. Vetsinou nejvic, kdyz si sedo-lehnu na zada, ale treba manzel kdyz prilozi ruku na pupek, tak jeste nic neciti. Jinak tak nejak se hybe, kdyz ja jsem v klidu a idealne po jidle
ale mam ulozenou placentu na predni strane, coz taky pry tlumi silu pohybu, ale co je natom ve skutecnosti pravdy?
Ahojky holky dobré ráno a dobrou chuť @Barčí1411 teda až takovéhle chutě po ránu nemívám
.
Já se přikláním taky na stranu baráčku, vyrostla jsem v něm a byt si moc nedovedu představit, my máme postavený bungalov a je to paráda, mám velké prostory 250m2 a tak mám minumum nábytku což je super na úklid. Nesnáším vysávání, ale to se vyřešilo předminulé Vánoce kdy jsem odjela na nákupy před štědrým dnem a manžel měl vysávat
no radši zaplatil dceři od sousedů a když si spočítal kolik by ho to vyšlo pravidelně tak mi ještě ten den koupil automatický vysavač
, jinak také nejsem typ na zahradu což jsme vyřešili architektkou, která vždy přijede a udělá co je třeba a manžel si pěstuje trávníček takže na mě už zbývá jen odpočinek na lehátku ![]()
Holky tak se mi podarilo neco malinko vypichnout z toho videa
tak vam sem vlozim fotecku toho naseho ufounka ![]()
@Deeh Já mám placentu uloženou vzadu a malou cítím od 18 tt a to i manžel, když si přiloží ruku na bříško, tak si myslím, že na tom něco určitě bude ![]()
co mate proti prasacky snidani?
Kdyz tu na me chudak koukal a rikal snaz me…
Normalne taky snidam pecivo nebo neco sladkyho, ale dneska jsem se holt zprasila, nejsem zadna damicka, co bude chroustat jen jablicka a rajcatka, no
si s Rickem teda obcas dame k snidani i pizzu, ani nemusim bejt tehotna ![]()
@Schara je neuveritelny, co dakaze uz dnesni technika, ze se muzes podivat na svyho prcka pekne v trojrozmeru
je to moc hezky ![]()
Asi 15 minut, s tim ze cast je normalne ve placicka a pak cast takhle ksichticek ve 3D. je to nase laska.
@wena8621 no s pohybama jsem na tom jak kdy
pres den kdyz se hybu ja, tak maleho necitim, ale jak lezim navecer tak kope, i vcera po obede jak jsem lezela tak se vrtel
proste jak kdy asi
v nedeli byl cely den lenosnej, proste nic, ani na stouchanec
a vecer u telky jsem mela pocit ze dela premety ![]()
jinak co se tyce baracku, tak ten bysme brali hned… ale jaksi bysme se museli moc zadluzit a to jsme nechteli, nastesti mame kam jezdit na chatu, tam je vsechno i bazen a mame to kousek, takze parada. akorat ja se priznavam, ze ted v tom teple jsem rada schovana u nas v byte ![]()