Poradna duly
Jana Čurdová
@Medvídě30 ahoj medvidku, tak utikej co nejdriv spat, at ty nevolnosti prespis. Me se ted taky udelalo zle, sice ne na
, ale boli me v krku a citim se cela tak nejak nemocne
usi me zacaly bolet a mam teplotu, no a ve stredu letim do cr, tak doufam, ze se z toho dostanu, at jsem fit ach jo
@agabuska tak snad ti bude líp, aby jsi si návštěvu užila. Mně je už o něco lépe. Ale jak jsem psala, když je mi blbě tak fňukám, když mi nic není tak se bojím jestli je vše ok. Jsem asi magor. ![]()
Zadnej magor, to si mysli plno holek, kdyz jim je dobre, jestli je vse ok. Ale nemagor
to ze ti je dobre, neznamena, ze je s mimiskem neco spatne. A rika se, ze ve druhem trimestru nevolnosti odstoupi, tak pak preci nebudes plasit, az do porodu. Neboj vsechno bude ok. Pekne se opatruj a davej na sebe pozor. ![]()
@Kleofasek myslim ze testy jsou stejny ![]()
u mne horny delany v 5tt+,a spodni delany minuly tyden.jsem vsude cetla ze ta prvni carka nikdy nebude tmavsi nez ta druha.byla jsem prekvapena. zitra jdu na UTZ.jsem zvedava jestli tam neco bude…
Příspěvek upraven 15.04.13 v 20:51
@agabuska jo to je fakt, jen je to najednou takový divný
pořád na umření a najednou nic.
Ale veřim, že snad je vše ok.
@Medvídě30 neboj vse je v uplnym poradku
a jestli te priserne neboli bricho a nekrvacis, tak se vazne neni ceho obavat ![]()
@agabuska právě že mi není dneska skoro vůbec nic. Jen odpoledne a k večeru byl takový menší náznak ![]()
@Medvídě30 ja se divim ze mne neni spatne. v prvnim tehu mne bylo hrozne.od zacatku do porodu jsem zvracela.nic jsem nepribrala, jen +9 kg, po porodu hned -10kg.pri druhem mi taky bylo spatne, a kdyz nic nesnim mohla jsem zvracet, tak ja jsem jedla furt a pribrala 30kg.ted nic, jen jsem nafoukla, a prsa cytlive, tvrdy a o cislo vetsi. jinak nic.ja to ani nepocitam za tehotenstvi.no ,zitra budu vedet na cem jsem ![]()
Ahojky holky, mužu mezi vas? termín bych měla mit hned na začatku prosince.dnes bych měla byt 7+2
![]()
@Ali1988 ze ty mas doma dve cacorky? No rika se, ze u holek, je vic nevolnosti
ja mam dva kluky a cely tehu ok bez nevolnosti a ted taky skoro ok ach jo, ze to bude znova pindik, njn co nadelam ![]()