Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 Já bych si hrozně přála být taky v takové pohodě
, nejlepší je, když mám celý den co dělat, to pak na nic nemyslím a ani neřeším, ale jelikož jsem na rizikovém a už skoro 2 měsíce doma tak toho rozptýlení zas tolik nemám
. To sladké vyzkouším ![]()
@anlendy. Ja jsem mela na mysli spis to, abyste zase nemuseli letet zpatky do CR kvuli nejakym komplikacim
… Pockej az Charlo bude vetsi a bude povidat a bude chytra jak radio, to se taky pobavis
Jo, jinak Rick byl v praci na noc - ted chrape
Jeste jde dneska na noc, ma „pohotovost“, toz musi bejt na drate v praci
.. Ja bych tak uz letela do ksaaa, tchyne letela ve CT do Texasu na mesic a pul, tak jsem rikala - nebejt tehotna, letim s tebou
Chudak tchan je doma sam, tak mu volam kazdej den, aby se necitil az tak moc sam ![]()
@lucyfree jsem na rizikovem taky
2× jsem potratila (7tt a 15.tt)
ted jsem 2.tr. krvacela… Ale malicka je v poradku, musim se jen vic setrit. Ovsem ale - mam doma rozptyleni v Emine podobe. Taky myslim na to, jestli je vse ok, takovej flegmous zase nejsem. Ale verim, ze to spatny uz je za nama a kdyz je malicka v poradku, ja kdyz budu dodrzovat to, co mam doporuceno, tak to zvladneme! Ale odnaucila jsem se brouzdat po netu a hledat a vyhledavat to, co se muze stat kdyz… To je dobry start pro pozitivnejsi mysleni. Tehu bychom si mely uzivat - v ramci moznosti a ne se stresovat, co MUZE byt… Tak hlavu vzhuru, vezmi si casak a cti si o tom, jak zase Bartoska vypadala jak sjeta
Vsechno bude v poradku ![]()
Ja jsem si udelala kulajdu
Nesnasim houby, ale ted je miluju, toz… s panem Bohem do toho ![]()
@Barčí1411 bartoška je děsná troska - odulá, jak chlastá a bere furt prášky - ona nikdy nebyla normální, ale posledních 10 let se jí fakt daří..jen s těma únosama už je trapná, to už tu bylo…Měli by jí zavřít do blázince, babu, vždyť se o sebe už ani nepostará…
máš pravdu, že je lepší to neřešit a bejt pozitivní a nehledat na netu co by kdyby..ale před tou amc jsem si nemohla pomoct, to jsem potřebovala vědět, co mě čeká a jaký jsou rizika, už jen proto, že nám v podolí dohromady nic neřekli
ale jinak se střesovat nechci a nic nevyhledávám cíleně…
s tím sladkým máš asi pravdu - ale já to nechci moc žrát, pak po tom tloustnu - uvědomuila jsem si, že jsem si dopřála poslední dva tejdny víc sladkého a hele, hend jde váha nahoru
navíc na sladký moc nejsem ![]()
@Barčí1411 To je mi moc líto
neříká se pro nic za nic do třetice všeho dobrého, takže teď už bude vše jen dobré
Taky si nic cíleně nevyhledávám, ale kolikrát tu vyskočí třeba nějaká diskuze nebo deníček se špatným koncem a je to
Jééé kulajdu tu závidím, já bych se jí ujedla ![]()
@Barčí1411 komplikace snad neee
no těšim se na to, už teď je taková žvatla patla ![]()
Jsem jela nakoupit a zastavila se v Kik, koupila jsem tam Orny kalhoty, hlavne nesmim rict Denumu, ze jsou z Kik by mě hnal ![]()
@anlendy. já plánuju taky nakupovat v Kik, jsou tam levný a ty malinký z toho stejně brzo vyrostou
jen taky v okolí žádnej Kik nemám a auto neřídím, tak se budu muset někam vydat pak busem/metrem ![]()
@stephora ty jsi z chodova? Tak na skalce je Kik, to mas asi nejbliz
presne tak, vyrostou. Manzel vzdycky domu pritahne znackyve obleceni za x tisic ja to pouzivam max. dva mesice a pak predavam dal ![]()
@anlendy. jojo, z chodova, tak to děkuju za tip
, skalka opravdu není daleko, asi se přes tejden vydám, nemám na tu naši troubelínu vůbec nic, ani dudlík… ![]()
Ja si objednava z eshopu z USA, tam je to levny jako prase
Poslu to tchyni, ta to posle mne
Jinak ja znackovy pro Emu nekupuju, bo z toho za 2 mesice vzdycky vyroste, toz bych byla blazen utracet za hadry za X tisic pro novorozence
je radeji investuju jinam ![]()
Jsem sla ven s Emou… Teda ty schody… ![]()
@Barčí1411 a na jakým webu objednáváš Barčí? posílaj i rovnou do ČR? asi ne, co, když to objednáváš přes švagrovou, viď…
já bych v USA klidně objednala, když se toho veme víc, i se poštovný vyplatí, ale vlastně nevím, kde to je opravdu levné a zda do ČR posílaj…
@stephora www.carters.com - ti neposilaji do CR, proto to posilam tchanovcum a potom oni mne do CR, porad se mi to i na postovny vyplati a maji tam casto slevy pekny a moc hezky a kvalitni vecicky.
@Barčí1411 to jsou stejně potviory, že do ČR neposílaj, jakobychom byli nějaká banánová republika
aspoň potěšim očko ![]()
@stephora
Ja moc US eshopu neznam, co posilaji do CR
A kdyz jo, tak jsou drahy a to uz se mi potom nevyplati objednavat. Potes, ja u toho sedela v patek celej den
neco tam maji levnyho, vetsina vyjde temer na stejnou cenu jako u nas, neco drazsi… Ale ty levny hadriky mam uz v kosiku pripraveny k objednani ![]()
Normálně se tu po mě vozí jedna adminka, nelíbí se jí, že mám v podpisu odkaz na svůj blogísek (kterej stejně nikdo nečte). Vymazala mi ho už podruhé (poprvé se zdůvodněním, že jsem nováček a nezná mě),podruhé už bez důvodu - že prý „osobní propagace je zakázaná“. Slušně jsem se jí ptala, proč jí vadí popis mých pocitů v těhu a jak bych asi na blogu, který nikdo nečte, mohla vydělávat a prý to nerozlišujou…
Na moji námitku, že taky každá třetí kočka má v podpisu nějaký odkaz (povětšinou na fler - sakra, a to není propagace, na fleru se nevydělává???) a proč jí vadí osobní blog, mi napsala, že mám tyhle lidi hlásit…
Ufff
nejsem žádná bonzačka, abych tu udávala ostatní! Navíc mi tykala, přestože já jí vykala a slušně jsem prosila o vysvětlení… ![]()
no vidím rudě, tohle mi fakt přijde děsně nespravedlivý
![]()
tak kdyby mi zrušila profil, tak jsem Vás měla ráda holky a endivte se, že jsem tak najednou zmizela
![]()