TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
753
7.7.13 12:06

@Barčí1411 Já bych si hrozně přála být taky v takové pohodě ;), nejlepší je, když mám celý den co dělat, to pak na nic nemyslím a ani neřeším, ale jelikož jsem na rizikovém a už skoro 2 měsíce doma tak toho rozptýlení zas tolik nemám :(. To sladké vyzkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.7.13 12:11

@anlendy. Ja jsem mela na mysli spis to, abyste zase nemuseli letet zpatky do CR kvuli nejakym komplikacim :lol:… Pockej az Charlo bude vetsi a bude povidat a bude chytra jak radio, to se taky pobavis :lol: Jo, jinak Rick byl v praci na noc - ted chrape :nevim: Jeste jde dneska na noc, ma „pohotovost“, toz musi bejt na drate v praci :lol:.. Ja bych tak uz letela do ksaaa, tchyne letela ve CT do Texasu na mesic a pul, tak jsem rikala - nebejt tehotna, letim s tebou :lol: Chudak tchan je doma sam, tak mu volam kazdej den, aby se necitil az tak moc sam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.7.13 12:18

@lucyfree jsem na rizikovem taky :nevim: 2× jsem potratila (7tt a 15.tt) ;) ted jsem 2.tr. krvacela… Ale malicka je v poradku, musim se jen vic setrit. Ovsem ale - mam doma rozptyleni v Emine podobe. Taky myslim na to, jestli je vse ok, takovej flegmous zase nejsem. Ale verim, ze to spatny uz je za nama a kdyz je malicka v poradku, ja kdyz budu dodrzovat to, co mam doporuceno, tak to zvladneme! Ale odnaucila jsem se brouzdat po netu a hledat a vyhledavat to, co se muze stat kdyz… To je dobry start pro pozitivnejsi mysleni. Tehu bychom si mely uzivat - v ramci moznosti a ne se stresovat, co MUZE byt… Tak hlavu vzhuru, vezmi si casak a cti si o tom, jak zase Bartoska vypadala jak sjeta :palec: Vsechno bude v poradku :kytka:

Ja jsem si udelala kulajdu :lol: Nesnasim houby, ale ted je miluju, toz… s panem Bohem do toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 12:24

@Barčí1411 bartoška je děsná troska - odulá, jak chlastá a bere furt prášky - ona nikdy nebyla normální, ale posledních 10 let se jí fakt daří..jen s těma únosama už je trapná, to už tu bylo…Měli by jí zavřít do blázince, babu, vždyť se o sebe už ani nepostará…

máš pravdu, že je lepší to neřešit a bejt pozitivní a nehledat na netu co by kdyby..ale před tou amc jsem si nemohla pomoct, to jsem potřebovala vědět, co mě čeká a jaký jsou rizika, už jen proto, že nám v podolí dohromady nic neřekli :nevim: ale jinak se střesovat nechci a nic nevyhledávám cíleně…

s tím sladkým máš asi pravdu - ale já to nechci moc žrát, pak po tom tloustnu - uvědomuila jsem si, že jsem si dopřála poslední dva tejdny víc sladkého a hele, hend jde váha nahoru :! navíc na sladký moc nejsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
7.7.13 13:11

@Barčí1411 To je mi moc líto :( neříká se pro nic za nic do třetice všeho dobrého, takže teď už bude vše jen dobré :hug: Taky si nic cíleně nevyhledávám, ale kolikrát tu vyskočí třeba nějaká diskuze nebo deníček se špatným koncem a je to :roll: Jééé kulajdu tu závidím, já bych se jí ujedla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
7.7.13 13:13

@Barčí1411 komplikace snad neee :lol: no těšim se na to, už teď je taková žvatla patla :lol:
Jsem jela nakoupit a zastavila se v Kik, koupila jsem tam Orny kalhoty, hlavne nesmim rict Denumu, ze jsou z Kik by mě hnal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 13:20

@anlendy. já plánuju taky nakupovat v Kik, jsou tam levný a ty malinký z toho stejně brzo vyrostou :) jen taky v okolí žádnej Kik nemám a auto neřídím, tak se budu muset někam vydat pak busem/metrem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
7.7.13 13:34

@stephora ty jsi z chodova? Tak na skalce je Kik, to mas asi nejbliz :) presne tak, vyrostou. Manzel vzdycky domu pritahne znackyve obleceni za x tisic ja to pouzivam max. dva mesice a pak predavam dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 13:36

@anlendy. jojo, z chodova, tak to děkuju za tip :palec:, skalka opravdu není daleko, asi se přes tejden vydám, nemám na tu naši troubelínu vůbec nic, ani dudlík… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.7.13 17:32

Ja si objednava z eshopu z USA, tam je to levny jako prase :lol: Poslu to tchyni, ta to posle mne :lol: Jinak ja znackovy pro Emu nekupuju, bo z toho za 2 mesice vzdycky vyroste, toz bych byla blazen utracet za hadry za X tisic pro novorozence :lol: je radeji investuju jinam :lol:

Jsem sla ven s Emou… Teda ty schody… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 17:41

@Barčí1411 a na jakým webu objednáváš Barčí? posílaj i rovnou do ČR? asi ne, co, když to objednáváš přes švagrovou, viď… :nevim: já bych v USA klidně objednala, když se toho veme víc, i se poštovný vyplatí, ale vlastně nevím, kde to je opravdu levné a zda do ČR posílaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.7.13 17:46

@stephora www.carters.com - ti neposilaji do CR, proto to posilam tchanovcum a potom oni mne do CR, porad se mi to i na postovny vyplati a maji tam casto slevy pekny a moc hezky a kvalitni vecicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 17:49

@Barčí1411 to jsou stejně potviory, že do ČR neposílaj, jakobychom byli nějaká banánová republika :) aspoň potěšim očko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.7.13 17:51

@stephora :lol: Ja moc US eshopu neznam, co posilaji do CR :lol: A kdyz jo, tak jsou drahy a to uz se mi potom nevyplati objednavat. Potes, ja u toho sedela v patek celej den :lol: neco tam maji levnyho, vetsina vyjde temer na stejnou cenu jako u nas, neco drazsi… Ale ty levny hadriky mam uz v kosiku pripraveny k objednani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 18:18

Normálně se tu po mě vozí jedna adminka, nelíbí se jí, že mám v podpisu odkaz na svůj blogísek (kterej stejně nikdo nečte). Vymazala mi ho už podruhé (poprvé se zdůvodněním, že jsem nováček a nezná mě),podruhé už bez důvodu - že prý „osobní propagace je zakázaná“. Slušně jsem se jí ptala, proč jí vadí popis mých pocitů v těhu a jak bych asi na blogu, který nikdo nečte, mohla vydělávat a prý to nerozlišujou…

Na moji námitku, že taky každá třetí kočka má v podpisu nějaký odkaz (povětšinou na fler - sakra, a to není propagace, na fleru se nevydělává???) a proč jí vadí osobní blog, mi napsala, že mám tyhle lidi hlásit…

Ufff :pocitac: nejsem žádná bonzačka, abych tu udávala ostatní! Navíc mi tykala, přestože já jí vykala a slušně jsem prosila o vysvětlení… :zed:

no vidím rudě, tohle mi fakt přijde děsně nespravedlivý :pocitac: :cert: :pocitac:

tak kdyby mi zrušila profil, tak jsem Vás měla ráda holky a endivte se, že jsem tak najednou zmizela :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí