Poradna duly
Jana Čurdová
Děvčata, nevím jestli už tu padla řeč o kočárcích, ale kdyby neee, vybíráte už? Teoreticky je času dost a v podstatě nákup plánuji až na podzim, ale víte jak… vždyť je to jak včera, co jsem zjistila, že jsem těhu a přijde mi, že ještě pár dní a jde se rodit ![]()
Měla jsem favorita Dorjana, ale poté co jsem ho viděla naživo, tak už ho nechci, přijde mi takový celý kejklací ale zas mi padl do oka Mutsy…
@Barčí1411 Ano sladkokysely-mňaaa! Na tu starou kravku nic vylejvat nebudu, by toho byla skoda, to to radeji snim a na ni vyleju rovnou normalni ocet bez okurek ne?
no ja to budu muset pro Charlo udelat z tech jejich nahrad, protoze ma alergii na mliko a vajicka, takze musim pro ni delat bez nebo s nahraskou..svickovou? Pani, tak to Charlo nedostane hodne dlouho
hezky zustane u zeleninky, masicka a rybycek ![]()
@Deeh Jo jo já teda vybíram
už mam i vybraný, ale stejně to určitě do porodu jěště změním
je jich strašně moc krásných je to těžké vybírat
a taky co jsem těhotná bych nakupovala všechno hned a honem honem, už bych chtěla mít všechno nachystané, je to strašnéé ![]()
@Deeh my uz kocarky mame
vse delal manzel
normalne jsem Vam nerekla, nez Dan odjel, tak jsem byla pryc a prijdu domu a chybi nam tam to Bugaboo pro Orny a misto toho tam stoji novej Concord, ten co mam nna Charlo akorat cerveny
se ho zeptam, co to je? A on, že prý abych nemusela resit tu autosedacku
tak ja mam doma dva stejny kocary ![]()
@Deeh my uz mame koupenej
Meli ho jedinej a levnej… Stoji nam u Rickovo kamarada v Praze v komurce ![]()
@anlendy.
No, ja se s timhle pmoc neserkam. U nas nejsou zadny alergie, nic, takze jsme preli na normalni stravu pomerne rychle. Ale Emca je takova moje prdka vidlacka, co ji das to sni. Od zeleniny a ovoce - to treba nase sousedka Emicka, ta neji vubec zadny ovoce ani zeleninu, proste nic - takze oproti ni je nase Emca zlaticko na jidlo
Zbasti omacky vsechny (koprovou, rajsou, svickovou, gulasek taky - jiny nevarim, pac ja jim jen tohle
), ryzi, fazole, knedlliky zboznuje, testoviny na jakejkoliv zpusob, rybicky, hranolky, hambace - ma oblibeny v T. G.I. Friday, zboznuje kvetakovou polivku, nudlickovou a muslickovou a kapustovou
Ale mekace si da taky s tatou
Ale jak rikam, my se s extra varenim moc neserkame. Ona prave vubec ty kejdy prikrmy nejedla, tak mi hubnula a jakile dostala doma uvarenej kvetacek, to se mohla umlatit, potom kasicka, masicko, svickova, rajska…
Parek v rohliku… hranolky ![]()
@Barčí1411 tedaaaaaaaaa
chudák moje dite, je porad na zelenine
Emcu bych doma taky brala, Charlotta skoro nic nesni, takze u ni vzdycky rostu
ja jsem hodne testovinova
ty jsou v mem jidelnicku kazdy den a taky na vsechny zpusoby
jste koupili ten Stokke? Ja na nej koukala ale jezdime hodne do terenu, takze by nam asi dlouho nevydrzel, Concord vydrzel zatim vse a jsem s nim nad miru spokojena ![]()
@Barčí1411 tedaaaaaaaaa
chudák moje dite, je porad na zelenine
Emcu bych doma taky brala, Charlotta skoro nic nesni, takze u ni vzdycky rostu
ja jsem hodne testovinova
ty jsou v mem jidelnicku kazdy den a taky na vsechny zpusoby
jste koupili ten Stokke? Ja na nej koukala ale jezdime hodne do terenu, takze by nam asi dlouho nevydrzel, Concord vydrzel zatim vse a jsem s nim nad miru spokojena ![]()
EDIT: @Barčí1411 kousek od Břeclavy
klido prijed, jen nevim, kam bych Vas dala a jestli by ses smirila s mou tchyni ![]()
@lilli.c Teda život umí být šíleně krutý
Téměř to samé se stalo před 10 měsíci sestřenici mého manžela, 3 dny před termínem a to už asi týden dopředu upozorňovala doktorku, že malého necítí a ona ji řekla, že je v porodních cestách a je to normální
. Já jsem z toho doteď šílená a neustále kontroluju jestli se mimi hýbe a koupila jsem si angelsounds takže jsem fakt jak šílená matka ![]()
Já taky neustále něco vybírám od postýlky až po chůvičky atd. jen nevím kdy je nejvhodnější začít nakupovat
. Můžu se zeptat, co kupujete za oblečení na ten první cca 1/2 rok a v jakém množství?
@anlendy.
Emca je sen maminek, co se tyka jidla - ale taky ma dny, kdy nic nechce a jen si vymejsli - ale to taky neresim, proste nedostane nic, si potom rozmysli
Ted ji Rick koupil v Praze nekde po ceste emerikn donuts, tak se cpe a zapiji to mlikem a dela mmmmmMMMmmmmMMM
Pak to pujde vybehat ven, uz jsou na hristi smradatka, tak si pujde taky hrat, a t muzu neco delat, bo ted vstala a uz mi sem nanosila kocarek plnej bordelu ![]()
Jojo Stokke - cerno-sedej + zimni set kit purple
Nemuzu se dockat, az budu trajdat
My tu mame vsude chodnicky, oni jak to tu umele opravujou, tak jsou tu ty cesticky fakt krasny. A navic letime pristi rok do Portorika - ja s holkama asi na dyl, takze tam ho vyuziju jeste vic ![]()
@Barčí1411 vezmeš k sobě maminu s holčinama? Do toho Portorika
ja ted asi pojedu jeste do AUS s tatou bez Dana, se mi nechce byt v Cr
to my na to trajdani mame bugaboo bee ![]()