Poradna duly
Jana Čurdová
Agabuska: ahoj, tak to jsi na tom velmi podobně jako já… poslední MS 15.2., TP druhá polovina listopadu… ![]()
@snehovka tak to je super to budeme tady asi vsechny tak nastejno, brezen byl plodnej devcata
medvide30 je taky tak stejne Jako my rozdil Jen 2-3 dny
@snehovka koukám že březen byl hoodně plodnej. Asi na nás vlezlo jaro ![]()
Super… jinak jak já se cítím, nevolnosti a občas ![]()
Už si říkám, aby tohle období nevolností bylo za mnou a začalo to veselejší, bříško a tak…
Těhu jsem na první pokus… a druhé těhu, mám doma holčičku (za měsíc 4 roky)
@snehovka tak to vítej v klubu. Mě nejdřív nebylo nic, minulý týden mi bylo špatně když jsem měla hlad, takže jsem věčně něco uzobávala a dobrý a tenhle týden mi je zase špatně když se najim. Tak jsem zvědavá co bude následovat ![]()
Holky, vy jste šikulky
vy jste toho stihly už nakecat
já jsem zatím umyla a nakrmila malou, teď si s ní hraje tatínek, ale nevím, jak dlouho mu to vydrží ![]()
@Medvídě30 když ti bývá tak špatně, nezkoušelas zázvorové lízátka? Mě to vcelku pomáhalo, hlavně jsou strašně dobré ![]()
Jinak za celé minulé těhu jsem přibrala 6 kilo (jedla jsem všecko a jak je libo), jak jsem porodila malou, zhubla jsem 10 a jak jsem teď zas otěhotněla, ani nevím jak už mám 4 nahoře ![]()
@Kleofasek lízátka mám doma, ale pomáhají jen když lížu, jak dolížu tak za chvilku už zase nic
![]()
Ahojky holky můžu se přidat? Já bych měla mít termín někdy na začátku prosince. Čekáme také druhé mimi trochu dříve, než jsme plánovali. Doma máme ročního chlapečka ![]()