Poradna duly
Jana Čurdová
@Petka8 No jo, ja se nenudim tak moc, kdyz mam doma uz jedno smradatko
Jen mi chybi vylety, prochajdy a tak
A poradne vysurovat doma
Ale to nebudu riskovat, v utery jsem uklizela a jeste vecer jsem krvacela a prestalo to uplne az ve ctvrtek vecer, jeste vcera tam bylo neco pidi. Toz ![]()
Ja si s Emcou dala zbytek bramborovy kasicky s kuratkem a mame tu jeste okurkovy salatek, pozdeji to zajime bramburkama a zapijeme colou
![]()
@Deeh No nastupujem preto, že naše prvé miminko umrelo v 37tt. Nezistili vobec prečo. Všetko máme včetne genetiky vporiadku tak si myslia že asi srdiečko proste prestalo tĺcť. Chcú si ma tam nechať aby mi 3× denne točili monitor keby náhodou sa niečo dialo. (malému by za týždeň bolo 9mesiacov) Od nemocnice bývame ďaleko takže aj keby na to prídem že sa niečo deje tak nemá miminko šancu prežiť (do nemocnice autom to máme 45min aj to mimo špičku). A čo sa týka toho, či to bude i ďalej takto letieť?
Bude a ešte rýchlejšie! Len ten posledný mesiac bude nekonečný! ![]()
Tak se koukáme na konec Karlovarského festivalu a zase lituji, že jsem tam nebyla
copak všichni děláte? čtu tu něco o jídle, tím mě napadá, že mám hládek
@Barčí1411 jeee okurkový salátek, bych se ujedla, ten miluju
vy mi děláte chutě, grrr! ![]()
@Barčí1411 už hledám klíčky od auta
bych se táhla přes celou rep.,takže mě čekej kolem půlnoci ![]()
@anlendy. to budu svacit, takze v pohode
Vezmi s sebou Charlooooo
At je nejaka sranda ![]()
@Barčí1411 no Charlottka jede taky, to je jasný, budu jí muset vzbudit
můžu vzít s sebou celou rodinku, aby bylo veselo ![]()
@lilli.c tak to klobouk dolu, ze jsi to vsechno zvladla
. Nekdy si ten osud umi hodne drsne zahrat. Ale je fajn, ze doktori te nepodcenuji a pekne pohlidaji ![]()
@lilli.c no myslím že by mê ani nenechal mužíček něco těžkého tahat. Na to je to zase zlato.
@stephora no vidiš to jsem ani nevěděla jen jsem zaslechla že ti může přirust jakesi lůžko a tebe pak pod narkozou po porodu museji čistit ![]()
Taky sme si pro chlapečka vybraly jméno filip jenže nás trochu děsí ta kombinace s přijmením. Filip Linc není to divné?
@lucyfree no jo tak to potom tu váhu chápu. Ja už se děsila že jsi na tu vahu vysoka jak ja.
@Barčí1411 mě se to 4patro bez vytahu bude hodit jestli zase budu přenašet jako s Pétíkem ale jnak jako než to vylezu tak funim jak hroch. Předpkladam že budu pauzovat v každem poschodí od přištiho mesice ![]()
@Barčí1411 si me naladila na ten salatek, ze si ho dneska udelam s bramborovou kasickou
tak nevim, jestli mam dat tu kasi i Charlotte, nikdy to nemela..ji zatim jen mrkev, brokolici a spenat+maso a ryby.
dneska jsem se dozvedela vazne uzasnou vec, ze bez ohlaseni k nam na chatu prijede dnes tchyne
volal mi rano Den, ze mu to rikala a ze to nema rikat mne! No zabit ji!!! Nastesti tu mam tatu, takze ten ji serve a ona odjede, bude klid, doufam…ja me uz z ni fakt doustanou do blazince! O co ty zensky jde? O nas rozvod? to ma smulu alespon z me strany..Zacinam se bat, ze pak Den pujde na jeji stranu a ja zustanu sama jen s holkama :'( tak ja se jdu na ni pripravit a upozornit tatku, aby si nachystal vety a poslal ji do pryc! Mejte se
Pisu z mobilu, takze se za chyby omlouvam
@anlendy. udelej toho salatku hodne - nevim jestli delas taky sladkokysely nalev? Jestli jo, vylej to na tu cuzu, co se k vam chysta otravovat! Takovej ocet se drzi na hadrech pekne
- jinak - Emina bastila uz vicemene normalne v 9.mes. Mesic pred mela uz svickovou s knedlem a masem
A kasicku s masickem zboznovala a zboznuje dodnes
A pokud mas nejak strach, tak ji udelej kasicku - ne z klasic mlika, ale kojeneckyho a nesol nebo minimalne - ale fujky no
![]()
@Michaela99 chudinko, trpim s Tebou, ale asi zase ty schody „nevybihej“ stokrat denne ![]()
No, ja cekam na Ricka, ma priprdet z nocni, jel jeste asi nakoupit neco. Dneska fakt nevim, co varit. Je horko uz ted. Dala bych si lososika, ale je drahej
Budeme o hladu dneska asi ![]()
@Petka8 no, kdyz jsem byla tehu s Emcou, tak jsem delala skolu Ale je pravda, ze ten den si organizujes sama.. S deckem uz Ti ho organizuje spis to dite Nebo alespon z casti – uvarit, hrat si, venovat se, uklidit a porad jen varis a uklizis
@Barčí1411 No právě, ale aspoň něco, takhle když je přítel v práci tak jsem doma a nebo se domluvím s kamarádkou když je pěkne a jdeme k vodě
a jinak se psem jsem doma a nebo jdu ven, ale samotné mě to nebaví :/..