Poradna duly
Jana Čurdová
@Kleofasek ahojky, já bych měla mít TP někdy v druhé půlce listopadu.
@Kleofasek teď koukám dle metříků, ty jsi to vzala celkem hopem ![]()
@Medvídě30
jsem ráda, že ty starosti a radosti nebudu prožívat uplně sama
Já už jedno dítě mám, má 3 měsíce a druhé je na cestě neplánovaně, ale pryč ho nedáme. Vy čekáte první, že?
@Kleofasek jo jo čekáme první. No zrovna jsem se chtěla ptát, jestli je druhé plánované ![]()
@Medvídě30 no ono je to hrozná náhoda. Maličká je z 2.IVF - umělé oplodnění. protože mám jen jeden vejcovod a neprůchodný. Jenže se asi při těhu nebo po porodu v těle něco změnilo a vejcovod se zprůchodniůl. Mě by to ani ve snu nenapadlo. Samozřejmě v domění neplodnosti jsme se nechránili. Navíc jsme spolu spali jen 2×, a to až okolo 20. dne cyklu. Takže co čert nechtěl, posunula se zároveň i ovulace
a malér byl na světě ![]()
ještě k tomu mě v nemocncici strašili druhým mimoděložním, takže jsem tam měla jít teď v pondělí na operaci, ale mimčo našli normálně v děloze. zatím mám potvrzený jen váček, uvidíme, jak to bude dál ![]()
@Kleofasek ahojky ja Bych mela mit termin kolem konce listopadu, ted jsem 7-8 tt a posledni MS byla 17.02..
@Kleofasek tak budu držet palečky, ať je vše v pohodě? A co jinak jak ti je? Mně teď věčné špatně ![]()
@agabuska tak to jsme na tom hodně podobně, já poslední ms 13.2. ![]()
@Anonymní píše:
https://www.emimino.cz/…2013-146226/
děkuju za odkaz. Ale pokud to nikomu nevadí, nechala bych tohle téma otevřené. Malé by se mělo narodit na začátku prosince, ale jelikož Adélka přišla na svět o měsíc dříve, tak to možná bude v listopadu. Proto TP listopad-prosinec ![]()
@Medvídě30 mě je dobře, ani nevím, že jsem těhotná
Až na šílené bolesti zad, to když v noci spím. Naříkám jak stará bába
Špatně mi bylo u malé až ve čvrtém měsíci ![]()
@Medvídě30 píše:
@agabuska tak to jsme na tom hodně podobně, já poslední ms 13.2.
jeee tak to taky velky gratulace, no koukam, asi budeme rodit pomerne stejne
![]()
@Kleofasek to já si tak do šestýho týdne pískala, že mi nic není a je mi fajn a teď bych se nejradši neviděla, můj žaludek se chová jakkdyž vůbec není můj a nic nepomáhá ![]()
Ahoj těhulky, jste tady některé s termínem porodu listopad - prosinec v roce 2013?
Jsem v 5+4tt a maličké by mělo přijít na svět na začátku prosince 
Já jsem těhotenství zjistila týden zpátky. Dle lékařů to mělo být mimoděložní, ale nakonec se mimčo ukázalo v děloze