Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, potřebuji poradit od zkušených osob, které často chodí v Praze do divadel a jsou ubeznámeny s tím, jak to tam „chodí“.
Chceme v práci udělat zájezd, rádi bychom na nějakou činohru, takže Divadlo ABC, Činoherní klub, Ypsilonka, Na zábradlí apod. Chceme jet v květnu. Problém spočívá v tom, že většina divadel, kromě těch fakt velkých jako ND, Vinohrady apod. á zatím program maximálně do března.
Otázka zní - nevíte, kdy divadla zveřejňují program na další měsíce? Díky moc. Chcem to objednat, ať máme jistotu, že seženeme větší množství lístků najednou.
Obvykle se zveřejňuje jen dva měsíce dopředu, ale pokud chcete více lístků, kontaktujte přímo vybrané divadlo a zadejte si představení. Nám třeba takhle vyšlo vstříc divadlo ABC a objednalo nám 10 vstupenek i tři měsíce dopředu, i když ještě nebyl zveřejněn program ![]()
Přesně tak, většinou stačí zavolat do divadla, říci jim svoji žádost a někteří vyjdou vsříc. Jinak program bývá většinou na 2 měsíce dopředu, někdy i na tři, a le na květen zatím určitě není.
Holky mají pravdu. Divadla jsou vděčná, když přijede víc hostů - pamatuju třeba jak jsme Na Fidlovačce čekali 15 minut, než přijely dva autobusy ze severních Čech ![]()
Fermany s rozpisem představení aspoň předběžně mají, herci to potřebujou kvůli televizi a filmování, takže určitě vyjdou vstříc. Jinak bych ještě doporučila, kromě výběru představení, taky myslet při výberu divadla na to, odkud pojedete a jak se dopravíte: abyste neuvázli na magistrále v podvečerní špičce nebo aby vás nemusel bus vyklopit někde daleko od centra a vy jste nemuseli jet v hodobóžovým oblečení přes půl města (teda samo pokud to nemá být i nákupní zájezd
).
Děvčata, moc děkuju, pomohly jste mi. Víceméně jsem počítala s tím, že budu divadla obvolávat předem, tak jsem ráda, že jste mi to v podstatě potvrdily. Jinak budem přespávat, takže počítám s tím, že bude prostor se na ubytování převléct - pro nás je klíčové vybrat nejdřív divadlo, na ubytko pak máme svoje prověřené kontakty - bude nás asi 40 - 50, tak snad něco seženem.
Moc děkuju a hezký večer!