Kdo chodí v Praze často do divadel - rychlá rada

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3241
14.1.14 20:41

Kdo chodí v Praze často do divadel - rychlá rada

Ahoj, potřebuji poradit od zkušených osob, které často chodí v Praze do divadel a jsou ubeznámeny s tím, jak to tam „chodí“.

Chceme v práci udělat zájezd, rádi bychom na nějakou činohru, takže Divadlo ABC, Činoherní klub, Ypsilonka, Na zábradlí apod. Chceme jet v květnu. Problém spočívá v tom, že většina divadel, kromě těch fakt velkých jako ND, Vinohrady apod. á zatím program maximálně do března.

Otázka zní - nevíte, kdy divadla zveřejňují program na další měsíce? Díky moc. Chcem to objednat, ať máme jistotu, že seženeme větší množství lístků najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1607
14.1.14 20:47

Obvykle se zveřejňuje jen dva měsíce dopředu, ale pokud chcete více lístků, kontaktujte přímo vybrané divadlo a zadejte si představení. Nám třeba takhle vyšlo vstříc divadlo ABC a objednalo nám 10 vstupenek i tři měsíce dopředu, i když ještě nebyl zveřejněn program :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
14.1.14 21:15

Přesně tak, většinou stačí zavolat do divadla, říci jim svoji žádost a někteří vyjdou vsříc. Jinak program bývá většinou na 2 měsíce dopředu, někdy i na tři, a le na květen zatím určitě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
14.1.14 21:31

Holky mají pravdu. Divadla jsou vděčná, když přijede víc hostů - pamatuju třeba jak jsme Na Fidlovačce čekali 15 minut, než přijely dva autobusy ze severních Čech :)

Fermany s rozpisem představení aspoň předběžně mají, herci to potřebujou kvůli televizi a filmování, takže určitě vyjdou vstříc. Jinak bych ještě doporučila, kromě výběru představení, taky myslet při výberu divadla na to, odkud pojedete a jak se dopravíte: abyste neuvázli na magistrále v podvečerní špičce nebo aby vás nemusel bus vyklopit někde daleko od centra a vy jste nemuseli jet v hodobóžovým oblečení přes půl města (teda samo pokud to nemá být i nákupní zájezd ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
14.1.14 22:08

@Maddlen Ahoj, poslala jsem si SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.1.14 22:17

Děvčata, moc děkuju, pomohly jste mi. Víceméně jsem počítala s tím, že budu divadla obvolávat předem, tak jsem ráda, že jste mi to v podstatě potvrdily. Jinak budem přespávat, takže počítám s tím, že bude prostor se na ubytování převléct - pro nás je klíčové vybrat nejdřív divadlo, na ubytko pak máme svoje prověřené kontakty - bude nás asi 40 - 50, tak snad něco seženem. :-) Moc děkuju a hezký večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí