Kdo chodí do infrasauny?

158
15.12.15 04:25

Kdo chodi do infrasauny?

Chystam se poprve, nikdy jsem nebyla ani v normalni saune, tak nevim jak to chodi. Pofadi nekdo? Na jak dlouho mam poprve jit? Po infrasaune se dava sprcha? Dik moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
15.12.15 08:06

Infra sauna je dobrá, záleží, já dávám tak 50-55stupňů, vydržím tam cca 45 minut, pak si dám vlažnou sprchu, studenější, ale ne ledovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
15.12.15 08:36

Já taky tak,30-45 minut. Pak osprchovat. Z finské vlezu i do bazenku, z infrasauny stačí ochladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
15.12.15 10:03

Teď chodím na 45 minut, na 55°, ale ze začátku mi bohatě stačilo 20 minut na takových 45-50°. Myslím, že pokud člověk nechodí do sauny, tak to chce raději potupně prodlužovat a zkoušet, co mu dělá doře.
Pak se normálně osprchuji vlažnou vodou, ke konci studenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.3.25 21:52

Infra deka, infra podložka

Dobrý den. má někdo osobní zkušenost s dekou, nebo podložkou, které jsou nabízeny jako vyzařující infračervené světlo. Viděla jsem na předváděčce a zajímaly by mě osobní zkušenosti účinků na konkretní zdravotní potíže. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3345
1.4.25 16:35

Mal som infra deku/prosteradlo a necitil som nic, nemyslim si ze to funguje. Ak to svieti vo viditelnom spektre tak je to urcite podvod, pretoze ako vieme infracervene spektrum neije viditelne. Niektory predajci s oblubou vyuzivaju fakt ze sa jedna o infracervene spektrum a neznalost zakladov fyziky ich zakaznikov, takze im predavaju cervene svetielka za premrstene ceny… a to prave vacsinou na predvadzackach. Ak to nesvieti vo viditelnom spektre tak to nemusi byt podvod, ale moze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí