Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj ![]()
taky jsem práskačka, a taky už jsem za to dostala vynadáno ![]()
Mch, taky můžu na něco udělat reklamu? ![]()
Čau práskačko
![]()
Můj nick vznikl na střední škole jako moje přezdívka… s háčkem je to „Čmochy“ a je to odvozené od mého příjmení za svobodna ![]()
Jako Cmochy vystupuju snad všude na netu… nikdo jiný totiž takový nick nemá. Takže nemusím mít desítky různých nicků a pamatovat si je, tenhle všude projde. ![]()
Příspěvek upraven 11.01.14 v 09:35
Miluju věštění, teda jen tady na emiminu a samotná Sibyla už byla obsazená. Si byla nula je taky dobrý ![]()
@Sibyla0 píše:
Miluju věštění, teda jen tady na emiminu a samotná Sibyla už byla obsazená. Si byla nula je taky dobrý
Ty jsi ta Sibyla, co předpovídá konec světa?
![]()
Chci taky něco vyvěštit-hlavně něco hezkého ![]()
Já mám nick prostě jen tak, registrovala jsem se na začátku těhotenství, takže jsem byla asi v nějakém hormonálním oparu
jméno Neila se mě vždycky líbilo ![]()
Mě se líbí Rebeka a vůůůbec jsem nevěděla jaký si mám napsat nick ![]()
Můj nick je debilní a nelíbí se mi. Tenkrát jsem nevěděla coby a zkoušela jsem kolem svého jména přidávat písmenka, toto vyšlo
dnes bych si dala jiný ale měnit se mi moc nechce, přeci jen už pod tímto nickem nějakou dobu vystupuju..
Já jsem si dala nick jako protiklad
jelikož o sobě nemůžu říct nejhodnější
![]()
@Nejhodnější píše:
Já jsem si dala nick jako protiklad![]()
![]()
jelikož o sobě nemůžu říct nejhodnější
![]()
![]()
![]()
Sme si vsimli ![]()
Ahoj chci taky zalozit bezpredmetnou diskusi. Vsichni me urcite znate jako praskacku vsech inzeratu a reklam v diskusi. A vite co mi vcera doslo? Ja taky delam reklamu a ani o tom nevim
dokonce neplacenou 

Kdyz jsem vymyslela prezdivku tak to vzniklo se jmena Ondráš prisaham ue jsem v tom nevinne
No a aby tu bylo co resit, tak jak vznikla vase pretdivka?